3 LUKE AV KALENDEREN

Da var 3. søndag i advent kommet og nå er det bare like over en uke til selve julaften, jeg gleder meg som en liten unge, men samtidig har jeg masse som skal og må gjøres før julen kan komme. Som jeg tidligere har nevnt på bloggen skal jeg, Thea og Tony (pappaen) feire julen sammen med hans familie litt, og min familie litt. Neste år blir det nok annerledes, men det er heldigvis en stund fram i tid.

Om søndagen tenner vi nytt lys, spiser deilig frokost og bare slapper av. Perfekt søndag med andre ord, hvordan ''feirer'' dere hver søndag i advent? 

I denne luken kan dere vinne en valgfri supersøt strømpebukse hos >lovebaby<, de selger kjempe søte og spesielle strømpebukser til en rimelig og grei pris. Selvom du ikke har barn selv er det jo en artig gave til noen som trenger det, eller noen du er glad i.

Det du trenger å gjøre for å være med er:
¤ Like facebook siden min som du finner >her<, om du ikke får det til på linken søker du bare på milfcecilie i søkefeltet på facebook.
¤ Gå inn på >lovebaby< å finne den strømpebuksen du ønsker, så legge ved link og mail i kommentarfeltet.

?

Lykke til! :-) 

STUEN MIN OG OPPDATERING

Hei, og god formiddag dere fantastiske lesere som jeg har! Det har vært en god stund med drittblogging her, og det beklager jeg for dere som fremdeles titter innom. Det har vært noen uker med skikkelig sykdom, sykehusinnleggelser og diverse. Så de kreftene jeg har hatt til overs har gått til Thea Celin og husarbeid. Utenom å ha lagt på sykehus har jeg nå hatt praksis i barnehage denne uken, noe som er både kjekt og vanskelig. Kjempe kjekt å være med barn og se hvordan de utvikler seg når de er eldre, men vanskelig fordi at jeg er utrolig mye dårlig og blir fort dårlig. 

Uansett så er formen på bunn nå, men det er jeg jo blitt vandt til. Så nå skal kroppen få lade seg litt opp før jeg skal hente gullet, senere skal jeg til frisøren og få meg en klipp for første gang på lenge. Det blir godt å få fikset litt og klippet litt selvom jeg ikke skal ta noe på lengden. Imorgen skal Thea Celin til pappaen sin og sove der til søndag, mens jeg skal ut på rakkadis med bestevenninen min Marita (så sant formen tilsier det vel og merke). Jeg har funnet ut at sykdom ikke kan ramme meg mer, jeg kan ikke sitte inne dag ut og dag inn for å bli frisk, da hadde jeg vært frisk nå. Jeg får bare leve livet som normalt så blir jeg vel frisk en eller annen gang! Søndag er det bursdagsfeiring for verdens beste mamma som hadde bursdag forje helg, da blir det kaker og smoothie til Thea Celin siden hun ikke er noe glad i kaker. Neste uke er siste skoleuke dette året, og jeg må få unna litt julegaver! Heldigvis har jeg ikke så mange i år, men noen er det jo. 

Jeg har jo lenge lovet dere å vise bilde av leiligheten, så dere kan få en titt på hvordan stuen så ut for litt siden, så dere får ett lite innblikk iallefall;Her bor vi, og her koser vi oss! Skal prøve å få noen skikkelige bilder av hvordan hele leiligheten ser ut nå :-) God helg alle sammen!

Og til dere som titter innom, det hadde vært kjekt om dere kommenterte også slik at jeg får litt mer lyst å blogge! Kom gjerne med tips til hva dere vil lese om, eller hva jeg kan skrive om :-)

ØNSKELISTE JULEN 2012

Nå som jeg har flyttet inn i en ganske stor leilighet ønsker jeg meg masse nye ting til leiligheten, og det er desverre ganske dyre ting også, iallefall noen av de. Men jeg kan jo ønske meg noe nå, og noe til bursdagen min i mars, eller bare gavekort så kan jeg spytte i det ''lille'' ekstra. Egentlig så ønsker jeg meg oslotur av mine foreldre, da er planen at jeg, Thea og Marita som er min bestevennine skal dra nedover å bare slappe av, shoppe og kose oss! Men vi får se, kanskje vi tar det i sommer heller. Nå vil jeg aller helst komme skikkelig i ro med leiligheten, og få det slik jeg vil ha det! 


Sengegavl, nattbordlampe x2 og avlastningsbord. Alt fra IKEA.


Bilde 1: Skjenk som jeg skal bruke som tvbenk fra Living. Bilde 2: Lys''lykter'' fra perfect home. Bilde 3: Stuebord fra RM (riviera maison). 


Bilde 1 (oppe til venstre); lampe fra IKEA til stuen. Bilde 2 (midten til venstre): kasse fra kremmerhuset. Bilde 3 (nede til venstre): bolle som holder sjokoladen varm.
Bilde 4 (oppe til høyre): posthylle fra perfect home. Bilde 5 (nede til høyre): ''Kaffe''kopp fra kremmerhuset.

Dette er bare noen av ønskene mine, og de jeg kom på i farten. Ellers ønsker jeg meg gavekort på åsane senter, hos perfect home, riviera maison og andre interiør plasser. :-) 

Hva ønsker du deg til jul? Kanskje du har noen ønsker jeg ikke har tenkt over at jeg ønsker meg? 

2 LUKE AV KALENDEREN

2. søndag i advent er nå over, og en ny uke med fult kjør står for tur! Jeg har enda ikke fikset internett hjemme i leiligheten så bloggingen blir nok dårlig fram til nyttår. Vinner av 1. luke er trukket og kontaktet på mail. 

Ukens gave er en valgri smokkesnor fra >for de minste<. Jeg har selv smokkesnor derifra og er kjempe fornøyd, den er personlig og samtidig veldig fin. Passer til det meste, og gøy å leke med for de små.

Det du må gjøre for å være med i trekningen er:

¤ Like facebook siden min >her<, om du ikke kommer inn på linken søker du på milfcecilie.
¤ Gå inn på >for de minste< å finne hvilken smokkesnor du likte best, og legge ved link i kommentarfeltet.Husk å skriv mail slik at jeg har noe å kontakte dere på. Lykke til!

 

1 LUKE AV KALENDEREN

1. søndag i advent, det betyr første pakke av Thea Celin sin kalender, og første ''luke'' til dere. Jeg tenkte å ha en ting dere kan vinne hver søndag, eller annen hver søndag (har ikke helt bestemt meg enda). Uansett vil det forhåpentligvis bli litt konkurranser her på bloggen nå som det er jul. i kalenderen fikk Thea Celin vennebyen bok som falt veldig i smak, her i hus er det vennebyen for alle penga skjønner dere. Hun fikk også sjokade på frokosten idag, og gjett om det var en fornøyd jente med frokostbordet? 

Idag er det smokker dere kan vinne, de fleste småbarnsmammaer vet at smokkene forsvinner underveis, og man må alltid kjøpe nye! Nå som Thea Celin går i barnehagen er det greit å vite hvilke smokk som er hennes, og derfor har >navnesmokken< mange fine, og gøye smokker! Om du ikke er småbarnsmamma eller barnet ikke bruker smokk (hvis du har barn), er det jo en kjempe fin julegave til noen som har barn. Det du må gjøre for å være med er å like siden min på facebook, den finner du >her<, du må også gå inn >her< å finne ut hvilken smokkepakke du ønsker om du vinner. Husk å legg ved mailen din slik at jeg kan kontakte deg. For å øke sjansene dine kan du også dele innlegget på facebook eller lage ett innlegg på bloggen din; husk da å legge ved link i kommentaren din. Vinner blir trukket på fredag! Lykke til :-)
Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits