MIDDAGSPLAN UKE 14/15

Hei, og god lørdag kjære lesere! Helgen vår begynte i forgårs siden det var skolefri igår, noe som var veldig deilig, og ekstra deilig er det med fri på mandag også. Etter at jeg flyttet inn i ny leilighet har jeg bestemt meg for å bli mye flinkere til å handle en gang i uken og være mye mer økonomisk enn jeg har vært til nå. Planen er å handle hver fredag og en uke fram i tid, det jeg eventuelt må innom butikken for er for å kjøpe melk/brød og slike ting. Siden jeg skriver middagsplaner for en uke tenkte jeg at jeg kunne dele det med dere hver fredag også, hvis det er av interesse? Vet at det er mange som ønsker middagstips (og ja, jeg er en av de så bare kommenter middager som dere syntes er gode). 


Her ser dere vår middagsplan for denne og kommende uke. Variasjon, og masse godt. 

Vil du at jeg skal fortsette å legge ut ukesplan for middager? :-) 

Ha en fortsatt fin lørdagskveld dere. Imorgen skal vi kanskje tidlig opp for å se min lillesøster spille fotballkamp. Ellers har jeg faktisk kjøpt meg ny vogn idag, så nå har jeg altså fire vogner og en jente som bruker vogn kanskje en gang i måneden (bortsett fra i barnehagen som hun bruker hver dag). Viser dere en annen dag! 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits