FINEST I SAMLINGEN

Hei, og god mandag! Ny uke, betyr nye muligheter. Start uken på en god måte, og tenk positive tanker ; da blir uken bra.

Husker dere at jeg fikk pakke i posten for en stund siden? Dagene har virkelig gått i ett her hjemme med både barnehage og skole, så bloggen har blitt lagt veldig til side. Uansett så fikk jeg verdens fineste smykke i posten, det er så persolig og så lekkert. Det passer til alt, og jeg har Thea Celin med meg over alt på en merkelig, men fin måte. 

Alle jenter elsker vel smykker, og som mamma elsker man barna sine og vil som ofest være med dem hele tiden. Med dette smykket har jeg med meg Thea Celin hele tiden, og jeg kan stolt vise hun fram på en rar måte. 


Åååh, det er bare sååå fint! Virkelig fineste smykket i samlingen min.

Har du også lyst på smykke? Du kan få flere engler på, og få det neste som du vil! Jeg fikk mitt av >en prinsesses drømmeverden< , utrolig god service, og hun var veldig opptatt av at jeg ble helt fornøyd! 

Om du ikke vil ha smykke kan du likevel ta en titt innom >facebook siden< hennes siden hun lager så utrolig masse annet fint også. Alt fra ugleluer (elsk...) til nøkkelsnorer og smokkesnorer. 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits