SE HVA VI KJØPTE I GÅR

I går var jeg og Tony på Ikea og litt rundtom for å finne seng ++ til lillemor! Og som jeg lovet i går skulle dere få se hva vi kjøpte når vi hadde fått satt det opp :-)


Seng, madrass, sengehimmel, sprinkelbeskytter, dyne, ''pute'' og bamse :-) Super fornøyd med kjøpene og alt kom på 2000 så vi fikk masse for pengene!


På dynetrekket, putetrekket, sengehimmelen og sprinkelbeskytteren er det masse søte små bamser som er brodert inn :-)

STATUSRAPPORT UKE 27 + MAGEBILDE

♡ På vei: 27 uker
♡ Igjen til termin: 95 dager
♡ Kjønn: En liten prinsesse
♡ Navn: Vi står mellom fire navn. Linnea Celin, Thea Celin, Thea Isabell og Mathea 
♡ Utålmodig: Tja, litt egentlig - men hun må holde seg inne noen uker til.
♡ Hodet ned: Ja, og det kjennes på sparkene for å si det sånn!
♡ Aktivitet innenifra: Endel, men ikke like mye som det har vært - men det er pga. stillingen hun ligger i. 
♡ Mangel på utstyr: Bilsete, stellebord og litt småting.
♡ Plager: Bekkenløsning og hormoner
♡ Vektøkning: Fremdeles 6 kg
♡ Vann i kroppen: Nei
♡ Melk i brystene: Masse råmelk!
♡ Humør: For det meste er jeg glad og fornøyd, men kjenner jeg blir fortere irritert nå enn før - og blir utrolig fort lei meg.
♡ Søvnmønster: Sover for det meste på dagen, så våkner hun til liv når jeg skal sove om kvelden og om morgenen når hun mener det er på tide at jeg står opp.
♡ Annet:
Tiden går så utrolig fort nå! Tenk at jeg snart er 30 uker på vei, og det bare er 10 uker til termin! Skummelt, men også utrolig spennende! Gleder meg til å holde lille jenten i armene mine.HVA SKAL PRINSESSEN I MAGEN HETE?

De som følger med på bloggen min og statusoppdateringene vet at lille prinsessen i magen enda ikke har fått ett navn, så hun går for det meste under lillemor nå. Vi har fire navn som både jeg og barnefar liker godt, men usikkert på hvilket av de vi liker best! Tror egentlig vi må vente med å bestemme oss helt til vi får se hun, men skader ikke å ha navn sånn noenlunde klart :-)

Hva syntes dere er finest av; Linnea Celin, Thea Isabell, Thea Celin og Mathea?DAY 18 - EN DU HAR VÆRT VENN MED LENGE

Helen og Marita er begge barndomsvenniner av meg som jeg har kjent siden jeg var liten baby, og som jeg fremdeles har kontakt med.

 

Den jeg har best kontakt med er vel Marita, hun skal også være fadder til lillemor :-)

Marita er en jente med bein i nesen, og sta som ett esel! Har hun først bestemt seg for noe så er det omtrent umulig å snakke hun fra det, det kan jo både være positivt og negativt - av og til må hun faktisk gi seg. Vi har vært som søsken opp igjenom årene, vi har hatt masse små diskusjoner og små krangler som søsken har - men vi ordner alltid opp og blir alltid venner igjen.Hun er en jente jeg setter utrolig pris på, er det noe som plager meg er hun første personen jeg går til - jeg vet at ting jeg sier til hun, bli hos hun. Kan stole 110 % på hun og det er jeg veldig glad for, og hun vet at hun kan stole på meg også så vi er veldig åpen med hverandre og snakker om det meste.

 

 

SHOPPING

Nå er meg og Tony på en aldri så liten shopping runde til lillemor! Viser dere når vi kommer hjem :-)

EDIT: Dere får se i morgen! Ble ikke helt ferdig i dag så må fortsette i morgen :-)

DAY 17 - ET BILDE AV ØYNENE DINE

Å VÆRE GRAVID ER IKKE BARE, BARE

Graviditet og svangerskap er en fantastisk ting - men av og til så kan det bli litt mye.
De siste dagene har jeg hatt utrolig masse hormoner i kroppen og tårene har kommet fortere enn aldri før! Dette har også gjort sånn at jeg har sovet utrolig dårlig og våkner flere ganger for natten!

Bekkenet kan jeg også klage på mens jeg først er i gang - for herregud for en smerte! Ja, jeg vet at det er vondere å føde og blablabla - men det er ikke noe jeg bekymrer meg for nå. ALT jeg gjør er vondt, om jeg sitter, ligger eller går så kjenner jeg det :-/ Holder på å bli smågal!

Heldigvis er det knappe 3 mnd til lille jenten min kommer til verden - noe jeg gleder meg helt sinnsykt til! Gleder meg til alt som har med fødselen å gjøre - stresset, smertene og gleden :-)

DAY 16 - HVORDAN SER DU FOR DEG FRAMTIDEN DIN?

Et veldig vanskelig spørsmål i og med at ting har forandret seg veldig i det siste.

Først kommer jo lillemor til verden, så må jeg ta ting litt derfra - har bestemt meg for å ikke gå på skolen dette året, men heller begynne neste år så da skal jeg gjøre ferdig utdannelsen min. Planen er å ta 2. året barne og ungdomsarbeider, så almenn påbygg - etter det blir det høyskole, og da har jeg forhåpentligvis en aning om hva jeg vil bli.

Etter det har jeg jo selvfølgelig lyst å tenke på ett barn til, håper jeg er kjæreste med drømmemannen, at vi har ett fint hus og at vi planlegger bryllup! Jeg er vel som alle andre jenter, drømmer om stort hus, bryllup osv.

DAY 15 - ET BILDE AV DYRET DITT


verdens beste, uten tvil!DAY 14 - HVA HAR ENDRET SEG DET SISTE ÅRET?

Hele livet mitt har forandret seg det siste året. Jeg gikk fra å være en jente som likte fart og spenning, ble med på det meste og sa aldri nei til en fest - til en jente som må tenke over ting jeg gjør, som må lytte til kroppen min, og som må tenke på andre enn meg selv.

Jeg klager ikke, over hodet ikke! Ting har forandret seg, og det har vært merkelig å plutselig måtte ''vokse opp'' fortere enn alle andre på min alder, folk rundt meg forventer noe annet av meg nå enn før - jeg skal bli mamma og må ta ansvar, snart kommer en liten prinsesse til verden som skal kalle meg mamma, som skal se opp til meg og som jeg skal være ett godt forbilde for!

DAY 13 - ET BILDE AV LOMMEBOKEN DIN
GRATULERER MED DAGEN SKJØNNINGEN

I dag har min kjære lille søster bursdag så nå står vi å lager sjokoladekake som hun skal ha med seg på fotballkamp senere i dag :-)

Jeg la meg halv tolv igår og klokken tre bestemte lille mor i magen seg for at hun skulle våkne å lage litt liv - lå å spente å styrte i nesten en time før jeg fikk sove :-)

NYTT DESIGN OG ROTETE BLOGG

Holder på å ''pusse opp'' bloggen litt så den ser nok litt rotete ut i noen dager nå. Er ikke noe ekspert på design, header osv så blir noe helt enkelt som jeg finner på nettet :-)

I dag har forresten lille jenten i magen vært utrolig aktiv, spent masse og presset masse på blæren så jeg føler jeg må på do hele tiden - så det kan bli en lang natt men mange do besøk ser det ut som! Håper jeg får sove litt siden jeg skal tidlig opp i morgen for å lage kake med min søster siden hun har bursdag så skal jeg til byen med min mormor å se på kjole som jeg kan bruke i konfirmasjonen til Preben (Tony sin bror), ingen av mine kjoler passer jo lenger så på tide med en ny :-)

DAY 12 - DITT SYN PÅ ABORT

Jeg har litt forskjellige meninger om abort er greit, eller ikke greit - det kommer helt ann på situasjonen. Jeg har selv (for endel uker siden) vært i situasjonen hvor jeg måtte velge om jeg skulle ta abort eller ikke. Og jeg må bare få sagt at den dag i dag angrer jeg ikke ett sekund på at jeg valgte å beholde! Jeg har aldri hatt det bedre enn jeg har nå, livet har fått en helt annen mening og den lille prinsessen i magen min får meg glad uansett hva det er. Men så er det jo noen som velger å ta abort, og bruker det som en slags prevansjon - det mener jeg er galt. Har du frivillig sex børr du være klar over følgene som kan komme om du ikke bruker prevansjon - og er du ''dum'' nok til å ikke bruke prevansjon så er ikke abort noen unnskyldning mener jeg. JA, det er bare noe lite inni der i begynnelsen, men det er ett liv (iallefall begynnelsen på ett), og at folk som dummer seg ut velger å ta det livet er latterlig. Går du derimot på p-piller eller annen prevansjon og likevel blir gravid kommer det ann på andre ting. Er du sammen med barnefar? Kan du klare å ta vare på ett barn? Vil du kunne passe på barnet? Og mange andre ting. Om du ikke er med på leken, men får smake ''steken'' er det helt greit med abort. Da er det ikke noe du har ønsket, og heller ikke noe du kan noe for. Men det er helt opp til hver enkelt, om de føler de kan klare å ta vare på barnet står det stor respekt av det! 

GOD MORGEN

I natt har jeg faktisk sovet utrolig godt (iallefall iforhold til hva jeg pleier), våknet bare noen ganger når jeg skulle snu meg - men ellers fikk jeg sove hele natten! I dag våknet jeg av at vekkerklokken til Tony ringte klokken åtte, så lillemor i magen bestemte seg vist for å sove litt lenger i dag :-)Nå holder jeg på å lage frokost til oss mens Tony er i dusjen før han skal på sin første skoledag. Merker jeg savner skolen en smule når jeg hører alle andre som skal på skolen, men sånn får det bare være ett år! I dag skal jeg opp på NAV for å søke om engangsstødnad så håper jeg ikke det tar alt for lang tid før jeg får pengene å kan gå agurk til lillemor!

DAY 11 - ET BILDE AV HÅNDSKRIFTEN DINSTATUSRAPPORT UKE 26 + MAGEBILDE

♡ På vei: 26 uker
♡ Igjen til termin: 100 (+2) dager
♡ Kjønn: En liten prinsesse
♡ Navn: Vi står mellom tre/fire navn. Linnea Celin, Thea Celin, Thea Isabell og Mathea 
♡ Utålmodig: Begynner å bli en smule utolmodig, men lillemor må holde seg inne noen uker til iallefall!
♡ Hodet ned: De to siste gangene jeg har vært på ultralyd, og i dag hos legen var hun godt plassert med hodet ned.
♡ Aktivitet innenifra: Endel, men ikke like mye som det har vært - men det er pga. stillingen hun ligger i. 
♡ Mangel på utstyr: Mangler vel det meste, har vogn og litt klær og diverse - men magler seng og de store tingene.
♡ Plager: Bekkenløsning som holder på å gjøre meg gal!
♡ Vektøkning: 6 kg
♡ Vann i kroppen: Ja, og det er ikke noe behagelig. 
♡ Melk i brystene: endel råmelk.
♡ Humør: Opp og ned, er for det meste glad og fornøyd - men blir fort lei meg og sliten også. 

KJEDELIG

Våknet klokken seks i dag av at lillemor i magen spente å spente, så da var det vel tid for å stå opp.

Fikk spist frokost og sminket meg før Tony kom å hentet meg siden vi skulle inn til Lånekassen å spørre om litt diverse! Det gikk veldig fort hos lånekassen så nå er Tony gått for å kjøpe bøker mens jeg sitter i bilen å venter.

Etterpå vet jeg ikke hva vi skal - gidder ikke å kjøre hjem for å kjøre ut igjen når vi skal på svangerskapskotroll klokken ett :-)

DAY 10 - ET STED DU VIL AKKURAT NÅ

Til sommer, sol og varme! Hadde ikke spilt noen rolle hvor, bare det er sol og varmt!

ETT STK FORNØYD KJÆRESTE

Tony har gått å siklet etter college genser i flere uker nå så når vi gikk forbi den idag sa jeg at han kunne få den av meg siden han ikke har fått bursdagsgave enda :-)

Nå ligger han å griller seg i homsegrillen før jeg skal dra han med meg å se på litt babyklær!

LANGE DAGER, LANGE NETTER

I og med at lege sa til meg på lørdag at han hadde en liten misstanke om at prinsessen i magen hadde det litt travelt har jeg prøvd å slappe mest mulig av - var oppe på KK igjen i går hos en annen lege som beroliget meg veldig med at det så ikke ut som det var noen fødsel på gang enda, og at jeg kunne fungere som normalt å heller ta kontakt igjen hvis smertene ble værre, eller mer intense.Vi var vel ferdig på KK i rundt to tiden, så ble en lang kveld. På vei hjem bestemte vi oss for å kjøre innom i byn for å kjøpe oss kebab, så da gikk det en liten time der også. Når vi kom hjem måtte selvfølgelig Tony se litt på tv før vi skulle sove, siden han alltid må det!Uansett hvor tidlig eller sent jeg ligger meg sover jeg utrolig dårlig, og våkner flere ganger om natten pga. stramming i magen eller smerter i ryggen. Kan ikke huske sist jeg sov en hel natt uten å våkne, men sånn er det vel å være gravid - så lenge lille prinsessen i magen har det bra skal jeg ikke klage :-) Nå er det ikke lenge før jeg er hele 26 uker på vei, føler tiden flyr fra oss - og at jeg nettopp fikk vite at jeg var gravid.

DAY 9 - ET BILDE AV FRAMKOMSTMIDDELET DITT


<3
DAY 8 - ET BILDE SOM GJØR DEG GLADHar brukt dette bildet på bloggen mange ganger, men det er ett bilde som gjør jeg utrolig glad - det er noe jeg og Tony har skapt sammen, en liten prinsesse som er vårt kjøtt og blod!

TUR TIL FØDEN - KOMMER HUN FØR?

Etter en natt uten søvn, og to lange dager med smerter i magen bestemte jeg meg for å ringe føden for å høre om de hadde noe tips til hva det kunne være, og hva som eventuelt kunne hjelpe. Snakket med en hyggelig jordmor som ville ha meg opp for en sjekk så mamma kjørte meg, og ble med!

 

Når vi kom opp var det ikke mye venting før jordmor kom å målte blodtrykk som var helt fint, og legen kom like etter. Tok ultralyd og alt så bra ut med lille jenten i magen, hun hadde snudd seg ned med hodet allerede og ligger 3 cm fra ''åpningen'' om jeg ikke forstod feil. Hun veier nå 893 gram så hun er ikke så liten lenger!

 

Han bestemte seg for å ta vaginal ultralyd også for å se litt bedre, og kom ikke fram til noe nytt - men han var litt redd for at det kanskje kunne være rier i og med at hun hadde lagt seg godt til rette der nede og sånn.Nå leser jeg bare litt rundt på nettet om for tidlig fødsel, siden jeg må være forberedt på at alt kan skje nå. Fikk beskjed om å slappe masse av, og ta livet med ro - blir det værre må jeg opp igjen. Fikk også ny time på fredag for kontroll så krysser jeg bare fingrene for at lille jenten holder seg inni magen i noen uker til iallefall!

Svangerskapet

Her kommer jeg til å legge ut statusoppdateringer, legebesøk og ting som handler om svangerskapet mitt.

DAY 7 - ET BILDE FRA I SOMMER

DAY 6 - NOE DU SAVNER

Hestelivet! 

 

For noen år siden var jeg super interessert i hest, og hadde egen hest! Hest var omtrent alt som betydde noe for meg, og all min tid gikk til hest. Savner egentlig litt den tiden, ikke noe kjæreste tull eller gutte tull - ikke noe drama eller noe. 

 

Sist hest jeg hadde var verdens søteste sportsponni, som jeg savner utrolig masse. Savner egentlig alt som har med hest og gjøre, og har sagt at når jeg har fått meg jobb, stabil økonomi og lille mor er litt større så skal jeg ha hest igjen! Utrolig fin trening, utrolig fint sosialt, og utrolig fint generelt! 

 

 

MMMM

KAOS

Nå står vi i kø for å komme inn i parkeringshus og det et helt kaos i Bergen!
Skal bare se om vi finner dress til Tony å ta oss en kuleis siden det er så fint vær :-)
Det er Rihanna konsert i dag også så sinnsykt masse folk i byn!

DAY 5 - FORTELL HVORDAN DU MØTTE KJÆRESTEN DIN

Vi hadde vært venner på facebook lenge, og snakket smått der innimellom - kommentert statusene til hverandre og likt bilder og sånn, men aldri blitt noe stor samtale ut av det. 

 

Etterhvert begynte vi å snakke litt mer og mer, sendte litt sms og sånn - men ble aldri noe mer da heller. 

 

En dag var jeg ute å kjørte med en kompis så skulle vi fylle bensin der som Tony jobbet (esso frekhaug), så da gikk jeg inn for å hilse på. Var bare en kjapp klem og et raskt hei før jeg forsvant ut av døren igjen, etter det begynte vi å sende litt fler meldinger - men ikke store greiene da heller.

 

Noen dager senere skulle Iselin komme til meg fra Øystese og jeg skulle møte hun i Åsane, så i stedet for at jeg skulle ta bussen opp for å møte hun så vi kunne ta bussen ut til meg sammen sa Tony at han kunne kjøre å hente hun. Vi kjørte litt rundt å snakket endel, sendte litt meldinger når jeg var kommet hjem og bestemte oss for å være med han igjen ganske kjapt - men ble bare bilturer.

  

Etterhvert snakket vi bare mer og mer, så bestemte vi oss for at det var kjedelig å snakke over facebook/sms, og ingen av oss hadde planer så da var vi heller med hverandre .

 

Fortsetter egentlig bare sånn, snakket mer og mer og til slutt ble vi glade i hverandre og fikk følelser for hverandre - så vi bestemte oss for å prøve! Jeg er jo første kjæresten hans så syntes han har vært flink som har holdt ut i snart 8 mnd! 

 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits