THEA CELIN ØNSKER SEG


Her er bare en liten ''pekepinn'' på hva Thea Celin ønsker seg til 2-års dagen sin. Utenom dette (som alt er funnet på toys''r''us) ønsker hun seg kjoler, hello kitty 3 in 1 disse, penger, bøker og rosa akebrett (ikke baby akebrett). Av oss får hun leke kjøkken så mat til det faller nok også i smak hos frøkna. Vi er veldig rosa her hjemme for tiden, alt skal være ''josa'' som hun så fint sier. 

Hva er egentlig lurt å ønske seg til en 2-års dag? Thea Celin har fått være med å peke på alt hun har lyst på, og da har hun rett og slett lyst på alt. 

ØNSKER TIL THEA CELIN'S ROM

Nå kan jeg virkelig telle ned til vi flytter inn i nye leiligheten og vi gleder oss stort! Innredning blir nok det gøyeste, så blir det endel maling og småting etterhvert. Idag har Thea Celin fått seg barnebord som hun skal få på rommet sitt når vi flytter inn i nye leiligheten, men det er jo endel ting til jeg vil ha. Hun mangler ingenting, og har egentlig alt hun trenger, men jeg elsker å dille, dulle og bytte ut ting. Jeg har iallefall sittet sammen en kjapp ønskeliste på ting jeg skal kjøpe til rommet hennes underveis, vi tar litt og litt så blir det nok bra til slutt. Jeg er veldig usikker på om jeg vil ha stjernekassene eller om jeg vil ha noen andre kasser, men det finner jeg ut av etterhvert; kassene blir iallefall kjøpt sist!


1. Nydelig juniorseng fra troll, du finner den >her<. 2. Stjerne speil >her<, 3. stjerne lampe >her<. 4. Stjerne trappestol >her<.


5. Stjerne bokrekke >her<. 6. Stjerne kasse >her<. 7. Deilig stjerne ullteppe >her<
 

Litt dyr liste, og derfor kommer jeg ta litt og litt. Rommet kommer til å bli veldig rosa og veldig ''girly'' men det er faktisk helt greit når de er små! Etterhvert som hun blir større skal hun selvfølgelig få velge leker, møbler (så langt det lar seg gjøre) og farger helt selv. 

Og forresten, er det noe spesielt dere vil lese om nå som jeg er blitt litt flinkere på bloggingen iallefall?! Skrik ut, jeg er tom for ideer og trenger tips fra dere om hva dere vil lese om. 

BURSDAGSØNSKER

Heldigvis er det enda en stund til bursdagen min, men jeg sitter allerede å ser på hva jeg ønkser meg! Har så ufattelig mange ønsker til leiligheten, og ingen til meg selv sånn i bunn og grunn. Dette er nok den dyreste ønskelisten jeg noen gang har laget, men jeg lager også denne for å se hva jeg kan spare til. Ønsker meg endel småting også som kommer veldig godt med. :-)


1. (oppe til venstre): Kremmerhuset 49,-   2. (oppe til høyre): Kremmerhuset 129,- 
3. (nede til venstre): Jysk 80,- for to   4. (nede til høyre) Kremmerhuset 129,-  


1. (oppe til venstre) Living 3995,-   2. (speilet til høyre) Jysk 450,-   3. (nede til venstre) Living 5995,-


1. (oppe til venstre) Riviera maison 179,-   2. (oppe til høyre) Riviera maison 299,-
3. (nede til venstre) Skeidar 169,-   4. (nede til høyre) Skeidar 269,- 


1. (oppe til venstre) h&m 129,-   2. (oppe til høyre) Kremmerhuset 49,-
3. (nede til venstre) Riviera maison 179,-   4. (nede til høyre) Riviera maison 299,- ønsker meg to 


1. (oppe til venstre) Kremmerhuset 129,- denne kom to ganger...   2. (oppe til høyre) Ikea 19,- ønsker meg fire.
3. (nede til venstre) Kremmerhuset 29,- ønsker meg to.   4. (nede til høyre) kremmerhuset 39,- ønsker meg to,


1. (oppe til venstre) Ikea 1495,-   2. (teppet til høyre) Skeidar 999,-   3. (nede til venstre) Ikea 1500,- i str. 180 cm 


1. (oppe til venstre) Jysk 149,-   2. (til høyre) Jysk 169,-   3. (nede til venstre) Ikea 398,- 


Så har jeg siklet etter dette så lenge, men det er ett godt stykke utenfor mitt budsjett den dag i dag. Det koster 5395,- på jysk :-) for bord + fire stoler! Kanon lekkert. Ønsker meg egentlig en benk på ene siden, og tre stoler på andre tror jeg. 


ØNSKELISTE JULEN 2012

Nå som jeg har flyttet inn i en ganske stor leilighet ønsker jeg meg masse nye ting til leiligheten, og det er desverre ganske dyre ting også, iallefall noen av de. Men jeg kan jo ønske meg noe nå, og noe til bursdagen min i mars, eller bare gavekort så kan jeg spytte i det ''lille'' ekstra. Egentlig så ønsker jeg meg oslotur av mine foreldre, da er planen at jeg, Thea og Marita som er min bestevennine skal dra nedover å bare slappe av, shoppe og kose oss! Men vi får se, kanskje vi tar det i sommer heller. Nå vil jeg aller helst komme skikkelig i ro med leiligheten, og få det slik jeg vil ha det! 


Sengegavl, nattbordlampe x2 og avlastningsbord. Alt fra IKEA.


Bilde 1: Skjenk som jeg skal bruke som tvbenk fra Living. Bilde 2: Lys''lykter'' fra perfect home. Bilde 3: Stuebord fra RM (riviera maison). 


Bilde 1 (oppe til venstre); lampe fra IKEA til stuen. Bilde 2 (midten til venstre): kasse fra kremmerhuset. Bilde 3 (nede til venstre): bolle som holder sjokoladen varm.
Bilde 4 (oppe til høyre): posthylle fra perfect home. Bilde 5 (nede til høyre): ''Kaffe''kopp fra kremmerhuset.

Dette er bare noen av ønskene mine, og de jeg kom på i farten. Ellers ønsker jeg meg gavekort på åsane senter, hos perfect home, riviera maison og andre interiør plasser. :-) 

Hva ønsker du deg til jul? Kanskje du har noen ønsker jeg ikke har tenkt over at jeg ønsker meg? 

1 LUKE AV KALENDEREN

1. søndag i advent, det betyr første pakke av Thea Celin sin kalender, og første ''luke'' til dere. Jeg tenkte å ha en ting dere kan vinne hver søndag, eller annen hver søndag (har ikke helt bestemt meg enda). Uansett vil det forhåpentligvis bli litt konkurranser her på bloggen nå som det er jul. i kalenderen fikk Thea Celin vennebyen bok som falt veldig i smak, her i hus er det vennebyen for alle penga skjønner dere. Hun fikk også sjokade på frokosten idag, og gjett om det var en fornøyd jente med frokostbordet? 

Idag er det smokker dere kan vinne, de fleste småbarnsmammaer vet at smokkene forsvinner underveis, og man må alltid kjøpe nye! Nå som Thea Celin går i barnehagen er det greit å vite hvilke smokk som er hennes, og derfor har >navnesmokken< mange fine, og gøye smokker! Om du ikke er småbarnsmamma eller barnet ikke bruker smokk (hvis du har barn), er det jo en kjempe fin julegave til noen som har barn. Det du må gjøre for å være med er å like siden min på facebook, den finner du >her<, du må også gå inn >her< å finne ut hvilken smokkepakke du ønsker om du vinner. Husk å legg ved mailen din slik at jeg kan kontakte deg. For å øke sjansene dine kan du også dele innlegget på facebook eller lage ett innlegg på bloggen din; husk da å legge ved link i kommentaren din. Vinner blir trukket på fredag! Lykke til :-)
ADVENDSKALENDER PÅ BLOGGEN?

Hei! Nå nærmer julen seg med stormskritt og i helgen skal vi jammen meg pynte til jul. På søndag er første søndag i advendt og første søndag i advendt i fjord fikk jeg Thea Celin, rart å tenke på! Denne julen kommer liksom til å bli så annderledes, men samtidig så lik. Gleder meg iallefall til å feire julen med familie, julen er en skikkelig familietid for meg. Thea skal få sjokoladekalender hver dag, og pakke hver søndag i advendt, hun skjønner ikke så masse i år av dette, men jeg er vokst opp med gavekalender så da får hun også. Valgte å ta hver søndag i advendt nå slik at hun heller kan få litt dyrere ting de dagene. Hver søndag skal vi lage deilig frokost, tenne lys, synge og bare kose oss skikkelig! Skal prøve å få bakt endel julekaker også slik at julelukten kommer i hus! 

Men over til overskriften, jeg vurderer å ha en avdenskaldener her på bloggen også, slik som Thea får. Det ville foregått slik at jeg legger ut ett innlegg hver søndag i advendt om hva du kan vinne, og hva du må gjøre for å være med i trekkningen, så trekker jeg en vinner fredagen. Hadde dette vært interessant? :-) Hva ville dere eventuelt hatt i kalenderen? 


Thea Celin får litt vennebyen ting siden hun er helt vennebyen frelst! 

Idag daler snøen ned og jeg gleder meg til helg med gullet. Vi skal kose oss med god mat, slappe av, vennebyen og bare dulle hjemme! Imorgen blir det som sagt fult pynting til jul :-) Hva skal dere i helgen?

PRINSESSEBURSDAG

Da var novembermåned kommet, og i denne måneden for ett år siden ble nydelige Thea Celin født 4 dager før termin. Nå er det bare 27 dager til hun fyller året, og første bursdag blir både spennende og spesiell! Thea Celin kommer ikke til å huske særlig mye av denne dagen, men vi skal ta masse bilder så kan hun se tilbake på det senere. Har masse bilder i hodet mitt om hvordan jeg vil det skal bli, men spørsmålet er om det blir slik. Jeg har ikke bestemt meg for hvor jeg skal ha det engang. Planen var egentlig å ha det hos mine foreldre (siden jeg bodde hjemme for ikke lenge siden), men nå har jeg jo egen leilighet (men mangler spisebord så blir liten plass). Det er iallefall det første jeg må finne ut :-) 
Det blir mer enn ett besøk, så det er masse å styre med denne måneden. Alt skal planlegges og alt skal passe for alle. Veldig usikker på om jeg og pappaen til Thea Celin skal feire ''hver for oss'', altså han med sin familie, og jeg med min. Så vil jeg feire med mine onkler å tanter siden de har, og kommer til å ha mye med Thea Celin å gjøre. Sist, og for de minste så vil jeg ha barnebursdag også. Thea Celin har jo venner på sin alder (uten at hun er helt klar over det selv), og det er jo kjekt å se tilbake på. Jeg har flere venniner med barn på samme alder som Thea Celin (sånn ca iallefall), så da kan jeg både møte mine venniner, og Thea Celin få leke med andre. To fluer i en smekk! 

 

THEA CELIN SIN ØNSKELISTE #2


Denne fra >IKEA<. Vi har kasser å fylle i den :-)


Denne som også er fra >IKEA<


Denne fra >TOYSRUS<.


Dette som også er fra >TOYSRUS<. 


Dette som også er fra >TOYSRUS<.


Lekeballer fra >TOYSRUS< til å fylle teltet med. 


Og denne fra >TOYSRUS<. 

Alt som står inni >disse< er direktelinker til produktene :-)

ØNSKELISTE 1-ÅRSDAG


Disneyfilmer, drømmehagen, barnefilmer. 


''Putteleker'' som er god for motorikken. Gjerne andre leker også som passer for 1-åringer. Foreksempel den du finner >her<, og >her<. 


Gåbil. Trenger ikke å være lik denne, gjerne litt rosa på den!


Stor saccosekk, gjerne rosa eller mørk grå.


God varm vinterdress, gjerne reima og lilla! 


Retro dukkevogn, denne er grei når hun er så ''liten'' slik at hun rekker ned til den. Den kan du kjøpe >her<. 


''Balltelt'' Rosa telt med baller.


Denne fra Ikea! 

Utenom dette ønsker hun/vi seg penger også, det kommer jo alltid godt med. :-)

SNIKTITT PÅ LEILIGHETEN

Som de fleste vet har meg og Thea endelig fått oss leilighet, og den er helt perfekt! Hver gang jeg ser den blir jeg bare mer og mer forelsket, og gleder meg til å flytte. Det er langt fra både mamma og de, skole og barnehage; men det får gå. Regner med det blir en vane etterhvert. Det viktigste er jo at vi trives i leiligheten, da holder vi ut med lang reisevei også! Tenkte dere skulle få en liten sniktitt på leiligheten, senere flytter vi så det kommer bedre bilder når vi er kommet noenlunde i hus.

  
                                                                

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits