ALLTID OSS...

Hvorfor er det slik at all sykdom må komme til oss? Først var det spysyken, så øyebetennelse og nå halsbetennelse - lille snuppa får jo aldri fred stakkars :-(

Der kan jeg Iallefall forklare mitt bloggfravær, en syk mammadalt som bare vil være med mammaen sin - da er det ikke lett å oppdatere dere skikkelig heller!

Uansett - nå er hun på bedringens vei (håper jeg), feberen er borte og kanskje hun er klar for barnehagen imorgen?! Det håper Iallefall mor i og med at jeg skal i begravelse til min høyt elskede oldefar og vil helst ikke at Thea Celin blir med der.

På fredag var Thea Celin med meg på skolen, noe hun syntes var stor stas - så det gjør vi nok igjen når det passer seg sånn.

Nå skal vi straks pynte juletreet tenkte jeg, før vi kanskje skal å se på ny bil til mannen. Ellers har vi ingen andre planer enn å kose oss hjemme med vennebyen, tomatsuppe og pepperkaker :-) Hva skal dere idag?

HIPP HURRA!!!

Idag fyller min fantastiske mamma år, så idag er det hennes dag! Mamma vet hvor uendelig mye hun betyr for meg så jeg trenger ikke å dele det klisseriet med dere her på bloggen.

Vi har invitert mamma på middag og dessert her idag, noe både liten og stor gleder seg veldig til. Det er alltid kjekt med mamma på besøk og Thea Celin elsker virkelig når mormor er på besøk. Nå har jeg ryddet og vasket leiligheten så venter jeg bare på at mamma skal komme før vi henter Thea Celin i barnehagen begge to - noe som er stoooor stas for gullet vårt!

Svigerfar kommer forhåpentligvis også en tur for å hjelpe mannen med noen lamper som må seriekobles og litt diverse - kanskje jeg snart får lamper over spisestuen og får vist dere den koselige, men enkle spisestuen vår!!! :-)

LEILIGHETEN @ KJØKKENET

Nå som vi har flyttet og flere lurer på hvordan det ser ut her hos oss tenkte jeg å ta rom for rom å legge ut her på bloggen. Vi bor i en hely ny leilighet på 67(?) kvm sentralt på Frekhaug. Leiligheten er akuratt passe til oss tre med to soverom og passelig bad. Som de fleste har fått med seg så bor jo meg og Thea Celin her sammen med min nye samboer (ikke pappaen til Thea Celin), noe vi stortrives med. Uansett, her får dere litt bilder av kjækkenet vårt; 

 Det var en liten smakebit på kjøkkenet vårt, neste rom tenker jeg blir spisestuen når mannen i hus får rompen i gir å får hengt opp lampen(e). Nå får jeg svinge meg litt rundt her hjemme før jeg skal hente Thea Celin i barnehagen før vi lager deilig kjøttkake middag! Planen senere er vel å kanskje få unna noen julegaver hvis formen tilsier det, hvis ikke blir det kosedag hjemme. 

BARE ETT TIPS.....

Her i Bergen er det skikkelig ruskevær idag, det både hagler, regner og blåser kraftig. Nå som vinteren kommer og går litt som det passer den er det viktig at vi holder våre små gode og varme. Thea Celin blir som oftest kledd med ull fra bunn til topp før vi går ut av døren, mens her hjemme får hu spade rundt i det hun vil. 

Thea Celin gjør som mange andre barn; hun sover formiddagsluren sin ute, da er det jo iallefall viktig med en god, varm og vindtett vognpose. Når jeg/barnehagen legger Thea Celin for å sove krøller vi hun alltid godt inn i >voksi city< posen hennes, da er jeg ett hundrede og ti prosent sikker på at hun holder seg god og varm, og ikke våkner fordi hun er kald. Det er den beste vognposen jeg noen sinne har prøvd, og jeg virkelig elsker den. Ikke bare er den god, men den er jo knall fin å se på også, og passer helt perfekt til min brune emma ljunga scooter vogn. Posen er stor og god, men samtidig kompakt og perfekt. Thea Celin er jo nå to år, men passer fremdeles i den minste delen av vognposen (du får med en tilleggsdel som du kan plusse på om du trenger det) - så denne vognposen har vi til hun er ferdig med vognpose, uten tvil!

Idag har barnashus 25% avslag på alle voksi sine vognposer, og det er jo faktisk endel å spare! Hvis du mangler vognpose og er i tvil om hvilken du skal kjøpe - prøv ut voksi, du kommer ikke til å angre! 
Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits