FOR Å FÅ EN TING KLART.

Dårlig morgen for min del, formen er på bunn og blir ikke bedre heller. Hadde ikke tenkt å blogge idag, da jeg aller helst bare vil ligge på sofaen og bli noen lunde god i formen til turbotrollet kommer hjem. Når hun kommer hjem er det høyt og lavt fram til leggetid. Mulig hun får seg en dupp når hun kommer hjem hvis det blir en litt sen kveld på hun. I dag er det ''nattevandring'' på akvariet i Bergen så mulig vi drar dit en tur. Vi var der for 2 uker siden og Thea storkoste seg, alt var spennende og hun var en engel.

Ellers tenkte jeg å ta opp ett litt sårt tema, egentlig så har jeg ikke tenkt å si mer enn at ja, jeg er alenemamma til alle som graver og spør. Pappaen er i bildet slik han har vært hele veien. Resten velger jeg å holde på privaten. Jeg har godtatt endel kommentarer ang. dette men velger nå å ikke godta om det kommer fler. Hva som skjer mellom meg, Thea og pappaen er vår sak. Om jeg velger å ta noe opp på bloggen er det min sak. Denne bloggen handler om meg, mitt liv, og Thea sitt liv. Pappaen til Thea er jo endel av det, men ikke på samme måte som han en gang har vært :-)


 
Bortsett fra det så ønsker jeg dere alle en strålende helg! Jeg skal nyte den med min lille Thea Celin samtidig som jeg lader opp krefter til en uke med forhåpentligvis skole og noe spennende! I dag skal jeg også noe spennende, men dere får ikke vite det, ikke enda iallefall :-D

THEA CELIN 10 MND.

De fleste kan:
¤ Vinke ''ha det'' - JA. Men dabbet litt av med det i det siste.
¤ Plukke opp ting med pinsettgrep - JA. 
¤ Kryper godt, går med støtte - JA og JA. 


Halvparten kan:
¤ Rett ord for mamma og pappa - TJA. Hun bruker mamma riktig, og har sagt pappa ett par ganger men ikke bevist. 
¤ Forstår navnet sitt og ''nei'' - JA.
¤ Vise hva hun vil ha - JA.

mammajente <3

Noen få kan:
¤ Drikke fra kopp - JA, med hjelp.
¤ Stå alene ett par sekunder - JA.
¤ Putter objekter inn i en boks - JA. 

Det er helt merkelig å tenke på at lille gullet mitt er hele 10 måneder, om 2 måneder feirer vi ett årsdagen hennes. Tiden etter at jeg ble mamma har gått så alt for fort, hun lærer stadig noe nytt og får meg i godt hunmør med alt hun gjør. Jeg er så ufattelig stolt av hun, stolt av hva hun kan, stolt av hvor snill og god hun egentlig er og stolt over hvor langt hun har kommet i utviklingen sin. 

Jeg er også stolt over meg selv. Stolt over hvor langt jeg har kommet og hva jeg har klart. Jeg har en nydelig og perfekt datter som får meg til å smile hver dag, er hun i barnehagen og jeg hjemme savner jeg hun og klør i fingrene etter å hente hun. Det er så utrolig deilig å være mamma, ingenting er bedre og jeg kunne ikke byttet det mot noe. 


 

SLUTTET PÅ SKOLEN ALLEREDE?

Denne uken har jeg kun vært på skolen mandag, resten av uken har jeg vært hjemme. Nesten iallefall, tirsdag hadde jeg landeveiskjøring så hele dagen gikk med til det. Onsdag og torsdag har jeg vært syk, mens idag var det Thea sin tur til å våkne med feber.

Heldigvis er det helg nå så hun har helgen å komme seg på, neste uke er det fult kjør med skole, barnehage og kjøring. Oppkjøring er like rundt hjørnet og ting kommer til å bli SÅ mye lettere da :-)

Idag skal Thea være hos pappaen sin (hun skal være hos han fast en fredag eller lørdag i mnd), mens jeg skal ut med gode Karoline :-)
Resten av helgen blir familiehelg. Lørdag skal vi på gård og søndag baluba :-)

FAST AVTALE

Fram til dags dato har jeg hatt Thea Celin så og si hver dag, men nå blir det forandringer! Både jeg og pappaen er i full gang med skole og studier, Thea er i barnehagen og vi har kommet inn i en normal hverdag.
Jeg sliter fremdeles litt med det at Thea går i barnehagen mens jeg må på skolen og skulle fremdeles ønske at jeg kunne være hjemme med hun ett år eller to til.
MEN, det hjelper ikke å tenke slik! Uten utdannelse kommer man ikke særlig langt, iallefall ikke i den retningen jeg vil.

Framover skal pappaen begynne å ha Thea fast en dag i uken noe som jeg tror alle tre har godt av. Med tiden er det selvfølgelig mulig det blir mer, men dette er en begynnelse iallefall!

Egentlig skulle Tony hente Thea i barnehagen idag og ha hun til imorgen, men han ville ha meg med å hente så tok vi en tur opp i Åsane for å sulle litt.

Nå har jeg akuratt kommet inn dørene hjemme, men skal straks på farten igjen! Ikveld skal jeg nemlig på kino med verdens beste Karoline. Vi har ikke hatt venninetid på sikkert ett år og vel så det så det blir kjekt. Imorgen er det full rulle med skole igjen og er ganske sikker på at jeg henger litt etter siden jeg er endel borte pga. kjøring og slikt, det blir heldigvis bedre når jeg får sertifikatet :-)

OI...

Er helgen nesten over allerede?

Ukene går så sent, men helgene så fort. Jeg nyter hvert sekund jeg får sammen med thea, og vi koser oss masse.

På fredag når Thea var på vei i seng tok jeg meg noen timer på kjøkkenet! Serverte mamma og min søster lasagne med salat og hvitløksbaguetter, Tony fikk pizza og pizzaboller og til dessert ble det rullekake og snop.

Igår skulle min søster ha bursdagsbesøk her hjemme så vi ble kastet ut av huset alle mann! Heldigvis fikk meg, mamma og Thea komme på middag til Marita og Marianne, og koste oss hele kvelden der! Thea sov for det meste, noe som var like greit slik at jeg fikk spise maten min ifred for en gangs skyld :-)

Idag vurderer vi å ta oss en fjelltur, men ryggen min sier egentlig nei. Thea et blitt ganske tung nå så å gå med hun på ryggen er vel kanskje ikke så lurt. Ikveld skal jeg å ta sol med en vennine, litt "fritid" når Thea sover allikavel :-)

FOR ETT SHOW

Herreguuud for en kveld vi hadde igår! Dagfinn lyngbø må være en av tidenes morsomste personer. Lo så fælt at jeg har gangsperr i magen idag. Etter showet gikk vi en tur på dublingers(?) for pubquiz før vi kjøpte kebab og tok bussen(!!) hjem.

Idag leverte mormoren og morfaren Thea i barnehagen før de dro på jobb så hentet vi hun. Nå har vi nettopp kost oss med frukt siden hun ikke fikk spist det i barnehagen i dag :-)

Videre har vi ingen planer, være hjemme og bare kose oss! Thea er blid som solen og koser seg masse når jeg leker med hun. Imorgen skal vi muligens på overnatting til en vennine :-)

HEIHEI, HER ER JEG

God morgen mine fantastiske lesere som fremdeles titter innom den kjedelige bloggen min!
Som dere vet så bor jeg fremdeles hjemme, jeg går på skole og har Thea hele dagen. Derfor er det ikke så lett å prioritere bloggen. Den siste tiden har vi ikke gjort særlig, jeg selger unna litt møbler slik at jeg kan kjøpe nytt når jeg finner noe! Jeg er ett skritt nærmere sertifikatet, og verdens beste Karoline fikk lappen for noen dager siden :-)

Ellers var Thea på brannstadion hindagen, og brann tok seieren! Thea heiet og var helt i hundre, hun elsker lyd og bråk av en eller annen merkelig grunn. Etter kampen ble hun plutselig trøtt og sliten så hun sovnet som en stein i bilen.

Utenom det har vi kost oss masse her hjemme når vi har fri. Jeg savner å gå hjemme hver dag med thea så den tiden vi får sammen om ettermiddagen er gullverdt!

Mandag var det planleggigsdag i barnehagen til Thea, og vi skulle gå gjennom noe litt viktig på skolen; noe som resulterte i at hun måtte bli med meg på skolen litt slik at jeg fikk med meg det viktigste. Når hun begynte å bli lei tok vi bussen til Christine sammen med Linn. Vi var nemlig invitert på lunsj der siden ungene hennes også hadde Planleggingsdag :-)

Tirsdag var vi på akvariet med klassen så da fikk selvfølgelig thea være med! Hun sov i begynnelsen men etterhvert som hun våknet syntes hun det var veldig kjekt, spesielt alle fiskene :-)
Etterpå var vi på Peppes, noe Thea ikke syntes er fult så gøy. Heldigvis gikk det fint og hun må jo bare være den snilleste jenten i verden!

Idag er Thea hjemme fra barnehagen igjen, hun er så forskjølet og hoster så fælt. Hun har vært konstant pottetett i nærmere 5 uker nå så på planen står ett aldri så lite legebesøk! I kveld skal Thea bli passet av mormoren, morfaren og tanten mens meg og pappaen skal på Dagfinn lyngbø. Jeg fikk to billetter til bursdagen min i mars så dette har vi gledet oss til lenge :-)

Lurer på hva jeg skal gå med, planen er jo å ta en bytur etterpå. Hva er normalt å gå med? Jeg har faktisk aldri noen sinne vært på noe lignende engang.

FYLLA OG SEIER

Først vil jeg begynne med å kåre tidenes dårligste blogger, nemlig meg selv. Som jeg har nevnt tidligere så flyr dagene avsted, og bloggen blir helt glemt. Jeg er innom hver dag for å godkjenne kommentarer, men kommer aldri på noe å blogge om. Idag er jeg hjemme fra skolen så tenkte å ta en liten oppdattering på hva som er skjedd de siste dagene!

Som de fleste vet har jeg begynt på skole igjen, og Thea i barnehagen. Begge to stortrives, og vi har så utrolig godt av det begge to. Thea er litt lei seg når jeg drar fra hun i barnehagen, men det blir fort glemt og hun er blid som solen når jeg henter hun. Jeg har fått god kontakt med de fleste i klassen, noen bedre enn andre men slik er det jo alltid. Jeg har iallefall funnet meg en jeg kommer til å ville jobbe mye med på skolen, nemlig Malin! Hun har også en datter (som er 2 år da), men vi har noe til felles. Begge to går på skole for å fullføre med gode karakterer, så da kan vi hjelpe hverandre med det. 

Ellers hadde jeg meg en liten tur ut på lørdag sammen med min godeste Christine! Begynte med forspill hos hun før vi dro videre på byn for å shake rompa. Var en ufattelig gøy kveld, og jeg koste nesten rompen av meg! Lenge siden jeg har kost meg så masse, hatt det så kjekt og slappet så mye av. Thea koste seg hjemme med pappaen sin, så stod jeg opp med hun dagen etterpå! På søndagen var vi på stadion, og det var Thea sin første brannkamp på stadion. Da var det jo selvfølgelig kjempe kjekt at de tok seieren, og scorte hele 4 mål. Enda kjekkere når en gammel bekjent spiller på brann også. 


Tony er glad for kosekveld!


Lørdagen feiret TV2 20-års jubileum i byn, og Tony måtte selvfølgelig ta bilde med selveste Pelle.


Thea og ene fra drømmehagen.


Thea ELSKER pizza.


Klar for en skikkelig dag UTE!


Familien på brannstadion!


Skal tidlig krøkes!

Nå skal jeg bare slappe av før jeg tusler en tur på butikken. Formen er virkelig på bunn idag, så håper jeg klarer å bli frisk iløpet av dagen. Thea ble levert av mormor og morfar idag, så skal jeg hente hun igjen tidlig. VIlle ikke ha hun hjemme fra barnehagen enda siden hun nesten nettopp er begynt skikkelig, og siden hun skal være hjemme en dag neste uke. 

Og forresten; Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om?! Jeg er tom for ideer, men skal prøve å blogge iallefall ett innlegg om dagen. 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits