FINEST I SAMLINGEN

Hei, og god mandag! Ny uke, betyr nye muligheter. Start uken på en god måte, og tenk positive tanker ; da blir uken bra.

Husker dere at jeg fikk pakke i posten for en stund siden? Dagene har virkelig gått i ett her hjemme med både barnehage og skole, så bloggen har blitt lagt veldig til side. Uansett så fikk jeg verdens fineste smykke i posten, det er så persolig og så lekkert. Det passer til alt, og jeg har Thea Celin med meg over alt på en merkelig, men fin måte. 

Alle jenter elsker vel smykker, og som mamma elsker man barna sine og vil som ofest være med dem hele tiden. Med dette smykket har jeg med meg Thea Celin hele tiden, og jeg kan stolt vise hun fram på en rar måte. 


Åååh, det er bare sååå fint! Virkelig fineste smykket i samlingen min.

Har du også lyst på smykke? Du kan få flere engler på, og få det neste som du vil! Jeg fikk mitt av >en prinsesses drømmeverden< , utrolig god service, og hun var veldig opptatt av at jeg ble helt fornøyd! 

Om du ikke vil ha smykke kan du likevel ta en titt innom >facebook siden< hennes siden hun lager så utrolig masse annet fint også. Alt fra ugleluer (elsk...) til nøkkelsnorer og smokkesnorer. 

MÅ HA, OM VINTEREN

Vinteren i Bergen i år er virkelig kald og forferdelig. Det er iskaldt ute, kjempe skiftende vær og forferdelig mørkt. Om morgenen når vi står opp må jeg ut å starte bilen i god tid slik at vi ikke skal bli pinnestiv i det vi setter oss inn. Thea har selvfølgelig godt med klær på seg, men kaldt er det uansett. 

Dessuten, bruker vi en hel del ull. Det går mest i janus og reflex hjemme hos oss, noe vi er veldig fornøyd med. Ull er gull. >Voksi< har jo også ull, men dette har jeg ikke prøvd selv. Prisen er jo litt stiv, men du får det du betaler for. 

Vognposen er jo gullverdt til disse kalde dager. Når vinteren er så kald som den er, er det veldig viktig med god og varm vognpose. Noe vi har! >Voksi city< er tidenes beste vognpose spør du meg, og jeg har prøvd endel for å si det sånn! Den er varm, deilig stoff, stor (men samtidig liten, og får helt fint plass i min emma ljunga scooter), og kjempe fin! Vi har den i fargen brown, noe som passet helt perfekt i min brune vogn! Jeg ble helt forelsket i det den kom i posten. Noe så deilig og mykt trodde jeg ikke var mulig å få. Thea fikk kose med den på gulvet før vi tok den i bruk ute, og tro det eller ei; voffsen fant seg godt til rette og elsket den også! 
IKKE BARE EN, MEN TRE

..Som jeg nevnte tidligere har jeg fått 3 flotte pakker i det siste. Mest barnemat og en ting til meg selv, men slik er det jo alltid; Theusen får mest, mens mammaen får litt. Er vi på shopping er det Thea som ender opp med mest. Elsker å kjøpe nye ting til hun, uansett om det er klær eller leker. Uansett; Første pakke er 20 frukt smoothier fra Nestle, disse ''buzzet'' vi. Jeg er nemlig medlem på >buzzador< hvor du kan være ''prøvekanin'' på diverse produkter som passer deg, og dette helt gratis! Det eneste du må gjøre er å bli medlem, bygge poeng så motar du gratis pakke. Kjempe lurt, og vi får jo testet så masse bra :-) Thea elsker disse fra Nestle, og spiser en slik omtrent hver dag. Kjempe enkelt å bare ha med i stellevesken feks. 

Neste pakke var fra perfect home. De har så sinnsykt mye fint, og jeg kunne egentlig bare kjøpt hele katalogen! I og med at jeg snart har bursdag kjøper jeg ikke alt for masse, og ønsker meg heller ting til bursdagen. Denne vasen bare måtte jeg ha. Så enkel, men samtidig så fin! Nå mangler bare blomsten så er den perfekt :-)

Siste pakke er fra >hipp<. Her var vi også ''prøvekaniner'' og det meste falt i smak. Smoothie er Thea veldig glad i, og det går ned på høykant! Kjekt/risflak er hun også veldig glad i og storkoser seg med det når hun får det. Kornblanding der imot, det falt ikke helt i smak her i hus. Prøvde å blande med youghurt, men hun var ikke spesielt glad i det. Det gikk ned, men hun hadde nok spist mer om det ikke var korn i, tror egentlig bare det er en vanesak så vi må bare prøve litt og litt innimellom. 

Nå sitter jeg i sofaen å slapper helt av etter en lang og deilig dusj. Imorgen står skole og barnehage for tur og jeg gleder meg faktisk! Det blir godt å komme igang med hverdagen igjen, tro det eller ei! Nå avslutter jeg her, så skrives vi imorgen :-)

DET LILLE EKSTRA

Jenterommet er så og si ferdig, og jeg kan si meg godt fornøyd! Vi ville få det skikkelig jentete, og hello kitty er en stor favoritt her i hus. Det eneste som mangler nå er en fin hylle til å ha dåpstingene på, så er rommet komplett. 

For noen dager siden fikk jeg veggord i posten, og det gjorde jammen susen på prinsessen sitt rom! Det var liksom det lille ekstra som manglet. Kjempe fornøyd med leveringen, og servicen. Har tidligere kjøpt noen veggord som var helt umulig å henge opp, disse derimot; kjempe enkel, og det gikk raskt! 

I tillegg er det nok de billigste veggordene jeg har kommet over. Veggord er som oftest veldig dyrt, men på siden jeg bestilte var de kjempe billig. Var litt usikker på kvaliteten siden de var så mye billigere enn andre, men den gang ei; virker som kjempe god kvalitet. 

Veggordene er >herfra<, og innlegget er skrevet i samarbeid med dem, men fult og helt mine egne meninger. 

Hva syntes dere om veggord? Har dere veggord? :-)

DET LILLE EKSTRA

Jenterommet er så og si ferdig, og jeg kan si meg godt fornøyd! Vi ville få det skikkelig jentete, og hello kitty er en stor favoritt her i hus. Det eneste som mangler nå er en fin hylle til å ha dåpstingene på, så er rommet komplett. 

For noen dager siden fikk jeg veggord i posten, og det gjorde jammen susen på prinsessen sitt rom! Det var liksom det lille ekstra som manglet. Kjempe fornøyd med leveringen, og servicen. Har tidligere kjøpt noen veggord som var helt umulig å henge opp, disse derimot; kjempe enkel, og det gikk raskt! 

I tillegg er det nok de billigste veggordene jeg har kommet over. Veggord er som oftest veldig dyrt, men på siden jeg bestilte var de kjempe billig. Var litt usikker på kvaliteten siden de var så mye billigere enn andre, men den gang ei; virker som kjempe god kvalitet. 

Veggordene er >herfra<, og innlegget er skrevet i samarbeid med dem, men fult og helt mine egne meninger. 

Hva syntes dere om veggord? Har dere veggord? :-)

ANBEFALINGER

Her kommer jeg til å legge inn sponsorer, anbefalinger, tips og råd :-)

BARE ETT TIPS.....

Hei, og god morgen solstråler! For lenge siden fikk jeg (eller Thea da) en stor pakke i posten. Planen er at Thea skal få den i ettårsgave fra meg og Tony, og derfor har jeg ikke vist den til dere! 

Men, siden de har tilbud på den nå tenkte jeg at jeg like gjerne kunne tipse dere om den. Jeg er veldig opptatt av at Thea har de lekene hun trenger, og at vi bytter ut ting innimellom. Denne gangen var det gyngeleke som stod på planen, enten gyngehest eller gyngesnegle. Googlet litt rundt og fant en kjempe sjarmerende gyngesnegle som fint kan stå i stuen uten å se rar ut! 


Se så søt! Gleder meg masse til å pakke den opp, og hun kan få den! Grunnen til at jeg valgte denne er ikke bare fordi den var fin, men også fordi den ser god ut. Det er støtte rundt der hun sitter, og derfor vanskelig å falle utav, men samtidig er det god plass slik at hun etterhvert kan gå ut/inn av den selv :-) 

Du finner den >HER<. Og handle raskt, du sparer jo faktisk 500 kr nå! 

THEA CELIN TESTER

Siden Julie er buzzador og fikk mange prøve poser med Nestle sin havregrøt med banan og mango var Thea så heldig å fikk teste ut en porsjon til lunjs igår. Blandte den med litt mer vann enn hva som stod på pakken siden Thea liker den litt mer flytende, halve porsjonen gikk ned på høykant så var hun stappmett. Thea spiser egentlig det hun får, hun har aldri vært vanskelig i matveien og det er jeg glad for. Hun får alltid grøt til samme tid på formiddagen og spiser alltid en porsjon av småfolk sin fruktgrøt, så kanskje ikke denne falt helt i smak? Eller så var hun bare ikke så sulten som hun pleier å være.Vi kommer nok til å fortsette med småfolk sin fruktgrøt til hun eventuelt blir lei. 

PAKKE I POSTEN > BAMBINO/MAM

Som jeg skrev i tidligere innlegg fikk jeg to pakker i posten, ene fra småfolk og andre fra bambino/mam. Jeg fikk selv velge noen produkter jeg ønsket å teste, og tror jeg gjorde ett godt valg!


Tutekopp, smekke og skjeer.Tutekoppen prøvde hun igår, tror hun syntes det var spennende med håndtak og den blir nok brukt når hun får grøt. Smekket er også veldig lurt, Thea har verdens meste medalje i grising, så et smekke som samler opp maten er nok genialt! Skjeene har vi også fra før, med langt skaft og litt dyp ved enden blir det lett å mate barnet!


Itillegg fikk Thea to nye flasker i dag! Vanligvis bruker vi avent sine, men siden de er litt stor å holde ville vi prøve noen litt tynnere siden hun er blitt så flink å drikke selv! Vi bruker oss MAM sine smokker forresten, det er eneste smokken hun klarer å holde skikkelig på.

Om dere lurer på noe om produktene eller ønsker å se hva mer de har kan dere titte innom hjemmesiden til >bambino/mam<. 

Q: Bruker barnet ditt noe fra bambino eller mam? 


PAKKE I POSTEN + BRUKER BARNET SOM PRØVEKANIN

Etter en uke borte var det koselig å komme hjem til 2 pakker i posten! Thea er rene prøvekaninen min for tiden, men verken meg eller hun har noe i mot det. Pakke nummer 1 var fra bambino/mam (som jeg viser dere imorgen), og pakke nummer 2 var fra smålfolk. 


hele pakken!


2 grøtpakker, en til dagtid og en til kveldstid. Thea får fruktgrøten til hipp på dagen, men blir så hard i magen så nå prøver vi fruktgrøten til småfolk for å se om den er bedre. Prøver også kveldsgrøten til småfolk istedet for nestle sin siden hun blir så hard i magen av den også. Dessuten sies det at noen barn sover bedre med kveldsgrøt, så håpet om en natt med søvn er der.


Thea fikk selvfølgelig smake kveldsgrøten allerede i kveld, så får vi se hvordan natten går.


mellommåltid! Thea pleier å få frukt på dagen så dette er supert å ha med i stellevesken om man er på farten. Ene er fra 1 år så den må vi nok vente litt med, andre blir med oss på tur til moss når vi drar dit på onsdag/torsdag.


middagsglass og blåbærglass. Thea er veldig sær på middagsglass egentlig så spent på om hun liker denne.Blåbæren skal vist være bra om hun blir bløt i magen så den er god å ha stående iallefall!

Som dere ser er alt fra >småfolk<, om du besøker hjemmesiden deres har de utrolig mye spennende til både bitte små, og de litt større. Dere kan også finne de på >facebook<.

Q; Liker barnet ditt produktene til småfolk? Og funker nattgrøten hos dere?

PAKKE PÅ DØREN, FAKTISK > HIPP

Haha, husker dere at jeg er sinnsykt husredd? Vel, det er ikke bare på kvelden jeg er det - hele dagen er jeg husredd, men kvelden er værst. Jeg hadde akuratt sovnet på sofaen siden Thea sover i vuggen så ringer det på. Kjente jeg fikk litt panikken i meg, hvem som kommer til meg nå? Jeg venter jo ikke besøk for om en time eller to. 

I det jeg åpnet stod postmannen med en pakke til meg, jeg ante jo ingenting og ble både glad og spent! Fikk slengt pakken opp på kjøkkenbordet og åpnet den! 

Alt dette fra HIPP lå i pakken. Et stk glad mamma siden omtrent alt dette stod på handelisten jeg har skrevet, så da kan jeg bare stryke det og kjøpe noe annet istedt!


2x mild havregrøt og 1x mild fruktgrøt! + 6 foskjellige typer middagsglass.


2 forskjellige typer fruit break'er. Dette er noe Thea får på formiddagen som lunsj og faller alltid i smak! 


2 til med frukt, disse er veldig grei å ha med i stellevesken eller om du skal på shopping! Thea har ikke helt skjønt hvordan hun skal spise disse uten å grise utover hele seg, men det kommer seg! Når jeg har hjulpet hun med halve får hun spise resten selv.


.. Sist, og søtest hippofant smekke og hippskjeer! Skjeer får vi aldri nok av, og ikke smekker heller! Jeg har bare vanlig helt hvite smekker, men hipp sitt var veldig gøyalt med en søt elefant på!

De neste dagene skal jeg og Thea utforske litt, og prøve nye spennende ting! Thea har aldri vært kresen og spiser omtrent det hun får, hun har heller aldri fått magevondt av noe (ved unntak av krem og syltetøy) så dette blir gøy! Det som er så bra med hipp er at alt er økologisk, men selvom det er økologisk er det ikke dyrere en annen type barnemat! 

HJELP MEG

Jeg har meldt lille gullet mitt på norgesherligstesmil, så hvis dere vil gjøre meg en supertjeneste stemmer dere på hun ved å klikke >HER<. :-)
VINNER AV NAVNESMOKKER

Da har jeg trukket vinner av navnesmokk konkurransen, og den heldige ble Nora!


Du må sende fult navn og adresse til ceciliekvant@hotmail.com :-)


I dag er det også søndag, noe som betyr temasøndag - men siden ingen har kommet med forslag til hva dere vil lese om, har jeg ikke noe spesielt å skrive om heller. Tenker å skrive ett innlegg etterhvert om hvordan det er å være mamma nå som jeg har fått erfare det i snart 3 måneder :-) 

KONKURRANSE

Da kjører jeg i gang med en liten konkurranse hvor du kan vinne smokk med valgfri skrift på fra navnesmokken. Alt du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet hvilke smokkepakke du ville hatt, og hva som skulle stått på smokken(e), + at du må like facebook siden min (om du ikke allerede gjør det). Den finner du HER

Jeg har selv to smokker herfra til min lille prinsesse, og hun tar de fint :-) Hun har brukt de siden dag 1, og det har aldri vært noe problemer. 

PAKKE I POSTEN & SLEVENDE UNGE

Her om dagen fikk jeg forresten enda en pakke i posten, men den hadde jeg bestilt selv! Kjøpte bare noe smågreier på ebay, bare for å prøve det faktisk. 


Deksel til iPhonen min


Løsvipper! Bestilte vel 8 pakker med løsvipper til både oppe og nede vippene. Kommer nok ikke til å bruke det til vanlig, men å piffe seg litt ekstra opp når man skal ut er vel ikke forbudt? ;-)


Thea har også slevet endel i det siste, og ''spytter'' masse. Hun vet godt hva hun driver med, og gjør det bare for å tulle seg. Når hun får mat kan hun finne på å ta en munnfull for så å bare spytte det ut igjen så smiler hun og er super fornøyd med seg selv! Utspekulert barn altså :-) 

Var innom barnashus hindagen, egentlig for å kjøpe nye pysjer men de hadde ikke flere små størrelser igjen så kom ut igjen med biteleke og to nye smokker :-)
SPONSORPAKKER & KONKURRANSE

Heihei! Som jeg lovet, skulle jeg vise dere noen av tingene jeg har fått i posten den siste tiden - men i går kveld kjørte vi i rekordfart opp på barneklinikken med Thea siden navlestumpen var ''grodd fast'' i plasteret. Ble der oppe til 2, og når vi da kom hjem igjen var det rett i seng siden vi skulle opp igjen dit klokken 10 i dag. Vi er enda ikke ferdig der oppe, men i morgen er det min tur på sykehus - så skal Thea opp igjen på tirsdag eller onsdag forhåpentligvis. 


Men over til det inlegget skulle handle om; nemlig sponsorpakker. Jeg har ikke fått testet noe av det ut skikkelig enda, siden jeg er ut og inn av sykehus - og når jeg er noenlunde oppegående vil jeg bare kose og prate med Thea. 


Disse dekselene er herfra. Det rosa er egentlig genialt, det er av silikon så det er kjempe lett å ta av og på, + at du kan ligge penger eller ett søtt bilde bak. Det andre er litt jallajalla for min del, og gikk lett i stykker som dere ser i høyre hjørnet. 


Sockons og kamerastativ herfra. Sockons er til å feste uten på sokkene til de små slik at de ikke sklir av. Her i hus var de litt trang nå, så får nok ikke brukt de noe særlig. Kamerastativet har jeg enda ikke fått prøvd, men vedder på at det kommer til å bli flittig brukt! 


Tannbleking og neglelakkstøpning herfra. Har som sagt ikke fått testet ut noe av det enda, prøvde meg på neglelakkstøpning men skjønte ikke særlig masse så må lese bruksanvisningen før jeg setter i gang :-)


Nå ligger Thea nybadet og rein i sengen sin og sover som en stein, jeg er på vei i seng også nå! I morgen håper jeg på å få lagt ut ett innlegg til dere, eller rettere sagt en konkurranse - hvor du kan vinne smokker fra navnesmokken! 

PAKKE I POSTEN

I dag øspøs regner det her i Bergen, at det å gå ut frister lite. Ble ikke noe liten tur på meg tidligere, men heller en liten lur! Fikk sovet en liten time før murringene begynte igjen. Er ingen regelmessige murringer - men konstante murringer, så over tid blir det litt slitsomt. Håper at ting roer seg litt til ikveld så jeg får noen timer med søvn i natt. 

Men over til overskriften! Etter middag fant jeg ut at jeg skulle ta meg en tur i posten siden hodet værker også, og litt frisk luft skader jo ikke. Postkassen var stappfull, og øverst lå det en pakke fra stonz. 

Super søte vinter''sko'' til snuppa, kjempe godt stoff og de skal være veldig bra for barna. Selvom disse små ikke kan gå må de jo holde seg varm på beina, så disse var geniale! Blir nok brukt flitting når snuppa kommer. Hvis du også vil ha slike finner du de her. 

                                                                                                                                              // Innlegg i samarbeid med stonz.no

JULEGAVETIPS # 1

Nå nærmer desembermåned seg med stormskritt og det er på tide å tenke på julegaver etterhvert. I år har jeg en liten unnskyldning til å slippe unna shoppingrundene siden jeg har en liten jente, og vil tippe å tro det er stress å dra hun med seg rundt på julegaveshopping - så da får Tony ta seg av det meste.

Som hvert år aner jeg ikke hva jeg skal kjøpe til noen, og det er alltid like vanskelig. Kom over en side hvor du kunne designe dine egne iPhone deksler, noe som er en genial gave til mor, far, søster, vennine, kompis, kjæreste - ja, rett og slett alle! Mange har iPhone nå, og ett deksel som ingen andre har er jo gøy? 


Nå som det nærmer seg juletider koster det bare 199,- (+ frakt). Vil du lage ditt eget deksel? Da klikker du her.

                                                                                                                                               // Innlegg i samarbeid med nfoto.no


PAKKE I POSTEN

Har helt glemt å vise dere hva jeg fikk i posten hindagen! Jeg elsker å få pakker, selvom jeg vet hva som er i pakken er det alltid like spennende å åpne :-) Denne gangen var det supersøtt krabbeteppe fra camababy. Hadde jo konkurranse på bloggen hvor du kunne vinne ett slikt, så fikk jeg også ett tilsendt! Nå gleder jeg meg til å la lillemor ligge på det og kose seg!Krabbeteppe var supersøtt og kjempe deilig stoff på, og jeg kan velge om jeg vil bruke det til krabbeteppe eller sengeteppe! Hvis du vil kjøpe slikt finner du det i rosa her, og blått her. 

VINNER ER TRUKKET

Da er konkurransen om smokker fra navnesmokken og vinneren ble Cathrine Slaaen! Du må sende meg en mail med navn og adresse og hvilke smokker du ønsker, og hva som skal stå på de :-) 
SISTE SJANSE - VINNER TREKKES I MORGEN

For en liten stund siden mottok jeg to supersøte smokker til lillemor fra navnesmokken, jeg ble også spurt om jeg ville holde en konkurranse på bloggen min hvor vinneren kunne velge ett sett smokker :-) Så om du enda ikke har meldt deg på får du en siste sjanse nå, jeg trekker vinner i løpet av morgendagen. Hvis du vil melde deg på trykker du HER. 
Og som de fleste sikkert har fått med seg har jeg ikke vært noe flink til å oppdatere bloggen i det siste, og jeg kommer nok heller ikke til å bli bedre med det første. Akkuratt nå trenger jeg bare en pause. Har noen innlegg i arkivet som jeg kommer til å poste i ny og ne, ellers er jeg inne å leser/godtar kommentarer hver dag :-) 

LYST PÅ LENGRE HÅR SUPERBILLIG?

Nå sitter jeg spent å venter på hår i posten, jeg har tidligere vært avhengig av extencions - men etterhvert som håret vokste fant jeg ut at det bare var tull. Nå som jeg er gravid og børr klippe meg etterhvert siden håret er ganske slitt blitt fant jeg ut at extencions får bli min bestevenn for en periode framover! 

LUXSTYLE (link), har nå tilbud på extencions (og andre ting), så om du vurderer fint langt hår nå mot juletider og høytider ville jeg absolutt tatt en titt innom hjemmesiden deres :-)


                                                                                                                                          // Innlegg i samarbeid med luxstyle.dk

KONKURRANSE - VINN SMOKKER MED NAVN


Her om dagen fikk jeg to supersøte smokker i posten fra navnesmokken, og tenkte dere skulle få sjansen til det samme! Alt dere trenger å gjøre er å gå inn på hjemmesiden deres som dere finner HER - finnne ut hvor lang leveringstid de har og kommentere dette innlegget :-)

Vinneren vinner to (eller tre- alt etter hvilken type du velger) smokker som du selv velger hva som skal stå på! Men det må stå det samme på begge smokkene. Du kan altså ikke skrive noe på den ene, og noe annet på den andre. 
Så må dere ikke glemme facebook siden min hvis dere vil ha rask oppdatering om når jeg blogger, den finner dere HER 


PAKKE I POSTENDisse søte smokkene fikk jeg i posten i dag! Valgte å ikke skrive navnet på de siden vi ikke er helt sikker på navn enda. Syntes de var supersøte, og genialt at man kan skrive navn (eller hva man vil på de) slik at du vet hvem de tilhører :-) 

                                                                                                                           // Innlegg i sammarbeid med navnesmokken. 


Dere må ikke glemme spørsmålsrunden jeg har gående, den finner dere HER.
Og hvis dere har to minutter til overs blir Tony veldig glad om dere svarer på en undersøkelse som dere finner HER.  

VINNER AV KRABBETEPPE


Da har jeg trukket vinner av konkurransen jeg hadde på bloggen, så du må sende meg en mail på: ceciliekvant@hotmail.com med navn og adresse :-) 

Og til dere som ikke vant denne gang; fortvil ikke, jeg har fler baller i luften og det kommer snart ny konkurranse skal dere se! Forresten så har camababy 50 % på alle krabbetepper og sengetepper denne uken! Derfor valgte jeg å trekke vinner nå slik at dere som ikke vant kan kjøpe superfint krabbeteppe kjempe billig! 


Vil dere ha oppdateringer raskt når jeg poster ett innlegg? Lik meg på facebook da, det kan du gjøre HER. 

GI BORT GRATIS JULEGAVE?


Nå nærmer det seg juletider sakte men sikkert, og noen har allerede begynt å tenke på julegaver. Jeg syntes det med julegaver er vanskelig, men jeg vet at mange blir glad for å få bilder :-) Iallefall oldeforeldre og besteforeldre! Så kom jeg over en side hvor dere kan bestille 100 bilder helt gratis, og tenkte hvorfor ikke? Det er gratis, og bilder kommer godt med. Vil du også bestille gratis bilder? Siden finner dere HER.  

KONKURRANSE


Nå kjører jeg i gang med bloggens første konkurranse (og med tiden vil det komme fler ;-) ), konkurransen er sponset av www.camababy.no og du kan vinne nydelig krabbeteppe! 


Du kan velge mellom blått eller rosa, alt ettersom det er gutt eller jente du har/venter. 

Det eneste du trenger å gjøre er å like facebook siden til camababy, det gjør du HER
Så må du også like facebook siden min, det kan du gjøre HER

Vil du ha større vinnersjanse? Da har de med blogg en fordel, skriver du ett innlegg på bloggen din hvor du linker til dette innlegget øker sjansene vinnersjansene dine med 50%! 

Når du har gjort dette kommenterer du innlegget å sier du er med, vinneren blir kåret i slutten av denne mnd. 

MASSE FINT TIL BARN

I dag når jeg (eller pappa) gikk i posten lå det hentelapp til meg, jeg fortet meg å ringe Tony for å rekke han før han kjørte forbi butikken slik at han kunne hente pakken i dag så jeg slapp å vente helt til i morgen! Pakken er fra bambina.no som selger utrolig masse søtt til barn, alt fra klær til stelleprodukter til det du trenger i bil! Om du skal bestille noe til barnet ditt vil jeg absolutt anbefale å gå inn å ta en titt! Jeg er forelsket i mange av tingene så skal ikke se bortifra at jeg bestiller ting etterhvert som jeg trenger det derfra!


2 kjempe søte bodyer & smekke


6 pk. med vaskekluter & '2 sett ''klorevotter'' 


Neglesett & smokkeholder

 

                                                                                                                         // Innlegg i sammarbeid med www.bambina.no 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits