1467 HETER DET SAMME

Tror vi så og si har bestemt oss for navn, men vi kan ikke si det 110% sikkert før vi ser hun! Dette er bare fornavnet da, hun skal ha ett mellom navn også :-)

Q; Hva tror dere navnet er?

DU VET DU ER GRAVID NÅR


.. Det å ta på seg skoene tar lenger tid enn 10 minutter fordi du rett og slett ikke finner noen måte å komme forbi magen på, det samme gjelder sokkene

.. Du ikke lenger ser dine egne tær

.. Du står opp om natten for å tisse, og når du først har satt deg så vurderer du å bare sove videre der, det er jo bare 30 minutter til du må tisse igjen

.. Du dulter borti folk hele tiden, både fordi du vagger og fordi at du er større over magen enn du tror

.. Du blir kvalm av alt, men likevel drikker du o'boy og spiser sjokolade

.. Du bruker trange gensre, holder og stryker deg litt ekstra over magen bare for å demonstrere at du ER gravid - ikke bare tjukk

.. Du legger merker til alle gravide, barn og barnevogner rundt deg

.. Spising og soving blir det viktigste i livet


GQ; Noen som kjenner seg igjen i noe av dette? :-pMORGENKOSDe dagene Tony ikke ligger her benytter hunden sjansen til å kose litt, hun vet veldig klart og tydelig at når Tony ligger her er det ikke vits å prøve å komme opp i sengen en gang - men når han ikke er her kan hun ligge i sengen med meg hele dagen! Grunnen til at hun ikke får sove oppi her når Tony er her er fordi hun snorker så fælt, og da får ikke han sove - men jeg er blitt vandt til det (og er vandt til det fra før av siden Tony lager masse koselyder når han sover. Hehee, ikke kverk meg nå Tony - jeg syntes du er søt :-D )

NOE SÅ FANTASTISKSamuel Alexander Armas er 21 uker. Han ble diagnotisert med ryggmargsbrokk, og ville ikke overleve hvis han ble fjernet fra livmoren til sin mamma. Julie Armas, mor til det lille barnet er obstetrikk sykepleier i Atlanta, og visste om en bemerkelsesverdig kirugisk prosedyre utført av Dr. Bruners som praktiserer ved Vanderbilt University Medical Center i Nashville. Han utfører spesielle operasjoner mens barnet fremdeles er i mors liv.


Under prosedyren, fjerner legen livmoren via keisersnitt og gjør et lite snitt for å operere på babyen. Det ble fullført kirugi på Samuel og han stakk hånden opp gjennom snittet og grep godt om kirugens finger. Dr. Bruner sier selv at det er det mest emosjonelle øyeblikket i hans liv.


Fotografiet fanger denne utrolige hendelsen med perfekt klarhet. Redaktørens tittel på bildet er "Hand of Hope". Tittelen forklarer bildet siden Samuel Alexander Armas tar opp hånden for å takke Dr. Joseph Bruner for livets gave. Hadde det ikke vært for operasjonen, hadde han ikke overlevd i dag.

Lille Samuel mor sa at de «gråt flere dager" da de så bildet. Hun sa at bildet handler om en liten person, uten antydninger til funksjonshemming eller sykdom. Nå er Samuel i perfekt helse og de kan se at operasjonen var 100% vellykket. Verden trenger å se dette vakre øyeblikket!LILLE STERKE JENTEN VÅR

De to siste dagene har lillemor vært helt i hundre inni der, og spent masse alle veier! Hun er spesielt aktiv om kvelden når jeg legger meg ned for å slappe av, og om natten når jeg egentlig skal sove. Hun har også funnet ut at det er helt greit å spenne meg langt utpå siden og helst samme plass om igjen og om igjen for at jeg skal få litt vondt og bli litt øm! Hun veier ca 2 kg nå så det begynner jo å bli litt krefter i hun. Tony bare ler av meg når jeg sier det er litt vondt, så prikker han på magen for å få hun til å spenne enda mer siden han syntes det er så morsomt når jeg blir sint.......


Der jeg har rundet rundt med rosa er det hun spenner i ett sett for tiden! Hun spenner jo andre plasser også (og er blitt veldig glad i ribbebeina mine), men på den plassen blir jeg øm fordi hun spenner sånn!

GQ; Flere gravide som blir øm av alle sparkene? :-)

FULLGÅTTE MND


Nå (eller egentlig igår, siden klokken er over 12) er jeg 7. fullgåtte mnd og tiden har flydd! Jeg har kun to mnd igjen så har jeg gått hele ni mnd med lille prinsessen i magen! Nå syntes jeg ukene går sent igjen, og jeg bare går å venter på at hun skal komme ut - men samtidig så vet jeg at det er best at hun holder seg inni der i  noen uker til iallefall så kommer hun når hun er klar for det :-)


INGEN DEG, INGEN MEG

Som jeg har sagt tidligere har jeg trukket meg unna alt og alle etter at jeg ble gravid. En av dem jeg har trukket meg mest unna er Karoline, som var min bestevennine gjennom tykt og tynt i 5 år! Det siste året har vi såvidt snakket sammen selvom vi er naboer, har sagt hei om vi møttes - men ikke noe mer.

På den tiden vi var bestevenniner kunne du ikke finne ett bilde av meg uten at hun var med på det, vi var med hverandre 24/7 - og snakket om alt.

Vi fant ut at begge to savnet dette, og at graviditeten ikke skulle ødelegge noe mellom oss! Såå nå har vi tatt opp kontakten igjen og jeg venter faktisk på hun nå :-)GLEDER MEG

.. Til kule magen er borte, og jeg kan bruke vanlige klær igjen! Nå for tiden vokser magen i rekordfart og jeg sliter med å ta på meg sokkene selv, å snu meg i sengen er ett ork og hele magen er stort sett i veien!

Missforstå meg rett - Jeg elsker som sagt at lille jenten vokser inni der, og jeg vet at magen også må vokse da! Men dette er uvandt for meg, at plutselig blir jeg stor og hjelpesløs! Nå er det bare 9 uker til termin og jeg gleder meg masse til å få alt overstått å få lille jenten min ut!


Kan ikke huske sist jeg kjøpte noe til meg selv faktisk, nå når jeg går rundt i butikker er det kun lillemor som står i fokus siden jeg ikke gidder å kjøpe noe klær som passer nå - men ikke om tre uker. Så når hun er ute er det min tur å kjøpe litt til meg seelv!

TUR TIL KK

I dag hadde jeg time på KK for å sjekke at lille jenten i magen vokser som hun skal og at hun har det bra. Alt stod bare bra til med lille jenten vår, og hun veier nå nesten 2 kg! Hjertet dunket fint, og det så ut som hun hadde det veldig greit der inne. Hun har snudd seg i seteleie, men har fremdeles tid til å snu seg med hodet ned igjen - hun har jo fremdeles litt plass å snu seg på inni der selvom jeg føler meg sprengt!

Når vi var ferdig der kjørte vi hjem igjen å sov en liten time siden jeg ikke sover skikkelig om natten, ble til at vi sov i hele 3 timer før vi stod opp å lagde middag. Tony stod for det meste av middagen i dag siden han måtte spise i en fei før han løp på jobb. Nå venter jeg på at mamma skal komme hjem så vi kan spise middag alle sammen!

I morgen ser det ut til at jeg skal på shopping med kommende oldemor (min mormor), å kjøpe inn de siste tingene før lillemor kommer.
 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - GRAVIDITETEN

Var graviditeten planlagt? Nei, det var den ikke.

Gikk du på p-piller? P-plaster.

Når du fikk vite at du var det, ønsket du å få jente eller gutt? I begynnelsen gikk jeg rundt å håpte på jente, men etterhvert som tiden gikk og jeg tenkte mer på det spilte det ingen rolle - det viktigste er at det kommer ut ett friskt barn.

Hva sa foreldrene dine når du fortalte at du var gravid? Jeg fikk aldri sjansen til å sette meg ned å fortelle det rolig til de, alt gikk fort - og det var snakk om graviditet utenfor livmoren. Både mamma og pappa sa de kom til å støtte meg uansett hva som skjedde, og at jeg alltid ville være lille jenten dees. Pappa var med på ultralyd den dagen jeg fikk bekreftet 110 % at fosteret lå inni livmoren.

Hvordan tok barnefaren nyheten? Barnefar var med den dagen vi gikk vite om graviditeten (men med mistanke om graviditet utenfor livmoren), i og med at det ble masse stress den dagen fikk vi ikke tid til å tenke så masse - men etterhvert som det gikk inn på han tok han det veldig fint, og nå gleder han seg bare! Han har alltid ønsket å bli ''ung'' far.

Har du mistet venner etter du ble gravid? evt. hvorfor? Er endel som har sluttet å snakke til meg ja, og jeg har kanskje trukket meg unna alt og alle endel. Hvorfor folk er sluttet å snakke til meg vet jeg ikke, de er vel ikke helt sikker på hva de skal si, eller gjøre.

Hvilke tanker har du om fødselen? Jeg gleder meg utrolig masse til fødselen, og tenker ikke noe negativt om den. Jeg er ikke redd for å føde, eller redd for smertene. Å føde i badekar er noe jeg virkelig ønsker :-)
 

Bilde av barnevogn?


Har du samme fremtidsplaner nå som før du ble gravid? (hva er dine fremtidsplaner?) Ja, det har jeg - bare i en litt annen rekkefølge. Jeg skal fremdeles fullføre videregående, så høyskole - men hva jeg blir når jeg er ferdig utdannet vet jeg ikke. En gang i fremtiden vil jeg også ha ett til barn.

Hva skulle babyen hete om det ble en gutt? Matheo Emìl

Hvis du hadde fått samme baby med samme mann, hadde du villet vente noen år før du stiftet familie? Vanskelig å svare på, men skulle vel kanskje ventet noen år til vi begge var ferdig utdannet, hadde jobb, stabil økonomi og ikke minst bolig (eller bodde sammen iallefall). Men livet mitt har fått en helt ny mening nå, og jeg er veldig glad for det som er skjedd.

Hvorfor valgte du å beholde? Enkelt og greit - jeg ville ikke sitte å tenke om 2 år hva som kunne vært der om jeg ikke beholdt det.

Er du redd for å føde? Nei, det er jeg ikke. Gruer meg selvfølgelig til smertene, men det kommer noe bra ut av det - og jeg får endelig se prinsessen min!

STATUSRAPPORT UKE 31 + MAGEBILDE

 På vei: 31 uker
 Igjen til termin: 65 dager
 Kjønn: En liten prinsesse
 Navn: Tror vi har bestemt oss for Mathea Celìn, men er ikke 100 % bestemt enda.
 Utålmodig: Begynner å bli en smule utålmodig ja, men for lillemor sin del må hun holde seg inne i noen uker til
 Hodet ned: Ja
 Aktivitet innenifra: Ja, kjenner at det er noe der for å si det sånn! Hun er veldig glad i å spenne meg på sidene, og oppover mot ribbebeina.
 Mangel på utstyr: Vippestol, vognpose, bleier, ull + div småting.
 Plager: Samme som forje uke - hodepine, kvalme, halsbrann og hormoner
 Vektøkning: 10 kg
 Vann i kroppen: Nei
 Melk i brystene: Ja, massevis
 Humør: Veldig opp og ned, merker det er endel hormoner som svirrer rundt i kroppen - men prøver å gjøre det beste utav det å smile.
 Søvnmønster: Sover når det passer hun, og er våken når det minst passer meg
 Sykehusbag: Er ikke tenkt på enda, men er vel på tide snart
 Annet: Lillemor har hikket noe helt sinnsykt i det siste, utrolig rar følelse - og merkelig å se på. Magen hopper opp og ned så virker det som hun kvepper litt når hun hikker siden hun spenner samtidig ut med foten :-p

MIN MEST DYRBARE SKATT

NEGATIVITET


Dette har vært facebook statusene mine i det siste, med andre ord - ikke ett eneste posetivt ord.

Men; Alle har vel sine opp og ned turer? Og alle føler vel innimellom at alt går imot en? Jeg føler iallefall at ingenting har gått min vei i det siste og at alt bare har vært dritt. Jeg er også en person som er veldig flink å fokusere på det negative istedet for det posetive.

Jeg tenker ofte på lillemor i magen, det har vært masse fram og tilbake i det siste - snakk om svangerskapsforgiftning er vel det som har skremt meg mest. Jeg er ikke klar for å bli mamma enda, men man blir vel aldri helt klar heller - det bare kommer natrulig vil jeg tro. Jeg gleder meg ubeskrivelig mye til å få lille jenten ut i armene mine, og hjem på rommet mitt. Denne helgen har jeg og Tony iallefall fått litt alenetid sammen, og godt var det - selvom jeg er utrolig sliten, trøtt og føler meg utmattet for tiden.

Denne uken blir vel som alle andre, på onsdag er det tid for ny kontroll på KK - så dere får nok ett innlegg om hvordan det gikk! På tirsdag er det jo ny uke også, så status oppdatering kommer da.

Nå holder jeg på å svare på spørsmålene dere har stilt, men det kommer i fler deler - dere har fremdeles litt tid til å stille spørsmål :-)


SPØRSMÅLSRUNDE

Siden jeg har en aldri så liten bloggpause kan jeg benytte anledningen til å ha en aldri så liten spørsmålsrunde. Lesertallet stiger jo fra uke til uke, så det er endel nye lesere der ute som kanskje har noe dere lurer på?

Dere kan også stille spørsmål til Tony, så svarer han på de. 

Men - prøv å les spørsmålene som er kommet inn før dere spør om noe, så det ikke blir samme spørsmål opp igjen. Svarene kommer vel til helgen, eller over helgen.

1 + 1 = 3

 

FULLGÅTTE MND

Neste uke er jeg hele 7. fullgåtte mnd - og herregud så fort tiden går!GRATISPAKKE

STATUSRAPPORT UKE 30 + MAGEBILDE

♡ På vei: 30 uker
♡ Igjen til termin: 73 dager
♡ Kjønn: En liten prinsesse
♡ Navn: Å velge navn er utrolig vanskelig, hun skal trossalt hete det resten av livet sannsynligvis! Men tror vi heller litt mot Mathea Celìn
♡ Utålmodig: Tja, men tror det er mest pga. plagene jeg har! Elsker å kjenne liv der inni, og vite at jeg har noe der inne.
♡ Hodet ned: Ja
♡ Aktivitet innenifra: Det går i rykk og napp! Lillemor blir iallefall veldig aktiv når pappaen plager hun med å trykke på magen, så blir hun helt rolig når han snakker til magen.
♡ Mangel på utstyr: Vippestol, vognpose og bleier + div småting
♡ Plager: Hodepine, kvalme, halsbrann og hormoner
♡ Vektøkning: 10 kg  
♡ Vann i kroppen: Nei
♡ Melk i brystene: Ja, massevis!
♡ Humør: Veldig opp og ned, er det en dag jeg er skikkelig dårlig går det utover alt og alle - men prøver å smile litt innimellom også selvom det tar veldig på å være gravid.
♡ Søvnmønster: Sover for det meste på dagen, så våkner hun til liv når jeg skal sove om kvelden og om morgenen når hun mener det er på tide at jeg står opp. Eller hvis vi har vandret litt rundt og sitter oss ned for å ta en liten pause - da finner hun ut at nå kan hun lage litt liv inni der!
♡ Sykehusbag: Ikke tenkt på enda.
♡ Annet: Nå er jeg endelig på 3'tallet av ukene, og det er nå 10 uker (+2 dager) til termin! Gleder meg noe ekstremt til å holde lille jenten i armene mine!

 

NOK ER NOK

Som dere ser har jeg ikke blogget i helgen. Ting skjer og det er masse hormoner i en 17 år gammel jente sin gravide kropp - derfor tenkte jeg å ta en aldri så liten pause fra bloggen til å samle litt tanker og gjøre klart til lillemor kommer :-)
Kanskje det varer en dag, kanskje det varer 2 uker. Det vil fremdeles komme statusoppdatering hver uke, og kanskje jeg poster ett innlegg i ny og ne siden jeg har noen forhåndsskrevede innlegg.

Tenkte at hvis noen har spørsmål eller noe de lurer på kan de spørre i dette innlegget så svarer jeg når jeg er tilbake :-)

BAKER MEG FROKOST

.. Tony kom hjem fra skolen i halv ett tiden og siden jeg ikke er i særlig fin form bakte han brownies til oss for å få opp humøret litt :-D
Nå står dusjen for tur før kveldens festligheter hvis formen blir bedre!

JEG GLEDER MEG SÅNN

.. Til å kunne kose med mitt eget litt barn!Bildet er av meg og Fredrik (Tony sin fetter). Verdens søteste guttebarn - uten tvil!

4. DAGEN MED KVALME - GRAVID?!

Hehe, nå ble sikkert noen lurt av overskriften og tror jeg kanskje er gravid - men for de som følger bloggen min vet jo at jeg er gravid, og ganske langt på vei!

De siste dagene har egentlig gått i ett med masse styr. Legebesøk, jordmorbesøk og KK besøk. Det hele begynte med at jeg hadde proteiner i urinen når jeg var hos jordmor - hadde også hatt vondt i hodet og følt meg slapp i noen dager da så nevnte det for hun. Fikk da beskjed om å levere ny urinprøve neste dag hos min fastlege, noe jeg gjorde og det var fremdeles proteiner i urinen. Dagen etterpå var jeg hos fastlegen igjen og hadde fått litt høyere blodtrykk og han hadde mistanke om svangerskapsforgiftning så han sendte meg på KK for en sjekk.


Dette ble frokosten min i dag, så kanskje jeg klarer å spise noe annet når kvalmen har gidd seg litt. Snart kommer Tony fra skole så kanskje han kan lage noe godt til meg? Vet han leser bloggen min, så kanskje han overrasker :-D

Når jeg kom opp der hadde jeg også fått vondt i halsen, og feber så de begynte å snakke såvidt om blindtarmbettenelse - men fant ut at det sannsynligvis ikke var det. Tok sparketest og det viste seg at lille tulle i magen fikk skikkelig høy puls når jeg drakk sterk saft så drakk bare ett halvt glass for å få litt fart på hun. Av en eller annen merkelig grunn slutter hun å sparke når jeg får noe på magen (bånd, hånd osv). Etter noen timer der oppe ble jeg sendt hjem igjen og skal på ny kontroll om 2 uker.Har gått de siste dagene med skikkelig hodepine, kvalme og sliten. Heldigvis klarer jeg å spise mat, og fungere litt om dagene. Føler litt at jeg er tilbake i begynnelsen av svangerskapet nå, med kvalmen altså! Får håpe den gir seg snart så jeg kan nyte resten av svangerskapet med lille prinsessen i magen.

DU ER NÅ I DITT TREDJE (OG SISTE) TRIMESTER

Første trimester er fra uke 1 til uke 12.
Første trimester vil jeg egentlig bare glemme bort, jeg fikk ikke noen fin start på svangerskapet i det hele tatt og var utrolig mye dårlig!

Gikk til legen med magesmerter og fant ut at jeg var gravid, men legen hadde mistanke om at svangerskapet lå utenfor livmoren så jeg ble sendt på KK (kvinneklinikken) for å sjekke hvordan det stod til der inne - i og med at det var så tidlig, var det for tidlig å se om det var ett foster inni livmoren eller om det lå utenfor. Vi gikk derfor 2 uker i usikkerhet om det var foster inni livmoren, eller ikke (om det hadde vært utenfor livmoren hadde det ikke vært levedyktig og hadde måtte fjernes).Det var to lange uker med masse kontroller, og mange prøver som skulle tas! Jeg ble også innlagt på Haraldsplass denne perioden grunnet mistanke om blindtarmbetennelse. Etter to uker med pining og endel smerter i magen fikk vi se ett lite hjerte som lå å dunket inni livmoren, en lettelse og ett sjokk!De neste ukene gikk også utrolig sent, da jeg var fast bestemt på at dette skulle jeg klare (og Tony selvfølgelig), og vi var blitt enige om å beholde, men holde det skjult til risikoen for spontanabort avtok litt. Det var vanskelig å ikke fortelle det til folk, folk begynte å lure på hvorfor vi ikke var med på fester, hvorfor vi ikke drakk osv. Men når folk rundt oss fikk vite det skjønte de det jo selvfølgelig, og de fleste tror jeg ble glad på våres vegne :-)

Andre trimester er fra uke 13 til uke 27.
Det var først nå ting begynte å bli bedre, og folk ikke spurte så masse. Jeg var fremdeles redd for hva folk rundt ville si, jeg var 17 år og hadde ikke vært sammen med barnefar noe lenge. Dette var også tiden for å tenke, og mange tanker kom opp i både mitt og barnefar sitt hode. Vi var ung, og nå var det ingen vei tilbake, vi angret ikke på valget vi tok - men nå var det virkelig gått opp for oss at jeg bar på barnet våres som vi en dag skal oppdra sammen og som en dag skal kalle oss mamma og pappa.

Formen ble mye bedre, og ting begynte å gå vår vei! Jeg ble med på fester (helt edru selvfølgelig), og levde livet normalt med litt begrensninger. Hadde enkelte dager hvor jeg var trøtt og sliten, men sånn er det å være gravid.

Nå begynte vi også å kjenne at hormonene kom, jeg ble mer irritabel og tok mye lettere på ting - kjæftet av ingen grunn, og tårene kom bare noen sa ett ord feil. Jeg syntes selv at jeg har vært veldig flink å holdt kontrollen på meg selv, ting sårer meg fremdeles - men jeg viser det ikke, ikke før jeg er for meg selv eventuelt. Tony har også måtte tåle endel kjæfting uten at han har fortjent det, men jeg går trossalt gjennom ett svangerskap, og det er trossalt vårt barn, så litt må han tåle!

Råmelken begynte også å komme i dette trimesteret, og magen begynte å vokse som aldri før! I begynnelsen hadde jeg en søt og sjarmerende kul på magen som jeg var stolt av å vise fram, men etterhvert har den bare vokst og vokst - å jeg føler meg skikkelig stor nå, og kanskje uvell til tider. Føler meg ikke som meg selv, men det er vel kanskje fordi at jeg lever i en kropp som ikke er ''min''? Missforstå meg rett, jeg syntes det er bra at lille magen min vokser, og at prinsessen inni der har det bra - men det er litt uvandt for meg å se magen vokse og vokse!Etter hvert som ukene gikk var det også tid for ultralyd, noe som var en helt fantastisk opplevelse for både meg og Tony. Før ultralyd var jeg utrolig redd for at det skulle være noe galt med den lille i magen og gruet meg rett og slett til å ligge meg opp på benken for å se. Heldigvis hadde jeg en god støttespiller med meg som sa at alt kom til å gå fint, og holdt meg i hånden hele tiden. Vi fikk da vite at den lille i magen var frisk og fin, og at det var en jente!Det var også tid for å begynne med innkjøpene (og for vår del ble vi omtrent ferdig med innkjøpene). Ting nærmet seg med stormskritt og jeg var redd for å ikke ha ting klart til hun kom. Ting begynte også å bli tungere, og jeg merker fremdeles at det er endel hormoner i kroppen min - noen dager er alt bra, mens andre er alt bare dritt.

Nå er jeg i mitt tredje (og siste) trimester! Tiden går så utrolig fort, og ukene flyr! Hver tirsdag er hellig for meg, elsker den dagen! 


 

BILSETET TIL LILLE PRINSESSEN VÅR

Som jeg nevnte i ett tidligere innlegg var vi å kjøpte bilsete til lillemor hindagen, jeg som er så kresen har brukt lang tid på å finne ett jeg liker - og dette var helt greit. Tony sier hun skal bli en liten guttejente så blått bilsete måtte vel gå greit :-) Dessuten var det blomster mønster på det så det fikk en litt feminin vri!


STATUSRAPPORT UKE 29 + MAGEBILDE

Dette innlegget skulle vært postet i går, men siden jeg har vært så dårlig de siste dagene valgte jeg å la bloggen ligge.

♡ På vei: 29 uker
♡ Igjen til termin: 80 dager
♡ Kjønn: En liten prinsesse
♡ Navn: Vi står mellom fire navn. Linnea Celin, Thea Celin, Thea Isabell og Mathea Celìn
♡ Utålmodig: Ja, er vel egentlig det - men hun må nok vokse seg større og sterkere før hun kan møte verden!
♡ Hodet ned: Ja, og det kjennes på sparkene for å si det sånn!
♡ Aktivitet innenifra: Ja, spesielt om kvelden når jeg skal sove.
♡ Mangel på utstyr: Vippestol, vognpose og bleier + div småting
♡ Plager: Hormoner, hormoner og hormoner! Og litt bekkenløsning da, som ikke er noe godt å ha.
♡ Vektøkning: 7 kg
♡ Vann i kroppen: Nei
♡ Melk i brystene: Masse råmelk!
♡ Humør: For det meste er jeg en glad og blid person, men om noe ikke går min vei eller folk trykker på feile knapper tar jeg det veldig til meg og blir fort lei meg.
♡ Søvnmønster: Sover for det meste på dagen, så våkner hun til liv når jeg skal sove om kvelden og om morgenen når hun mener det er på tide at jeg står opp. Eller hvis vi har vandret litt rundt og sitter oss ned for å ta en liten pause - da finner hun ut at nå kan hun lage litt liv inni der!
♡ Sykehusbag: Ikke tenkt på enda.
♡ Annet: Syntes det er sykt å tenke på at om en uke er jeg på 3-tallet på ukene, litt skummelt - men også veldig spennende. Gleder meg til å få ut lille prinsessen min!STELLEKOMMODEN

Slik ser stellekommoden vi har kjøpt oss ut! Kan prøve å få bedre bilde en annen dag, men Tony går på skole og jobber nå - og de beste bildene vi tar, tar vi med telefonen hans!

 

En helt grei stellekommode med badebalje i øverste skuff så det blir litt lettere når prinsesen vår skal bades og div :-) Nå mangler vi bare vippestol og vognpose så er alt klart til hun kommer!

JORDMORTIME - PROTEINER I URINEN!?

I dag var jeg hos jordmor på vanlig kontroll, snakket litt om hvordan jeg hadde det som vi pleier. Etter litt snakking skulle hun sjekke urinen min, og ta blodprøve - hun fant ut at det var litt proteiner/eggehvite i urinen så dette var noe hun ville følge med på videre så må levere ny urinprøve på legekontoret i morgen :-)

Ellers har jeg hatt litt vondt i hodet den siste tiden og er mye sliten så ligger for det meste hjemme å slapper av. Lillegull i magen har det bare bra - hun vokser som hun skal og ligger helt på gjennomsnittet. Hun ligger også med hodet ned og rompen godt plantet under ribbebeina mine.Hjertelyden var heller ikke vanskelig å finne, og lå på 150 ganger i minuttet - noe som er helt fint! Neste gang skal vi snakke litt om amming, så har jeg og Tony meldt oss på fødselskurs :-)

 

LILLEMOR MÅ JO SELVFØLGELIG HA

Så meg og Tony tok oss en tur innom Notabene i Åsane for å kjøpe det! Det måtte selvfølgelig være rosa siden vi får en liten prinsesse, å både albumet og ''boken om meg'' falt i smak hos oss begge!

HVA VIL DERE LESE OM?!

Jeg er helt tom for bloggideer, og har ingen anelse om hva jeg skal blogge om for tiden. Det har ikke skjedd så mye for tiden, og jeg har vært masse sliten og dårlig.

 

Lovet dere også ett innlegg som Tony skulle skrive om hvordan han opplever svangerskapet og hvordan han tror det kommer til å bli når lillemor kommer til verden - men i helgen har vi vært opptatt med konfirmasjon og diverse! I dag har jeg fått masse ut av dagen - først middagsbesøk, så kjøpt bilstol + stellebord så øvelseskjørt! Tenkte å vise dere bilde av stellebordet i morgen :-) Vognen har jeg også lovet dere bilde av så det kommer vel en gang det også! Bilstolen er montert i bilen allerede så bilde av den kommer når det passer seg sånn - det ble ett litt ''guttebilsete'' siden det er svart og blått, men litt guttejente må hun bli :-)

 

Hvis det er noen som har idè om hva jeg kan blogge om er det bare å skrive det i kommentarfeltet!

GOD MORGEN

.. Og god frokost

Etter mye om og men fikk jeg Tony opp av sengen - selvom han var litt morgengretten som alltid!
Nå er vi i Åsane en tur for å kjøpe konfirmasjons kort til Preben (Tony sin bror).
Vet akkurat hvilket vi vil ha men ingen har det så vi måtte ha en lunchpause på bifbite før vi kjører videre til neste butikk!

Lillemor i magen spenner ikke så mye mer, så tror hun har snudd seg inn mot ryggen med beina eller noe sånn. Hodet ligger iallefall fremdeles ned :-)

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits