MYE SOM HAR SKJEDD

Sist dere hørte fra meg var det bare to dager til jeg og Karoline skulle til Oslo for en skikkelig jentehelg. Jeg lovet jo å ta bloggen med, men siden det ble så mye styr og dårlig tid i Oslo ble det ikke tid til blogg.

Vi landet i Sandefjord fredagen, flinke Karoline hadde nemlig bestilt flybilletter dit så derfra måtte vi ta tog og buss. Vi var i tusenfryd, shoppet, lekte turister og var på fest. Alt i alt var det en kjempe koselig, men også slitsom helg.

Etter Oslo dro jeg rett å hentet Thea Celin som hadde vært hos pappaen sin hele helgen; før vi dro videre til Osterøy for bading, grilling og kos hos mormor/oldemor. Lille frøkna var storfornøyd og koste seg gløgg.

Etter en god del bading bestemte vi oss for å ta den lille båten ut en tur slik at Thea Celin fikk prøve det også; noe som falt veldig i smak!

Utenom det har vi vært masse ute i båt, badet og bare nøte det nydelige bergens været. Thea Celin elsker å være ute uansett hva vi gjør på så det er jo veldig kjekt.

Vi har også hatt besøk av ett bursdagsbarn så da ble det selvfølgelig frokost på sengen før Thea Celin ble levert til mormor og morfar mens vi gikk ut å feiret dagen med litt godt i glasset.

Sist og værst; Natt til torsdag tilbragte meg, Thea Celin og mormoren på sykehuset. Thea Celin kom hjem glodvarm og hadde en temperatur på 41. Hun var over opphetet og nedkjøling hjalp ikke. Heldigvis ble hun bedre allerede dagen etterpå og er nå i strålende form.

Jeg fikk også tidenes fineste smykke i posten for noen dager siden, og det skal dere såklart få se i ett senere innlegg! Vi blogges :-)

BARE 2 DAGER IGJEN

Om to dager på denne tiden er jeg enten på tusenfryd eller hotellet å slapper av. Jeg og en vennine drar nemlig til Oslo tidlig fredag for en skikkelig jentehelg.

Det blir shopping, tusenfryd, hotelliv, god mat og godt selskap. Jeg har noen venner/venninner i Oslo jeg skal hilse på også så det blir stor stas.

Gruer meg fryktelig mye til å være borte fra Thea Celin så lenge, men når hun skulle til faren uansett fant jeg ut at jeg like så godt kunne ta meg en jentetur med en av mine beste venninner.

Skal prøve å oppdatere dere underveis selvom jeg er ekstremt dårlig på det. :-)

SUPER START

Det er så deilig å våkne (eller bli vekket....) grytidlig for så å kunne legge seg til å sove noen timer til. Jeg elsker å våkne tidlig, merke at Thea Celin sover enda og legge meg til å sove igjen.

Lille gullet sover nemlig til 09 hver dag, noe som er helt luksus. Når hun da våkner står hun bare i sengen og roper på mamma.

Nå har vi akkurat spist hjemmelagde rundstykker og eggerøre, noe som ikke falt helt i smak hos minste frøkna; hun skulle nemlig bare ha en flaske lunken melk. Ellers så skal Thea Celin egentlig til pappaen sin idag, men vi får nå se. Er over to uker siden hun var hos han sist så nå sitter vi bare å venter på at han skal banke på!

Senere skal jeg og min søster male leiligheten litt, noe jeg grugleder meg til! Hater å male, men elsker å se forandring :-) vi blogges!

ENDELIG VAR DET VÅR TUR

.... Vår tur til å ta en etterlengtet og fortjent ferie.

På fredag hadde Thea Celin sin aller siste dag i Sofus barnehagen, noe som var både trist og litt kjekt. Nå skal hun nemlig være hjemme med meg fram til august, så vi skal bare nyte tiden akkurat som vi gjorde i permisjonstiden.

Thea Celin skal jo selvfølgelig være litt hos pappaen sin også, og de dagene hun skal være der skal jeg slenge meg rundt med malerkosten her i heimen, nå skal nemlig rommet til Thea Celin, mitt rom og stuen få seg ett malingsstrøk eller to!

Ellers har det ikke skjedd stort i helgen, på lørdag hadde jeg barnevakt slik at jeg kunne være "fri til å finne på noe", det endte med vindrikking og film :-)

Fikk også nytt stuebord i helgen, var drittlei av å vaske glassbordet flere ganger for dagen så nå har jeg fått meg ett gammelt og sjarmerende bord som skal pusses opp!

Dere kan forresten følge meg på instagram også; supermammacec , der er jeg en smule flinkere til å oppdatere med bilder!

Vi blogger :-)

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits