BARE ETT TIPS.....

Her i Bergen er det skikkelig ruskevær idag, det både hagler, regner og blåser kraftig. Nå som vinteren kommer og går litt som det passer den er det viktig at vi holder våre små gode og varme. Thea Celin blir som oftest kledd med ull fra bunn til topp før vi går ut av døren, mens her hjemme får hu spade rundt i det hun vil. 

Thea Celin gjør som mange andre barn; hun sover formiddagsluren sin ute, da er det jo iallefall viktig med en god, varm og vindtett vognpose. Når jeg/barnehagen legger Thea Celin for å sove krøller vi hun alltid godt inn i >voksi city< posen hennes, da er jeg ett hundrede og ti prosent sikker på at hun holder seg god og varm, og ikke våkner fordi hun er kald. Det er den beste vognposen jeg noen sinne har prøvd, og jeg virkelig elsker den. Ikke bare er den god, men den er jo knall fin å se på også, og passer helt perfekt til min brune emma ljunga scooter vogn. Posen er stor og god, men samtidig kompakt og perfekt. Thea Celin er jo nå to år, men passer fremdeles i den minste delen av vognposen (du får med en tilleggsdel som du kan plusse på om du trenger det) - så denne vognposen har vi til hun er ferdig med vognpose, uten tvil!

Idag har barnashus 25% avslag på alle voksi sine vognposer, og det er jo faktisk endel å spare! Hvis du mangler vognpose og er i tvil om hvilken du skal kjøpe - prøv ut voksi, du kommer ikke til å angre! 
THEA CELIN TIPSER

Siden fler har spurt hva Thea Celin spiser iløpet av en dag, og jeg vet at det er endel mammaer som leser bloggen min tenkte jeg å skrive ett innlegg om hva Thea får iløpet av en dag, og hva som er favoritten(e). 


Til frokost får hun mild fullkornsgrøt med pære, eple og bringebær. Thea har slitt litt med hard mage i det siste, men etter at vi begynte med denne grøten fra >småfolk<, har det gått mye bedre! Det hender også at hun får litt frukt etter grøten hvis hun ikke er helt fornøyd etter grøten. 
Det hender også at hun får denne fruktgrøten fra >hipp<, for å variere litt. Begge faller veldig i smak, men vi heller mer mot >småfolk< sin siden den er fullkorn. 


Mellom frokost/lunsj og middag får hun stortsett en flaske melk, samme gjør hun om kvelden etter grøt og om morgenen før vi står opp. Vi bruker morsmelkerstatningen fra >Nestle< og er veldig fornøyd med den.


Til middag får hun middagsglass, vi bruker egentlig litt forskjellige middagsglass men favorittnudler fra >hipp< er helt klart favoritten!


Til ''dessert'' etter maten får Thea alltid en form for frukt. Frukten fra >Nestle< er kjapp og enkel å gi! Men vi bruker også >hipp< sin frukt, ellas kitchen sin frukt og >småfolk< sine mellommåltider. 


Til kveldsmat er kveldsgrøt med ris og pasta fra >småfolk< den store favoritten! Thea sluker som oftest hele porsjonen, og sover bedre enn ellers. 


Til alle måltider bruker vi selfølgelig skjeer (som er fra >hipp<, men vi bruker også >bambino< sine), smekke fra >bambino< og tutekopp fra >bambino<. 

Bruker barnet ditt noen av disse produktene? :-)

DENNE ER GENIAL!

Glemte helt å vise dere ene tingen jeg kjøpte til Thea i Sverige, noe av det mest geniale jeg har sett! Hadde ikke planer om å kjøpe mer etter godisbutikken, men når jeg så denne måtte jeg bare ha den faktisk! Thea får jo MME itillegg til grøt, middag og frukt; og så mye som vi faktisk er på farten er det greit å ha porsjoner med MME med seg isteden for de man kjøper på butikken til 10-15 kr stk. 


Denne blir nok med meg i stellevesken framover! Det er tre rom oppi så man kan faktisk ha tre måltider med seg. Da bare koker jeg vann til flasker så har jeg pulver i denne og blander etterhvert. Den er selvfølgelig fra >bambino<, som også har masse annet genialt til de små! 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits