BARE ETT TIPS.....

Hei, og god morgen solstråler! For lenge siden fikk jeg (eller Thea da) en stor pakke i posten. Planen er at Thea skal få den i ettårsgave fra meg og Tony, og derfor har jeg ikke vist den til dere! 

Men, siden de har tilbud på den nå tenkte jeg at jeg like gjerne kunne tipse dere om den. Jeg er veldig opptatt av at Thea har de lekene hun trenger, og at vi bytter ut ting innimellom. Denne gangen var det gyngeleke som stod på planen, enten gyngehest eller gyngesnegle. Googlet litt rundt og fant en kjempe sjarmerende gyngesnegle som fint kan stå i stuen uten å se rar ut! 


Se så søt! Gleder meg masse til å pakke den opp, og hun kan få den! Grunnen til at jeg valgte denne er ikke bare fordi den var fin, men også fordi den ser god ut. Det er støtte rundt der hun sitter, og derfor vanskelig å falle utav, men samtidig er det god plass slik at hun etterhvert kan gå ut/inn av den selv :-) 

Du finner den >HER<. Og handle raskt, du sparer jo faktisk 500 kr nå! 

THEA CELIN 9 MND.

De fleste kan:
¤ Kombinerer lyder til ord - Ja.
¤ Står en stund uten støtte - Tja. Hun står til bordet å slipper seg litt, men tar ikke lange tiden før hun detter på rompen.

 
Halvparten kan:
¤ Gripe ting med pinsettgrep - Ja. Det ser vi spesielt når hun skal spise små matbiter selv. 
¤ Går ved å holde seg fast i møbler - Ja. Går langs alt hun kan gå med. 
¤ Slår ting sammen -  Ja.


 
Noen få kan:
¤ Leke klappekake - Ja. 
¤ Bruker rett ord for mamma - Ja, hun vet akuratt når hun skal si mamma.  
¤ Bruker rett ord for pappa -  Hun sier ikke pappa enda. 


 

BARNEHAGESTART....

Lange dager = ingen blogging.
De to siste dagene har jeg og Thea vært i barnehagen på tilvending. Vi har brukt formiddagen på lek, bli kjent med de ansatte og kost oss med andre barn! Thea har vært prakteksempel av ett barn, hun er blid som solen og alt er bare bra, noe som er veldig deilig for meg som mamma å se.

Hittil har hun tatt tilvendingen utrolig bra, hun leker med de andre barna og bryr seg fint lite om meg. Idag var hun alene der i 2 timer, men store deler av det sov hun. Imorgen skal hun leveres tidlig så skal jeg hente hun litt utpå dagen.

Skal prøve å bli flinkere med bloggingen framover når vi er kommet inn i nye rutiner. Imorgen skal jeg på besøk til min gode vennine Christine mens kidza koser seg i barnehagen alene.
På fredag blir det muligens en liten tur på skolen for min del, om alt går bra resten av uken selvfølgelig.

DET ER SÅ VONDT

Den siste uken har jeg hatt vondt langt inn i hjerteroten, jeg har sovet lite, spist hele tiden og vært veldig nervøs. Jeg er en skikkelig hønemor som aldri liker å være borte fra Thea Celin, allerhelst skulle jeg hatt hun rundt meg hele dagen fram til hun ble atten. Desverre kan jeg ikke det, og det er tid for å gi litt slipp. På mandag begynner hun i barnehagen! Lille gullet mitt skal i barnehage med mange ukjente voksne og barn, hun skal tilbringe masse tid der, og ikke med meg. I mellomtiden skal jeg tilbake på skolebenken for å få fullført utdanningen min, noe som er utrolig viktig med tanke på dagens samfunn. 

Jeg gruer meg noe helt sinnsykt til mandag, selvom jeg vet at det kommer til å gå bra. Vi har jo hilst på de før, og Thea Celin elsker jo andre barn. Jeg trøster meg med at det garantert er værre for meg enn hun. Og at hun kommer til å storkose seg! Neste uke skal vi bruke på tilvending før hun begynner for fult uken etter, noe jeg syntes er veldig greit. Da får jeg en hel uke på å være med hun i barnehagen og hun kan ha korte dager. 


Snart skal Thea få leke med andre barn istedenfor hunder. Hihi :-)

Ellers så har jeg fått oppkjøring før jul! Det er fremdeles en stund til, og jeg har ett langt steg igjen; men det nærmer seg jo mer og mer for hver dag som går. Thea Celin blir 1 år om ikke så alt for lenge og vi holder på å forberede oss sakte men sikkert til det. Jeg er fremdeles på leilighetsjakt og lever egentlig livet slik jeg har gjort de 8 siste månedene :-)

INNKJØP # 14.08

God morgen sunshines! Solen skinner gjennom skyene og jeg har allerede vært våken i mange timer, vi har vært på trilletur og nå sover Thea en lur igjen. Som jeg lovet igår skulle jeg skrive innlegg om innkjøpene, og tiden framover. Her kommer noen av innkjøpene. Thea fikk også 2 tights, 1 tunika og 6 strømpebukser. Jeg kjøpte meg en tights og en genser. Fant også en kjempe fin family ramme på fotoknudsen som jeg bare måtte ha! Den ligger fremdeles godt pakket inn i pakken. I tillegg til det kjøpte jeg også enda en vogn, men den skal bruker i barnehagen, og en shoppingrunde uten å kjøpe kjole klarer jeg aldri så det ble en ny kjole i skapet også! 


2 skilt til barnerommet fra princess.


knaggrekke fra princess. Også til barnerommet.


Skolesaker til skolestart. 

Hvis Thea bestemmer seg for å sove en lur senere også skal jeg prøve å skrive ett til innlegg. Nå som Thea er syk er det null tid til blogging, da skal hun bare kose, grine, kose, grine :-)

VELDIG SYK

Lange dager, og enda legre netter er grunnen til mitt bloggfravær. Dagene har vært fult opp med kosing, bussing, legebesøk, sykehusbesøk og prøvetaking.
Thea Celin har nå vært syk i nesten to uker uten at vi finner ut av hvorfor eller hvordan. Hun har halsbetennelse, ørebetennelse og feber. Gått på pencilin i 3 dager uten virkning så gullet er helt utkjørt stakkar.

Nå gir vi det noen dager til og om det ikke bedrer seg må vi opp igjen på barneklinikken for fler prøver. Ellers har jeg vært en liten shoppingrunde med mamma, jeg har fått pakke i posten, og vi har utsatt både barnehagestart og skolestart.
Med en gang Thea er frisk og jeg har tid til overs kommer det innlegg om innkjøpene, pakken i posten og planene våres framover.

NYTT TIL BHG

Hei, og god natt kjære lesere!
Idag har vi fått gjort masse som egentlig stod på planen neste uke og det er jeg glad for. Tony kom klokken 9 med frokost og godt humør mens Thea var pottesur og trøtt. Vi bestemte oss for å få noe ut av dagen og dro derfor til Åsane for å møte faren til Tony så vi kunne spise frokost og shoppe litt!
Thea fikk litt klær, fleecedress og tøfler hos meg mens hos farfaren fikk hun parkdress, fleecedress og støvler!

Etter noen timer på senteret dro vi til frekhaug så Tony kunne spille litt volleyball før vi dro tilbake til farfaren til Thea for å spise deilig grillmat! Så litt av brannkampen før vi måtte kjøre hjem for å få gullet i seng.

Nå har jeg akuratt lagt meg i sengen etter en lang, kjekk og slitsom dag. Kjenner at jeg virkelig trenger litt god søvn nå, så jeg håper Thea bestemmer seg for å sove fint i natt!

Imorgen blir det grilling før pappa skal å hente mamma på flyplassen, hun har nemlig vært på dametur i Barcelona!

FLYTTET PÅ DAGEN

Som noen av dere skjønte i forje innlegg så har jeg flyttet ut av min fine, lille leilighet og hjem til mine foreldre. De som har lest bloggen min lenge vet at Thea har vært endel syk og slitt med sovigen, noe jeg fikk nok av til slutt. Vi skal snart ha fulle dager i barnehage og på skole så slik kunne det ikke fortsette.
Vi var på legebesøk og han mente det kunne være en allergisk reaksjon på muggsopp i vegg. Fikk målt leiligheten og det viste seg at det var fukt der såda var det bare å komme seg ut.

Planen framover er uklar. Jeg er på jakt etter leilighet, men så kresen som jeg er kan det fort ta litt tid. Thea er iallefall mye bedre, og sover litt bedre.

Ellers har det ikke skjedd masse i livet vårt. Vi har vært med Christine og Caspian på dagtid, så flyttet på ettermiddagen. I dag er det vasking som står for tur før jeg leverer fra meg nøkkelen.

LIVSTEGN

Hei og god kveld kjære lesere! Jeg er tidenes dårligste blogger for tiden, og jeg er fult klar over det. Dagene fyker avgårde og jeg glemmer bloggen helt. For tiden bor jeg hos mine foreldre, og kommer til å fortsette med det en god stund. Meg og Thea storkoser oss med familien rundt oss, men samtidig så savner vi litt å ha vår egne lille plass; men det kommer nok snart igjen. Ellers har det ikke skjedd stort den siste tiden. Iløpet av to dager har Thea vært på to legebesøk; ett på barneklinikken og ett hos vikar lege på legekontoret. Hun er frisk som en fisk altså, men vi måtte få orden på noe. 

Bortsett fra det skjer det ikke noe spennede i livet våres enda, vi går hjemme og nyter de siste hjemmedagene. Det er ikke mange dager før Thea begynner i barnehage, og uken etter begynner jeg på skole. Rart, spennende og skummelt. Jeg gruer meg fælt til lille prinsessen min skal i barnehagen, være den minste, ikke være med hun hele dagen, ikke kose hele dagen og ikke fortsette dagene slik vi har gjort til nå. Hadde det vært opp til meg hadde jeg gått hjemme med hun til hun ble voksen, men det går jo ikke. Heldigvis kan jeg trøste meg med at hun kommer til å storkose seg i barnehagen sammen med andre barn, og hun blir nok godt tatt vare på. Før den tid skal vi få tid til å være endel med >Christine< & Caspian, jeg skal ha meg en skikkelig shoppingrunde, jeg skal ha glattkjøring og jeg skal flytte alle tingene mine ut av gamle leiligheten. 

Nå skal jeg ta meg en lang deilig dusj før sengen kaller! Thea er pottetett i nesen så det blir lange netter... Heldigvis er hun blid og fornøyd så jeg kan jo ikke gjøre annet enn å smile!

GØY, SPENNENDE OG BRA

Mye spennende, gøy og bra skjer fremmover! Livet er herlig og skummelt dere :-D

HOME SWEET HOME

Da var vi hjemme i regnfulle Bergen etter to kjempe fine dager på Gol med familie! Vi kom egentlig hjem igår ettermiddag men da var det tid for utpakking og taco. Senere på kvelden tok jeg meg en liten tur ut med en kompis mens Thea var med mine foreldre.

I dag har vi ingen planer foreløpig, vi er invitert med på vollane men vi får se hva det blir til. Er ikke så veldig kjekt å stå ute i øs pøs regn heller.

Nå er vi ladet opp til en ny og spennende uke! Jeg gleder meg til helgen allerede, da skal meg og Thea finne på noe kjekt :-)

JEG LOVDE

Som jeg nevnte igår skulle vi på 8 mnd kontroll idag, kontrollen gikk som forventet! Lille Thea er helt perfekt, ligger på gjennomsnittet og er forann på motorikken. Ett stk mamma og pappa fornøyd iallefall :-)

Nå er meg, Marita og Thea på vei til Gol! Tok en snartur innom øyrane for å kjøpe mat, men endte opp med noen plagg til gullet også.

Når vi kommer til Gol er planen langedrag før vi sjekker inn! Imorgen blir det tropikana og muligens gokart :-) Skal prøve å få blogget litt innimellom alt.

MASSE NYTT, OG VI DRAR BORT

Hei, og god ettermiddag trofaste lesere! Må begynne med å si at jeg syntes det er utrolig kjekt at dere fremdeles titter innom bloggen min selvom jeg ikke er noe flink til å oppdatere. Dagene går i ett, Thea er høyt og lavt og jeg må virkelig passe på nå. Hun har lært seg å gå langs sofaen, men i det hun slipper faller hun rett i gulvet. Ellers er det ikke mye nytt på denne fronten siden sist.

I dag har vi vært på treff sammen med andre mammaer og barn, noe både jeg og Thea syntes er utrolig kjekt! Thea storkoser seg med andre barn, og jeg koser meg når jeg kan snakke om baby, bæsj, og mat. Ble noen timer på treffet før meg og Christine bestemte oss for å ta en liten shoppingrunde. Thea fikk seg både gåbil og noen klær. Jeg kom hjem med en bukse :-) I morgen starter vi dagen med 8mnd kontroll før turen går videre til gol, og pers! Der skal jeg, Marita og Thea møte mine foreldre og min søster for å tilbringe to rolige dager der oppe med de. Spontant, men blir nok veldig deilig. Nå har jeg akuratt spist middag nummer 2, og må vel sette i gang med pakkingen etterhvert. Er ikke mye vi må ha med, men med barn er det alltid litt. Skal prøve å oppdattere imorgen om hvordan 8mnd kontrollen gikk, regner med den går strålende! 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits