ROADTRIP

Nå står vi å venter på fergen som skal gå om en timestid så går turen videre til bøø :-)

DAGEN DERPÅ

.. For de fleste andre en meg!

I går var det tid for å feire Tony sin 20-årsdag. Vi begynte tidlig med grilling og kos før det kom litt fler folk og vi avsluttet med en aldri så liten hjemmefest!

Godt humør og god stemning slår aldri feil selvom jeg var rimelig sliten i kroppen på slutten! Når vi skulle legge oss i går romsterte lillemor noe helt sinnsykt i magen - kjente at hun vridde seg alle veier før hun la seg godt til rette å sparket litt :-)

Nå holder vi på med rydding og vasking før vi skal reise i natt.

SETT NOE SÅ FINT FØR?

Etter legetimen bestemte vi oss for å kjøre inn til sentrum for å se alle blomstene og lysene som var ved den blå steinen - eller sørge steinen som den kalles nå.

Ble helt rørt av å se hvor mange som hadde lagt fra seg blomst, kort og tent lys! Gleder meg masse til å se hvordan det ser ut utenfor domkirken i Oslo, kan tenke meg det er enda mer der.

Nå er det natta for vår del, etter en passe lang dag! Lille snuppa i magen var helt i hundre isted, når Tony begyte å snakke til magen slappet hun først av litt før hun spente som en gal igjen! Jeg er forresten 1 dag lenger på vei enn jeg har trodd før så ting nærmer seg bare mer og mer!

VÆRT HOS LEGEN

I dag var det tid for svangerskapskontroll igjen og som vanlig var alt bare bra med lillemor i magen! Hjertelyden var fin og hun vokste som hun skulle :-)

Hun er litt sjenert av seg så når vi skal høre hjertelyden spenner hun bare - søte jenten min!

Hadde også begynnelse på bekkenløsning så fikk henvisning til fysioterapeut å håper det hjelper litt på!

TROR TONY ER BLITT SPILLEGAL

De siste dagene har Tony vært klistret forann tv skjermen med playstation på! Første han gjør når han står opp er å spille, og siste han gjør før han legger seg er å spille, super kjekt for meg som sitter å ser på! 

 

Vi har huset til Tony og co for oss selv noen dager nå så da blir det vel enda mer spilling. Han klarte å legge fra seg spillingen litt isted for å lage kveldsmat til oss, men nå er jeg sulten igjen! Herrejesus, jeg er jo sulten hele tiden - flere gravide som er det? :-)

 

Ooog, disse dagene skal vi passe verdens søteste pusekatt, selvom jeg er redd den.Ellers skal vi på legekontroll å fikse litt greier i morgen så kommer vel en oppdatering til dere etter legebesøket! 


STATUSRAPPORT UKE 22 + MAGEBILDE

På vei: 22 uker
Igjen til termin: 128 dager
Kjønn: En liten prinsesse <3
Aktivitet innenifra: Er endel, spesielt om kvelden når jeg slapper av - da går hun bananas inni der! Men i det siste har det ikke vært så kraftig som det pleier, så barnefar har bare kjent noe innimellom.
Bestemt navn: Tror det, men ikke helt offentliggjort enda.
Vektøkning: 2 kg
Barnerom: Skal ligge på rommet mitt
Strekkmerker: Ett lite på innsiden av låret. 
Plager: Begynner å få ganske vondt i bekkenet etterhvert, har hatt problemer med bekkenet før så ventet egentlig bare på det. 
Innkjøp: Noen klesplagg, vogn som vi har fått, vugge som vi skal låne, så har lille prinsessen vår fått gave av både mormor og oldemor :-)
Oppegående: Så og si :-) Blir fort sliten, men får jeg slappe litt av innimellom går det fint. 
Matkikk: Sjokolademelk! Så er jeg hele tiden sulten
Kynnere: Ikke enda
Vann i kroppen: Ikke enda
Melk i brystene: Endel råmelk.
Neste kontroll: I morgen. 

20 ÅR!

I dag fyller Tony hele 20 år så han fikk velge hvor vi skulle spise i dag - ingen bombe at han valgte kebab.

Ellers har jeg fått sumlet meg til å ringe legekontoret for å få legetime så skal ned der på torsdag :-)

TUT OG KJØR

Hadde skrevet ett lang innlegg isted men så forsvant alt - typisk!
Nå er vi iallefall ute å kjører litt for 3 gang i dag. Senere skal vi bare se film å håpe på at lillemor spenner litt :-)

UT PÅ TUR ALDRI SUR

Nå har vi nettopp vært ute en liten tur med hunden til Tony bare for å lufte oss litt. Har ikke gjort noe ting i dag, bare slappet av å nå slapper vi av med film før vi legger oss :-)

GAVE TIL LILLEMOR FRA MORMOR/OLDEMOR

For litt siden fikk lillemor gave av den kommende oldemoren (min mormor), men har aldri sumlet meg til å ta bilder av det for å legge det ut på bloggen. Nå får dere iallefall se hva hun kjøpte siden jeg ikke har særlig mye annet å skrive om.

 


Hentesett - bukse, genser og body


Også hentesett - jakke og lue :-)


Kjempe søtt sett! :-)

 

Så tuusen takk til min mormor og lillemor sin oldemor for klærne! 

STATUSRAPPORT UKE 21 + MAGEBILDE

På vei: 21 uker
Igjen til termin: 135 dager
Kjønn: En liten prinsesse <3
Aktivitet innenifra: Masse! Kjenner noe hver dag, og det gjør barnefar også stortsett. 
Bestemt navn: Tror det, men ikke helt offentliggjort enda.
Vektøkning: 0,5 kg 
Barnerom: Skal ligge på rommet mitt
Strekkmerker: Ett lite på innsiden av låret. 
Plager: Begynner å få ganske vondt i bekkenet etterhvert, har hatt problemer med bekkenet før så ventet egentlig bare på det. 
Innkjøp: Noen klesplagg, vogn som vi har fått, vugge som vi skal låne, så har lille prinsessen vår fått gave av både mormor og oldemor :-)
Oppegående: Så og si :-) Blir fort sliten, men får jeg slappe litt av innimellom går det fint. 
Matkikk: Ikke noe særlig, plutselig får jeg lyst på noe men sånn har jeg alltid vært.
Kynnere: Ikke enda
Vann i kroppen: Ikke enda
Melk i brystene: Endel råmelk.
Neste kontroll: Vet ikke enda, må få ringt til legen min å avtalt.

TJUKKA

Føler meg ganske stor til tider, men når jeg tenker på hvorfor bare smiler jeg - er jo bare lillemor som vokser seg stor og sterk :-)

Har veldig merkelig mage - noen dager ser jeg skikkelig gravid ut, mens andre ser jeg egentlig bare litt blubben ut. I dag ser jeg gravid ut og magen tyter ut så Tony ligger å stryker på den og lillemor spenner. 

TIRSDAGSKVELD = BINGOKVELD

Det ble nok en tirsdag med bingo på oss! Sitter med endel brett å spiller, Tony fikk faktisk en rekke i sted og var kjapp med å sende melding - men ble ikke ringt så han er småsur, hehe.

 

Satser på at vi en gang får to rekker så vi vinner tur!

 

Flere som spiller bingo på tv2 i dag? :-)

SPILLEGAL

Tony har tatt med seg ps3'en sin til meg så de siste dagene har han spilt endel mens jeg har sullet med andre ting, men nå er det blitt sånn at han ikke klarer å legge fra seg spillet når jeg er klar for å se film! 

 

Når han klarer å legge fra seg spillet skal vi se fast and the furious 5 før vi legger oss for kvelden. I morgen kommer det bilder av hva oldemoren til lillemor kjøpte for en stund siden og om det er fint vær skal vi også ta bilder av vognen :-)

 

BYTUR

I dag har det vært en lang dag for våres del, våknet masse i natt pga. smerter i magen så Tony lå å strøk meg litt på ryggen til jeg fikk sove igjen - så var det på an igjen etter en halvtimes tid. Når klokken var 11 bestemte vi oss for å stå opp siden vi skulle kjøre faren hans til flesland. Etter vi hadde kjørt han kjørte vi innom lagunen å kjøpte to søte klesplagg til lillemor.

 

Etterpå kjørte vi videre til byn for å se hva som skjedde der - p4 hadde sommerturne eller noe så vi tuslet litt rundt der før vi kjørte hjem igjen. Nå har vi nettopp sett film og skal bare slappe av resten av kvelden - blir nok tidlig kveld i dag.


Hehe, en mann som hadde gateshow midt i Bergen - Tony måtte hjelpe han å holde sykkelen osv.


Tony skulle dykke i tomflasker å vant en badeball!BILDER FRA ''HYTTETUR''

Fra fredag til lørdag var som sagt jeg og Tony på en øy med noen venner av han så her kommer noen bilder :-) Var strålende sol ute så vi satt ute i mange timer før vi gikk opp i låven å spilte alias osv :-)

 

 

 

 

 

 

 

 
Alle bildene er tatt fra www.mybeat.blogg.no :-)KRYDDERFARGE

Føler bloggingen bare blir daffere og daffere for hver dag som går. Har ikke stort å skrive om heller, lillemor blir sterkere og sterkere for hver dag som går så hun har det nok bare bra :-) Jeg og Tony finner ikke på stort heller, er litt her og litt der egentlig. Fra igår til i dag var vi på ''hyttetur'' med noen venner av han og det var jo utrolig koselig :-) Kanskje det kommer noen bilder i morgen hvis jeg klarer å snike meg til noen. Ellers har vi bare slappet av etter vi kom hjem i dag, jeg har fått sinnsykt vondt i bekkenet så alt jeg gjør er vondt.

 

Her er forresten fargen jeg malte to av veggene på rommet mitt med, ser egentlig mørkere ut på veggene. 

 

Nå har Tony nettopp massert meg litt så håper ryggen blir litt bedre til vi skal sove, etterpå skal vi se film å bare slappe av :-) Ha en fin lørdagskveld/natt dere!


BÆÆ

Du vet du bor på landet når du møter dette på veien

MY LOVE

 

God gutten min! 

Tony gikk nettopp så nå skal jeg finne sengen. I natt er første natt på en stund at vi ikke skal sove sammen, og jeg liker ikke å ligge alene :-( Meen, gleder meg allerede til å sovne med han i morgen! 

 

Lillemor spente som en gal i sted, samtidig som hun begynner å sparke hardere og hardere for hver dag som går så nå kjenner Tony det ganske godt også! 

STATUSRAPPORT UKE 20 + MAGEBILDE

På vei: 20 uker
Igjen til termin: 142 dager
Kjønn: En liten prinsesse <3
Aktivitet innenifra: Masse! Spesielt om kvelden og morgenen, da er hun helt i hundre! Hun blir bare sterkere å sterkere for hver dag som går så nå kan barnefar kjenne det ofte også :-)
Bestemt navn: Tja, så og si iallefall - dere får vente litt til før dere får vite det :-)
Vektøkning: Fremdeles ingenting, men kommer nok plutselig.
Barnerom: Skal ligge på rommet mitt
Strekkmerker: Ingen enda :-)
Plager: Ingen plager for øyeblikket faktisk, våkner av og til med vondt i bekkenet men går fort over når jeg får bevegd meg litt. 
Innkjøp: Noen klesplagg, vogn som vi har fått, vugge som vi skal låne, så har lille prinsessen vår fått gave av både mormor og oldemor :-)
Oppegående: Så og si :-) Kan ikke klage.
Matkikk: Ikke noe særlig, plutselig får jeg lyst på noe men sånn har jeg alltid vært.
Kynnere: Ikke enda
Vann i kroppen: Ikke enda
Melk i brystene: Endel råmelk.
Neste kontroll: Vet ikke enda, må få ringt til legen min å avtalt.

 

FRA EN KONSERT TIL EN ANNEN

Nå er vi nettopp kommet hjem fra topp 20 konserten i byn :-)
Nydelig vær og masse folk! I det vi nærmet oss musikken begynte lillemor å spenne som en gal så hun rocket med!
Nå sitter min søster og Tony å synger singstar - etterpå skal vi nok bare slappe av :-)

GOD MORGEN

Nå er Tony våken så vi skal snart stå opp å få noe ut av dagen :-) Senere skal vi til byn på topp 20 konsert så da får vi denne dagen til å gå også!

I dag er jeg forresten 20 uker på vei så det kommer statustapport og magebilde senere!

I DAG HAR VI VÆRT FLINKE

I dag tidlig fant jeg ut at jeg skulle male to av veggene på rommet mitt så jeg fant ut at det var best å vekke Tony så vi kunne begynne :-) Litt sutring for at jeg vekket han og enda mer sutring ble det når han fikk vite at vi skulle male! Snill som han er hjalp han veldig til så nå er vi hos han å skal slappe av med film før vi legger oss :-)

FILMTID

Nå sitter jeg, Tony, pappa og min søster å ser fast and the furious 1 :-)
I morgen skal jeg og Tony se resten av filmene siden han ikke har sett noen av de før.

FLINK BLOGGER!

Oisann, har ikke blogget særlig i det siste - men både meg og lillemor har det bare fint :-)
Har ikke så mye å blogge om, å blogge om hverdagen min er ikke særlig spennende siden det ikke skjer så alt for mye i livet mitt.
I dag spiste vi frokost før vi diskuterte hva vi skulle finne på, fant ikke på noe spennende så ble med familien min på lagunen for å kjøpe maling og spise på mc donalds :-)
Kjøpte også frossne bær så det blir smoothie i kveld - da blir lillemor helt i hundre!

Var så kjedelig å se på maling så jeg kjøpte meg en is for å få fart på lillemor i magen!

FINE KJÆRESTEN MIN

Ny klippet og fin kjæreste :-)

STATUSRAPPORT UKE 19 + MAGEBILDE

På vei: 19 uker
Igjen til termin: 149 dager
Kjønn: En liten prinsesse <3
Aktivitet innenifra: Hun har vært litt stille den siste uken, men spenner som oftest både morgen og kveld!
Bestemt navn: Tja, så og si iallefall - dere får vente litt til før dere får vite det :-)
Vektøkning: Fremdeles ingenting, men kommer nok plutselig.
Barnerom: Skal ligge på rommet mitt
Strekkmerker: Ingen enda :-)
Plager: Hatt endel vondt i bekkenet og magen de siste dagene, men går veldig opp og ned.
Innkjøp: Noen klesplagg og kommode - har også fått en gavepakke fra bam.no med småting, så fikk jeg vogn av en vennine av mamma :-) Så har vi vugge.
Oppegående: Er vel egentlig det, sover dårlig om natten så blir trøtt tidlig på kvelden
Matkikk: Ikke noe særlig, plutselig får jeg lyst på noe men sånn har jeg alltid vært.
Kynnere: Ikke enda
Vann i kroppen: Ikke enda
Melk i brystene: Endel råmelk.
Neste kontroll: Vet ikke enda, må få ringt til legen min å avtalt.

GAVE FRA MAMMA/MORMOR

Hindagen hadde min mor vært på vestkanten så hun hadde kjøpt noe til lillemor også :-)
Blir alltid glad for gaver og klærne var kjempe søte!

BINGOTID

Nå sittet vi klar for bingo på TV2!
Selvom ingen av oss pleier å vinne noe ting så er det lov å håpe :-)

VÆRT HOS JORDMOR

I dag begynte dagen tidlig siden jeg våknet med smerter i magen. Det ble ikke noe bedre så mens Tony vasket å ryddet litt slappet jeg bare av :-)
Tok oss en tur til jordmor for å høre hjerte lyden og avtale ny time, hjerte lyden var ingen problem å høre og lille jenten var veldig aktiv inni der :-)
Nå har vi nettopp spist grillmat så nå spiller de andre fotball mens jeg slapper av igjen :-p

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits