HVER KVELD ER KOSEKVELDI dag våknet jeg av tidenes hodepine og magevondt, heldigvis gikk det litt bedre utover dagen å jeg fikk sortert litt babyklær etter størrelse så nå gjenstår bare vasking av alle klærne i 50/56. Tony kom traskende inn døren etterhvert så vi fikk kosedag i dag siden han skal jobbe og på skolen resten av uken, i morgen har vi 10 månedersdag men tok å koste oss litt i dag heller :-) 

Jeg har forresten fått litt dilla på nudler i det siste, og kakao har jeg jo alltid hatt dilla på! Så kvelden har bestått av nudlespising, kakao drikking, vaffel spising og tv titting! En perfekt kveld siden kroppen min har gått i streik. KJÆRLIGHET

Å være forelsket er den beste følelsen i verden! I morgen har jeg og min kjære hele 10 mnd 

SVAR - GRAVIDITETEN OG DET RUNDT

Var graviditeten planlagt? Liker ikke å si det, men nei - den var ikke planlagt. Vi er veldig glad for at det skjedde den dag i dag, og vi gleder oss masse til å bli foreldre! 

Åssen takklet dine foreldre dine, kjæresten din og foreldrene hans at du var gravid? Hele den tiden med reaksjoner er egentlig litt fjern for meg, men de støttet meg. Pappa tok det litt tyngre enn mamma, jeg har alltid vært lille jenten til pappa så det tok litt tid før det sank inn for han. Både mamma og pappa sa fra starten av at de kom til å støtte meg gjennom alt, og det har de virkelig gjort! Tony tok det også utrolig bra, han har hele tiden sagt at han gleder seg til å bli pappa - og at han er helt sikker på at vi gjorde det riktige. Foreldrene til Tony tok det også veldig fint, Tony er trossalt 20 år, og en ''voksen'' mann - litt værre med meg som er 17, men de har hele tiden sagt at de støtter oss å nå gleder de seg til å bli besteforeldre. 

Vil du ha flere barn i framtiden? Ja, om noen år har jeg lyst på en til. 

Tar du sol nå som du er gravid?
Nei, har ikke tatt sol ett eneste minutt etter jeg fant ut om graviditeten. 

Hva skal jenten din hete til etternavn?
Jensen/Tellevik Kvant, Tony vet ikke helt om han vil bruke Jensen eller Tellevik enda, men hun skal ha begge sitt etternavn. 

Hva gleder du deg mest til når lille jenten kommer til verden?
Å se hun helt klart. Å kose med hun, trøste hun, se hun vokse, se hun utvikle seg og alt som hører med! 

Har du klart å nyte graviditeten, selvom du har hatt masse plager? Har klart å nyte endel av den iallefall, å være gravid er en koselig ting - til tross for plagene jeg har hatt. Men jeg kommer ikke til å bli gravid igjen med det første for å si det sånn! 

Gruer du deg til fødselen?
Både gruer og gleder meg. Gruer meg til smertene, men vet at til syvende og sist er de verdt det og jeg får premien min etter ni måneder. 

Gikk du på p-piller? P-plaster.

Hvordan merket du at du var gravid?
Hadde ingen misstanker om at jeg var gravid. Gikk til legen pga. magesmerter og fikk vite at jeg var gravid. 

Var Tony den første du sa det til? hvordan reagerte han?
Tony var med når vi fikk vite det, tror ikke det gikk helt inn på han i starten siden jeg var helt fra meg var han mer opptatt av å trøste meg. Etterhvert ble han bare glad og gleder seg masse til å bli pappa. Han har skrevet ett innlegg om reaksjonen og tiden som ventende pappa som du finner HER. 

Skal du og tony flytte ut sammen når prinsessen kommer? Nei, jeg skal bo hjemme hos mine foreldre i starten iallefall - hva som skjer med tiden, vil tiden vise. 

Hvis ikke, skal dere bo hver for dere? Vi skal bo hver for oss nå og skal fortsette med det. 

Hvordan fortalte dere familien om graviditeten? Mamma og pappa fikk vite det med en gang siden jeg ble sendt til KK i all hast, de andre i familien fikk vite det litt etter litt av mamma/pappa. Jeg var innlagt på Haukeland og de begynte jo fælt å lure på hvorfor så det var jo bare å si det rett ut. Tony fortalte det til moren og faren sin, så tok de seg av å fortelle det til resten av familien. 

Hva skal prinsessa hete? Det har vi ikke helt bestemt enda :-) Tror vi må vente til vi ser hun for å se om hun passer til navnet vi har tenkt. 

Hvordan reagerte folk på graviditeten? Folk reagerte egentlig veldig bra, de fleste kom med gratulasjoner og sa at vi kom til å klare det. Jeg har noen eldre guttevenner som ikke tok det så bra, mente jeg var for ung og var ganske negativ - men etterhvert som det gikk inn på de tok de det veldig fint. Jeg har ikke fått noen negative tilbakemeldinger på valget mitt etter at jeg sa klart i fra at jeg skulle beholde. 

Tenker du mye på fødselen? Litt tanker om fødselen blir det jo, men tenker ikke kjempe masse på det enda. Tror egentlig det beste er å bare ta ting som det kommer, høre på jordmødrene å ta det derfra. Jeg gleder meg til den dagen riene kommer for fult, og det er på tide å få hun ut - jeg er ikke på noen måte redd for å føde :-) 

Hvor gammel var din mor når hun fikk deg? 20

Er det vanlig i din familie å få barn tidlig? Tidlig og tidlig, ikke så tidlig som meg iallefall. 

Hva tenkte du når du fant ut at du var gravid? Jeg tenkte ikke så masse, det kom som ett sjokk og det tok lang tid før det gikk inn på meg. Etterhvert som jeg fikk ta det innover meg, så ble jeg egentlig bare glad - men samtidig redd. Jeg var mest redd for hva folk ville si, og hvilke rykter som kom til å bli satt ut - men i ettertid har jeg funnet ut at det spiller faktisk ingen rolle. Jeg har tatt mitt valg og er utrolig stolt over det, har folk rundt meg som støtter meg og en fantastisk kjæreste som støtter meg gjennom alt. 

Hvordan fant du det ut? Tok en test hos fastlegen. 

Når du har pakket fødebagen, kan du kanskje skrive alt du har med, og kanskje ta bilde av noe hvis du gidder? Det kan jeg :-) Den blir vel pakket iløpet av uken. 

Jeg bare lurte på om du kunne fortelle om hvordan fødselen gikk og hvordan det var å føde, når du har født? Er veldig spent og krysser fingrene for deg og dere! Ja, det kan jeg! Hadde tenkt å legge ut fødselshistorie etter fødselen :-)

Har du hatt kynnere, når fikk du disse i såfall? Ja, har hatt masse kynnere - og de kommer bare mer og mer. Det begynte vel i uke 18 tror jeg. 

Hvordan tok vennene til Tony graviditeten?
Tror de fleste av vennene til Tony tok det veldig fint, han kan jo ikke være ''gamle'' Tony på samme måte som før i og med at han må passe litt på meg også nå - men slik jeg har forstått er alle veldig positiv til at han skal bli pappa, og de gleder seg på hans vegne :-)

Har du andre venninner med barn eller som venter barn?
Ikke nære venniner, men bekjente - og gamle bekjente som jeg har tatt opp igjen kontakten med :-) Hun ene har til og med termin dagen etter meg med en liten prinsesse. 

Har du hatt noen matkick?
Ja, men tror ikke det har hatt noe med graviditeten å gjøre. Jeg har alltid hatt perioder hvor jeg har hatt lyst på noe. I svangerskapet har det vært te, varm saft, sjokolademelk/kakako, fox og chips. 

Skal du fortsette å blogge etter fødselen? Jeg håper det, kommer jo ann på hvor mye tid lillemor tar og sånn :-) Lillemor og Tony er første pri!

HELT ALENE


Etter en lang dag (men utrolig gøy dag), var det godt å legge seg ned i sengen godt plantet under dynen for å bare slappe av! Kjenner at jeg ikke har like mye energi som før lenger, og at prinsessen i magen stjeler det hun kan stjele. Om søndagen er det robinson på tv, noe både jeg og Tony følger med på - men siden han kjørte hjemover før det begynte måtte jeg se det alene i dag. 

Nå koser jeg meg med chips & dipp før jeg skal svare på resten av spørsmålene slik at svarene kommer i morgen! Ellers har jeg fått tilsendt ene bildet fra shooten og det ble utrolig bra, gleder meg til å vise dere! 

GRAVID - SHOOT


Nå har jeg og Tony nettopp kommet inn dørene hos meg etter noen timer forann kamera. Vi bestemte oss tidlig i graviditeten at vi ville ha noen profesjonelle bilder av kulemagen når den kom - og tro meg, den kom fortere enn vi trodde og nå er svangerskapet snart over!

Hadde fire kjempe gøye timer i studio og tiden fløy av gårde! Både meg og Tony koste oss masse, og Raymond som tok bildene sa han hadde kost seg også - han har aldri tatt gravid bilder før, men vi ble veldig fornøyd så nå gleder jeg meg masse til å få bildene på mail! Nå sitter Tony å spille litt fifa som vanlig, før han skal vende snuten sin hjemmover å jobbe litt med skoleoppgaver :-) Har ingen planer til uken bortsett fra legekontroll på tirsdag. 

 

EN MND IGJEN?!Herreminhatt! I dag er jeg hele 8 fullgåtte måneder og det er bare en måned til termin. Ting nærmer seg med stormskritt og nå begynner jeg å bli rimelig utolmodig! Jeg elsker egentlig å være gravid, og tror jeg kommer til å savne gravidmagen etterhvert - men nå vil jeg aller helst bare se prinsessen som er inni magen min. Jeg er så spent på hvordan ting kommer til å bli framover, og jeg gleder meg sånn til å ha hun på utsiden og ikke innsiden :-p 

Skal bli så deilig å se Tony sammen med jenten vår, det er faktisk noe av det jeg gleder meg mest til! Lillemor er blitt veldig flink å ikke bare vekke mammaen sin om morgenen, hun vekker nemlig pappaen sin også. Jeg ligger meg inntil ryggen til Tony med magen min så begynner hun å sparke masse så våkner han og bare flirer. Tror egentlig det er fler som gleder seg til hun kommer nå, og alle er veldig spente :-)

Til uken skal vi få gjort det aller siste innkjøpet til snuppa - vi skal nemlig å kjøpe en supersøt vugge som hun skal få av oldemoren sin. Ellers har vi det vi trenger, mangler regntrekk til vognen så må jeg vaske en hel haug med klær! 

GRØSS OG GRU


Om jeg ikke hadde vært gravid hadde jeg vel vært på vei hjem fra fest nå, men slik er det jo ikke! For mange år siden gikk jeg og noen venniner halloween og spurte etter knask eller knep - det var også ett hus som fikk egg på seg, og herregud så redde vi var da!

I fjord på halloween var jeg og Karoline utkledd som djevler og hadde en utrolig gøy kveld som blir husket! Men i år er det andre baller, meg og Tony har nemlig tatt det veldig rolig og nytt helgen fult ut! Stod opp seint, spiste litt taco før vi bestemte oss for å dra ut til Daniel og Mathilde en tur for å være litt sosiale, Sondre var der også - men de skulle på byn så vi fant ut at vi heller kjørte på bensinstasjonen å kjøpte oss litt snop før vi kjørte hjem! 


Veldig dårlig bilde som er stjelt fra Daniel... Gladgutter i godt humør! :-)

Nå har vi nettopp sett spesialenheten og jeg er superklar for sengen, Tony er ikke like enig siden han er blitt helt fifa gal i det siste - og klarer ikke å legge fra seg spillet. I morgen skal vi til en kompis for å ta fine gravidbilder så vi har noe å se tilbake på! Magen er ikke like fin som den engang var lenger, nå har den sunket masse og ser egentlig litt hengete ut. 

SYKEHUSBAGGEN


Nå er jeg kommet såpass langt i svangerskapet av jeg må begynne å tenke på den berømte sykehusbaggen! Jeg har en tendens til å pakke med meg alt for masse når jeg skal på ferier og slikt, så er spent på om jeg er flinkere denne gang. 

Har laget meg en liste over hva jeg skal pakke ned, så en av de nærmeste dagene om jeg kjeder meg blir den nok pakket sakte men sikkert. Føler ikke at noe er på gang enda, så føler jeg har utrolig god tid! Men alt kan skje, og plutselig kommer hun. Ukene flyr jo avgårde så er vel ikke lenge til termindatoen er her heller. 
 

NISSEMORI dag har vi fått masse ut av dagen! Tony kom i halv ett tiden så sov han i noen timer mens jeg sminket meg og gjorde unna alt sullet mitt! Vekket han så vi fikk ryddet bilen, pantet flasker og handlet!

Tenkte jeg heller kunne prøve meg på ett innlegg hvor bildene så og si taler for seg selv! 


Vi har ryddet bil og støvsuget


Pantet flasker


scrapbooket litt


kjøpt supersøt nissedrakt til prinsessen vår

Nå har vi nettopp spist oss deilig middag/kvelds så nå skal vi kose oss med snop, tv og litt fifa før sengen roper :-) 


LYKKE


Jippiii! Nå er jeg glad, veldig glad! Har nemlig bestilt meg iphone 4s, men siden jeg ville ha hvit og de allerede var utsolgt må jeg vente til de får den på lager igjen - men siden de nettopp er begynt å selge de regner jeg med at det ikke tar så alt for lang tid!


Gleder meg til å få denne i posten og til jeg kan bruke den! Nå for tiden lever jeg med en gammel sony ericsson som ikke funker noe særlig bra. 


Nå sover Tony en liten time, før vi senere skal vaske bil, prøve bilsete og se om vognen får plass i bilen :-) Nå er det ikke lenge til lillemor kommer, og vi gleder oss ekstremt! 

Ikke glem konkurransen jeg har gående, den finner du HER

KONKURRANSE - VINN SMOKKER MED NAVN


Her om dagen fikk jeg to supersøte smokker i posten fra navnesmokken, og tenkte dere skulle få sjansen til det samme! Alt dere trenger å gjøre er å gå inn på hjemmesiden deres som dere finner HER - finnne ut hvor lang leveringstid de har og kommentere dette innlegget :-)

Vinneren vinner to (eller tre- alt etter hvilken type du velger) smokker som du selv velger hva som skal stå på! Men det må stå det samme på begge smokkene. Du kan altså ikke skrive noe på den ene, og noe annet på den andre. 
Så må dere ikke glemme facebook siden min hvis dere vil ha rask oppdatering om når jeg blogger, den finner dere HER 


LEGEBESØK


Siden jeg har hatt endel ubehag i magen den siste uken (++), bestemte jeg meg for å ringe fastlegen min i dag bare for å høre om det var nomalt, og om det var noe som eventuelt kunne hjelpe mot smertene. Fikk en akutt time hos han bare for å sjekke at lillemor hadde det bra - noe hun hadde!

Jeg hadde litt høyt blodtrykk og antydninger til svangerskapsforgiftning så dette var noe han ville følge med på videre. Skal til han på tirsdag igjen bare for å sjekke at alt er som det skal og at blodtrykket ikke stiger. 


snille kjæresten var selvfølgelig med! 

Etter jeg hadde vært hos legen satt Tony meg av i Åsane slik at jeg fikk gått på NAV å søkt om overgangsstødnad, der fikk jeg meg litt av ett sjokk - det er 3 måneders behandlingstid og jeg har termin om 1 måned.  


Ellers; så må dere ikke glemme spørsmålsrunden jeg har gående, kommer til å avslutte den i morgen! :-) Den finner dere HER.

Og hvis dere har to minutter til overs hadde Tony satt pris på om dere svarte på en undersøkelse i forbindelse med eksamenen hans, den finner dere HER.

Snart kommer det også en liten konkurranse i samarbeid med navnesmokken for dere som har barn/venter barn. 

PAKKE I POSTENDisse søte smokkene fikk jeg i posten i dag! Valgte å ikke skrive navnet på de siden vi ikke er helt sikker på navn enda. Syntes de var supersøte, og genialt at man kan skrive navn (eller hva man vil på de) slik at du vet hvem de tilhører :-) 

                                                                                                                           // Innlegg i sammarbeid med navnesmokken. 


Dere må ikke glemme spørsmålsrunden jeg har gående, den finner dere HER.
Og hvis dere har to minutter til overs blir Tony veldig glad om dere svarer på en undersøkelse som dere finner HER.  

LURER DU PÅ NOE?


Fikk en kommentar på forje innlegg om jeg kunne ha spørsmålsrunde, og siden jeg har fått endel nye lesere i det siste - og ikke har så alt for mye å blogge om tenkte jeg at det var like greit! Lurer dere på noe er det bare til å stille spørsmål så kommer svarene i løpet av uken :-)


Forresten, hvis dere har to minutter til overs hadde Tony satt veldig pris på om dere trykte inn på DENNE LINKEN, å svarte på undersøkelsen. Det tar kun 2 minutter, og det hjelper Tony med en stor oppgave på skolen :-) 

DERE ER GRUNNEN


Før jeg laget meg blogg tenkte jeg meg godt om, har sett andre bloggere få masse pes og masse drittkommentarer på bloggen sin så jeg var veldig usikker. Jeg må godkjenne kommentarer før de blir publisert på bloggen slik at jeg kan se at kommentarene er fine og ikke ufine - jeg er ikke redd for å få kritikk, men drittslenging klarer jeg meg uten. 

Konstruktiv kritikk er greit, og kommer det noen kommentarer som er seriøse og saklige så kommer jeg til å godta de. 

Det som er bra med blogg er at jeg kan skrive om livet mitt, og se tilbake på ting jeg har skrevet om noen år! Det er også blitt ett tidsfordriv for meg nå som jeg er endel hjemme og dårlig. Samtidig er det kjekt å få kommentarer på det jeg skriver. 

Noe jeg virkelig elsker er når folk sier positive ting, og sier de liker bloggen min! Det har flerer ganger skjedd at jeg har fått mail/melding på facebook om at folk liker bloggen min, og har troen på meg - selvom jeg ikke kjenner personene setter jeg utrolig pris på det.

Det å bli mamma i en så ung alder er skummelt, jeg bor hjemme, er ikke ferdig med utdanning og har ikke jobb - men det handler om å gjøre det beste utav situasjonen! Jeg skal prøve alt jeg kan for å være en god mamma for jenten som kommer i desember, jeg kommer til å gjøre alt for at hun skal ha det bra! Og selvom jeg er ung skal jeg klare det. Jeg har masse kjærlighet å gi, og kommer nok til å lære masse underveis :-)

 Dere er grunnen til at jeg fortsetter å blogge i ''tunge'' tider, og grunnen til at jeg liker å blogge! Men husk; Jeg blir også glad for konstruktiv kritikk, så hvis det er noe dere ikke er fornøyde med må dere ikke være redd for å si det! 

STATUSRAPPORT UKE 35 + MAGEBILDE

 På vei: 35 uker
 Igjen til termin: 37 dager
 Kjønn: En liten prinsesse
 Navn: Tror vi så og si har bestemt oss, men vil ikke si det sikkert før vi har sett hun. Eneste vi smådiskuterer litt nå er hvilken rekkefølge etternavnene skal være i.   
 Utålmodig: Ganske! Siden de siste dagene har vært utrolig slitsomme, med masse vondt - kan hun bare komme nå! Men hun kommer når hun er klar for det.
 Hodet ned: Null aning, prøver å kjenne etter men hun bare vrir å vender på seg. Kjenner masse spark på siden og ribbebeina - så kanskje? 
 Aktivitet innenifra: Ja, endel! Kjenner ikke så mye spark lenger, men kjenner veldig godt når hun vrir og vender på seg. 
 Mangel på utstyr: Ull, bleier, regntrekk til vognen, saueskinn til vognen & vugge (men den skal kjøpes i begynnelsen av neste mnd). 
 Plager: Hormoner, hodepine, kvalme & masse kynnere
 Vektøkning: Tørr ikke gå på vekten denne uken! Hehehe
 Vann i kroppen: Deseverre. Endel i fjeset og fingrene. 
 Melk i brystene: Ja, massevis som jeg har hatt siden uke 15/16.  
 Humør: Kommer veldig ann på formen, siden jeg har vært så masse dårlig og hatt så masse vondt de siste dagene har jeg nok ikke vært den letteste å leve med heller. 
 Søvnmønster: Sover når det passer hun, og er våken når det minst passer meg. 
 Sykehusbag: Ikke tenkt på, men har fått beskjed om at nå er det på tide å pakke den.
 Annet: Slimproppen er gått (er jeg ganske sikker på), og ting nærmer seg med stormskritt! Både meg og Tony gleder oss bare til å få hun i armene våres nå, vi har ventet lenge!
VINTERDRESS OG ULL - NÅ KAN HUN BARE KOMME


Nå er vi nesten i mål med alle innkjøpene, så nå må vi bare vente på at prinsessen vår bestemmer seg for å møte verden! Vi mangler bare regntrekk til vogn, og ett/to til sett med ull så er alt klart! 

I dag er det tirsdag - noe som betyr at jeg er en uke lenger på vei! Så senere kommer ukesinnlegg :-) 

VINNER AV KRABBETEPPE


Da har jeg trukket vinner av konkurransen jeg hadde på bloggen, så du må sende meg en mail på: ceciliekvant@hotmail.com med navn og adresse :-) 

Og til dere som ikke vant denne gang; fortvil ikke, jeg har fler baller i luften og det kommer snart ny konkurranse skal dere se! Forresten så har camababy 50 % på alle krabbetepper og sengetepper denne uken! Derfor valgte jeg å trekke vinner nå slik at dere som ikke vant kan kjøpe superfint krabbeteppe kjempe billig! 


Vil dere ha oppdateringer raskt når jeg poster ett innlegg? Lik meg på facebook da, det kan du gjøre HER. 

HJELP - HVILKEN ?!


Nå kan man forhåndsbestille iPhone 4S hos netcom, og jeg har sagt siden den kom ut at jeg skulle ha den - eneste jeg er usikker på er om jeg skal bestille den i hvit eller svart. Tony har svart telefon, og den hvite er jo litt fancy. 
FRA HIMMEL TIL HELVETTE


Åååh, nå har jeg nettopp vært 1,5 time i himmelen! Herregud så deilig det var med en skikkelig ansiktsbehandling. Fikk rens, peeling, masse massasje og krem. Tror ikke jeg har slappet godt av på kjempe lenge. Helt fra jeg lå meg ned på benken til jeg reiste meg fra benken igjen lå lillemor å romsterte som en gal. Karoline var kjempe flink og det var utrolig deilig, og huden kjennes fantastisk ut! 

Når hun var ferdig med hele behandlingen for jeg ut dørene for å rekke bussen, noe jeg angrer på. Det er nye ruter nå, og bussjåførene kjører som noen svin for å ikke komme for sent. I svingene gikk det så fort at jeg måtte holde meg fast, og det hjalp ikke særlig godt på verken kvalmen, hodepinen eller bekkent! 

Nå tenkte jeg å prøve å sove en liten time siden det ikke ble særlig mye søvn i natt, så blir det vel teorilesing senere. 
LANGE DAGER, KORTE NETTER


Uansett når jeg legger meg sover jeg like dårlig og uansett hva jeg gjør er det ingenting som hjelper. De siste nettene har vært forferdelige, og jeg har rett og slett gruet meg til å legge meg. Dagene blir ikke noe bedre heller, for uten søvn føler du ikke at du har særlig mye energi til overs. 

Tenkte å ta en tur til fastlegen i løpet av uken bare for å høre hva han har å si, har en helsikkens hodepine også - og paracet funker ikke. 

Nå koser jeg litt med voffsen før jeg skal løpe ut døren for å rekke bussen. En vennine går første året på hudpleier så jeg skal være litt prøvedukke i noen timer i dag :-) Satser på at det skal gå fint, og at smertene ikke blir alt for ille. 

I'M BACK - HELGEN, OG SLIMPROPPEN GÅTT?!


Jeg har ikke sluttet og blogge, og det er ikke slutt mellom meg og Tony. Grunnen til veldig lite blogging i helgen er rett og slett fordi formen har vært på bunn og jeg har vært skikkelig dårlig! 

På fredag startet dagen min klokken 05, da var det nok søvn og vondtene meldte sin adkomst. Lå i sengen å vrei å snudde meg lenge før jeg bestemte meg for å stå opp. Ryddet og fikk gjort litt her hjemme før Tony kom å vi kunne sove noen timer til. Senere på kvelden var det fredagkos - noe som betyr tacotid her i hus - før vi dro til åsane på en aldri så liten shopping runde :-) 


Tony fikk kjøpt seg genser (cardigan), bukse og skjorte - mens jeg kjøpte bare masse scrapbook ting! 

På lørdag
våknet vi av telefonen til Tony som plinget, han skulle nemlig på travparken for å tippe på hest siden det var V75. Jeg ble hjemme siden kroppen er helt ute å kjøre. Satt meg heller ned å scrapbooket litt - jeg har nemlig bestemt meg for å lage scrapbook om svangerskapet om lillemor kan få lese i og se i når hun bli større. Så er det jo ett godt minne! Når han kom hjem igjen bestemte vi oss for å dra ut til han for å være der til søndag. Spiste deilig biff med fløtegratinerte poteter før vi gikk opp å spilte fifa og la oss. 

Verdens søteste, og verdens fineste!Slimproppen gikk forresten også! Har hatt endel vondt i magen de siste nettene, men ingenting regelmessig så nå må vi bare vente å se på når hun har tenkt å komme! 

På søndag stod vi ikke opp før klokken var halv fire.... Grunnen til det er vel at vi ikke sov om natten siden jeg hadde masse vondt og ingen stillinger var gode å ligge i. Når vi først stod opp var det tid for frokost og bollebaking og vips, så var klokken allerede 7. Spilte litt mer fifa før vi så robinson og Tony kjørte meg hjem :-)

Nå er det snart leggetid for min del, i morgen skal jeg nemlig tidlig opp for å få deilig ansiktsbehandling av søte Karoline. 

STÅR HELT ALENE
WANTS 2
Ååå, jeg gleder meg sånn til å kunne kjøpe/gå i kjoler igjen! Nå er jeg høygravid og ikke alt for lenge til lillemor kommer, så kommer juletider som betyr pyntetider! :-D


Forresten så kan dere gjøre meg en supertjeneste i dag også, og gjøre noen jenter glade! Les innelegget HER, så skjønner du hva jeg snakker om. 

Dere må heller ikke glemme konkurransen hvor du kan vinne krabbeteppe - den finner du HER. Trekker vinner i slutten av mnd, så da kommer det ny konkurranse! 

HJELP


Alle liker vel å gjøre noen glade? Nå kan du iallefall bidra til å gjøre en jentegjeng glad, og min kusine glad! 

Det første dere kan gjøre er å gå inn på DENNE LINKEN å stemme på Karolines vennegjeng, de ligger på topp nå - men trenger deres hjelp for å vinne! 

Det andre dere kan gjøre er å trykke inn på DENNE LINKEN å stemme på min kjære kusine Kathinka! Natrulig pen jente som fortjener å vinne :-) 

På begge linkene kan du stemme en gang per dag, og tror jentene hadde blitt glad om dere trykte dere inn hver dag å stemte - det tar ikke lang tid, og du gjør noen glad! 

 Ha en superfin helg, dere! Og stem hver dag. 

TYPISK


Nå som det er høst er Bergen kjent for regnværet sitt, og i dag er ikke noe unntak! Regnet plasker ned og det er skikkelig surt ute, du har aller helst ikke lyst å gå utenfor døren for å gå til bilen en gang. Siden vi har gjerde rundt hagen slipper vi bare hunden ut når hun skal på do, men når det regner må vi nesten tvinge hun ut for at hun skal gå på do. Hun også hater regnet, og vil aller helst bare ligge forann en varm peis eller under ett varmt teppe 

Nå er Tony ute i det fine været å skifter til vinterdekk på bilen siden det snart er vinter her, jeg meldte meg ikke frivillig til å bli med så det får han fikse selv! Sa heller at jeg kunne lage middag klar til han kom hjem så senere blir det taco/kyllingtaco før vi skal opp i Åsane en tur for å se om de har noe gode tilbud. 


verdens søteste lille hund med hockeysveis 

FIRE LAPPER


Dette kommer Tony hjem til i dag! Nå sitter jeg bare å venter på at han skal bli ferdig på skolen så han kan komme hit å sove en time eller to før vi får noe ut av dagen! Kynnerne har fremdeles ikke gitt seg, men heldigvis får jeg litt pusterom innimellom - så håper jeg på at de går over til senere siden vi skal på en aldri så liten shoppingrunde! Tony trenger nye vintersko, og vinterjakke. Jeg har lyst på ny vinterjakke, og skal kjøpe meg scrapbook ting :-)

Og nå håper jeg virkelig ikke at Tony sniker på bloggen min før han kommer siden da blir det jo ingen overraskelse! Jeg har jo bare skrevet noen ord på noen lapper, men jeg mener jo det som står der! Tony er mannen i mitt liv, og jeg elsker han! 

VI VENTER PÅ DEGJeg har det så bra for tiden, og ting er bra! Går med ett smil om munnen og alt er bare bra. Nå er det ikke lenge før prinsessen vår kommer heller, og da blir ting helt komplett! 

Helt fra den dagen jeg fikk vite om graviditeten ble livet mitt snudd helt rundt, og når prinsessen kommer til verden blir det nok enda mer forandringer. Nå er jeg egentlig litt lei av å være gravid, jeg elsker når hun vrir å vender på seg inni der - men det er ikke så behagelig lenger, og det gjør faktisk småvondt de gangene hun finner på å fyre beina sine opp i ribbebeina mine! 

I går kveld hadde jeg masse kynnere og små tak i ryggen, natten har ikke vært noe bedre heller - har lagt å vridd med masse, måtte reise meg å gå, sette meg ned på golvet, legge varme på ++. Så nå skal det bli godt at Tony kommer etter skolen så han kan stryke og kose litt - det hjelper alltid littegranne iallefall :-) 

VÆR SÅ SNILL Å FORSVINNI hele kveld har jeg hatt sinnsykt med kynnere, og endel tak bak i ryggen. Har vridd meg alle veier, prøvd varme, gått litt, lagt i ro - og ingenting funker. Nå har det endelig tatt litt av så jeg klarer å slappe av litt, spiser litt pepperkaker og ser unge mødre! Håper på litt søvn i natt selvom jeg tviler på det, blir det får ille får jeg ringe Tony så han kan komme å puse litt med meg (a) 

gleder jeg meg faktisk til kynnerne går over til rier selvom det er endel uker til enda, det skal bli så godt å få noe bra ut av ''vondtene'' mine. 

Fødselen er fremdeles ikke noe jeg tenker særlig mye på, jeg har valgt å ta ting litt som det kommer - så satser vi på at det går bra. Jeg vet at det kommer til å være utrolig vondt, og at smertene kan virke uutholdelig, men jeg får noe ut av det! Og på slutten får jeg endelig premien min etter 9 måneder! 

LIK MEG PÅ FACEBOOK


Da har bloggen fått seg facebook side også, så om dere vil følge bedre med på oppdateringer er det bare til å like siden HER :-) 
 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits