STOLT OVER MEG SELV

Dem som kjenner meg og har vært nær meg det siste året vet at dette har vært ett ufattelig tungt, slitsomt og ganske trist år. Jeg har vært mye på sykehus, gjennom uendelig med undersøkelser, lagt på operasjonsbordet noen ganger og tilbragt mer tid på sykehuset enn på skolen.

Likevel, så har jeg fullført 2. året på videregående med glans, jeg har jobbet beinhardt i de "gode" periodene, og gjort mitt aller aller beste til en hver tid. Jeg er både stolt og kry, like før jul var det snakk om å slutte på skolen etter anbefaling fra legene; nå måtte jeg tenke på meg selv og helsen min.

Jeg var absolutt ikke enig, og trosset dem på alle punkter. Nå sitter jeg her å har sommerferie, en vell fortjent sommerferie før det er på'an igjen med skole i august.

Selvom året har vært tungt, slitsomt og trist har jeg alltid hatt personer rundt meg som bryr seg og har løftet meg opp når jeg har vært lengst nede. Jeg er også utrolig takknemlig for all hjelp og støtte jeg har fått fra folk jeg ikke hadde forventet det av.

Nå er jeg på vei opp igjen, og må bare lære meg å leve med smertene enn så lenge. Sterke smertestillende er min bestevenn på de værste dagene, og dette mener helsebergen at er helt greit. Helt greit at en 19 år gammel jente har gått på tramadol av og på i nærmere ett år, helt greit at en jente på 19 år ikke kan fungere som normalt fordi at hun får smerter, helt greit at foreldrene har måtte ta seg fri for å hjelpe til.

Nei, helsebergen har gitt opp meg, og jeg har gitt opp dem.

Det beste du kan gjøre er å smile til verden så smiler verden tilbake <3 ha en fin dag!

STUEN VÅR

Hei, og god formiddag søte lesere!
Idag er det torsdag og imorgen er siste skoledag på barne-og ungdomsarbeider linjen.

Imorgen skal vi på skolen for å få karakterer og si farvell til hverandre, jeg har hatt ett sinnsykt kjekt men tungt år, så nå skal jeg bruke ferien sammen med Thea Celin til å lade opp til nytt og enda tyngre år på skolebenken.

Idag har jeg ryddet leiligheten, vasket leiligheten, vasket klær og sortert klær slik at jeg slipper det i helgen; noe som er veldig deilig! I helgen skal vi nemlig til Osterøy for å feire santhans (?) og slappe av hos oldemoren til Thea Celin.

Knipset to bilder av stuen og ett av lys"fatet" mitt til dere. Jeg er fremdeles ikke helt fornøyd med stuen; sofaen skal få flere puter, nytt stuebord, ny tvbenk og speilene skal henges tettere :-)

Nå skal jeg snart hive meg i dusjen og gjøre meg klar til å hente snuppen i barnehagen før vi skal hjem å spise fisk til middag! Hva skal dere finne på idag? :-)

SE SÅ FINT

Igår fikk jeg endelig melding om at kommoden jeg hadde bestilt i mai var kommet på lager og det var bare til å hente den. Thea Celin sitt rom er noe jeg aldri ser meg helt fornøyd med, det er lite, klumpete og vanskelig å innrede på en fin måte.

Når hun skal få stor jente seng skal vi bytte rom da, slik at hun får litt bedre plass på rommet sitt.

Jeg syntes bare at den var så fin, og passet perfekt på barnerommet. Pyntet som står oppå var bare noen pynt jeg fant, jeg skal male noen bokstaver (T og C) i fin rosa farge, ha en smokkeboks oppå der og kanskje noe annen pynt, vi får se hva jeg finner på!

Denne helgen er Thea Celin hos pappaen sin, det er andre helgen hun er borte fra meg i hele hennes liv. Jeg har helt vondt i magen og savner hun ufattelig masse, MEN jeg vet at hun storkoser seg hos pappaen og at de finner på masse kjekt før pappaen drar til syden i to uker på mandag.

Neste uke blir spennende, trist og gøy! Det er siste uken på Arna videregående skole, foreldremøte i nye barnehagen og avslutting med klassen. Nå er jeg snart ferdig med 2. året på videregående skole, og har bare ett år igjen! Det føles deilig :-)

Ha en fin lørdag dere! Vi blogges.....

LIVET SMILER

Før jeg startet langhelgen på torsdag slo jeg til med 5 på muntlig eksamen i barne-og ungdomsarbeider faget, noe jeg er strålende fornøyd med! Hadde såvidt fått lest siden theusen holdt (og holder) på med hjørnetennene sine, noe som er litt vondt for hun stakkars.

I helgen har vi til nå bare kost oss masse, vært litt hjemme og litt hos mormor og co. Thea Celin elsker å være hos tate (tante), momo (mormor), og mofaaa (morfar). Hun er helt i hundre og skal vise absolutt alt hun kan!

Utenom det så går dagene fort forbi, lille jenten min er nærmere 2 år enn 1 år, noe som skremmer meg veldig, lille jenten min er plutselig ikke så liten mer.

Dette er siste måned for Thea Celin i nåværende barnehage før vi tar ferie i 1,5 mnd og hun begynner i ny, spennende barnehage i midten av august!

Jeg runder av her, skulle bare fortelle at vi har det veldig bra, og at jeg skal prøve å bli flinkere med bloggingen nå som det ikke er så mye stress på skolen.

Min fantastiske, nydelige morgenstråle! Gleder meg allerede til å stå grutidelig opp imorgen for morgenkosen :-) Ha en fin søndag, dere!

NERVER

Som jeg nevnte igår så er det eksamen denne uken, nærmere sagt; idag!!!! Jeg har så sinnsykt nerver at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, magen vrenger seg og hodet klarer ikke å tenke. Jeg vet jo at jeg kan, spørsmålet er bare om jeg klarer å vise det eller om hodet mitt kobler helt ut i det jeg kommer inn i rommet.

La oss krysse fingrene for at dette går bra, senere skal vi nemlig på avslutting i barnehagen til Thea Celin, noe som blir mye kjekkere hvis jeg står på eksamen. Etter det blir det frisøren på meg, siden etterveksten nesten er ned på knærne (liksom....)

Ønsker dere en super dag! Når eksamen er ferdig har jeg langhelg, og Thea Celin får fri fra barnehagen imorgen for å kose seg litt hjemme.

FUCK SOMMERKROPPEN

NÅ er det lenge siden jeg har blogget, og som tidligere; jeg beklager meg ikke. Jeg har overhodet ingenting spennende å blogge om for tiden, dagene går som vanlig, vi prøver å finne på ting når vi har tid og koser oss masse.

Imorgen er det eksamen, noe som betyr at hele denne uken har gått til lesing og øving. Jeg gruer meg skikkelig, og føler dette går rett vest....

Uansett; sommeren nærmer seg, Thea Celin slutter i barnehagen denne måneden og vi skal nyte sommeren fult og helt.

Som de fleste vet så endrer kroppen seg gjennom en graviditet, jeg gikk opp 30 kg, som raste av igjen iløpet av noen uker. Nå som jeg er blitt mamma kunne jeg ikke brydd meg mindre om hvordan kroppen ser ut, litt ekstra fett her og der gjør meg ingenting. Mange mener det at man skal ta vare på seg selv selvom man blir mamma, og det er jeg enig i. Men dette året har jeg ikke jobbet noe særlig for å få sommerkroppen.

Noe av det jeg hater med kroppen min er de sinnsykt utstikkende ribbebeina mine, jeg er ikke tynn og det er ikke derfor de stikker ut, de er rett og slett bare stor, haha!

Kropp er noe alle har, noen er kraftig, noen er tynn og noen midt i mellom. Jeg mener det at alle skal være fornøyd med kroppen sin, er man ikke det er det som oftest bare en selv som kan gjøre noe med det :-)

Nyt sommeren, vær stolt av deg selv!

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits