HIPPHURRA!!!

Hipp hurra for min nydelige datter som fyller hele 2 år idag, disse to årene har gått så ufattelig fort - og jeg kunne ikke vært mer lykkelig! Denne lille prinsessen har vist meg meningen med livet, hun har vist meg hvor lykkelig ett menneske skal være, og hvor stolt det går an å bli. Jeg er så uendelig stolt over hun, og alt hun har lært på disse to årene. Håper du får en strålende dag skatten min <3 mamma elsker deg!

SPREK MAMMA

God morgen solstråler! Her i Bergen pøser regner ned, og etter vandringen til barnehagen var jeg veldig, veldig våt - heldigvis hadde jeg gode klær på meg, så når jeg tok av jakke og sko var jeg heldigvis tørr!

Hver morgen går meg og Thea Celin til barnehagen, barnehagen ligger jo bare en 5 minutters gå tur fra leiligheten så det skulle jo bare mangle i bunn og grunn. Thea Celin syntes det er veldig kjekt å gå/trille til barnehagen så da kommer vi nok til å fortsette med det.

Ellers så går vi jo selvfølgelig hjem igjen også, men da går vi som oftest noen omveier for å få oss en ekstra tur! Thea Celin elsker å gå på tur, se på ting og jakte etter katter og hunder (hehe). Det er så fredelig å fint her ute så her kan hun tusle litt alene også <3

DET ER IKKE BARE, BARE....

Å ha sykt barn er jammen meg ikke bare, bare. Nå har Thea Celin vært hjemme fra barnehagen hele uken og hun er fremdeles ikke helt frisk. Idag er vel den dagen hun er best i formen så nå satser jeg på at det går riktige veien og at hun er klar for barnehagen imorgen!

Jeg regner med at dere forstår hvorfor bloggingen blir bortprioritert selvom jeg lovet dere minst ett innlegg om dagen. Thea Celin trenger oppmerksomhet så og si hele tiden nå som hun har vært så dårlig, og når hun sover så sovner som oftest jeg også :-) Dere får ha en fin søndag, det skal vi!

THEA CELIN ØNSKER SEG


Her er bare en liten ''pekepinn'' på hva Thea Celin ønsker seg til 2-års dagen sin. Utenom dette (som alt er funnet på toys''r''us) ønsker hun seg kjoler, hello kitty 3 in 1 disse, penger, bøker og rosa akebrett (ikke baby akebrett). Av oss får hun leke kjøkken så mat til det faller nok også i smak hos frøkna. Vi er veldig rosa her hjemme for tiden, alt skal være ''josa'' som hun så fint sier. 

Hva er egentlig lurt å ønske seg til en 2-års dag? Thea Celin har fått være med å peke på alt hun har lyst på, og da har hun rett og slett lyst på alt. 

LANGE DAGER, KORTE NETTER

God morgen solstråler! Nå er det onsdag, og det nærmer seg endelig helg igjen - noe som er høydepunktet hver uke her i hus. Jeg har vært hjemme med Thea Celin på mandag, tirsdag og idag siden hun ikke er helt i form stakkars - så vi har på en måte ekstra lang helg da.

Men med sykt barn hører lite søvn med, hun er så pottetett og hoster så fælt at jeg ligger litt på halv åtte når jeg sover, pluss at hun kommer inn til meg flere ganger om natten for å få litt ekstra kos - noe som selvfølgelig er helt greit når hun er syk <3

Utenom det skjer det ikke så mye her i hus, Thea Celin er heldigvis bedre idag så jeg satser på å sende hun i barnehagen en liten tur imorgen slik at jeg får gått på skolen :-) Ha en fin dag dere!

Pannekaker til frokost er lov når man er syk :-)

I'M BACK

God søndag kjære lesere! Har dere savnet meg? Jeg har iallefall savnet bloggen, men ikke nok til å sette av tid til den - nå derimot, nå blir det andre boller!

Det har skjedd mye siden sist jeg blogget skikkelig. Jeg og Thea Celin har flyttet sammen med kjæresten min, og vi stortrives med det alle tre. Jeg har solgt bilen min, Hehe - så nå kjører jeg samboeren min sin.

Ellers så stortrives Thea Celin i den nye barnehagen så både mor og far er veldig fornøyd med den! Jeg sliter litt mer med skolen, jeg er skole lei allerede men gjør mitt beste selvom. Lille Thea Celin blir straks 2 år, og vi lader opp til en fin feiring.

Nå har dere fått en liten update på hva som har skjedd i livet våres, og fra nå av skal jeg prøve å komme med minst ETT innlegg for dagen. Etterhvert vil dere også få se rom for rom her hos oss, jeg elsker virkelig (nesten) alt!

Ha en strålende søndag, det skal vi! :-)

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits