THEA CELIN SIN ØNSKELISTE #2


Denne fra >IKEA<. Vi har kasser å fylle i den :-)


Denne som også er fra >IKEA<


Denne fra >TOYSRUS<.


Dette som også er fra >TOYSRUS<. 


Dette som også er fra >TOYSRUS<.


Lekeballer fra >TOYSRUS< til å fylle teltet med. 


Og denne fra >TOYSRUS<. 

Alt som står inni >disse< er direktelinker til produktene :-)

SPØRSMÅLSRUNDE!

Spør om hva du vil, jeg svarer på det meste som gjelder meg og Thea.
Ang. spørsmål om pappsen til Thea så svarer jeg på minimalt av spørsmål :-)

THEA CELIN 11 MND.

De fleste kan: 
¤ Riktig ord for mamma og pappa - Hun bruker ordet mamma, men ikke pappa. 
¤ Leker ''klappe kake'' - JA, hun liker godt klappe leker. 
¤ Står alene ett par sekunder - JA, mange sekunder. 


Halvparten kan:
¤ Imiterer andres aktivitet - JA.
¤ Putter objekter i en boks - Ikke prøvd.
¤ Forstår simple kommandoer - JA. 


Noen få kan:  
¤ Sier 1 ord - JA, sier mange ord. 
¤ Setter seg fra stående - JA.  


 

I'M BACK!

Nå er det lenge siden jeg har kommet med en skikkelig oppdatering, og jeg vet at det er mange som har etterlyst det! Vi har flyttet nå, noe som betyr at det er lenger reisevei til og fra skolen, og mindre tid til bloggen.
Uansett; vi stortrives i leiligheten, mangler fremdeles ett par ting men det kommer vel. Nå er det snart jul og bursdag.

Utenom det har snøen kommet til Bergen, og jeg er ikke så glad for å ha mercedes lenger. Drittbil på glatten, men så lenge man kjører forsiktig skal det gå bra :-)

Hindagen hadde jeg Marita og Marianne på besøk, de måtte jo se leilogheten og hilse på gullet! Begge to er fadder til Thea Celin, og jeg er ufattelig glad i begge to. Marianne jobber for kims så de hadde med en pose med masse godt i!

Vi har også feiret fn-dagen i barnehagen, da kjøpte jeg ting som Thea Celin hadde laget. Etterpå var vi hos fotografen og tok julebilder, Thea Celin strålte som en sol og var bare kjempe fotogen.

Utenom det så har vi vært hos mine foreldre i natt, men iløpet av dagen skal vi hjem igjen og kose oss masse ikveld, bare vi to.

ØNSKELISTE 1-ÅRSDAG


Disneyfilmer, drømmehagen, barnefilmer. 


''Putteleker'' som er god for motorikken. Gjerne andre leker også som passer for 1-åringer. Foreksempel den du finner >her<, og >her<. 


Gåbil. Trenger ikke å være lik denne, gjerne litt rosa på den!


Stor saccosekk, gjerne rosa eller mørk grå.


God varm vinterdress, gjerne reima og lilla! 


Retro dukkevogn, denne er grei når hun er så ''liten'' slik at hun rekker ned til den. Den kan du kjøpe >her<. 


''Balltelt'' Rosa telt med baller.


Denne fra Ikea! 

Utenom dette ønsker hun/vi seg penger også, det kommer jo alltid godt med. :-)

VENTER PÅ INTERNETT.....

Nå er vaskemaskin og tørketrommel også i hus (tusen, tusen takk onkel :-)), så nå mangler vi bare spisebord egentlig. Vi er enda ikke kommet i hus, og det er endel som gjenstår. Thea storkoser seg i nye leiligheten og er helt i hundre hele tiden. Leker litt i stuen før hun kryper/går inn på rommet for å leke mer. Jeg begynner også å trives godt, selvom det er ett stykke fra mine foreldre og min kjære Christine.

Vi mangler Internett også da, noe som holder på å gjøre meg gal! Mobilnettet her ute er kjempe trengt. Men det håper jeg på å få fikset til uken. Denne uken er det full rulle med skole, barnehage og småplukk. Jeg er spent på hvordan det vil gå nå som det er ENDA lenger reisevei.

Ellers har Thea seg en dupp nå, jeg har fått begynt på en "stor" skoleoppgave og burde vel ryddet litt her også.

STRESS, KJÆSJ OG NYTT!

Nå for tiden har jeg mange baller i luften, kanskje alt for mange. Men jeg regner med å få kontroll på alt etterhvert, og da blir det bra.
Som de fleste vet er vi midt i flytting og det er bare kaos i leiligheten. Ingen Internett heller så blir dårlig med blogging framover!

Ellers så klarte jeg å "krasje" hindagen, rettere sagt: jeg rygget i en strømboks. Heldigvis var ikke det min feil, men Tony sin. Han sa nemlig at jeg bare kunne rygge videre. Nå står bilen uten ene lykten bak ;-)

Utenom det så har Thea fått nytt sete også, denne gangen ett som KUN skal være framover. Det kan hun bruke den veien hvis hun er lei, eller trøtt. Det forpvervendte seter vi har sover hun så dårlig i, skjønner dere.

Nå sitter jeg hos mine foreldre og venter på at min søster skal komme hjem, hun skal nemlig på ball idag og har spurt om jeg kan sminke og fikse hun :-) Senere får vi muligens besøk uti leiligheten, hvis ikke blir det en kveld med god mat, masse Thea kos og rydding når hun er lagt!

Vi har hatt en kamp om nettene i flere måneder nå, og nå tror jeg ting er på rett kjør! Forteller dere mer senere :-)

SNIKTITT PÅ LEILIGHETEN

Som de fleste vet har meg og Thea endelig fått oss leilighet, og den er helt perfekt! Hver gang jeg ser den blir jeg bare mer og mer forelsket, og gleder meg til å flytte. Det er langt fra både mamma og de, skole og barnehage; men det får gå. Regner med det blir en vane etterhvert. Det viktigste er jo at vi trives i leiligheten, da holder vi ut med lang reisevei også! Tenkte dere skulle få en liten sniktitt på leiligheten, senere flytter vi så det kommer bedre bilder når vi er kommet noenlunde i hus.

  
                                                                

VÅRT NYE LIV

Neste uke starter nesten ett nytt liv for oss, og jeg kan ikke si annet en at jeg gleder meg! Er utrolig spent, men tror dette blir veldig bra.

ALT ORDNER SEG FOR SNILLE JENTER

Igår var en skikkelig bra dag, og jeg svevde på skyene fra morgen til kveld! 2 ting som er viktig framover er endelig i boks og jeg har ufattelig masse å se fra til :-)

På kvelden ble plutselig Thea kjempe sutrete, og det er hun aldri så noe måtte være gale. Lille frøkna hadde nesten 40 i feber og gulpet/spydde slim, stakkars.
Heldigvis hjalp paraceten hun fikk igår veldig så hun fikk seg noen gode timer på puten. Jeg derimot; kjenner sykdommen komme snikende, dårlig som pokker.

Nå ligger vi faktisk på gulvet å leker før vi skal lage oss noe frokost. Formen til Thea virker bedre idag så håper det bare var noe som varte en dag. Senere kommer oldemoren på besøk, så da må vi være opplagt! :-)
Her i Bergen er det fremdeles iskaldt så jeg skal kose meg med kakao mens Thea skal få kose seg med lunken melk!

Håper alle får en strålende søndag :-)

SKIKKELIG KALDT

Nå er vinduene lukket om nettene, og jeg har funnet fram vinterdynen for lengst!
Herlighet så kaldt det bare plutselig blir, jeg må jo finne fram vinterklærne også etterhvert. Brrrr :-(

Nå har vi nettopp stått opp faktisk, Thea har fått på seg ny bleie som hun går rundt i mens hun "synger".
Vi må vel snart få i oss litt frokost siden vi straks skal på 2 visninger før vi reiser inn til byen å møter mamma, mormor og min søster :-)

EN HELT NY VERDEN

Solen skinner og været er nydelig ute! Hadde jeg vist at det skulle bli så fint vær her i Bergen idag hadde jeg aldri sendt Thea i barnehagen, menmen. Når hun kommer hjem er det langhelg på hun, neste uke er det full barnehageuke og jeg skal ha praksis i samme barnehage som hun går i. Spennende og gøy.

Den siste tiden har jeg vært en ufattelig dårlig blogger, men det skjer og har skjedd så sinnsykt mye i det siste at jeg har endel å fordøye. Tiden jeg har til "overs" går ofte til tv-titting istedenfor blogging. Litt av grunnen til det er vel at leserne mine er blitt så late at de ikke gidder å kommentere.

Utenom alt det vanlige vi gjør så har jeg vært ute to ganger på kort tid (herlighet for en dårlig mamma jeg er.... nei!)
Har kost meg med gode venner og godt selskap, mens Thea har kost seg med mormoren, morfaren og tanten.

Siden sist har jeg også hatt besøk av min nydelige kusine, Benedicte! Vi kan snakke om alt og storkoser oss sammen, bare synd det går så lang tid mellom hver gang.

Og sist, men ikke minst; jeg er blitt lys i håret! Flinke Stine Marie (som er lærling på think hairwear i Åsane) stripet det og jeg ble strålende fornøyd! Planen er å bli litt lysere etterhvert, men ikke enda.

Nå tror jeg at jeg har fortalt de "viktigste" tingene. Det var svært få som meldte seg på konkurransen hvor dere kunne vinne kjempe fin smokkesnor så lar den gå litt til!

Vi fikk også pakke fra Småfolk her om dagen, 8 pakker med grøt til gullet! Vi bruker fremdeles Småfolk sin grøt og er strålende fornøyd med den!

SAVNET MEG?

Vurderer å legge ned hele bloggen nå, dagene går i ett og jeg får faltisk dårlig samvittighet når jeg ikke får blogget. Uansett; imorgen kommer det minst ett innlegg, noe spesielt dere vil lese om, eller noe dere lurer på? :-)

Blogges imorgen!

LAPPEN

Herregud så deilig!
Igår hadde jeg oppkjøring og stod med glans. Var strålende fornøyd i det sensor sa at det ikke var noen tvil om at jeg skulle ut på veien alene nå.

Følte meg 100 kg lettere, alt blir så ufattelig mye lettere nå og jeg er kjempe glad :-)

SYKEHUS & BALUBA

De fleste som er venn med meg på facebook vet at jeg ble innlagt på haukeland i forje uke. Det som skjedde var at jeg våknet rundt 04 med inntense og akutte magesmerter, la varme på og da roet det seg litt. Hadde fremdeles fryktelig vondt så jeg bestemte meg for å ta en tur til legen bare for sikkerhetsskyld. Der kom jeg til med engang og det var ikke tvil om at han skulle sende meg til haukeland med misstanker om blindtarmbetennelse. 

Vel framme på haukeland tar jo ting tid, jeg fikk ett rom og måtte bare vente, og vente og vente. Heldigvis var det hyggelige sykepleiere som passet godt på meg, så kom jo mamma etterhvert også. Tiden gikk og etter noen timer fant de ut at det sannsynligvis var cyste på eggstokken, de hadde ikke mulighet til å sjekke det der og da så jeg dro hjem med smertestillende. De intense smertene har ikke kommet igjen, men vondt har jeg. Spesielt når jeg bærer Thea, når jeg går eller er i bevegelse. 

Ellers så har vi brukt helgen flittig med både besøk, overnatting og baluba! Thea elsker å være i aktivitet så i helgene prøver vi å finne på noe annet enn å bare være hjemme. Var litt usikker på om Thea var for liten til baluba, men neida, hun storkoste seg og var helt i hundre! Lille gullet mitt er blitt så stor. Og forresten; om noen vil følge meg på instagram så heter jeg mammacec :-)

NY SOFA

Aah, ene ''drømmen'' min ble virkelig! Jeg har lenge siklet på en sofa fra bohus, og nå er den endelig min. Kom over ett kjempekupp så måtte bare kjøpe den selvom jeg ikke har noen plass å ha den enda. Som de fleste vet bor jeg hjemme hos mine foreldre for øyeblikket og alle tingene mine står rundt om kring her. Den nye sofaen har fått foreløpig plass i gangen (heldigvis har mamma og de stor gang), så får vi se hvor den ender opp til slutt. Aller helst vil jeg jo at den skal være i leiligheten min , men jeg har jo ikke funnet leilighet enda. Var på visning på drømmeleiligheten (tror jeg) hindagen, og håper så inderlig at jeg får den. Litt langt fra mamma og de, men det er så fint og koselig der ute at det går fint. Helt perfekt for Thea å vokse opp iallefall. 


Lekkerlekkerlekker! Den passer helt inn i den stilen jeg vil ha nå :-)

Nå står jeg med to sofaer da, så må vel kvitte meg med den forje etterhvert. Er det ikke vogndilla så er det sofadilla, herregud. Ellers sikler jeg veldig på ny tvbenk også, den er bare rålekker og passer også helt inn i stilen jeg vil ha. Men vi får se, lommeboken sier nei foreløpig men kanskje jeg kan ønske meg den til jul. 


Denne får du kjøpt på living og koster like under 6000.- 

Nå har jeg akuratt hentet Thea i barnehagen, så skal vi leke litt før vi begynner på middagen. Thea syntes det er kjempe kjekt å sitte på kjøkkenet mens jeg lager mat og danser, noe av det morsomste hun vet er at du danser for hun. Noe sier meg at jeg er elendig å danse siden hun ler seg skakk ihjel :-) 

MANDAGSKONKURRANSE

Ny uke, nye muligheter! Denne uken har jeg gledet meg til lenge, og jeg har helt vondt i magen for hva som skjer og kan skje denne uken. Heldigvis er det ting jeg gleder meg til, men også noe jeg gruer meg til. Siden det er ny uke tenkte jeg å kjøre i gang med en liten konkurranse, det har ikke vært konkurranse på bloggen på kjempe lenge så det er virkelig på tide! 

Hindagen bestilte jeg en nydelig smokkesnor >herfra<, tviler på at noen i min omgangskrets har lik, og iallefall ikke noen i barnehagen. Gleder meg til den kommer i posten og jeg kan ta den i bruk, den kan jo ikke sammenlignes med de i butikken engang. Under bestillingen spurte hun om jeg ville kjøre en konkurranse på bloggen min også, noe jeg ikke sier nei til! Alle fortjener en nydelig smokkesnor til sine små, og den er jo personlig også. Selvom du kanskje ikke har barn er dette en perfekt barselgave, julegave, julekalendergave eller annet :-) Kun fantasien setter stopper! Hun lager også smokkesnoren etter ditt ønske. 

Når alt snakket om smokkesnor er over skal det også sies at hun lager utrolig masse annet fint også, blandt annet; vognpynt og navnesnorer. 


Det du må gjøre for å bli med i konkurransen;

# Like facebook siden min >her< (Om ikke linken virker kan dere søke på milfcecilie i søkefeltet.)
# Gå inn >her<, eller >her< å skrive hvilken type smokkesnor du ønsker, du må også like siden
# Om du skriver innlegg på bloggen din og linker til min blogg og konkurransen er det større sjanse for at du vinner (husk å legg link i kommentarfeltet + mail)


Denne nydelige smokkesnoren er på vei hjem i posten vår. 
 

Lykke til! Vinner trekkes på søndag. 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits