EN LITEN UPDATE

Heioghå! Nå har både meg og snuppa fått oss en liten time på puten sammen, våknet av at hun var sulten så hun fikk litt mat før hun sovnet kjempe fint igjen!

Har hatt masse besøk i dag, så lillemor har fått hilst på masse nye mennesker og jeg har nesten ikke fått tid med hun selv - nå er det bare meg og hun her så vi ligger egentlig bare å koser Barnelegen var forresten å så på hun idag, og hadde ingenting å si - så imorgen satser vi på hjemreise :-) Sendte Tony hjem fra sykehuset i dag siden han har en eksamen imorgen, og det hadde nok ikke blitt mye lesing om han var her!

ENDELIG KOM HUN

Som jeg nevnte i forje innlegg ble jeg mamma til verdens fineste lille prinsesse igår klokken 17:46 - fødselen og alt gikk fint og vi har det veldig bra alle 3 :-) Fødselshistorie kommer nok en gang jeg får surret meg til å skrive ned, ting skjedde veldig fort og jeg husker ikke særlig mye akuratt nå. 

JEG HAR BLITT MAMMA

I går klokken 17:46 kom lille prinsessen vår til verden :-) 4 dager før termin.
4020 gram og 50 cm lang - helt perfekt!

STØRSTE PYSEN JEG VET OM

Hahaha, nå har jeg og Tony nettopp sett en thriller han har mast om kjempe lenge. Tror han angret på at vi leide den i det den begynte - han satt nemlig med dynen foran fjeset halve filmen :-)
Ellers har vi spist pinnekjøtt i dag, å tung mat er jo ett av kjerringrådene så det er jo lov å håpe på at noe skjer snart!
Nå skal vi vel finne sengen etterhvert, i morgen skal Tony lese til eksamen så jeg får vel finne på noe annet lurt!

DEEEILIG

Aah, endelig en natt med masse søvn og lite vondt. Har mer og mer troen på at jeg kommer til å gå over tiden og vel så det, men det gjør meg faktisk ingenting - hun kommer når hun er klar for det :-) Håper at hun kommer på termin, og det gjør Tony også så kanskje vi er heldig?

I går la jeg meg klokken 01, og våknet ikke i dag før klokken var halv to. Våknet noen ganger av at jeg måtte tisse, men det gjør jeg jo alltid uansett. 

Dagen igår gikk egentlig fort unna. Bakte kake før mamma kom hjem fra jobb, sminket min søster siden hun skulle på ''julebord'' med klassen så lagde meg og mamma oss deilig mat å bare snakket masse - er så deilig å ha mammsen for seg selv av og til :-) Senere kom Tony å vi bare slappet av før vi la oss. 

Nå sitter Tony å leser til eksamen som han skal ha på tirsdag mens jeg bare surrer rundt på nettet. Senere har vi null planer, blir vel til at vi ser film eller noe :-)

Hva gjør dere i dag?

SKUFFET ATTER EN GANG

Lillemor har det nok veldig bra inni magen og det virker ikke som om hun har tenkt å komme med det første. De siste nettene har jeg våknet av kynnere og bare lagt å vridd meg - enkelte ganger har de vært så ubehagelig at jeg har trodd noe kanskje er på gang. I det tanken om at noe er på gang slår meg gir det seg, og jeg får sove godt til morgenen etter.

Så når jeg våkner om morgenen er jeg både irritert og sur over at ingenting er skjedd, og at jeg fremdeles ligger hjemme. Nå er jeg rimelig lei av å være gravid, og gleder meg bare masse til å se prinsessen min som jeg har bært i magen min i nesten ni måneder. 

Føler meg sprekkeferdig nå, trodde virkelig ikke at lille meg kunne bli så stor - men det var vist mulig. 

HELT UVIRKELIG, MEN SAMTIDIG VIRKELIG

Snart er ni måneder gått siden jeg ble gravid - det har vært ni lange, tunge, slitsomme, fantastiske, spennende og lærerike måneder. At jeg har bært en liten skapning i magen min i snart ni måneder er sykt, det er en merkelig følelse - noe lever inni magen min liksom. Jeg har bært fram ett nytt liv, ett liv som skal leve i mange år, og som er avhengig av både meg og Tony i mange år. Ett liv jeg skal lære hva som er riktig og galt, som jeg skal passe på og som jeg skal være ett godt forbilde for.


16 uker på vei.

Hadde du spurt meg for ett år siden om hvordan livet mitt skulle være ville du fått til svar at jeg skulle feste fra meg, være ungdom, oppleve masse, reise og bare leve livet. Å bli mamma i en alder av 17 år var ikke i min villeste fantasi engang, at jeg og Tony skulle få ett seriøst forhold var heller ikke i min villeste fantasi. 


Nyttårsaften 2010/2011

Disse ni månedene har vært lange og slitsomme for både meg, Tony, min søster og mine foreldre. Alle sammen har virkelig stilt opp, og gjort alt som trengs for at jeg har skulle hatt det bra. Pappa sov på sykehuset med meg når jeg lå der. Mamma satt oppe hele dagen og natten med meg om jeg trengte det, trengte jeg å snakke med noen viste jeg at hun alltid var det - trenger jeg råd vet jeg hvor jeg skal gå. Tony har støttet meg gjennom alt, kjørt meg hvis jeg har blitt dårlig, kost med meg når jeg har trengt det, løftet meg opp når jeg har vært langt nede og passet godt på at jeg har det bra. Min søster har vært en kasteball midt oppi dette - både mamma og pappa har vært masse på sykehuset med meg, kjørt meg til og fra leger og kontroller - men hun har aldri klaget. 

 


Jeg har ikke vært særlig flink til å vise at jeg har satt pris på det, men i det siste har jeg tenkt masse - og alle rundt meg har vært helt fantastiske oppi denne situasjonen! Alle som har besøkt meg på sykehus, skrevet fine ting til meg på facebook, støttet meg og bare vært der for meg - dere er fantastiske 

Nå er snart ni måneder gått, og jeg gjør ikke annet enn å glede meg. Det å være gravid har vært en ny og spesiell opplevelse, det har vært både oppturer og nedturer - men alt i alt har jeg trives med det. Å se magen vokse, kjenne spark, høre hjertelyden, kjenne at hun hikker - ja, alt som hører med har egentlig ikke vært annet enn fantastisk!  Det er snakk om maks en måned så har jeg den lille jenten ute her med meg, den lille jenten som vi ikke viste om vi kunne bære fram engang. Jeg er så utrolig glad for at ting har blitt som det har blitt, og har virkelig gjort det beste utav hele situasjonen. Jeg har aldri angret på valget jeg tok, og jeg skal gjøre alt som står i min makt for at prinsessen skal få en fin oppvekst og ett fint liv.

 

PAKKE I POSTEN

I dag øspøs regner det her i Bergen, at det å gå ut frister lite. Ble ikke noe liten tur på meg tidligere, men heller en liten lur! Fikk sovet en liten time før murringene begynte igjen. Er ingen regelmessige murringer - men konstante murringer, så over tid blir det litt slitsomt. Håper at ting roer seg litt til ikveld så jeg får noen timer med søvn i natt. 

Men over til overskriften! Etter middag fant jeg ut at jeg skulle ta meg en tur i posten siden hodet værker også, og litt frisk luft skader jo ikke. Postkassen var stappfull, og øverst lå det en pakke fra stonz. 

Super søte vinter''sko'' til snuppa, kjempe godt stoff og de skal være veldig bra for barna. Selvom disse små ikke kan gå må de jo holde seg varm på beina, så disse var geniale! Blir nok brukt flitting når snuppa kommer. Hvis du også vil ha slike finner du de her. 

                                                                                                                                              // Innlegg i samarbeid med stonz.no

GOD MORGEN FRA SENGEKANTEN

Hei og god morgen! Nå har jeg faktisk vært våken i hele 6 timer allerede, ikke det at jeg har gjort så masse - men våken har jeg vært. Våknet klokken 5 av masse murringer i magen, kjente alt bare stramte seg og det ble ubehagelig å ligge. Vandret litt rundt før jeg la meg ned igjen å da begynte selvfølgelig frøkna i magen å gå løs på ribbebeina mine, men det gjør meg på en måte ingenting lenger - jeg nyter hver eneste bevegelse hun gjør, da vet jeg at hun har det bra så kan jeg trøste meg med at det ikke er så lenge til hun kommer ut 

Formen begynner heldigvis å bli bedre, halsen er ikke så vondt lenger - men ørene blir ikke noe bedre. Satser på at jeg blir frisk til helgen så jeg ikke bare må ligge langflat i sengen for å bli frisk. Det er jo bare 8 dager til termin så bli frisk til det skal jeg! Fikk forresten en telefon fra KK nå, om at jeg skulle komme opp dit på overtidskontroll 7.desember hvis jeg ikke hadde født til da. 
 

Nå har jeg nettopp ryddet kjøkkenet og hentet meg litt frokost :-) Etterpå blir det vel til at jeg tar en aldri så liten tur før det blir middagslaging! Skulle også pakket sykehusbaggen etterhvert, men treig som jeg er blir det aldri gjort. Damen på KK spurte om jeg hadde pakket den, og om den stod klar i bilen itilfelle noe skulle skje - svarte forsiktig nei, og fikk grei beskjed om at nå var det virkelig på tide at den var klar! 

JULEGAVETIPS # 1

Nå nærmer desembermåned seg med stormskritt og det er på tide å tenke på julegaver etterhvert. I år har jeg en liten unnskyldning til å slippe unna shoppingrundene siden jeg har en liten jente, og vil tippe å tro det er stress å dra hun med seg rundt på julegaveshopping - så da får Tony ta seg av det meste.

Som hvert år aner jeg ikke hva jeg skal kjøpe til noen, og det er alltid like vanskelig. Kom over en side hvor du kunne designe dine egne iPhone deksler, noe som er en genial gave til mor, far, søster, vennine, kompis, kjæreste - ja, rett og slett alle! Mange har iPhone nå, og ett deksel som ingen andre har er jo gøy? 


Nå som det nærmer seg juletider koster det bare 199,- (+ frakt). Vil du lage ditt eget deksel? Da klikker du her.

                                                                                                                                               // Innlegg i samarbeid med nfoto.no


STATUSRAPPORT UKE 39 + MAGEBILDE

 På vei: 39 uker
 Igjen til termin: 9 dager
 Kjønn: En liten prinsesse
 Navn: Trodde en periode at vi hadde bestemt oss, men vi må nok vente til vi ser hun før vi vet det 110 %.    
 Utålmodig: Ganske, men vil bli frisk før hun velger å komme. 
 Hodet ned: Nå er hodet plassert godt nedi bekkenet og festet! 
 Aktivitet innenifra: Ja, kjenner nesten ikke spark mer - men kjenner når hun vrir å vender på seg. Hun er også blitt veldig glad i ribbebeina mine, så de har virkelig fått gjennomgå den siste uken. 
 Mangel på utstyr: Ull, bleier, regntrekk til vognen & dyne til vuggen
 Plager: Hormoner, så har jeg jo influensa selvom det ikke har noe med svangerskapet å gjøre.
 Vektøkning: 17 kg
 Vann i kroppen: Deseverre. Masse vann i fjes, bein og fingre.
 Melk i brystene: Ja, masse råmelk. 
 Humør: Kommer veldig ann på formen, nå er jeg sliten og lei - og det merker nok folk rundt meg. 
 Søvnmønster: Sover når det passer hun, og er våken når det minst passer meg. Hun våkner alltid når jeg skal legge meg om kvelden og når pappaen plager hun. 
 Sykehusbag: Den burde vel vært pakket nå, har funnet fram noe av det jeg skal ha med meg - men er langt ifra ferdig. Lillemor sin bag er pakket og klar nesten :-)
 Annet: Sakte men sikkert nærmer den store dagen seg, og nå gjør vi ikke annet enn å glede oss!
HØYGRAVID OG INFLUENSA - INGEN GOD KOMBINASJON

De siste dagene har jeg rett og slett lagt langflat ut i sengen, og ikke reist meg med mindre jeg har måtte. Å være gravid i seg selv er på slutten tungt og slitsomt, det er masse tanker i hodet og endel ekstra kilo å bære på! Heldige meg har også klart å få influensa bare 9 dager før termin, så her ligger jeg fødeklar med tett nese, vonde ører, vond hals og feber. 

Føler ikke jeg har noenting til overs, så om fødselen skulle starte nå hadde jeg blitt en smule sur på meg selv tror jeg! Jeg som har vært utolmodig de siste dagene, syntes faktisk at hun kan vente med å komme til jeg er frisk og har samlet litt krefter igjen. 

Nettene er egentlig værst, jeg sovner gjerne ikke før i 4-tiden så våkner jeg i 6-tiden av at mamma går på jobb - for å sovne igjen å sove fram til 11. Innimellom der er det selvfølgelig endel dobesøk, og drikkebesøk siden jeg har blitt utrolig tørst for tiden. 


I dag er jeg også hele 39 uker på vei, og tiden har virkelig flydd avgårde. Kan ikke fatte og begripe at lille prinsessen min snart skal komme ut, nå har hun vært i magen min i snart ni måneder og plutselig skal hun ikke være der mer? Plutselig kan jeg ta på meg sokkene selv, snu meg i sengen selv, sove en hel natt uten å måtte tisse? 

Tror det er på tide at jeg får gjort mer i scrapbooken jeg holder på med om svangerskapet, når den er ferdig og prinsessen er kommet til verden skal jeg lage en om hennes første leveår også! 

LILLEMOR SIN SYKEHUSBAG

Som jeg nevnte igår har jeg funnet fram det meste vi skal ha med til lillemor når vi drar til sykehuset, jeg er ganske sikker på at jeg har pakket alt for masse - men da tar vi det bare med hjem igjen! Jeg er klar over at vi får låne klær til å bruke på hun der oppe, men jeg syntes det er mye koseligere med egne klær! 

Ting nærmer seg med stormskritt! Ble enig med jordmor i dag at vi ikke avtalte noen ny time siden jeg skulle til fastlegen min like før termin og vi håpte på at hun kom snart. I dag er det bare 10 dager til termin og ting kan virkelig skje når som helst! 

MAX UFLAKS > MOBILBLOGG

Nå er det bare ti dager til termin og jeg har selvfølgelig klart å bli syk! De små kreftene jeg hadde igjen i kroppen er helt vekke og jeg har ikke litt til overs engang.
Det kunne ikke passet bedre! Nå om natten står jeg opp fordi jeg er så dårlig at jeg ikke får sove, og når jeg endelig får sove må jeg tisse.

Håper virkelig at formen blir bedre de neste dagene så jeg får sovet ut litt samtidig som jeg får spart opp litt krefter igjen.

Nå er jeg på vei til jordmorkontroll så får jeg høre hva hun har å si idag :-)

VERDENS FINESTE UTSIKT

.. For meg iallefall! Jeg elsker virkelig babymagen min, selvom den kan irritere meg grenseløst også! De siste ukene har det virkelig blitt tungt med den store magen, men det må til for at lillemor i magen skal vokse seg stor og sterk så hun blir klar for å møte verden! 

Får stadig høre at jeg har så fin babymage, og det er jo utrolig koselig! Føler meg litt som en hvalross nå med masse vann i kroppen, og den store magen som gjør at jeg ikke klarer å ta på meg sokkene mine selv engang. Heldigvis er det ikke så alt for lenge igjen nå, så jeg må bare nyte magen mens jeg kan - er ganske sikker på at jeg kommer til å savne den en smule når hun er kommet ut.

Tony er forresten blitt så kosete med magen i det siste også, stryker og kjenner på den ofte og det er så koselig! Tror hun merker når pappaen er tilstedet for at begynner hun alltid å sparke slik at han får kjenne! Vi har også funnet nattasang vi skal synge til hun om kvelden faktisk, jordmor sier det er bra å synge til magen nå også siden hun hører det - så om kvelden ligger vi her å synger for oss selv! 


Jeg har også pakket tingene som jeg skal ha med til lillemor på sykehuset som jeg kan vise dere i morgen! Ser nå at det ble endel klær og ting jeg garantert ikke får bruk for, men da tar vi det bare med hjem igjen :-) Skal også til jordmor i morgen, litt spent på hva hun har å si siden mensentermin og ul-termin er så forskjellige - snakket litt med hun sist og da var det snakk om overtidskontroll på KK rundt 1. desember! 

KULEMAGEN ER DER FREMDELES

Heioghå! Det er ingen baby på gang enda selvom jeg har vært tidenes dårligste blogger i helgen. Helgen har egentlig bare flydd avgårde og jeg har for det meste lagt langflat ut i sofaen/sengen. Formen er virkelig på bunn nå, og når jeg prøver å gjøre noe fornuftig blir det bare værre.

Tony har vært på eksamenskurs i helgen så vi har ikke fått særlig mye tid, har fått litt tid på kvelden så da har vi bare kost oss med  snop og film 

I går var vi invitert på deilig pinnekjøtt middag hos faren hans, og det smakte utrolig godt! I det vi kom utenfor døren luktet det jul lang vei, og det får meg til å tenke på at det snart er jul - og at prinsessen min kommer ganske snart! Julegaver er vel også noe jeg må tenke på etterhvert. 

Ellers kom en venninne og moren hennes på besøk i går så ble litt mat på kvelden også å massemasse masing, og selvfølgelig masse babysnakk siden de gleder seg sånn til hun kommer :-) Når de var gikk var klokken allerede rundet tolv og jeg kjente det hadde vært en lang dag så da var det rett inn i sengen for å slappe av! 

Nå har jeg faktisk nettopp stått opp siden det ble en ganske lang natt med lite søvn. I dag er det snakk om maks avslapping atter en gang, å spare opp krefter til jordmorkontroll i morgen! Tony skal vel jobbe med skolearbeid siden det er søndag så da blir det bare meg og mamma her :-) 

Har dere hatt en fin helg? :-)

TERMIN I MORGEN?!

Ifølge mensen-termin så har jeg termin allerede i morgen! Noe som egentlig skremmer meg litt hvis det stemmer. Det går mer og mer opp for meg at jeg faktisk snart skal bli mamma - om maks 30 dager har jeg en liten prinsesse som en dag skal kalle med mamma, som jeg skal passe på og ''vokte'' resten av livet. 

Det å bli mamma kan jeg ikke forestille meg hvordan blir, men jeg gleder meg utrolig mye selvom. Jeg er så utrolig heldig som får verdensbeste julegave på forskudd, og får feiret jul med den lille prinsessen  Jeg elsker julen, og denne julen vet jeg at kommer til å bli fantastisk! Vi har enda ikke tenkt på hva hun skal få til jul av oss siden vi har kjøpt alt hun trenger nå, men vi finner vel alltids på noe lurt! 


Nå har jeg nettopp sendt Tony avgårde på kurs, så får jeg vel rydde og vaske litt før jeg tar meg en liten powernapp med voffsen :-) Tror hun skjønner noe vi andre ikke skjønner, hun er blitt fæl på å passe på at jeg er her, og hvis jeg er på rommet kommer hun ofte inn bare for å se at jeg er der! 

Hva gjør dere i dag? :-)

NOEN AV TINGENE TIL LILLEMOR

Når jeg hadde spørsmålsrunde på bloggen sist var det noen som spurte om jeg kunne legge ut bilde av tingene til lillemor, og det kan jeg jo! Jeg har vel egentlig lagt ut bilde av det meste etterhvert som vi har kjøpt det, men kan samle noen av de ''store'' tingene i dette innlegget. Jeg har ikke fått vuggen opp enda, og vognen er nedgravd i tull så dere får nøye dere med bilde av sengen, vognposen & bilsetet :-) Vippestolen er heller ikke satt opp siden den bare blir full i hundehår. 


Sengen til lille prinsessen


Vognposen! Kjempe søt og helt genial, den kan åpnes hele veien ned og helt nede slik at det blir ett teppe :-)


.. Og bilsetet! Siden vi har kjøpt det meste i jentefarger fant vi ut at blått bilsete gjorde ingenting - bilen til Tony er jo blå også så da matcher det litt :-) Hehe. 

Skal få lagt ut bilde av vuggen også når den er satt opp!

OM NATTEN SKJER DET

Mamma er helt sikker på at jeg kommer til å våkne opp en natt av rier, og at jeg kommer til å føde iløpet av morgenkvisten. Hun har hatt to raske fødsler så håper jeg går i hennes ''fotspor'' å får en rask fødsel jeg også.

Hver kveld når jeg legger meg håper jeg at jeg våkner opp med rier, og at jeg snart får se prinsessen min - men våkner opp hver morgen like skuffet over at ingenting skjedde. 

De siste dagene har jeg merket at noe skjer i kroppen min, og tror faktisk hunden i hus også merker noe på en eller annen merkelig grunn. Hun kommer plutselig traskene inn på rommet mitt om natten bare for å hilse på, og alltid når hun kommer inn ligger jeg å har småkynnere - akuratt som om hun vet det på en måte. 

Har kjent endel nedpress i det siste, og hyppige kynnere (noen gjør faktisk vondt også) - men det er nok bare modning og kan holde på i flere uker før hun velger å komme. Heldigvis er det bare maks en måned til jeg får se prinsessen min :-) 


verdens søteste lille voffs ligger med poten på magen å passer på! 

Når tror DERE at jeg føder? :-)

FRAMTIDEN

Jeg vet at endel lurer på hva jeg har tenkt å gjøre i framtiden, om jeg skal tilbake på skolebenken og eventuelt når. Fikk senest en kommentar igår om hva jeg hadde gått, om jeg skulle videre på skole osv. - så tenkte å samle alle svar i ett innlegg.

Jeg fant ut om graviditeten i mars 2011, og gikk fremdeles på skole da. I begynnelsen av graviditeten var jeg utrolig mye dårlig, gikk masse ned i vekt og fungerte ikke i hverdagen. Heldigvis fikk jeg fullført 1. året på videregående med greie karakterer før jeg bestemte meg for å ta ett fri år.

Siden jeg har termin 1. desember fant jeg ut at det ikke var vits å begynne på 2. året - og søkte da permisjon. Nå går jeg hjemme, og skal gjøre det fram til sommeren 2012. Fra sommeren 2012 av er planen at lillemor skal i barnehage, og jeg tilbake på skolebenken igjen. 

Siden jeg fikk fullført 1. året, begynner jeg da på 2. året mitt som jeg skal gå på Arna videregående skole - hvor jeg skal gå barne-og ungdomsarbeider. Planen etter det er å ta allmenn påbygg så videre på høyskole. 

Hva jeg skal bli når jeg blir ''stor'' vet jeg ikke enda, og heldigvis har jeg fremdeles litt tenke tid. Jeg har litt lyst å jobbe med barn og/eller ungdom så blir nok noe innen det. 

Jeg vet det kommer til å bli tungt med barn og skole, men man klarer det man vil klare - å utdanne meg er det ingen tvil om at jeg skal klare iallefall! :-) 

STATUSRAPPORT UKE 38 + MAGEBILDE

 På vei: 38 uker
 Igjen til termin: 16 dager
 Kjønn: En liten prinsesse
 Navn: Tror vi så og si har bestemt oss, men er ikke 110 % bestemt før vi har sett at hun passer til navnet.    
 Utålmodig: Ganske! Nå går alle å venter på at hun skal komme. 
 Hodet ned: Nå er hodet plassert godt nedi bekkenet og festet! 
 Aktivitet innenifra: Ja, massevis! Kjenner mest når hun snur og vender på seg, men det kommer noen spark i ny og ne også - men kun på høyre siden av magen. 
 Mangel på utstyr: Ull, bleier, regntrekk til vognen & dyne til vuggen
 Plager: Hormoner, slapp/sliten & hodepine
 Vektøkning: 15 kg
 Vann i kroppen: Deseverre. Masse vann i fjes, bein og fingre.
 Melk i brystene: Ja, masse råmelk. 
 Humør: Kommer veldig ann på formen, prøver å ikke være for slapp - men er masse sliten og blir litt gretten om folk forventer ting av meg da. 
 Søvnmønster: Sover når det passer hun, og er våken når det minst passer meg. Hun våkner alltid når jeg skal legge meg om kvelden. 
 Sykehusbag: Ikke pakket enda, men på tide snart. 
 Annet: Slimproppen er gått (er jeg ganske sikker på), men har ikke merket at noe er på gang enda. Hatt masse kynnere og vondt i det siste, men prinsessen lar seg vente på ;-) 


LEGETIME - REKKER VI NESTE KONTROLL?

I dag var jeg på kontroll hos fastlegen min, og som vanlig var alt bare bra med lille prinsessen i magen. Han hadde ingenting å klage på, og kunne bare si at lillemor hadde det veldig bra der inne! Han kjente at hodet var skikkelig festet, og at det ikke var noen mulighet for at hun skulle snu seg nå. På slutten av samtalen sa han også at han satt meg opp på ny kontroll 29. november - men han trodde ikke jeg kom til å rekke den.

Etter jeg var ferdig inne hos han var det min søster sin tur siden hun hadde vært syk i en uke nå uten å bli noe bedre, så hun måtte få seg pencilin :-) De som jobber på kontoret der er alltid like hyggelig å fikk helt sjokk når jeg sa at jeg bare hadde 2 uker til termin. De mente jeg var såå oppegående og strålte som en solstråle - så det er jo kjekt å høre :-)

Nå ligger jeg i sengen å slapper av litt, det har jo vært en litt lengre dag enn jeg er vandt til så nå lader jeg opp krefter til å øvelseskjøre! 

Hva gjør dere på i dag? :-)


I dag er jeg også hele 38 uker på vei med prinsessen i magen så kommer statusoppdattering senere når jeg kommer hjem fra dyrlegen med voffsen!

KJÆRLIGHET


Bildet tatt av Raymond Laksrol.

BABYEN MIN ER SKEIV

Om kvelden når jeg skal legge meg pleier alltid lillemor å romstere fælt før hun legger seg til å sove, hun flytter rompen alle veier, og beina alle veier! Plutselig får jeg ett spenn i ribbebeina, og to sekunder etterpå får jeg ett spenn i siden - nå som hun er blitt så sterk kjenner jeg det utrolig godt og det er ikke særlig behagelig lenger! 

Selvfølgelig er det deilig å kjenne liv fra hun, og vite at hun har det bra der inne - men hun er faktisk blitt såpass stor nå at det er tung å ha hun inni der. Utolmodig er jeg også, leser på andre blogger og på facebook om alle som har fått babyen sin og lurer på når det er min tur..... Jeg vet jo at hun er stor til å klare seg nå, men hun holder seg nok inni der til hun er helt klar for å komme ut! De siste dagene har jeg fått på feelingen at jeg kommer til å gå langt over termin, og at jeg må settes i gang - men krysser både fingre og tær for at hun velger å komme snart! 


Slik pleier magen min å se ut om kvelden! Hun bruker altså all den plass hun kan bruke, og strekker masse på seg! 

40 HELDIGE

Blogg.no deler ut moroccanoil-produkter til 40 heldige bloggere. Alt du trenger å gjøre er å skrive ett innlegg om det på bloggen din, samt lime inn en kode og du er med. 

Jeg er med, er du?

cutrinsample
Stikkord:

TIPS TIL ALLE GRAVIDE

Som jeg nevnte i forje innlegg skulle jeg komme med ett tips til alle gravide. Jeg har nå fått streng beskjed om å ta livet helt med ro de siste ukene, og bare slappe av. Fant ut at jeg skulle høre på legen for en gangs skyld å spare opp krefter til fødselen! Jeg er en veldig rastløs person egentlig, men har heldigvis litt babyklær å brette + diverse småting å dulle med her hjemme så kan jo håpe på at ukene går fort! 

Tidligere gikk jordmødrene på NRK, men jeg som aldri har vært opptatt av verken fødsel eller graviditet så på det - men nå som det snart er min tur å gå igjennom en fødsel syntes jeg det er spennende å se på. Du finner alle episodene som er gått på tv HER. 


Har du sett på det, eller tenkt å se på det? :-)

PROSJEKT AVSLAPPING

Siden jeg har hatt litt høyt blodtrykk de siste dagene har jeg fått beskjed om å slappe masse av, nyte de siste ukene og spare opp krefter til fødselen. Krefter til fødselen er jo noe jeg virkelig trenger, og per dags dato føler jeg ikke at jeg har noe til overs - så håper at det blir noen rolige dager framover med lite kynnere, og lite vondt så jeg får slappet skikkelig av for en gangs skyld! Siden jeg har hatt ett komplisert svangerskap som legen sier får jeg ekstra oppfølging nå de siste ukene, og skal på kontroll en gang i uken iallefall! 

I dag ble jeg vekket av at frokosten stod på bordet, og det er alltid like koselig selvom natten har vært lang! Min søster hadde så lyst å lage cupcakes i dag så vi fikk gjort det, og mens de nå står i ovnen å koser seg kunne jeg like så godt blogge litt! 
I dag er det også farsdag, så pappsen fikk seg ny pysjebukse av oss når han våknet :-) Ellers har jeg ingen planer i dag, bare slappe av med en serie jeg følger med på nå, spennende siden jeg skal gjennom det samme selv snart! Senere kommer det tips til dere gravide hva dere kan se på om dere kjeder dere!

Feirer dere farsdag? :-)

STRESSET BABY, OG DÅRLIG MAMMA

Nå får jeg virkelig testet tolmodigheten min altså, det er knappe tre uker til termin og jeg er rimelig sagt drit lei. Å gå gravid er utrolig koselig, men nå på slutten har det blitt utrolig tungt både fysisk og psykisk - jeg tar utrolig lett på ting og har rett og slett ingen krefter igjen. Aller helst vil jeg bare ligge i sengen under dynen hele dagen å bare sove! 

De siste dagene har jeg også fått en utrolig hodepine, alt som har med lyd og lys å gjøre har bare skjært i hodet mitt! Ellers har jeg vel egentlig ikke gjort noe spennende, jeg prøver å få ryddet å vasket litt i tingene til lillemor så alt er helt helt klart når hun kommer - heldigvis har jeg en veldig snill mamma som hjelper til med det meste :-)

I dag fikk jeg tatt meg selv i ørene og kommet meg til byn med min søster, mor og mormor! Skulle egentlig bare kjøpe jakke til min søster så hjem igjen men dagen ble lenger enn som så. Vi fant ut at vi var litt sulten så koste oss med deilig lunch på chinahouse  Etter vi var blitt gode og mette var ikke dagen over, da gikk nemlig turen videre til Åsane legevakt siden min søster hadde så fryktelig vondt i halsen, og jeg skulle målt blodtrykket siden det har vært litt høyt i det siste. Lillemor i magen hadde det som vanlig bra, men både jeg og legen merket at hun stresset veldig så nå gir hun beskjed om at jeg faktisk må slappe av å lade opp krefter til fødselen!

Nå har vi nettopp spist igjen (....) Siden vi måtte jo ha noe kveldsmat! Vet ikke helt om jeg skal ut en liten tur eller om jeg skal slappe av med familyen å film senere :-) Sistnevnte frister egentlig mest siden jeg er så utrolig sliten, men samtidig er jeg rastløs av meg! I morgen satser jeg på at det enten blir teorilesing eller øvelseskjøring. 

Har dere hatt en fin helg så langt? :-)

LIE, OVER, END, US, EX, IF.


 There will always be a ''lie'' in believe. ''over'' in lover. ''end'' in friends. ''us'' in trust. ''ex'' in next. and ''if'' in life. 

SPENNENDE - HAR SENDT MIN KJÆRE PÅ SHOPPING

Siden bikbok har 50 % på hele butikken i dag og jeg har lenge ønsket meg en jakke derfra sendte jeg Tony på shopping! Nå sitter jeg bare i spenning å venter på at han skal komme hjem for å se om han har kjøpt riktig og om jakken passer - kjøpte den i M så tviler på at den passer nå, men det er jo ikke så alt for lenge til kulemagen er vekke heller da! :-)

Noen av dere som har vært på bikbok i dag? :-)

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits