LANGE DAGER, KORTE NETTER

God morgen solstråler! Nå er det onsdag, og det nærmer seg endelig helg igjen - noe som er høydepunktet hver uke her i hus. Jeg har vært hjemme med Thea Celin på mandag, tirsdag og idag siden hun ikke er helt i form stakkars - så vi har på en måte ekstra lang helg da.

Men med sykt barn hører lite søvn med, hun er så pottetett og hoster så fælt at jeg ligger litt på halv åtte når jeg sover, pluss at hun kommer inn til meg flere ganger om natten for å få litt ekstra kos - noe som selvfølgelig er helt greit når hun er syk <3

Utenom det skjer det ikke så mye her i hus, Thea Celin er heldigvis bedre idag så jeg satser på å sende hun i barnehagen en liten tur imorgen slik at jeg får gått på skolen :-) Ha en fin dag dere!

Pannekaker til frokost er lov når man er syk :-)

BULGARIA 2013

Som de fleste har fått med seg hadde vi oss en uke i Bulgaria/sunny beach i begynnelsen av måneden sammen med min lille søster og mine foreldre. Turen hadde vært planlagt i flere måneder, og gleden var stor når vi endelig skulle dra!

Turen var alt i alt veldig fin, Thea Celin fikk bade, spise is og bare kose seg så masse hun ville. Hun var helt i hundre dagen lang og var bare en fryd å reise til syden med.

Hun lærte seg å "svømme" med baderinger på, rutsje alene å snakke bulgarsk (tror hun iallefall). Hun danset i gatene, spiste masse is, flørtet med alle og sjarmerte alle.

Det var så vanvittig billig der nede at det er til å le av. Vi fem spiste vel for rundt 400 kr til middag hver dag, da spiste vi biff og gode middager. Alt i alt var det en veldig fin ferie, og vi kommer nok til å dra tilbake om ett år eller to; neste år står dyreparken i Kristiansand på planen!

Ellers er jeg begynt på skolen igjen, og
Thea Celin i barnehagen for fult. Vi stortrives begge to, og regner med dette skal gå veldig fint så lenge vi holder oss friske. :-)

KLAR FOR AVREISE

Nå er det bare seks timer til vi sitter på flyet i retning Bulgaria og sunny beach. Kofferten er pakket, prampacken er klar og bæreselen er pakket i håndbagasjen.

Denne uken skal meg og Thea Celin kose oss med mine foreldre og min lille søster i varmere strøk, vi skal bare slappe av, nyte livet og bade masse. En ferie er akkurat det jeg trenger nå (selvom jeg har hatt ferie siden juni....), å bare komme seg bort innimellom er gullverdt og man får en helt annen energi når man kommer hjem igjen.

Kommer nok ikke til å blogge der nede, men skal prøve å få blogget når jeg kommer hjem; da er det rett på skolebenken og den virkelige hverdagen begynner.... Vi blogges! :-)

STOLT OVER MEG SELV

Dem som kjenner meg og har vært nær meg det siste året vet at dette har vært ett ufattelig tungt, slitsomt og ganske trist år. Jeg har vært mye på sykehus, gjennom uendelig med undersøkelser, lagt på operasjonsbordet noen ganger og tilbragt mer tid på sykehuset enn på skolen.

Likevel, så har jeg fullført 2. året på videregående med glans, jeg har jobbet beinhardt i de "gode" periodene, og gjort mitt aller aller beste til en hver tid. Jeg er både stolt og kry, like før jul var det snakk om å slutte på skolen etter anbefaling fra legene; nå måtte jeg tenke på meg selv og helsen min.

Jeg var absolutt ikke enig, og trosset dem på alle punkter. Nå sitter jeg her å har sommerferie, en vell fortjent sommerferie før det er på'an igjen med skole i august.

Selvom året har vært tungt, slitsomt og trist har jeg alltid hatt personer rundt meg som bryr seg og har løftet meg opp når jeg har vært lengst nede. Jeg er også utrolig takknemlig for all hjelp og støtte jeg har fått fra folk jeg ikke hadde forventet det av.

Nå er jeg på vei opp igjen, og må bare lære meg å leve med smertene enn så lenge. Sterke smertestillende er min bestevenn på de værste dagene, og dette mener helsebergen at er helt greit. Helt greit at en 19 år gammel jente har gått på tramadol av og på i nærmere ett år, helt greit at en jente på 19 år ikke kan fungere som normalt fordi at hun får smerter, helt greit at foreldrene har måtte ta seg fri for å hjelpe til.

Nei, helsebergen har gitt opp meg, og jeg har gitt opp dem.

Det beste du kan gjøre er å smile til verden så smiler verden tilbake <3 ha en fin dag!

FUCK SOMMERKROPPEN

NÅ er det lenge siden jeg har blogget, og som tidligere; jeg beklager meg ikke. Jeg har overhodet ingenting spennende å blogge om for tiden, dagene går som vanlig, vi prøver å finne på ting når vi har tid og koser oss masse.

Imorgen er det eksamen, noe som betyr at hele denne uken har gått til lesing og øving. Jeg gruer meg skikkelig, og føler dette går rett vest....

Uansett; sommeren nærmer seg, Thea Celin slutter i barnehagen denne måneden og vi skal nyte sommeren fult og helt.

Som de fleste vet så endrer kroppen seg gjennom en graviditet, jeg gikk opp 30 kg, som raste av igjen iløpet av noen uker. Nå som jeg er blitt mamma kunne jeg ikke brydd meg mindre om hvordan kroppen ser ut, litt ekstra fett her og der gjør meg ingenting. Mange mener det at man skal ta vare på seg selv selvom man blir mamma, og det er jeg enig i. Men dette året har jeg ikke jobbet noe særlig for å få sommerkroppen.

Noe av det jeg hater med kroppen min er de sinnsykt utstikkende ribbebeina mine, jeg er ikke tynn og det er ikke derfor de stikker ut, de er rett og slett bare stor, haha!

Kropp er noe alle har, noen er kraftig, noen er tynn og noen midt i mellom. Jeg mener det at alle skal være fornøyd med kroppen sin, er man ikke det er det som oftest bare en selv som kan gjøre noe med det :-)

Nyt sommeren, vær stolt av deg selv!

AV OG TIL MÅ VÆRE GREIT VEL?

Husker dere innlegget hvor jeg skrev at bilder av Thea Celin skulle bli holdt utenfor bloggen? Vel, det er jammen ikke lett. Hun er mitt hjerte, mitt alt, hun er hele livet mitt. Jeg er jo så uendelig stolt over hun, og har lyst å vise hun til hele verden.
Derfor har jeg bestemt meg for å dele bilder av gullet av og til, det må vel være greit? Jeg tror Thea Celin kommer til å syntes det er kjekt å se bilder og kommentarer på bilder av seg selv om noen år.

Min vakre øyenstein før barnehagen idag. Senere skal Thea Celin til pappaen sin, og jeg skal i bursdagsbesøk til bestevenninen min som fyller hele 20 år Idag, hipp hurra!!! :-)

MED MEG FOR LIVET

Igår gjorde jeg noe jeg har tenkt på veldig lenge, nemlig å ta tatovering. Ikke hvilken som helst tatovering, men navnet og fødselsdatoen til min høyt elskede datter. Nå er hun med meg hvert sekund, hvert minutt, og for evig og alltid uansett hva.

Jeg ble superfornøyd, og den ble akuratt som jeg ville ha den. Planen er at jeg skal ha en til tattovering under den når jeg eventuelt får neste barn. :-)

HELT FORFERDELIG

Natten i natt var slitsom og forferdelig. Jeg er sikker på at jeg var å sjekket Thea Celin iallefall en gang i timen, + de gangene hun gren. Dette er 5. dagen med sykdom og pusten hennes blir bare værre og værre, noe som er helt forferdelig for meg som mamma å se. Heldigvis skal vi til legen igjen litt senere så håper jeg han finner på noe lurt som kan hjelpe pusten hennes.

Ellers har vi kost oss med frokost sammen, mens solen skinner inn gjennom vinduene. Thea Celin har ikke noe matlyst så hun spiste bare av pålegget og drakk juicen sin. :-)

Senere skal vi nok bare være hjemme. Thea Celin må nesten bli frisk før jeg vil drasse hun med meg ute, men så snart hun er frisk skal vi kose oss gløgg i hjel ute i solen.

SOLSTRÅLE

For en nydelig dag dere! Solen skinner og jeg er bare utrolig lykkelig. Dagen (natten vel og merke) startet klokken halv fire, da kom Thea krypende oppi sengen min og ville ha dyne mens hun strøk meg på kinnet og sa "mammaaa".

Vi sov videre, og når klokken var like over syv startet vi dagen skikkelig med litt frokost og enda mer kos før vi dro avgårde i barnehage og praksis. Denne uken har jeg praksis på barneskole og er med 1. klasse noe jeg stortrives med. Herlighet så kjekt det er å jobbe med større barn, det er faktisk så kjekt at jeg har vurdert å bli barneskolelærer eller noe i den duren.

Ellers har det ikke skjedd stort! Hentet Thea Celin i barnehagen så dro vi hjem og lekte ute mens tanten laget deilig nachos til middag.

Nå leker Thea Celin litt mens jeg oppdaterer kjapt! Etterpå skal jeg slenge meg med i leken før det er bading, kvelds og leggetid for hun. Når hun er i seng og sover så skal jeg, Tony og Marita (min bestevennine) på herbalife helsetreff, dere skjønner det at ett av målene fra 1. april er en sunnere livsstil. :-)

A BEAUTIFUL DAY

Dagen igår var helt fantastisk til tross for 2-3 timer søvn og at vi stod opp klokken 06. Å stå opp tidlig gjør på en måte ingenting, Thea Celin er rene solstrålen når hun står opp så alt er bare fryd og gammen.

Leverte hun i barnehagen før jeg kjørte på skolen og skulle være der fram til 12. Når jeg var på vei hjem ringte jeg Tony å dro han med meg på trening, så der ble vi i 1,5 time. Når vi var ferdig å trene var begge ganske utslitt, jeg dro hjem å slappet av før jeg lagde middag mens Tony kjørte å hentet Thea så dro han hjem til seg med Thea Celin.

Etter på tok vi oss en runde på senteret og jeg fikk kjøpt litt smådill og smoothie. Inatt sov Thea Celin hos pappaen sin slik at jeg fikk en hel natt med søvn som var veldig etterlengtet. Det var deilig det!

Nå sitter jeg på skolen og skal gjøre det i noen timer til før det er helg!!! :-)

ER DET SYND I BARNET MITT?

Får ofte kommentarer av bedrevitende anonyme mennesker som vet så mye bedre enn meg hva som er best for datteren min som jeg har bært i magen i 9 måneder, for så å være med hun så og si hver dag i over ett år.

Jeg viste veldig godt at jeg måtte tåle endel dritt når jeg begynte å blogge, og det gjør jeg! Men når jeg får samme kommentarer dag ut og dag inn av en og samme person blir jeg irritert.

Det er nok ingen som vet bedre enn meg hva som er best for datteren min og hva hun trenger i hverdagen sin. Jeg er verdens beste mamma for Thea Celin og det vet jeg veldig godt selv at jeg er. At dere kaller meg en dårlig mor må dere veldig mye lenger ut på landet med, for dårlig mor er jeg langt ifra :-)

ER DET SYND I BARNET MITT?

Får ofte kommentarer av bedrevitende anonyme mennesker som vet så mye bedre enn meg hva som er best for datteren min som jeg har bært i magen i 9 måneder, for så å være med hun så og si hver dag i over ett år.

Jeg viste veldig godt at jeg måtte tåle endel dritt når jeg begynte å blogge, og det gjør jeg! Men når jeg får samme kommentarer dag ut og dag inn av en og samme person blir jeg irritert.

Det er nok ingen som vet bedre enn meg hva som er best for datteren min og hva hun trenger i hverdagen sin. Jeg er verdens beste mamma for Thea Celin og det vet jeg veldig godt selv at jeg er. At dere kaller meg en dårlig mor må dere veldig mye lenger ut på landet med, for dårlig mor er jeg langt ifra :-)

SUPER KOSELIG

Da går denne helgen mot slutten og vi nyter dagen hos mine foreldre. Igår var jeg, Thea og pappaen på lekeland sammen med andre barn, mammaer og pappaer! Alle tre storkoste seg, og Thea var helt i hundre. Etter lekeland dro vi til mine foreldre å spiste mat før vi la Thea og dro ut til noen venner på spillkveld. Alt i alt en kjempe perfekt dag, selvom det ble sent igår og jeg føler meg litt som en zoombiemamma :-)

Etter lekeland tok vi oss en tur på lagunen storsenter, kjempe stort senter med så masse praktisk! Tipper jeg kunne gått rundt der i evigheter og kommet hjem med masse vi egentlig trenger, og masse vi overhodet ikke trenger. Uansett; Thea fikk seg ny lue og nye labber fra janus, noe hun trengte!

JEG ER TILBAKE FOR GODT

.. Håper jeg iallefall. I dag ble jeg utskrevet fra sykehuset etter 3 uker som innlagt, heldigvis med åpen retur i og med at jeg fremdeles er under utredning. Formen er veldig svingene, og ikke bedre enn når jeg ble lagt inn. Haukeland og Haraldsplass har undersøkt alt de kan (bortsett fra en ting som jeg venter på, men kan ta noen uker) så det var ikke mer de kunne gjøre. Jeg har fått med smertestillende og på mandag begynner den virkelige hverdagen igjen. Da er det tilbake på skolebenken, og sunn mat. Disse tre ukene på sykehus er det ingen hemmelighet at det har blitt store doser usunn mat, godteri og det som ellers falt meg inn. Men til min store overraskelse har jeg gått ned 2 kilo til tross for dritt mat, det har nok noe med at matlysten ikke er helt på topp, og formen er dårlig. Jeg sover når jeg kan (på dagtid når Thea er i barnehagen eller jeg er på sykehuset) og på kvelden når hun er lagt. 

Heldigvis holder smertestillende ting litt i sjakk slik at jeg kan fungere som mamma når det trengs. Thea har vært endel hjemme denne uken (mandag, tirsdag og idag), men det var bare godt for oss begge. Mandag og tirsdag var jeg hjemme og bare koste med masse med hun, men idag var hun hjemme med pappaen sin siden hun sov hos han. Imorgen skal vi egentlig på Dolly Dimples å feire en vennine som fyller 19-år, men det er pappaen sin helg så godt mulig det bare blir meg. Koselig blir det uansett, og jeg har ikke sett hun siden i sommer! 

Nå skal jeg straks avgårde for å hente gullet før det blir middag hos mine foreldre så får vi se om vi blir her til imorgen eller ikke. Igår fikk jeg hentet en pakke jeg har ventet på enstund, og det er enda to pakker som venter på meg i posten! Lover å vise dere det når jeg har tid og internett. Kan røpe så mye som at 2 av pakkene er til Thea, mens en er til hjemmet. 

1-ÅRSFEIRING

Imorgen fyller prinsessen min 1 år. Idag er det ett år siden jeg satt hos moren til Tony å trykte i meg pinnekjøtt til den store gullmedaljen, og ante fred og ingen fare. Morgenen etter våknet jeg med murringer/rier, og iløpet av dagen viste det seg at prinsessen ville melde sin ankomst 4 dager før termin. Dette året har gått så ufattelig fort, og jeg vet ikke hvor tiden er blitt av. Fra å være en nyfødt liten prinsesse uten egne meninger og som stortsett bare lå der til å bli en liten frøken med egne meninger, aktiv som bare det, og sta som ett esel. Dette året har virkelig vært en reise, og jeg er så ufattelig glad for alt som er skjedd. Av og til tenker på hvor jeg hadde vært idag om jeg ikke hadde fått Thea Celin, og jeg er så utrolig glad for at jeg ble mamma i en alder av 17 år, og alt jeg har oppnådd. 

Uansett; i helgen feiret vi dagen hennes med familie og venner. Dagen ble akuratt slik jeg hadde forestilt meg, og Thea Celin stortkoste seg! Hun fikk masse fine leker, klær og annet dill til rommet. Hun skulle også få spise kake og cupcakes helt selv, men fisefin som hun er ville hun ikke bli skitten på hendene sine så hun ville heller ha en smoothie. Fornuftig prinsesse. Hun er egentlig ikke veldig glad i søtsaker, så hun koser seg mye heller med frukt/kjeks. 

Fredagen satt meg, Christine og min søster å laget hello kitty kake og rosa cupcakes. Noe som ble en kjempe suksess og jeg ble strålende fornøyd med resultatet! Har aldri i hele mitt liv laget en lignende kake, og de få gangene jeg har laget kake har den blitt pyntet med helt vanlig kakefyll. 


He he he, dette var ''restene'' som var igjen. En hel masse kaker! Og ingen turde å smake på hello kitty kaken så jeg måtte smake når alle var gått.


Ett stk. fornøyd prinsesse som fikk både gåbil og ''atv''. Når alle var gått var det jammen godt med melk og mammakos <3 

Imorgen skal vi feire dagen sammen med pappaen, da skal vi først på baluba så på IKEA å spise kjøttboller som er favoritten til Thea Celin. Men aller først skal hun i barnehagen og feires der :-) I barnehagen til Thea Celin har de slik at de i barnehagen feirer dagen med noe godt og sunt (smoothie, fruktspyd ++). Imorgen skal de feire med smoothie siden det er Thea Celin sin favoritt :-) 

Nå skal jeg sette i gang med noen skoleoppgaver, før jeg må handle og hente gullet igjen. Hun var ikke i barnehagen før i halv elleve tiden, så kan ikke hente hun alt for tidlig heller. Denne uken skal vi også på foreldresamtale i barnehagen, noe jeg gleder meg veldig til! Aldri vært med på det før, og det blir spennende å høre hva de har å si om Thea Celin :-) Det er også tid for 1-årskontroll denne uken, og en ting til som jeg ikke nevner på bloggen! Hihihi. Ha en fin uke <3 

FYLLA OG SEIER

Først vil jeg begynne med å kåre tidenes dårligste blogger, nemlig meg selv. Som jeg har nevnt tidligere så flyr dagene avsted, og bloggen blir helt glemt. Jeg er innom hver dag for å godkjenne kommentarer, men kommer aldri på noe å blogge om. Idag er jeg hjemme fra skolen så tenkte å ta en liten oppdattering på hva som er skjedd de siste dagene!

Som de fleste vet har jeg begynt på skole igjen, og Thea i barnehagen. Begge to stortrives, og vi har så utrolig godt av det begge to. Thea er litt lei seg når jeg drar fra hun i barnehagen, men det blir fort glemt og hun er blid som solen når jeg henter hun. Jeg har fått god kontakt med de fleste i klassen, noen bedre enn andre men slik er det jo alltid. Jeg har iallefall funnet meg en jeg kommer til å ville jobbe mye med på skolen, nemlig Malin! Hun har også en datter (som er 2 år da), men vi har noe til felles. Begge to går på skole for å fullføre med gode karakterer, så da kan vi hjelpe hverandre med det. 

Ellers hadde jeg meg en liten tur ut på lørdag sammen med min godeste Christine! Begynte med forspill hos hun før vi dro videre på byn for å shake rompa. Var en ufattelig gøy kveld, og jeg koste nesten rompen av meg! Lenge siden jeg har kost meg så masse, hatt det så kjekt og slappet så mye av. Thea koste seg hjemme med pappaen sin, så stod jeg opp med hun dagen etterpå! På søndagen var vi på stadion, og det var Thea sin første brannkamp på stadion. Da var det jo selvfølgelig kjempe kjekt at de tok seieren, og scorte hele 4 mål. Enda kjekkere når en gammel bekjent spiller på brann også. 


Tony er glad for kosekveld!


Lørdagen feiret TV2 20-års jubileum i byn, og Tony måtte selvfølgelig ta bilde med selveste Pelle.


Thea og ene fra drømmehagen.


Thea ELSKER pizza.


Klar for en skikkelig dag UTE!


Familien på brannstadion!


Skal tidlig krøkes!

Nå skal jeg bare slappe av før jeg tusler en tur på butikken. Formen er virkelig på bunn idag, så håper jeg klarer å bli frisk iløpet av dagen. Thea ble levert av mormor og morfar idag, så skal jeg hente hun igjen tidlig. VIlle ikke ha hun hjemme fra barnehagen enda siden hun nesten nettopp er begynt skikkelig, og siden hun skal være hjemme en dag neste uke. 

Og forresten; Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om?! Jeg er tom for ideer, men skal prøve å blogge iallefall ett innlegg om dagen. 

MASSE NYTT, OG VI DRAR BORT

Hei, og god ettermiddag trofaste lesere! Må begynne med å si at jeg syntes det er utrolig kjekt at dere fremdeles titter innom bloggen min selvom jeg ikke er noe flink til å oppdatere. Dagene går i ett, Thea er høyt og lavt og jeg må virkelig passe på nå. Hun har lært seg å gå langs sofaen, men i det hun slipper faller hun rett i gulvet. Ellers er det ikke mye nytt på denne fronten siden sist.

I dag har vi vært på treff sammen med andre mammaer og barn, noe både jeg og Thea syntes er utrolig kjekt! Thea storkoser seg med andre barn, og jeg koser meg når jeg kan snakke om baby, bæsj, og mat. Ble noen timer på treffet før meg og Christine bestemte oss for å ta en liten shoppingrunde. Thea fikk seg både gåbil og noen klær. Jeg kom hjem med en bukse :-) I morgen starter vi dagen med 8mnd kontroll før turen går videre til gol, og pers! Der skal jeg, Marita og Thea møte mine foreldre og min søster for å tilbringe to rolige dager der oppe med de. Spontant, men blir nok veldig deilig. Nå har jeg akuratt spist middag nummer 2, og må vel sette i gang med pakkingen etterhvert. Er ikke mye vi må ha med, men med barn er det alltid litt. Skal prøve å oppdattere imorgen om hvordan 8mnd kontrollen gikk, regner med den går strålende! 

BILDER AV THEA OG PAPPAEN

Igår var det faktisk så varmt at Thea fikk gå i shorts, og enda holdt hun nesten på å renne vekk. Endte opp med å kose seg i bare bleien, noe hun elsker! Fikk knipset noen bilder av Thea og pappaen (siden dere har etterlyst det veldig), så måtte jo jeg få ett lite bilde med gullet også.
Thea ELSKER å sitte på skuldrene til pappaen sin, om smilet kunne gått rundt hadde det garantert gjort det.
TANN NUMMER TO ER PÅ VEI

Her for noen dager siden kjente vi Thea Celin sin første tann, og igår kjente vi faktisk tann nummer to som ligger rett vedsiden av. Det skjer så utrolig mye nytt for tiden, og jeg føler tiden raser av gårde. Av og til skulle jeg ønske det fantes en pause knapp slik at jeg kunne kose litt med jenten min som en gang var baby litt lenger. Nå er hun for travel til å kose, men vil veldig gjerne leke; så litt kvalitetstid får jeg jo. 

Er så rart å tenke på at gullet mitt snart er hele 8 måneder, det er snart barnehagestart og jeg skal ikke være med hun hele dagen mer. Egentlig så er det litt deilig faktisk, jeg gleder meg til å komme i gang med skole og utdanning igjen, være sosial med de på min alder på en annen måte en mammastadiet. Jeg gruer meg til å sende Thea i barnehagen, selvfølgelig gjør jeg det. Heldigvis er Thea en så utrolig sosial jente som elsker oppmerksomhet og andre barn så det kommer nok til å gå helt fint! Er ganske sikker på at Thea kommer til å storkose seg med de andre barna, og sjarmere ''tantene'' i senk.

BILDER AV MEG OG THEA

Mens vi ventet på bussen isted knipset min søster noen bilder av meg og Thea som jeg tenkte å dele med dere. Det er fler som har kommentert at jeg ikke er noe flink til å legge ut bilder av meg selv på bloggen og det er rett og slett fordi jeg aldri blir fornøyd med bilder av meg selv! Her kommer iallefall noen bilder av meg og gullet;
Nå sitter jeg hos mine foreldre å venter på at de skal komme hjem fra jobb slik at det blir middag. Thea skal vel ha seg en liten dupp etterhvert også, så kanskje jeg kan ta meg en liten lur med hun!


JEG BLIR HELT IMPONERT

Lille gullet mitt vokser så alt for fort, imorgen er hun hele 7 måneder. I forgårs var jeg innom barnehagen hun har fått plass i for å takke ja til plassen, noe som både var godt og vondt. Vi har fremdeles litt tid hjemme bare oss, men når sommeren er slutt skal Thea i barnehage mens jeg skal tilbake på skolebenken. Fikk plass på 1. valget, men står på venteliste i en annen barnehage som jeg også liker veldig godt. Har ingen planer om å nevne hvilken barnehage hun har fått plass i, eller står på venteliste i. 

Syntes det er veldig trist at jeg ikke kan gå hjemme ett år til med hun, men nå til dags kommer du ikke særlig langt uten utdanning. Planen er å fullføre de 2 årene jeg har igjen på videregående skole før jeg skal videre på høgskole. Jeg kan trøste meg med at Thea kommer til å storkose seg i barnehagen sammen med alle barna og oppmerksomhet fra de voksne. Thea er en veldig sosial jente som elsker oppmerksomhet og lek så det blir nok kjekt for hun! Værre for meg enn hun vil jeg tro.

Men over til overskriften; i det siste har Thea vært kjempe aktiv på gulvet, hun spreller, åler og leker masse! Iløpet av sydenuken vi hadde begynte hun faktisk å stille seg opp i krypeposisjon (opp på alle fire), noe som overrasket både meg og Tony. Hun kryper ikke enda, men det er vel ikke lenge til det heller.Nå er jeg nesten ferdigpakket og klar til avreise igjen! Denne gangen går turen til Moss/Sverige for å bli en uke. Vi skal i barnedåp på søndag, ellers har vi ingen planer. Vet ikke hvordan det blir med blogging mens vi er borte, men skal prøve å oppdatere dere!

Og forresten; I går prøvde jeg nattgrøten til småfolk, noe som gjorde underverk! Thea fikk grøt like før 8, i seng til 9 og fikk ikke mat igjen før klokken var 06! Vanligvis våknet hun i 2 tiden, og 4-5 tiden for litt melk. Så framover blir det kveldsgrøt på kvelden til gullet! :-)

HVA JEG SKAL BLI

Mmmm, etter deilig middag hos mamma var det tid for bursdagsbesøk hos tanten til Thea Celin som fyller elleve år imorgen. Der ble det servert kaker og muffins, men jeg var jo stapp mett etter middagen og Tony spiser ikke slikt! Thea ble som vanlig en liten ''kasteball'' alle vil jo selvfølgelig hilse på og kose når vi er på besøk. Hun er jo stor sjarmøren og sjarmerer alle i senk. Fetteren til Tony (på 2 år) er super forelsket og skal bare kose og være snill.

Når resten av besøket var gått fant Tony ut at han ville klippes så da satt jeg og moren hans i gang med saks og maskin! Jeg begynte litt med maskin så tok Siren seg av klippingen siden hun er utdannet frisør.


Syntes han ble smashing! Og ikke var jeg så ille med maskinen heller.... :-) Så kanskje frisør er yrket for meg? Hehe, neida!

Nå sover Thea søtt i sengen sin mens jeg bare ser på tv, har sinnsykt lyst på noe godt men vet ikke hva. I morgen skal jeg øvelseskjøre litt med pappa så da skal Thea være med pappaen :-)Thea sovnet som en stein i det vi kom hjem, våknet for litt grøt og sovnet i sengen sin igjen :-)

HELGEN VÅR I BILDER

Fredag startet tidlig for min del, jeg hadde kjøretime klokken 09 men hadde vært våken med Thea en stund før det. Mens jeg hadde kjøretime koste Thea seg hjemem med Marita før de hentet meg i Knarvik. Marita ble med tilbake her så gikk vi en tur ned å hilse på mamma før Marita dro igjen :-) Når vi er på farten på formiddagen klarer ikke Thea å sove skikkelig, så når vi endelig kommer hjem og hun kan sove bare tuller hun seg selvom hun er kjempe trøtt.På kvelden fikk jeg besøk av Tony og noen venner av han, før det var leggetid.Lørdag startet dagen også tidlig, sa var jeg nede hos mamma og spiste deilig frokost! Senere på dagen skulle jeg og Tony på IKEA for å kjøpe briketter og ildfast form. Marita ringte når vi var på vei til åsane og ville bli med, så ble det en aldri så liten lunsj på IKEA før vi dro hjem igjen. Inviterte oss selv på taco hos mamma, så vi ble sittende der oppe en stund før vi gikk ned i leiligheten å så film!Idag hadde vi egentlig ingen planer. Jeg hadde tenkt å vaske leiligheten og vaske klær - men vi får se hva det blir tid til. Har invitert meg selv på middag hos mamam i dag også så idag blir det fløtegratinerte poteter, kjøtt og bernesaus! Må bruke mamma når jeg kan siden hun jobber jo hele uken. Tanten til Thea har bursdag imorgen så kanskje vi drar ut der en tur å spiser litt kake før jeg skal øvelseskjøre med pappa i kveld!

Nå ligger Thea på sofaen å koser, eller hun har nettopp sovnet så jeg fikk tid til å lage ett skikkelig innlegg til dere før jeg går løs på oppvasken!

Nå tittet faktisk solen frem, og hvis det holder seg når Thea våkner må vi vel ut å trille litt! :-)

MIN NYDELIGE DATTER

Det hele begynte en gang sent i februar, jeg dro til legen grunnet magesmerter og fikk meg litt av ett sjokk i det legen fortalte meg at jeg var gravid. Lite viste jeg da om at det skulle bli noen uker med kontroller annen hver dag, og mye usikkerhet rundt graviditeten. Jeg fant ut om graviditeten såpass tidlig at de ikke kunne se noe på ultralyd, det de så var masse væske i buken (noe som kan tyde på svangskap uten for livmoren). Det gikk noen uker før vi fikk konstantert at fosteret lå inni livmoren, og ett hjerte banket der. Fra den dagen jeg så ett bankene hjerte på ultralyd skjermen var det ikke noe tvil om hva som skulle skje videre - jeg skulle bli mamma i en alder av 17 år.

Svangerskapet gikk fint i følge meg, men ifølge legen gikk jeg gjennom ett uvanlig svangerskap. Jeg var fremdeles på endel kontroller grunnet smalt bekken, kraftig bekkenløsning, fostervannlekasje og mistanke om svangerskaps forgiftning. 

Etter 9 lange måneder med venting besteme prinsessen å komme ut fire dager før termin (27.11.11), dette var første søndag i advendt og jeg var ikke forberedt en plass. I løpet av dagen skulle jeg bli mamma. Jeg hadde ventet på dette lenge nå, alt var klart til at den lille prinsessen skulle melde sin ankomst og alle gledet seg stort. 

Etterhvert fikk hun navnet Thea Celin, noe som har betyrdning for meg og Tony som foreldre. Thea begyner på T (for Tony), og Celin begynner på C (for Cecilie). Vi valgte å kombinere to navn, og er veldig fornøyd med navnevalget! 

Den dagen Thea Celin kom til verden forandret livet mitt, jeg var nå blitt mamma til verdens nydeligste prinsesse som jeg skal passe på i mange mange år framover. 

Thea er en solstråle, hun er glad som en sol dagen lang. Hun smiler, prater og er bare glad! Eneste gangene hun gir en lyd fra seg er hvis hun er sulten eller trøtt. Hun ruller rundt og åler seg rundt på gulvet. Nå er vi inne i en spennede periode hvor mer og mer fast føde skal inn i rutinenen våre, og hun vokser som bare det! 

EN LITEN UPDATE!

Påsken er snart over, og den vanlige uken nærmer seg. Vi har hatt en kjempe fin påske med gode venner, og god familie!
Begynte påsken med to dager på Gol, og en liten svipptur til Sverige. Det ble masse bilkjøring, men Thea Celin var en engel - eneste hun ga lyd fra seg var når hun var sulten eller ville strekke litt på seg.
Leide leilighet på Gol, og kjørte til Sverige en av dagene, tok båt fra Strømstad i Sverige til Sandefjord før vi kjørte til Gol igjen.

Når vi kom hjem kjente vi at vi var godt slitne blitt, så vi har egentlig bare slappet av.
Meg og Tony tok oss en tur på kino igår å så den nye american pie filmen, morsom film - og det var godt å bare slappe av litt etter mye fart og spenning i påsken!

I dag var vi på påskemiddag hos farmor/oldemor å spiste pinnekjøtt :-)
Nå er snuppen på vei i seng, så skal jeg få ryddet litt før jeg også faller i søvn! Denne uken blir spennende tror jeg, men vil ikke røpe noe til dere enda :-D

BADELAND

Jeg er kjempe rastløs for tiden, og vil ha noe å gjøre på hele tiden! I går ville jeg i badelabd for å se om Thea likte det siden hun elsker å bade her hjemme :-)
Hun var litt skeptisk i begynnelsen siden det var masse folk og masse lyder, men etterhvert smilte hun og koste seg.

Akuratt nå ligger Thea oppå meg å sover, jeg har sendt pappa/morfar avgårde for å kjøpe reiseseng siden vi drar på påsketur imorgen!
Senere blir det en liten time på trening med mamma så da skal gullet være med Tony :-)

HERLIG HELG I NYDELIGE BERGEN

For en fin helg dette har vært! Solen kom på besøk til Bergen by så da måtte vi jo bare nyte den :-)

Fredag var jeg i byen med to andre mammaer, vi satt oss på Peppes for å prate og bare kose oss! I og med at det var midt i formiddagsluren til Thea så sov hun seg gjennom det meste, men da fikk jeg masse Ariana kos!
Etter at vi hadde vært i byen noen timer kom Tony å hentet oss siden vi skulle i bingen å se på at de spilte fotball. Thea smilte som dagen var lang, og koste seg masse ute!

Lørdag våknet jeg av en smilende og blid Thea Celin, og solen strålte utenfor!
Stod opp og kjente at jeg måtte finne på noe ute i det fine været når vi først hadde det.
Endte opp med å sende melding til bestevenninnen min for å høre om hun hadde noen planer i dag, men det hadde hun ikke så fikk hun og Tony med meg til byn en tur i det fine været!

Søndag bare slappet vi av hjemme med deilig grillmat! Thea sov fra klokken 23 til 08 så jeg fikk jo sjokk når jeg så på klokken i dag tidlig! Thea sover nå, og jeg har fått meg en dusj :-) Blir vel til at vi bare slapper av hjemme i dag også, så får vi heller finne på noe i morgen!

ETT STIKK I MAGEN

Etter mange telefoner her og der har jeg fått barnehageplass til lille gullet mitt. Hun begynner i barnehagen 1. August 2012 bare litt over 8 måneder gammel. 

Det er rart å tenke på at min 3 måneder gamle baby skal i barnehagen om ikke alt for lenge, jeg får helt vondt inni meg av å tenke på det. Lille gullet mitt skal bli ''stor'', hun skal i barnehage, jeg skal ikke være med hun hele dagen lenger. Heldigvis fikk jeg plass i en liten privatdreven barnehage hvor de er 4 voksne med 13 barn, så godt tatt vare på blir hun!

Tenkte å besøke barnehagen en dag bare for å se, å hilse på de ansatte :-) 

Tenk at mitt lille gull skal i barnehagen etter sommeren. Kjenner det skjærer i hjertet mitt :-( Men om jeg ikke kommer meg tilbake på skolebenken i år mister jeg retten, så det er det beste for alle! 

Har dere fått barnehageplass til deres søte små?

DE SISTE DAGENE

Blogging har det blitt ekstremt lite av for tiden gitt, men jeg har ikke hatt noe særlig med tilgang til internett så det har ikke vært så lett å blogge. Å blogge fra mobilen er bare stress.

Det går iallefall veldig bra med oss, dagene går stortsett i ett og jeg storkoser meg. Thea vokser og vokser for hver dag som går, hun smiler og er glad som dagen er lang! 

Her for litt siden hadde vi noen netter hvor hun absolutt ikke skulle sove så det ble litt slitsomt, men i natt sov hun som en drøm og vi stod ikke opp før klokken var elleve! Da var det morgenstell før vi trilte på butikken med mamma/mormor for å kjøpe frokost og bleier :-)

På lørdag skulle jeg ut for å feire at jeg endelig var blitt 18, så da var Thea hjemme med pappaen sin :-) Jeg storkoste meg. Først sminket meg og Marita oss sammen før vi dro videre til Silje så til byn. Det var helt kaos på byn, masse folk og god stemning. 


Jeg har forresten vært hos frisøren også. Skulle ha litt lyse striper i håret for å få litt liv, men de ble gul/grå/oransj, så jeg ble ikke fornøyd i det hele tatt! Skal fikse det igjen når håret har fått hvile litt, så må jeg vel klippe det også - vurderer bobb siden Thea er begynt å dra i alt hun får tak i, og jeg er ekstremt hårsår. 

Thea er også blitt en makk! Ligger hun på gulvet åler hun seg utenfor teppet, rundt alle plasser og skal absolutt ikke ligge i ro. Når hun legges for kvelden åler hun seg slik at hun ligger sidelengs, i natt våknet jeg to ganger for å snu hun igjen.

I morgen ska jeg til tannlegen for å borre ett hull, og jeg gruer meg så masse at jeg har vondt i magen :-( Etter det skal jeg på en aldri så liten shoppingrunde med mamma, hun må ha seg noen klær til dåpen mens jeg har fått litt penger til bursdagen som jeg skal bruke på meg selv!

Men nå må jeg lese videre på teorien så jeg kanskje får tatt den i løpet av uken. Thea sover en liten dupp men hun våkner vel snart for litt kos og mat før hun skal legges for kvelden :-)

LAZY BLOGGER

Her om dagen fikk jeg en kommentar om at jeg var en helt vanvittig lazy blogger, og vedkommende lurte på hvorfor jeg hadde blogg. Vel, det å være mamma krever faktisk litt, jeg har en frøken som vil ha oppmerksomhet så og si hele tiden - og når hun sover eller hviler er det andre ting som må gjøres. 

I begynnelsen hadde vi så gode rutiner at det å blogge ble ikke noe problem, men etterhvert som tiden har gått har hun blitt mer og mer krevende. Nå må dere ikke missforstå meg, jeg elsker å være mamma og det er fremdeles det beste i verden - men ja, det er veldig slitsomt også, og det er ikke mye energi til overs når dagen er over. 


Her var ett stk. Thea Celin sliten etter å ha fått vaksine.

Det har skjedd endel ting de siste dagene, både positive og negative. Jeg har hatt feber igjen, noe som betyr at jeg enda ikke er frisk, og at jeg sannsynligvis ikke kommer til å bli det på en stund heller. Så har vi vært på 3 mnd. kontroll med Thea Celin, hun har blitt hele 6100 g, og 61,5 cm lang! Stor og fin jente som utvikler seg akuratt som hun skal og vel så det. 

Jeg har også blitt husmor nå, så det er jeg som gjør alt! Vasker klær, lager middag, rydder osv. Men jeg trives med det :-)


Morgenfugl!

Ellers så har jeg faktisk begynt å øve på teorien til bil, så satser på at jeg kan ta den om ikke så alt for lenge. Håper den er i boks før vi er ferdig med mars måned iallefall. Så er det jo ikke lenge til jeg har bursdag heller, på mandag blir jeg endelig atten år og kan skrive under alle papirer selv. Det skal bli deilig. Tipper det blir feiring med litt god mat hjemme, og masse kos med gullet som vanlig!

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits