LANG, TEIT UKE

Hei igjen mine trofaste lesere!
I skrivende øyeblikk sitter jeg faktisk på Bergen legevakt med min lillesøster som har så vondt i foten sin etter en fotball "ulykke" for nesten en måned siden. Når vi er ferdig her skal vi hente mamma på jobb før vi drar hjem å lager noe godt til middag. Har dere noen tips til gode middager?!

Det er så sinnsykt deilig vær her i Bergen for tiden, solen skinner og klærne fyker, haha! Denne uken er det skole hele uken, lange dager og stor årsoppgave som skal leveres inn fredag. Det er ikke bare skole denne uken, imorgen skal jeg nemlig på ett møte, men det er hemmelig enn så lenge iallefall.

I helgen skal jeg ut å feire fineste Marita igjen (idag er det familiebesøk vi skal i), og på lørdag blir det gladbrus, dans og godt humør; noe jeg gleder meg ekstremt til!

AV OG TIL MÅ VÆRE GREIT VEL?

Husker dere innlegget hvor jeg skrev at bilder av Thea Celin skulle bli holdt utenfor bloggen? Vel, det er jammen ikke lett. Hun er mitt hjerte, mitt alt, hun er hele livet mitt. Jeg er jo så uendelig stolt over hun, og har lyst å vise hun til hele verden.
Derfor har jeg bestemt meg for å dele bilder av gullet av og til, det må vel være greit? Jeg tror Thea Celin kommer til å syntes det er kjekt å se bilder og kommentarer på bilder av seg selv om noen år.

Min vakre øyenstein før barnehagen idag. Senere skal Thea Celin til pappaen sin, og jeg skal i bursdagsbesøk til bestevenninen min som fyller hele 20 år Idag, hipp hurra!!! :-)

SO SICK

Etter en dag med sol og kjolevær etterfulgt av en dag med småkjølig og buksevær ble jeg selvfølgelig syk. Jeg med mitt ufattelig dårlige immunforsvar blir selvfølgelig syk, og jeg føler meg skikkelig syk. Ligger strak ut på sofaen, sover omtrent hele dagen, spiser ikke og drikker minimalt med drikke.

Nå har jeg heldigvis fått antibiotika så formen blir nok bedre iløpet av en dag eller to, og det er bra. Thea skal sove hos pappaen sin Idag så jeg skal bare slappe av, pleie meg selv og bli frisk.

Hva skal dere idag da? Fler en meg som er syk? :-(

VANSKELIG VALG

Mye har forandret seg i livet mitt/vårt den siste tiden, og dette er noe jeg velger å ikke dele med dere. Jeg kan si i kjappe trekk at meg og pappaen til Thea Celin overhodet ikke er sammen mer, nå er vi foreldre hver for oss og håper det fungerer greit. Det skjer så ufattelig mye, og jeg vet ikke om jeg orker å ha bloggen mer.

Noen av dere lesere er bare kjempe skjønne og støttende, mens andre kommenterer stygge ting anonymt og graver i ting dem ikke har noe med. Enten kommer jeg til å slette bloggen, stenge kommentarfeltet eller sensurere alle bilder som Thea Celin er på; dette er rett og slett fordi at hun er en liten uskyldig jente som ikke har sagt ja til at bildene skal havne på nett.

Jeg er jo uendelig stolt over lille prinsessen min, og skulle gjerne vist hun til dere hver eneste dag, men det kommer nok ikke til å skje.....

Jeg må rett og slett tenke meg godt om før jeg gjør noe, men først; eksamen imorgen!

LANG DAG

Hei, og god morgen søte lesere!
I skrivende øyeblikk sitter jeg på skolen og venter på at vi skal begynne dagen. Idag er det forberedelse til engelsk skriftlig eksamen som er i morgen, og jeg kjenner meg lite klar.

Senere har jeg faktisk barnefri, noe som ikke har skjedd i en uke dag på veldig veldig lenge. Jeg får nok ikke kost meg skikkelig siden jeg savner theusen etter en time, og jeg har masse lesing framfor meg. Uansett; jeg skal lage meg deilig middag (eller spise hos mamma, hihii), se på tv, dusje alene og bare slappe helt av. :-)

Senere kommer det kanskje ett litt trist innlegg for noen, det er noe jeg har tenkt lenge på å gjøre, men må tenke litt til....

GRATULERER MED DAGEN

Fin overskrift? Jeg er sikker på at sikkert halve blogg innleggene på blogg.no har den samme overskriften idag. Det er jo nasjonaldagen vår, dagen hvor barna kan spise så mye is, pølse og gjøre nesten som de vil.

Theusen har iallfall storkost seg med tog i byen, etterfulgt av aktiviteter på skolen. Hun har spist masse godt, fått to luftblonger og kost seg gløgg i hjel!

DRØMME JENTEROMMET

Hei og hopp flotte lesere. Som jeg har sagt mange ganger før er jeg en elendig blogger, og jeg er overhodet ikke flink til å oppdatere dere. Men som jeg tidligere har nevnt er det mye som skjer for tiden, og tankene mine er helt andre plasser. Denne helgen blir travel med 17-mai feiring, besøk og masse familiekos før neste uke braker løs med prøver og eksamen. Tenkte jeg skulle poste ett inspirasjonsinnlegg til dere siden jeg holder på med jenterommet til Thea Celin nå. Hun skal få nye møbler, og pynt slik at det blir akuratt slik jeg har sett for meg. 


>Denne< fra Skeidar er på vei hjem til oss og kommer vel i mai/juni. Kjempe fin, og veldig praktisk. 

 
Vimpelrekke >HER<, taklampe >her<, nattbordlampe >her< 


Dukkevogn >HER<, telt >HER<, smokkekasse >HER<

Utenom dette skal hun få ny seng etterhvert, men det venter jeg litt til med siden hun trives veldig godt i sprinkelsengen enda, en vegg på rommet hennes skal males i en grå eller beige farge, og speil skal henges opp! Jeg elsker jo å dille hjemme, og rommet til Thea Celin er intett unntak! :-) Thea Celin stortrives på rommet sitt, og det skal hun fortsette å gjøre. 

Nå skal jeg svinge meg litt rundt her hjemme slik at jeg får sminket meg og ser noen lunde våken ut før vi skal på lekeland å leke fra oss begge to. Imorgen er det 17-mai, så bunaden min er klar, kjolen til Thea Celin er klar og nå gjenstår egentlig bare pynting av vognen så er vi helt klar til morgendagen! 

God 17-mai om vi ikke blogges før! 

ALT HAR EN MENING

Jeg har jo nå tatt 2 tattoveringer på under en måned, og jeg virkelig elsker begge to. Dette er noe jeg skal ha på kroppen min for evig og alltid så det var godt gjennomtenkt.

Min første tattovering var jo;

Thea Celin
27.11.11

Min datter sitt navn, og fødselsdatoen hennes. Jeg elsker hun jo over alt i denne verden, og nå er hun med meg på en måte hvert sekund, hvert minutt, hvert døgn og for evig og alltid.

Min andre tattovering;

"Stand for something, or you will fall for anything".

Denne tok jeg faktisk sammen med bestevenninnen min Marita. Vi snakket om å ta tattovering sammen som skulle si noe om vennskapet vårt siden vi hadde vært venner siden jeg ble født (hun er ett år eldre enn meg) og er bestevenner den dag i dag. Marita er en person jeg kan fortelle alt til, og hun er virkelig bare god!

Planen var egentlig at vi skulle ta en sommerfugl og "forever" nede på bristen, men så bestemte vi oss heller for å ta ett ordtak som passet oss selv, men som også passet sammen og en sommerfugl. Begge ble strålende fornøyd med resultatet, og ordtakene passer oss midt i blinken!

Her er Marita sin tattovering;

MY NEW TATTOO

Elsker min nye tattovering!

TITTER BARE INNOM

... For å ønske dere en fin kveld :-)

EFFEKTIV MAMMA

For en natt og morgen dette har vært. Thea Celin bestemte seg for at å tulle hele natten var greit, så fra klokken 00 til klokken 06 var jeg inne hos hun 11(!!!!) ganger. Noen ganger fordi hun drømte, og andre ganger fordi at hun tullet seg. Når klokken var like over 06 fant jeg ut at vi bare kunne stå opp, spise frokost å få noe ut av dagen.

Satt på en maskin med klær, kledde på oss og tok med oss vognen på tur like før 9, spaserte ute i nesten en time før Thea Celin begynte å bli trøtt og vi vendte snuten hjemover.

Spiste litt mer mat i det vi kom hjem, og Thea Celin våknet plutselig til! Nå er hun akuratt lagt i sengen igjen mens jeg har vasket to maskiner med klær, ryddet og vasket begge gangene og er klar for en liten time på puten jeg også!
Senere skal vi til min mamma/Thea Celin sin mormor på middag. :-)

HELT PERFEKT

Har dere noen gang følt at en dag har vært helt perfekt, og dere skulle ønske at den varte evig?
En slik dag har jeg idag. Alt er helt perfekt og jeg kunne ikke bedt om mer.

Startet dagen av en frøken som ropte på mammaen sin, hun ville nemlig ha litt kos før vi satt oss inn i stuen og spiste frokost. Det ble store øyne på hun når jeg kom inn i stuen med sjokolademelk på flasken, og armene hennes ble plutselig veldig lange. Jeg ble nok kåret til årets mor der og da!

Etter en god og deilig morgen sammen var det avgårde til barnehage og skole. På skolen er det mildt sagt ufattelig kjedelig for tiden, vi holder for det meste på med eksamensforberedelser så det er jo i bunn og grunn viktig. Jeg gleder meg til å gå på skolen da, men det er nok fordi jeg har så gode folk rundt meg der.

Utenom det går dagene, det er endel som skjer i livet vårt for tiden, men det deles ikke på bloggen, iallfall ikke enda. Nå er det bare en dag av denne uken igjen på skolen; fri både torsdag og fredag! Vi har faktisk endel planer denne lang helgen så det blir veldig kjekt. Skal blandt annet ta tattovering sammen med bestevenninnen min på fredag.

Håper dere får en fin kveld! Jeg skal grave meg ned i prøvelesing og oppgaveskriving :-(

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits