JEG FÅR EN JENTE

Først må jeg bare si at nettet styrte sitt eget liv i går så fikk ikke lagt ut statusrapport og magebilde, men det kommer senere. 

 

I dag var vi på ultralyd å fikk se lillegullet vårt igjen. Jordmoren sa at alt så bra ut og at lillegull hadde det bra så det var godt å høre! Sprelte litt rundt, viftet med tærne og armene så var ikke så lett å få skikkelige bilder eller se skikkelig. Vi fikk iallefall se at lillegull bevegde seg greit, spente litt rundt og hadde det ganske greit der inni :-)

 

Helt fantastisk følelse å se babyen vår, hun var blitt så stor og fin! Fikk en helt sinnsykt følelse inni kroppen.

 


Lille jenten til mamma og pappa holder seg forann fjeset, litt sjenert som vanlig.VÆRT HOS JORDMOR

I dag var jeg hos jordmor for første gang (litt sent ja, men bedre sent enn aldri). Snakket om hvordan jeg hadde det, hva jeg burde spise, hva jeg kunne forvente meg framover osv. Jordmoren var veldig koselig så gleder meg til å fortsette hos hun :-) Vi skal også på fødselskurs i oktober som hun meldte oss på. Lillegull hadde det bra i magen som vanlig, hjertet slo og det var en hyper liten krabat inni der.

 

Fikk også med 3 bøker av hun! ''Gravid'', ''Hvordan du ammer ditt barn'' og ''småbarnsforeldres rettigheter''. 

  

I morgen skal vi på ultralyd og kanskje vi får vite kjønnet? Vi har ikke helt bestemt oss om vi skal vite det eller ikke, men har både guttenavn og jentenavn sånn nesten klart :-) Skal også se på barnevogn i morgen, så det blir kjekt. Gleder meg masse til å se lillegull igjen!

FORSLAG TIL NAVN?

I dag er det bare en uke til vi skal på ultralyd igjen og jeg gleder meg masse! Vi er enda ikke blitt helt enige om vi skal vite hva det blir eller ikke, Tony mener det er mer spennende å ikke vite - men jeg vil vite det. 

 

Vi tenker jo både på guttenavn og jentenavn nå, selvom det er veldig tidlig. Har blitt enige om at hvis det blir jente vil vi ha dobbeltnavn, og at babyen skal ha både mitt og hans etternavn :-) 

 

Har dere noen forslag til jente og guttenavn? :-)
Har forresten endelig fått sumlet meg til å ringe jordmor så fikk time der på onsdag :-) Har aldri vært hos hun før så håper hun er hyggelig å grei. Håper også at jeg får høre hjertelyden til lillegull :-) På onsdag er jeg også enten 18 uker på vei eller 20 uker på vei - tiden flyr! Tony har også kjent litt småspenn nå så det er jo også spennende, masse som skjer framover og jeg gleder meg til å bare nyte tiden! IGÅR LÆRTE JEG Å

.. Fylle bensin! Hahaa, følte meg passe dum når jeg ikke fikk det til, og det hjelper ikke på å ha en kjæreste som sitter inni bilen å ler mens han tar bilder av meg. Men jeg må jo lære det også :-) Øvelseskjører masse nå, skal snart begynne å lese på teorien så håper jeg at jeg har lappen i mars rundt bursdagen min!

PAKKE I POSTEN

... Fra bam.no :-) Litt vel tidlig ute, men det skader ikke å ha det liggende. Dessuten trenger jeg nok ammeinnlegg etterhvert som det kommer mer og mer melk (eller råmelk) i puppene.

Genial gavepakke spør du meg, og helt gratis! Boken ''bare spør helsesøster/bare spør jordmor'' er også veldig bra, mange spørsmål jeg har lurt på har jeg funnet der :-)

 

Så om du venter en liten en er det bare å bestille gratis prøvepakke fra bam.no!STATUSRAPPORT UKE 17/19 + BILDE

På vei: 17 uker i følge jordmor / 19 ukeri følge lege 
Igjen til termin: Begynner å nærme seg halvveis nå, så kan snart begynne å telle ned
Kjønn: Får vite det 4. Juli
Aktivitet innenifra: Kjenner småspenn om kvelden eller hvis jeg sitter i sofaen å har spist is, utrolig deilig følelse!
Bestemt navn: Har ikke bestemt navn, men tenker endel på både guttenavn og jentenavn så om noen har noen gode forslag er det bare å komme med det :-) Vil helst ha dobbeltnavn.
Vektøkning: Ingenting enda
Barnerom: Skal ligge på rommet mitt
Strekkmerker: Ingen enda :-)
Plager: Litt hodepine, fort sliten, ømme bryster og råmelk.....
Innkjøp: Noen klesplagg og kommode
Oppegående: Er vel egentlig det, spesielt den siste tiden! Litt kvalm om morgenen men det er bare til jeg får i meg noe mat.
Matkikk: Ikke noe særlig, plutselig får jeg lyst på noe men sånn har jeg alltid vært - men veldig glad i kakao og saft!
Kynnere: Ikke enda
Vann i kroppen: Ikke enda
Melk i brystene: He he he, ja - råmelk 
Neste kontroll: Ultralyd 4 juli, så må jeg få ringt jordmor å avtalt noe der snart :-)
Beklager for veldig dårlig bilde, men når kameraet er ødelagt, kameraet på mobilen ikke funker og pcen min er på reprasjon får det holde med webbcam bilde :-) 

 

Magen blir større å større, og det er kjempe gøy! Magen så egentlig giga ut på bildet i forhold til hva den egentlig er, he he.


TIDEN GÅR FORT

Snart er jeg 17 eller 19 uker på vei (ifølge jordmor er jeg 17, i følge lege er jeg 19) og tiden har gått sinnsykt fort! Følte det gikk veldig sent i begynnelsen - men var vel egentlig bare fram til uke 12 var overstått så har alt gått i en fei! Føler ikke det er lenge siden jeg fant ut at jeg var gravid, men er ganske mange uker siden nå.

Tiden går å jeg kunne ikke vært mer lykkelig, lillegull sparker å slår masse inni der å det er en utrolig deilig følelse! Så lenge jeg vet at den lille i magen har det bra, har jeg det bra! Merker spesielt om kvelden at det er aktivitet der inne, da får ikke jeg sove siden jeg klarer ikke la vær å smile!

 

I dag er det bare to uker til ultralyd å jeg gleder meg masse til å se hvor mye lillegull har vokst! Håper lillegull vil ligge fint til slik at vi får vite kjønn også, hvis ikke må vi vente enda lenger. 


Ikke store babyen dette her nei, så gleder meg til å se skikkelig om to uker! 

Forresten; meg og Tony er litt uenige om vi vil vite kjønn eller ikke. Jeg vil vite det, men han er ikke sikker på om han vil vite det - så til mammaer eller kommende mammaer; ville/vil dere vite kjønnet på den lille i magen? :-)
VERDENS SØTESTE HUND


<3JEG FÅR EN JENTE

... Ifølge test på mammanett.no 

Er så sinnsykt spent på hva som skjuler seg inni der og teller ned dager til 4. Juli! 

Ellers har jeg ingenting å blogge om fortiden så om noen har noen gode forslag til hva de vil lese om er det bare å komme med forslag :-)ER JEG KLAR FOR Å FÅ BARN?He he he :-)

 

LILLE GULLET I MAGEN HAR DET BARE BRA, MEN HVOR LANGT ER JEG EGENTLIG PÅ VEI

I og med at jeg hadde så masse plager tidlig i svangerskapet har jeg ikke fulgt vanlige kontroller og lignende. I dag var jeg faktisk på min første svangerskapskontroll og jeg trodde jeg var 16 uker på vei, i følge legen ville han tro at jeg var 18 uker på vei i dag! 

Er litt spent på hvor langt jeg egentlig er på vei, fikk iallefall ny termindato som ble 19.11.2011 :-) Ellers fikk jeg høre hjertet til den lille, 140 slag i minuttet - helt rar følelse, men også utrolig deilig!

 

Vurderer å bestille privat ultralyd for å finne ut hvor langt jeg egentlig er på vei sånn helt sikkert, men så er det jo bare knappe 3 uker til ordinær ultralyd. Er det noen som har erfaring med alfahelse, volvat, majorstuen eller andre som tar privat ultralyd i Bergen? :-)

 

Gleder meg iallefall masse til å se lille gull igjen!


Her var jeg nesten 12 uker på vei, og det er ikke så lett å måle når det er så lite - og iallefall ikke når trollet aldri vil ligge i ro :-) KOSESTUND

... Med verdens søteste hund

STATUSRAPPORT UKE 16 + MAGEBILDE

På vei: 16 uker
Igjen til termin: Veldig lenge
Kjønn: Får vite det 4. Juli
Aktivitet innenifra: Små såpebobler om kvelden når jeg legger meg ned for å sove hvis jeg har drukket saft eller spist sjokoladeis
Bestemt navn: Har tenkt på endel navn ja, men er ikke sikker enda og vi vet jo ikke om det bli gutt eller jente heller.
Vektøkning: Ingenting enda
Barnerom: Blir nok liggende på mitt rom
Strekkmerker: Ingen enda :-)
Plager: Litt hodepine, fort sliten, ømme bryster og råmelk.....
Innkjøp: To bodyer, to luer, en t-shorte og en truse til å ha utenpå bleien
Oppegående: Ganske
Matkikk: Ikke noe særlig, plutselig får jeg lyst på noe men sånn har jeg alltid vært - men veldig glad i kakao og saft!
Kynnere: Ikke enda
Vann i kroppen: Ikke enda
Melk i brystene: He he he, ja - råmelk 
Neste kontroll: Lege i dag, og ultralyd 4 juli


Trollet vokser å vokser! :-)KAKAO OG SJOKOLADEIS GJØR VIRKELIG SUSEN

Kjenner bare mer og mer bevegelse fra lille trollet i magen nå, det er en helt fantastisk følelse! :-) 

Kjenner spesielt om kvelden hvis jeg har spist sjokoladeis eller drukket kakao, da blir det masse liv der nedi - så hvis jeg er redd for at noe er galt kan jeg bare drikke litt kakao eller spise litt sjokoladeis så spretter h*n rundt der nedi :-)

 

I morgen står legebesøk for tur, spent på hva han sier til at jeg ikke er gått opp noe enda. Ellers håper jeg han bare har gode nyheter til meg og kanskje han sender meg på ultralyd for å sjekke at alt er OK - hvis han ikke gjør det er det under 3 uker til ordinær ultralyd og vi får forhåpentligvis vite kjønnet! :-D 

 

I morgen kommer statusrapport og magebilde, da er jeg nemlig hele 16 uker på vei - bare 4 uker til jeg er halvveis!
BYTUR I DAG OGSÅ

Ble vist byvandring på meg i dag også. I dag skulle egentlig mamma og min søster til byen for å kjøpe sommerklær men jeg hang meg på så det ble en sommerkjole og piratbukse på meg også :-) Etterpå spiste vi lunsj på egon, noe som alltid er like koselig!

 

Kjøpte forresten to bodyer i dag også, blir helt babysyk av å gå rundt i butikker og ikke ane om det blir gutt eller jente! Må kjøpe nøytrale klær nå, så det blir kjekt å vite hva det blir :-)

 

MAMMABLOGGERE PÅ FACEBOOK?

Er du mor eller kommende mor kan du melde deg inn i denne gruppen på facebook: http://www.facebook.com/pages/Mammabloggerne/115723098515987 :-)

 

Genial ìde spør du meg, her kan mammaer og kommende mammaer samles og dele sine erfaringer osv. 

 

KOSEDAG I BYEN MED MAMMA

I dag ble jeg med mamma inn til byen siden hun skulle signere noen papirer, men vi bestemte oss for å gå litt rundt i butikker å se om vi fant noen fine sommerklær! Jeg syntes ikke det er så veldig kjekt å kjøpe klær nå siden jeg vet at jeg blir større om ikke alt for lenge, så jeg kjøpte klær i M så de passer en liten stund iallefall :-) 

 

Etter litt vandring i butikker gikk vi på bon apetitt å spiste kyllingwraps, noe jeg aldri hadde smakt før - men likte det kjempe godt så framover blir det ikke taco her i hus, da blir det kyllingwraps! 


Sooommerfarger!

 

Nå skal jeg kose meg med dette:

Mmm, jordbær er noe av det beste jeg vet om sommeren!

JEG KJENNER LIV

Har noen ganger kjent litt liv i magen allerede, og det er en merkelig følelse. I går kveld drakk jeg litt saft (med masse sukker i) og spiste sjokolade is så når jeg da la meg ned for kvelden var det masse bevegelse inni der! 

Noen mener det kanskje er for tidlig til at jeg kan kjenne noe, men jeg er helt bombe sikker. Både lege og jordmor mener det kan være liv også i og med at jeg var ganske tynn før jeg ble gravid. 

 

Det kjennes ikke ut som spark egentlig, kjenner mer ut som om noen blåser såpebobler på innsiden av magen min så sprekker de når de treffer magen. Merkelig følelse, men samtidig utrolig deilig.

 

Nå framover er jeg sikker på at det kommer til å skje ting, og jeg gleder meg til tiden framover. På onsdag skal jeg på min første svangerskapskontroll så da får jeg høre hjertelyden for første gang - noe jeg gleder meg utrolig mye til! Så får vi se om han sender meg på ultralyd tidligere enn planlagt eller om jeg skal vente til 4. Juli :-) 

 


Fosteret er fremdeles veldig lite og det er merkelig å kjenne liv, men det er også utrolig deilig! Nå er det bare fem uker til jeg er halvveis, tiden går fort!STATUSRAPPORT UKE 15 + MAGEBILDE

På vei: 15 uker
Igjen til termin: Veldig lenge
Kjønn: Får vite det 4. Juli
Aktivitet innenifra: Små såpebobler om kvelden når jeg legger meg ned for å sove
Bestemt navn: Har tenkt på endel navn ja, men er ikke sikker enda og vi vet jo ikke om det bli gutt eller jente heller.
Vektøkning: Ingenting enda
Barnerom: Har ikke begynt med noe enda, men blir nok liggende på mitt rom
Strekkmerker: Ingen enda :-)
Plager: Litt hodepine, fort sliten og ømme bryster
Innkjøp: Tony har vært å kjøpt nattøy (men til gutt....) Vet hva han håper på ja! Og lue :-)
Oppegående: Begynner å komme seg
Matkikk: Ikke noe særlig, plutselig får jeg lyst på noe men sånn har jeg alltid vært
Kynnere: Ikke enda
Vann i kroppen: Ikke enda
Neste kontroll: Lege 17 juni, og ultralyd 4 juliHJELP?

Sitter i bilen å venter på at Tony skal bli ferdig å spille fotball så vi kan kjøre å kjøpe grillmat! Det er strålende sol i Bergen i dag så det må nesten nytes fult ut. Til uken blir det sannsynligvis masse inne tid for min del, da er det eksamenstider og med min flaks blir jeg bok trukket opp i både muntlig og skriflitg!

Men over til overskriften; jeg blogger fra mobilen nå, men det blir ikke mobilblogg siden det får jeg ikke til. Innlegg uten bilder er jo ikke noe kjekt. Såå - er det noen som kan forklare meg hvordan jeg kan mobilblogge slik at jeg får med bilder også?

HER SITTER VI Å KOSER OSS


Ble ikke noe kinamat på meg i dag heller, men litt pizza nå og taco senere :-) SOVEDYRET MITT

Dagen i går var alt i alt veldig bra, fikk hele dagen med min kjære så da er den jo dømt til å bli bra :-)

Først grillet vi hos svigers før vi tok turen til en kompis av Tony som hadde fors, satt der og snakket litt - møtte noen jeg ikke hadde sett på kjempe lenge og det var utrolig koselig!
 

Litt senere dro vi til Hordvik siden det var 18-års dag så vi tok turen opp for å hilse på litt, folk kom å gratulerte både meg og Tony så det var veldig koselig! Søte kjæresten går å stryker på magen når folk kommer bort, he he.

Etter å ha hilst på litt folk der oppe gikk vi ned til onkelen til Tony å satt der i noen timer før vi bestemte oss for å dra hjem i 4-tiden. Da var jeg trøtt og lei siden jeg hadde vært våken siden åtte om morgenen :-)
 

Nå må jeg vekke det sovedyret mitt så vi kan kjøre å kjøpe oss kinamat til lunsj! Det har jeg nemlig hatt lyst på i mange dager nå :-p 


<3 VerdenssøtesteFØRSTE INNKJØP TIL TROLLET

I går hadde jeg og Tony vært offisielt kjærester i 5 mnd, så Tony hadde vært å kjøpt gave til oss begge to! Søt som han er hadde han vært å kjøpt noe babyklær :-)

 


Det skal vist bli en pappagutt eller pappajente ifølge TonySTATUSRAPPORT UKE 14

På vei: 14 uker
Igjen til termin: 184 dager
Kjønn: Får vite det 4. Juli
Aktivitet innenifra: Ingenting enda
Bestemt navn: Har tenkt på endel navn ja, men er ikke sikker enda og vi vet jo ikke om det bli gutt eller jente heller.
Vektøkning: Nei, er gått ned noen kilo pga mye plager, men på vei opp igjen nå så er snart på min normale vekt så går det vel bare oppover. 
Barnerom: Har ikke begynt med noe enda, men blir nok liggende på mitt rom
Strekkmerker: Ingen enda :-)
Plager: Hodepine, sliten og ømme bryster
Innkjøp: Har ikke kjøpt noe enda, men ser litt rundt 
Oppegående: Både og, kunne selvfølgelig vært bedre. Vært masse sliten, men ser ut til at det skal gi seg litt nå. 
Matkikk: Ikke noe særlig, plutselig får jeg lyst på noe men sånn har jeg alltid vært - men veldig glad i saft!
Kynnere: Ikke enda
Vann i kroppen: Ikke enda
Neste kontroll: Lege 15 juni, og ultralyd 4 juli

LESELESELESE

De tre siste dagene har gått til forbredelse av matte prøve og etikk prøve. Jeg har omtrent bare lest å lest å lest, så etter at prøvene er over i dag skal det bli godt med langhelg. Jeg har ingen anelse om hva jeg skal blogge om, en gang i uken kommer det jo statusrapport - men føler på en måte at jeg må blogge mer enn en gang i uken. 

 

Noen forslag til hva jeg kan blogge om? 

 


Nå skal jeg kose med enda mer med pytagorag og geometri - sjohei! Senere kommer det statusoppdattering, i dag er jeg nemlig 14 uker på vei :-) 


Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits