DENNE ER GENIAL!

Glemte helt å vise dere ene tingen jeg kjøpte til Thea i Sverige, noe av det mest geniale jeg har sett! Hadde ikke planer om å kjøpe mer etter godisbutikken, men når jeg så denne måtte jeg bare ha den faktisk! Thea får jo MME itillegg til grøt, middag og frukt; og så mye som vi faktisk er på farten er det greit å ha porsjoner med MME med seg isteden for de man kjøper på butikken til 10-15 kr stk. 


Denne blir nok med meg i stellevesken framover! Det er tre rom oppi så man kan faktisk ha tre måltider med seg. Da bare koker jeg vann til flasker så har jeg pulver i denne og blander etterhvert. Den er selvfølgelig fra >bambino<, som også har masse annet genialt til de små! 

MOSS HITTIL OG INNKJØP

Nå har vi fått oss noen dager i moss allerede, og fler skal det bli. Grunnen til at vi er i Moss er fordi at vi skal i barnedåp til onkelbarnet til Tony (fetteren til Thea). Hun fikk en nydelig liten fetter for 9 uker siden så vi måtte jo hilse på også! Vi koser oss med stygt vær og innetid, hehe. I går var vi i Sverige en tur for å kjøpe snop og stelleveske, men endte opp med litt pynt til glasskapet mitt også!


Stellevesken fra emma ljunga som jeg har siklet på en lang lang stund!


Gummisnop, smågodt og litt sjokolade


SjokoladeDer var innkjøpene fra Sverige turen, nå har vi iallefall masse godt å kose oss med i nærmeste framtid! I morgen blir det barnedåp til lille Benjamin :-) Spent på hvordan Thea kommer til å være i kirken siden hun aller helst skal være i aktivitet hele tiden, men det går vel fint det også!

Tenkte å lage ett innlegg når jeg kom hjem om hele turen.

THEA CELIN 7 MND.

De fleste kan: 
¤
Sitte uten støtte - JA. Hun sitter en god stund uten støtte.
¤ 
Gripe i en bueformet bevegelse - JA.
¤
Babler - JA.


 
Halvparten kan:
¤ Kombinerer lyder - JA.
¤ Begynner smått å krabbe - NJA, krabber ikke; men åler seg bakover. Er også oppe på alle fire i krypeposisjon.

 
Noen få kan:
¤ Stå med støtte - JA.
¤ Vinker '' ha det'' - NEI.
¤ Slår ting sammen - JA, og i gulvet/bord. 


 

JEG BLIR HELT IMPONERT

Lille gullet mitt vokser så alt for fort, imorgen er hun hele 7 måneder. I forgårs var jeg innom barnehagen hun har fått plass i for å takke ja til plassen, noe som både var godt og vondt. Vi har fremdeles litt tid hjemme bare oss, men når sommeren er slutt skal Thea i barnehage mens jeg skal tilbake på skolebenken. Fikk plass på 1. valget, men står på venteliste i en annen barnehage som jeg også liker veldig godt. Har ingen planer om å nevne hvilken barnehage hun har fått plass i, eller står på venteliste i. 

Syntes det er veldig trist at jeg ikke kan gå hjemme ett år til med hun, men nå til dags kommer du ikke særlig langt uten utdanning. Planen er å fullføre de 2 årene jeg har igjen på videregående skole før jeg skal videre på høgskole. Jeg kan trøste meg med at Thea kommer til å storkose seg i barnehagen sammen med alle barna og oppmerksomhet fra de voksne. Thea er en veldig sosial jente som elsker oppmerksomhet og lek så det blir nok kjekt for hun! Værre for meg enn hun vil jeg tro.

Men over til overskriften; i det siste har Thea vært kjempe aktiv på gulvet, hun spreller, åler og leker masse! Iløpet av sydenuken vi hadde begynte hun faktisk å stille seg opp i krypeposisjon (opp på alle fire), noe som overrasket både meg og Tony. Hun kryper ikke enda, men det er vel ikke lenge til det heller.Nå er jeg nesten ferdigpakket og klar til avreise igjen! Denne gangen går turen til Moss/Sverige for å bli en uke. Vi skal i barnedåp på søndag, ellers har vi ingen planer. Vet ikke hvordan det blir med blogging mens vi er borte, men skal prøve å oppdatere dere!

Og forresten; I går prøvde jeg nattgrøten til småfolk, noe som gjorde underverk! Thea fikk grøt like før 8, i seng til 9 og fikk ikke mat igjen før klokken var 06! Vanligvis våknet hun i 2 tiden, og 4-5 tiden for litt melk. Så framover blir det kveldsgrøt på kvelden til gullet! :-)

PAKKE I POSTEN > BAMBINO/MAM

Som jeg skrev i tidligere innlegg fikk jeg to pakker i posten, ene fra småfolk og andre fra bambino/mam. Jeg fikk selv velge noen produkter jeg ønsket å teste, og tror jeg gjorde ett godt valg!


Tutekopp, smekke og skjeer.Tutekoppen prøvde hun igår, tror hun syntes det var spennende med håndtak og den blir nok brukt når hun får grøt. Smekket er også veldig lurt, Thea har verdens meste medalje i grising, så et smekke som samler opp maten er nok genialt! Skjeene har vi også fra før, med langt skaft og litt dyp ved enden blir det lett å mate barnet!


Itillegg fikk Thea to nye flasker i dag! Vanligvis bruker vi avent sine, men siden de er litt stor å holde ville vi prøve noen litt tynnere siden hun er blitt så flink å drikke selv! Vi bruker oss MAM sine smokker forresten, det er eneste smokken hun klarer å holde skikkelig på.

Om dere lurer på noe om produktene eller ønsker å se hva mer de har kan dere titte innom hjemmesiden til >bambino/mam<. 

Q: Bruker barnet ditt noe fra bambino eller mam? 


PAKKE I POSTEN + BRUKER BARNET SOM PRØVEKANIN

Etter en uke borte var det koselig å komme hjem til 2 pakker i posten! Thea er rene prøvekaninen min for tiden, men verken meg eller hun har noe i mot det. Pakke nummer 1 var fra bambino/mam (som jeg viser dere imorgen), og pakke nummer 2 var fra smålfolk. 


hele pakken!


2 grøtpakker, en til dagtid og en til kveldstid. Thea får fruktgrøten til hipp på dagen, men blir så hard i magen så nå prøver vi fruktgrøten til småfolk for å se om den er bedre. Prøver også kveldsgrøten til småfolk istedet for nestle sin siden hun blir så hard i magen av den også. Dessuten sies det at noen barn sover bedre med kveldsgrøt, så håpet om en natt med søvn er der.


Thea fikk selvfølgelig smake kveldsgrøten allerede i kveld, så får vi se hvordan natten går.


mellommåltid! Thea pleier å få frukt på dagen så dette er supert å ha med i stellevesken om man er på farten. Ene er fra 1 år så den må vi nok vente litt med, andre blir med oss på tur til moss når vi drar dit på onsdag/torsdag.


middagsglass og blåbærglass. Thea er veldig sær på middagsglass egentlig så spent på om hun liker denne.Blåbæren skal vist være bra om hun blir bløt i magen så den er god å ha stående iallefall!

Som dere ser er alt fra >småfolk<, om du besøker hjemmesiden deres har de utrolig mye spennende til både bitte små, og de litt større. Dere kan også finne de på >facebook<.

Q; Liker barnet ditt produktene til småfolk? Og funker nattgrøten hos dere?

RHODOS I BILDER OG TEKST

Da var jeg endelig kommet hjem i min leilighet! Natt til i dag sov jeg og Thea hos mine foreldre siden vi grillet og koste oss på Osterøy i går. Tenkte å skrive litt om hver dag vi hadde i Rhodos med bilder i ett innlegg, så blir kanskje langt; men kjekt å se tilbake på for meg og Thea senere. 

DAG 1:
Flyet gikk like over 07, så vi var på flesland litt før 05. Landet vel rundt 11 i Norsk tid (12 der nede om jeg ikke tar helt feil nå). Brukte dagen på hotellet ved bassenget, ble litt ''kjent'' i nærområdet og sullet rundt i gatene. I Rhodos er det sinnsykt masse løsdyr, og de er ikke redd for mennesker heller. Rundt løp det både geiter, høner, katter og hunder. Thea ble jo helt i hundre hver gang hun så en hund som hun ville kose med, men i og med at de er løsdyr fikk hun ikke lov til det. Fant en veldig koselig resturant hvor en gresk/svensk jobbet, siden jeg ikke snakker særlig mye engelsk var det iallefall midt i blinken for meg! God service og veldig god mat. Ett ekstra pluss var jo at han ble helt forelsket i Thea så hun fikk jo masse oppmerksomhet.


DAG 2:
Startet vi dagen med en bedre frokost (egg, bacon, eggerøre og ferske rundstykker!), før vi tuslet til bassenget for å ligge der litt. Om dagene var det så varmt at å gå rundt å tusle ikke var ett alternativ. Når klokken nærmet seg ettermiddag stelte vi oss før vi dro inn til Rhodos by hvor vi møtte min kusine Benedicte og min tante Therese som også var på ferie i Rhodos! Fant oss en koselig resturant som vi spiste på før vi tok taxi tilbake til hotellet.DAG 3:
Var vi nok en gang i Rhodos by, denne gangen var vi med Tonje (som har en sønn på alder med Thea) og Jimmy. Begynte selvfølgelig dagen med bassenget, og ut på dagen bestemte vi oss for å dra inn med de. Spiste god mat før vi tuslet rundt i gatene der. Meg og Tonje bestemte oss for å prøve fishspa; Da er det små fisker som skal spise opp den døde huden på beina dine slik at du får silkemyke bein etterpå. Det var vel både deilig og ekkelt, jeg er ekstremt kilen så holdt jo på å le meg gjennom hele greiene, men etterhvert som beina hadde vært oppi der litt ble jeg jo vandt til det og det egentlig bare var deilig. Mens vi tok fishspa tok guttene seg av barna mens de koste seg med en øl.

Vel tilbake på hotellet bestemte vi oss for å gå innom supermarkedet for å kjøpe noe å drikke på før vi gikk ned å spilte litt biljard/air hockey.DAG 4:

Var vi ikke ved bassenget før klokken var over 12, Thea var nok helt utslitt etter noen dager i Rhodos så hun slo på stortrommen og sov som en stein! Badet litt og solte oss før det ble litt for varmt i solen. Tok oss en liten tur ned på stranden for å se og muligens bade litt, men det blåste fælt og ingen sandstrand så droppet det ganske fort. Tony fikk tatt seg en dukkert før vi forsvant tilbake til hotellet. Så spiste vi faktisk middag på hotellet for første gang! De serverte masse gris, noe jeg elsker og Tony hater. 


DAG 5:
Startet faktisk denne dagen ved bassenget også, utrolig nok! Hehe, startet alle dagene ved bassenget så Thea fikk tatt seg en dukkert før hun tok seg en dupp. Hun elsket å bade, og ble helt i hundre når hun skjønte at hun faktisk skulle få bade. Spise ute med Tonje og Jimmy i dag også, etter maten fikk vi servert nasjonaldrikken der nede (ozo?) som smakte doc lakris. Jeg er ikke særlig fan av spritsmak så falt ikke veldig i smak hos meg. Etter at alle var mette gikk vi opp på hotellrommet vårt (vi lå på forskjellige hoteller) for å slappe av og prate litt, noe som var klin umulig siden det ble ett helsikkens uvær. Lyn og torden som det suste etter. Det gav seg heldigvis etterhvert så vi fikk spilt litt biljard før det var natta.

Bestilte også pizza for første gang! Jeg hater å snakke engelsk og har derfor fått Tony til å gjøre det, men denne dagen gadd han ikke så jeg måtte gjøre det selv. Woho!

DAG 6:
Skjedde det ingenting spesielt, slappet egentlig bare av på hotellet før vi gikk en tur i gågaten. Jeg fikk kjøpt meg litt ting, og det samme med Tony. Thea fikk en supersøt kjole og hello kitty koffert som hun skal bruke når vi skal på ferie til moss! Det var også bbq lunsj på hotellet som smakte snadder, kunne spist i evigheter; men Tony som er så utolmodig ville bare å sole seg så tilslutt gav jeg etter.

DAG 7:
Siste dag før hjemreise, dagen ble brukt flittig ved bassenget før vi tok oss en siste runde i gågaten. Hellas skulle spille kamp så vi fant oss en pub vi kunne spise på mens vi så kampen; noe som ikke fungerte siden det ble alt for mye støy for Thea, stakkars. På vei hjem tok Tony også fishspa! Tror han syntes det var like deilig som meg og vel så det!
DAG 8:
Da var dagen for hjemreise kommet...... Dro fra hotellet like over 11 gresk tid, og landet rundt 5 norsk tid. 


Alt i alt så har vi hatt en kjempe fin uke i Rhodos! Thea har oppført seg eksemplarisk og bare kost seg hun også. Varmen var ikke noe problem for verken oss eller Thea, hun lå i skyggen, fikk bade i bassenget og drakk masse vann! Om det er noe dere lurer på er det bare å kommentere så kan jeg lage ett innlegg med svar :-) Spørsmål om flyturen, mat, drikke osv der nede. 

RHODOOOOS

Hei og god formiddag kjære lesere! Tenkte å komme med en liten oppdatering før ipaden går tom for strøm. Vi storkoser oss iallfall her nede i Rhodos :-) 37 grader, men siden det blåser endel merker vi ikke så mye til det. Thea plasker i bassenget og koser seg i teltet for der meste. Oppfører seg eksemplarisk og sjarmerer alle i senk! Maten er billig her, men shoppingmulighetene er ikke særlig å skryte av. Vi bor på ett spa hotell så imorgen blir det spa/manikyr!
Lover dere en god oppdatering med masse bilder når jeg kommer hjem!

FARGING AV HÅR OG NEDTELLING

For noen dager siden stripet Tony håret mitt blondt, noe som ble helt katastrofe! Halve året var blondt og halve håret hadde ikke fått noen farge så det var mørkt. Dessuten var det rein pining å dra håret ut av hetten, så jeg hadde bare lyst å gi opp før vi var begynt omtrent. Siden håret ble katastrofe og jeg skal ta bilder til noe spennende imorgen måtte jeg på butikken for å kjøpe ny farge. Fargen ble litt mørkere enn tenkt, men det får funke.

Ellers er dette siste skikkelige natten før vi drar til Rhodos! Og helledussan som jeg gleder meg. En uke med varme, ferie, avslapping og kos skal bli ufattelig deilig. Er veldig spent på hvordan Thea kommer til å reagere på varmen men regner med det skal gå veldig fint! 

EN BEDRE KVELDS

Hei, og god kveld kjære lesere! Har ikke vært særlig flink å blogge i dag, selvom jeg allerede har postet to innlegg. I dag har vi faktisk ikke gjort en dritt, pakket så og si ferdig. Thea slo på stor trommen og sov to og en halv time i dag (noe som er kjempe bra! Hun pleier vanligvis å ha 2-3 lurer på 15-20 minutter hver). Ellers ble vi invitert på middag hos mine foreldre i dag, noe vi ikke takket nei til. På meg ble det potet middag, mens Thea fikk kjøttkaker! 

I morgen er det husvask som står på listen, skal prøve å få vasket kjøkkenskuffer/skap iallefall. Leiligheten skal være rein og pen med nytt sengetøy på før vi drar slik at vi kommer hjem å bare kan slappe av. Thea sovnet forresten noen lunde greit i dag, sovnet etter en liten time med ''kamp'' så jeg fikk tid til å lage meg en litt bedre kvelds.


Nå er det vel leggetid for meg også etterhvert, dagene går i ett og jeg er utrolig sliten for tiden. :-(

FYLLABILDER

Hehee, vel. Husker dere at jeg var ute på lørdag? Så lovet jeg dere noen bilder også, som jeg enda ikke har lagt ut. Bildene fra mobilen var iallefall helt ubrukelig, men siden Raymond var å tok bilder også var det endel brukanes som jeg kan legge ut.


He he he, vi bare måtte ta bilde med Tommy fra paradise! Morsom og gøyal fyr :-) 

JEG KAN SE FRAM I TID

I dag er det onsdag og vi er enda en dag nærmere avreise! Kjenner jeg gleder meg mer og mer, skulle aller helst ønske det var igår vi dro, men samtidig så har jeg noe å se fram til nå. Jeg fikk pakket alt til Thea i går, og nesten alt til meg så nå føler vi oss så og si klar! Thea skal selvfølgelig få med seg prinsesse teltet sitt, men siden hun liker så godt å leke med det her hjemme må vi nok pakke det til sist. Nå sitter gullet i vippestolen og ser drømmehagen, noe hun tydeligvis liker - mens mor blogger før hun skal ta ett lite raid her hjemme. 


Her ligger jeg nok å koser ræven av meg om 3 dager! Aaah, flyet går 7 om morgenen så vi får hele dagen der nede. 

GAVER

Som jeg nevnte i forje innlegg fikk både jeg og Thea gave i går, tidligere på dagen igår fikk jeg jo hudkrem av min søster - men nå fikk vi av mamma og mormor.


UV drakt + caps til syden, fleecedress og regntøy til barnehage start! Hun fikk også noen superskjønne tøfler som vi klarte å glemme hos mamma...
SMÅPAKKING OG INNKJØP

Nå er det ikke mange dagene til avreise og jeg har enda ikke begynt med pakkingen. Regner ikke med vi trenger så masse med oss siden vi bare skal være en uke, men samtidig må vi ha nok til en uke. Har aldri vært i syden med småbarn så det kan bli både spennende og kjekt. Håper Thea oppfører seg fint på flyet og resten av ferien og at vi koser oss masse! En vennine skal ned samtidig som oss, bare på ett annet hotell. Vi flyr med samme fly og skal være like lenge :-)

Fikk iallefall kjøpt inn NAN, og middagsglass i dag. Grøt har jeg, så nå er det meste i boks vil jeg tro!


4 Nestle middagsglass og ett småfolk middagsglass. 


5 hipp middagsglass! Favorittnudler er helt klart favoritten.


NAN til å ha der nede, NAN til flyet, bleier, solkrem, stikkpiller og våtservietter til snuppen! Solkrem til meg og paracet til meg. 

Var også innom mamma en tur på vei til Åsane, og der ventet både gave til meg og Thea! Thea fikk som vanlig mest gaver, men slik er det å få barn! Alt hun fikk får vi nok kjempe bruk for. Viser dere i ett annet innlegg! Nå skal jeg få pakket litt før jeg skal farge håret og lage grove scones. Tenkte å vise dere hva jeg har pakket med når jeg er ferdig. Thea kommer nok til å bruke halve kofferten og vel så det. 

FROKOST OG GAVE

Vi har faktik nettopp stått opp av sengen, Thea ligger å koser seg på gulvet i bare bodyen mens jeg sitter godt under teppet i morgenkåpen! Fikk besøk av min søster klokken halv åtte i dag, pratet litt med hun før hun løp avgårde til skolen og vi sov litt til. Thea er en makk om natten, og sover minimalt. Heldigvis fikk jeg hun til å sove litt lenger idag så jeg fikk ladet opp litt og kanskje kan begynne smått med pakkingen. 

Ellers kom min mor og min søster hjem fra københavn igår, de har vært på helgetur dit. Caroline hadde med seg toblerone som hun skulle dele ut til klassen, men siden jeg ikke har brød til frokost fikk jeg tre sjokolader jeg kunne kose meg med til frokost. 


Ikke den beste og sunneste frokosten nei, så får vel steike meg noen rundstykker etterhvert også.....

Hun hadde også med en gave til meg! Jeg elsker å få gaver så det var koselig å våkne opp til en gave. Mamma spurte hva jeg ønsket meg og jeg svarte ganske enkelt en god krem til huden eller parfyme (men parfyme kunne jeg kjøpe selv når jeg reiser til Rhodos på lørdag!).

Men nå begynner trollet å klage litt så jeg får holde hun med selskap. På lørdag var jeg jo som sagt ute, og endel av deltagerne fra paradise var der som vi selvfølgelig bare måtte ta bilde med - det vil si at telefonen min er plutselig mange utrolig uklare bilder på. Men skal se gjennom de å se om noen egner seg til bloggen ;-)

¤ LIKER DERE Å FÅ GAVER?! :-)

INNKJØP, BLOD OG TULLEJENTE

..Hei, og god ettermiddag! Jeg er en elendig blogger for tiden og det ser jeg veldig godt på statistikken som daler nedover. De siste dagene har jeg sortert lassvis av klær, Thea har jo vokst ut av alle klær i 50, 56 og 62 så det var bare å pakke bort. Mine foreldre er også midt i flytting egentlig så har fått de siste tingene mine i hus, gangen ser ut som ett bombehus og alt er egentlig kaos! 

Ellers var vi en svipptur til Åsane på fredag for å kjøpe badering til Thea, nå er det under en uke til vi reiser til Rhodos så vil ha alt på stell. Badering hadde de ikke så da tuslet vi heller litt rundt. Jeg kjøpte meg en shorts og topp faktisk! Kan ikke huske sist jeg brukte penger på meg selv, Thea er første pri og å kjøpe klær til hun er mye kjekkere!


Shorts fra vero moda, topp fra bikbok. 

Ellers har vi ikke gjort på noe spesielt de siste dagene. I går var jeg på byn mens Thea koste seg med pappaen sin. Vi begynte hos Tonje som hadde bursdag forje helg med grilling og fors før vi dro videre til byn og paradise hotel party på Exodus! Stor koste meg med gode venner og godt humør. I dag stod jeg opp halv 11, tilte en tretimers tur før vi gikk hjem å bare slappet av. Thea har enda ikke sovet i dag så hun er super grinete og sur, jeg hadde egentlig planer om å begynne pakkingen smått men siden Thea bare skal ha oppmerskomhet blir ikke det til. 


Au..

Thea er også en skikkelig fantejente for tiden, hun finner på alt mulig rart som man ikke trodde ett barn på 6 måneder kunne finne på. Hun skal helst underholdes hele tiden, og aller helst skal det være noe nytt hver gang. Her om dagen ble hun kjørt rundt i ene lekekassen sin, noe hun syntes var utrolig gøy. 

Nå sovnet akuratt Thea så jeg får vel enten pakke litt eller ta meg en liten dupp selv.... Det ble jo selvfølgelig tatt endel bilder igår, men det er telefonbilder og mega dårlig kvalitet på så vet ikke om jeg vil dele de på bloggen. Dessuten var alle godt i siget og ikke så like oppegående ut. Are fra paradise er forresten utrolig frekk, møtte han like før vi skulle gå igår og glad er jeg for det. Hvis ikke hadde jeg nok irritert meg over han resten av kvelden.....

LEGEBESØK X2, SYK THEA OG FLYTTET HJEM

Ps. Halve innlegget ble skrevet igår ettermiddag. Og resten idag. 

Hei, og god ettermiddag! Nå er det en liten stund siden jeg har kommet med en skikkelig oppdatering. Er det ikke det ene så er det, det andre. Thea er syk og jeg bor litt hjemme hos mine foreldre for tiden. I 3 uker har Thea hatt hard mage, vi sluttet med grøt og middagsglass for en periode for å se om ting ble bedre; noe det ikke gjorde. Det ble tur til barneklinikken hvor de ikke gjorde noen ting og dette måtte bare gå sin gang. Jeg har vært flink å pøse på med malt og sviskesaft med lite virkning. Når hun begynte å bli noenlunde bedre i magen fikk hun jo selvfølgelig ørebetennelse og vond hals stakkars. 


Lille gullet fikk sprøyte i hælen sin for å se om det var så ille at hun skulle få pencelin, noe det ikke var.

Ellers ''bor'' jeg litt hjemme hos mine foreldre for tiden, før bodde jo de så nærme at det tok 1 minutt å gå til de - men nå er de flyttet så en gå tur i regn frister ikke veldig. Det er ingen spesiell grunn til at jeg ''bor'' her, jeg trengte rett og slett bare litt familiekjærlighet! Hehe. I morgen er det ny tur til legen med Thea, nå misstenker jeg at hun har fått vannkopper også - heldiggrisen! Må si at Rhodos turen ser litt mørk ut for tiden.... Skal også tilbake til leiligheten min imorgen så kanskje dere får en sniktitt?! ;-) Hva syntes dere om det? Vil dere se hvordan jeg og Thea bor?


FØRSTE SPARK OG BABYSHOWER

Husker dere at jeg gledet meg til besøk i går? Og at jeg var spent? Vel, igår hadde jeg og Linn-Kristin arrangert babyshower for vår søte vennine Cecilie. Hun ante fred og ingen fare og vi lurte hun trillrundt. Kjæresten hadde sagt de skulle å se på båt, i det hun ringte på spratt vi fram og ropte surprisee!! Tror hun ble både sjokket og glad, det så iallefall ut som om hun hadde sett ett lik der hun stod. Noen hadde gått sammen på gavekort til hun, og noen hadde kjøpt lekematte. Jeg lagde bleiekake i full fart, mens noen andre bakte, tok med chips/dipp og brus. Vi hadde også deilig vårruller. Alt i alt ble dagen en kjempe suksess, når de fleste var gått satt meg, Ida og Cecilie igjen og jeg fikk kjenne den lille prinsessen sparke  Vi bare pratet og koste oss. 
Håper Cecilie koste seg masse, jeg storkoste meg iallefall! Håper på flere slike kvelder nå som Cecilie har lappen og hun kan øve seg på Thea! Hehe


Ellers har vi vært hos doktormannen å fått medisin til Thea i dag, hun har hatt så fryktelig magevondt i 3 uker nå så håper det hjelper og hun blir bedre fort! Jeg har også vært på overnatting hos mine foreldre natt til i dag, og skal sove her i natt også. 

SPEIL SPEIL PÅ VEGGEN DER

.. Hvem er vakrest i landet her? Jo, Du; Thea Celin, du er vakrest i landet her.

Nå ligger Thea i vuggen og sutrer fordi hun ikke vil sove, hun er stuptrøtt så sove skal hun. Når hun sovner må jeg få ryddet unna litt rot igjen, mine foreldre er midt i flytting så jeg har fått siste restene av mine ting ned her. I morgen får jeg besøk, og det blir spennende. Gleder meg masse! Forteller dere når morgendagen er overstått :-) 

HATER ROT

I går var det jo shopping som stod for tur, etter det ville jo Thea ha sin dose med oppmerksomhet og kos før det var leggetid. Når hun var i seng så jeg litt home and away siden jeg ligger 10 episoder bak, før paradise hotel finalen begynte. Når den var ferdig tok jeg og pappa oss en kjøretur slik at jeg fikk øvelseskjørt litt før kjøretimen jeg skal ha i dag. Thea sov mens mormoren og tanten passet på :-) Klokken var vel like over 23 før vi var hjemme igjen, da var det leggetid for min del iallefall og leiligheten så ut som et bombet hus som jeg våknet til i dag.


Jeg hater rot, men sengen fristet meg sånn når jeg kom hjem igår. Nå må jeg vel få ryddet litt før jeg skal ha kjøretime :-) Senere er det ingen planer som står på planen, kanskje jeg skal få hilst på oldemor og oldefar etterhvert? 

Q; Hva skal dere i dag?

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits