INNKJØP # 31.05

Tok en liten shoppingrunde med ting jeg trengte idag, nå er det under en måned til vi skal til varmere strøk så litt ting trengte vi (eller Thea for det meste). Etter at jeg ble mamma er det mye kjekkere å gå på shopping il Thea. 


Litt ting til hjemmet; veggord, eggedeler og ting til å sikre ledninger/stikkontakter! Nå åler Thea seg alle veier så sikre ting må vi :-)


Litt småting til Thea; Parassol til vognen, hellokitty vindusskjermer til å sperre ute solen i bilen, nye ''tutter'' til flaskene og våtservietter.


Enda litt mer til Thea: 1 helarmet body, 2 halvarmede bodyer, 2 sommerdrakter, en kjole og en tights


Og litt til mor; tshorte, singlet, shorts og skjørt. 

Nå er det taco på menyen før det er paradise finale! Hvem tror dere vinner? Jeg har en liten knapp på Camilla og Andreas, selvom jeg liker Vida lill veldig godt også. 

FANTEJENTE

Nå har det vært morgen her i hus i 2 timer allerede, Thea elsker å stå opp tidlig selvom vi begge to er stuptrøtt. Våkner av at Thea ligger å slår i sprinklene på sengen sin og ler av seg selv, fin start på morgenen selvom den kunne startet en time senere. Nå har jeg nettopp hoppet gjennom dusjen mens Thea har tatt seg en dupp, hun er vel klar for fult kjør igjen veldig snart så blir ett lite innlegg nå. Etterpå skal vi gjøre oss klar til å dra på helsestasjonen, både min mor og min søster skal være med i dag faktisk. 

Q: Liker dere å starte dagen tidlig? 

Vurderer å ta outfitbilde av både meg og Thea senere, er det noe dere vil se?! ;-)

TRAVLE DAGER

Hei, og god kveld kjære lesere! De siste dagene har det vært så utrolig fint vær i Bergen by at bloggen har jeg helt glemt, vi har vært ute å nytt solen til det fulle! På lørdag var Thea på overnatting hos mormoren sin for første gang, og hun oppførte seg eksemplarisk. Thea er en utrolig snill og grei unge så å passe hun er nok ikke noe problem for noen, når jeg vet at hun er så snill og rolig er det også lettere for meg å spørre andre om å passe hun. Det ble ingen bytur på meg på lørdag, men derimot privat''fest'' eller sammenkomst med alkohol. Koselig å møte på folk jeg ikke hadde sett siden nyttårsaften! Thea Celin er også blitt en racer på å åle seg bakover, hun skal inn i alle krinkler og kroker så jeg kan ikke gå ut med bosset uten at hun er med lenger. Nå syntes hun også at det er mye kjekkere å ligge på gulvet siden hun får tak i lekene sine selv, og kan komme seg litt rundt uten at jeg må bære på hun.


I går var vi på Osterøy en tur for å besøke min mormor (Thea sin oldemor), hun hadde vi ikke sett på lenge så det var nok kjekt for både meg og Thea. Vanligvis pleier vi å bade når vi er der ute men igår blåste det så fælt at bading kunne vi bare glemme. Klokken tikket av gårde, og middag når vi kom hjem hadde bare blitt stress - derfor kjørte vi inn til byn å spiste deilig thaimat istedenfor :-) naaam... Lenge siden jeg har spist skikkelig sterk thaimat så det var ekstremt godt. 

Nå har jeg nettopp hatt mamma på laksemiddag her, Thea bestemte seg for å ta en dupp nå selvom det egentlig er leggetid snart.... Jaja, shit happens?! Når det er så varmt er ikke hun helt i slaget og får styre rutinene på dagen litt selv. Jeg skal vaske opp litt før jeg får besøk av en vennine, og vi skal vel bare mase som vanlig :-) 

Q; Har dere fint vær hos dere? 

THEA CELIN 6 MND.

De fleste kan:
¤ Snur seg etter lyder og stemmer - JA.
¤ Imiterer lyder - JA.
¤ Ruller i begge retninger - JA.


 
Halvparten kan:
¤ Tar etter og spiser på ting - JA.
¤ Sitter uten støtte - NJA, en liten stund før hun tipper til en av sidene. 
¤ Klar for fast føde - NJA. hun får to måltider med fast føde for dagen, resten melk.


 
Noen få kan:
¤ Sette seg i krypeposisjon - NEI, men rompen er i været så er vel ikke lenge til
¤ Kombinerer lyder - JA.
¤ Drar seg mot objekter - JA, hun snur seg etter leker men kommer seg ikke framover enda.  


Lille gullet mitt var hele 6 måneder på søndag, tiden har gått så alt for fort. Jeg savner den lille babyen min på 4 kg som nå er rundt 8 kg, den babyen som kunne ligge oppå deg og sovne, som kunne kose dagen lang. Men samtidig så er det deilig at hun blir litt større, nå er hun mye mer aktiv, kan leke litt alene, kan spise litt mer (frukt feks. som er mye lettere når vi skal på besøk eller stranden), hun drikker vann. Hun er veldig sosial, og vil helst ha oppmerksomhet hele tiden om det er mulig, hun elsker å bli pratet med og lekt med, og hater å være ''alene''. At hun skal sovne oppå deg kan du bare glemme, at hun skal ligge oppå deg å kose kan du også glemme. 

Imorgen skal vi på 6 mnd kontoll, og regner med at alt er fint. Egentlig skal jo legen være til stedet også, men siden det er streik på helsestasjonen er det ikke sikkert han er der. Mamma skal også kanskje bli med så det er koselig :-) 

SIDEN DERE LURER

Jeg har fått noen kommentarer om hvor uv-teltet til Thea er fra, og det er fra toys"r" us! Det finnes til både gutter og jenter :-)
Vi brukte det igår når vi var på grilling og Thea elsket det! Hun fikk ligge i skyggen og bare kose seg med lekene sine.
Nå prøver jeg å få Thea til å sove siden hun våknet vist klokken 8 idag så da er det på tide med en liten dupp igjen nå. Mamma passet hun jo i natt og hun oppførte seg eksemplarisk som vanlig!

MIDDAGSGJESTER

I kveld inviterte jeg min mor og min søster på lasagne til middag/kvelds. De kom, spiste og gikk, hehe - neida. Vi koste oss med god mat og godt selskap :-) Koselig at de kommer på besøk til meg også, og ikke bare jeg til de. Ellers i dag har vi som sagt fått kjøpt UV-telt, blomster og bare nøte solen! Jeg har også fått meg ett bord og to stoler utenfor så jeg kan nyte solen litt mens Thea koser seg i teltet sitt. I morgen blir det grilling en halv time unna her, før det blir fors så muligens byn. Thea skal på overnatting for første gang helt alene uten mamma eller pappa så det kan jo bli spennende. 


Nå roper sengen på meg, jeg er stuptrøtt men samtidig ikke trøtt. Prøvde å sove for en time siden men det var nyttesløst, desverre. Thea våkner vel om en time eller to for mat så vurderer å vente til vi har fått unna det måltidet. 

SELVDIGGER

For ett vær, og for en dag! Elsker å få masse utav dagene, da får jeg en skikkelig god følelse i kroppen. Akuratt nå sitter jeg bare å slapper av. Thea sover enda, men våkner vel snart for grøt og leking før sengetid. I dag har jeg faktisk kjøpt mine første blomster, nå må jeg bare være flink å vanne de. Ellers fikk jeg kjøpt UV-telt til Thea som hun kan kose seg med i solen. Nå venter jeg snart besøk som jeg fortalte dere om igår, kjenner jeg er temmelig nervøs faktisk - men det går vel fint.


Vi blogges nok senere, eller i morgen. 

GRÅTT/HVITT

Tror det må være rekord i Bergen by, nå har vi hatt sol her i mange dager og det er så deilig! Vi er bare ute å nyter solen til det fulle så går vi inn innimellom slik at Thea får kjølt seg litt ned. I dag satt vi på med pappa til butikken så gikk vi hjem igjen derfra i solen før vi tok oss litt frukt når vi kom hjem før en liten dupp! Etter duppen gikk vi på stranden en liten stund før det var leggetid for gullet. Nå som det er så varmt ute blir det litt rot i rutinene siden vi er så mye ute, Thea syntes også det er varmt så å sove er ikke så godt. 

I morgen skjer det faktisk noe litt spennende! Jeg både gruer og gleder meg, men alt går vel bra for snille jenter? :-)

JEG BLIR HELT SULTEN

Det er fremdeles sommer i Bergen by! Blå himmel, sol og tredve grader - livet er herlig dere. Vi har vært ute å nytt solen fram til nå faktisk, en liten pause inne for mat så skal vi ut igjen! Jeg blir helt sulten av dette været :-p

Oppdaterer dere senere!

FORSMAK AV SOMMER

Aaah, for et deilig vær! Solen skinner, og jeg bor i verdens vakreste by. Grunnen til lite blogging de siste dagen er fordi at vi har brukt dagene ute, vært masse ute i solen og kost oss. Thea syntes egentlig at det er litt for varmt når det er 30 grader, men tror det blir bedre når hun har vært i varmen noen dager. Er flink å tilby hun vann så hun får masse væske i seg! 

Jeg har klart å bli syk selvfølgelig, våknet opp med tidenes halsværk og vondt i hele kroppen - måtte avlyse kjøretimen i dag og heller konsentrere meg om Thea. Nå er Thea på tur med mormoren mens jeg skal prøve å lade opp litt krefter til i kveld. Å være syk samtidig som du har en liten å ta deg av er ikke veldig lett, men alt går! Thea er stortsett blid og fornøyd, smiler som dagen er lang og bare koselig å være med.

STOLT OG KRY

Lite blogging de siste dagene, men solen skinner ute og vi nyter den mens vi har den :-)
Kommer med en liten oppdattering senere, nå sitter vi ute å koser oss!

VOKSENTID

Thea er i seng for lengst og er langt inni drømmeland, nattflasken står klar og jeg har inntatt sofaen i bare morgenkåpen. Tony er ved min side idag og ser fotballkamp mens jeg blogger. 

Tenkte bare å titte innom for å misunne dere litt, tacoen vi spiste i dag er virkelig den beste jeg har smakt! Ikke er det vanskelig å lage taco, men Tony kan virkelig lage mat altså!

Etter tacoen hoppet jeg gjennom dusjen, og nå står snopet på bordet! Blir vel en film før det er leggetid og tidlig opp i morgen! Ut på dagen imorgen får vi besøk av to venniner jeg ikke har sett på år, så det blir veldig koselig :-) Etter det skal meg og Thea grille hos foreldrene mine før det er kveld. 
Mmmm, har helt dilla på kinderegg! 

BOWLING, PIRAT & BARNEKLINIKKEN

Hei, og hopp! Her begynte helgen mildt sagt dritt. En jente med magevondt, en sliten mamma, og en rotete leilighet. Etter at jeg fikk pakke på døren på fredag gikk ting bare nedover, Thea sov vel en times tid på formiddagen, og det var det. Når hun er våken vil hun helst underholdes og lekes med så da er det ikke mye som blir gjort. Fikk ryddet leiligheten sånn noen lunde før jeg gikk ned til mamma en tur siden min kusine skulle komme på besøk. Thea ble bare værre utover dagen så vi bestemte oss tilslutt for å dra en tur opp på barneklinikken bare for å sjekke. Heldigvis var det ikke annet en magevondt så framover blir det ingen grøt (kun melk) så får vi se om det blir bedre. 

Vi var også å bowlet en runde i går før det var leggetid for alle mann. Dagen i går gikk i ett, det var hele tiden noe, og dagen gikk fort. Jeg sovnet som en stein i det jeg traff puten, og det gjorde Thea også. 

I dag startet dagen med at mormoren egentlig skulle ha Thea en time på morgenen så jeg fikk sove, men rastløs som jeg er klarte jeg ikke det. Endte opp med å kle på meg og gå etter de. Har fått ryddet enda litt mer her i dag så nå ser det greit ut. Når ting hadde roet seg litt skulle min søster i piratbursdag så da måtte jeg hjelpe hun med kostyme og sminke/hår - hun syntes jo det er like stas hver gang når storesøsteren duller med hun! 

Nå har Tony nettopp hjulpet meg å sette sammen skoskapet som meg og min søster begynte på, og det passet perfekt i gangen! 

Thea er i seng og koser seg med flaske mens jeg skal hjelpe Tony med kveldsmaten! I dag står taco på menyen, og imorgen blir det grilling hos mine foreldre! :-) 

PAKKE PÅ DØREN, FAKTISK > HIPP

Haha, husker dere at jeg er sinnsykt husredd? Vel, det er ikke bare på kvelden jeg er det - hele dagen er jeg husredd, men kvelden er værst. Jeg hadde akuratt sovnet på sofaen siden Thea sover i vuggen så ringer det på. Kjente jeg fikk litt panikken i meg, hvem som kommer til meg nå? Jeg venter jo ikke besøk for om en time eller to. 

I det jeg åpnet stod postmannen med en pakke til meg, jeg ante jo ingenting og ble både glad og spent! Fikk slengt pakken opp på kjøkkenbordet og åpnet den! 

Alt dette fra HIPP lå i pakken. Et stk glad mamma siden omtrent alt dette stod på handelisten jeg har skrevet, så da kan jeg bare stryke det og kjøpe noe annet istedt!


2x mild havregrøt og 1x mild fruktgrøt! + 6 foskjellige typer middagsglass.


2 forskjellige typer fruit break'er. Dette er noe Thea får på formiddagen som lunsj og faller alltid i smak! 


2 til med frukt, disse er veldig grei å ha med i stellevesken eller om du skal på shopping! Thea har ikke helt skjønt hvordan hun skal spise disse uten å grise utover hele seg, men det kommer seg! Når jeg har hjulpet hun med halve får hun spise resten selv.


.. Sist, og søtest hippofant smekke og hippskjeer! Skjeer får vi aldri nok av, og ikke smekker heller! Jeg har bare vanlig helt hvite smekker, men hipp sitt var veldig gøyalt med en søt elefant på!

De neste dagene skal jeg og Thea utforske litt, og prøve nye spennende ting! Thea har aldri vært kresen og spiser omtrent det hun får, hun har heller aldri fått magevondt av noe (ved unntak av krem og syltetøy) så dette blir gøy! Det som er så bra med hipp er at alt er økologisk, men selvom det er økologisk er det ikke dyrere en annen type barnemat! 

THEA'S FØRSTE 17. MAI

God kveld alle sammen, og gratulerer med dagen. I natt sov faktisk jeg og Thea hos foreldrene mine, som dere skjønte i forje innlegg er det masse surr i hodet mitt for tiden, og en av grunnene er nok at jeg er så ekstremt husredd. Det var deilig med en natt hvor jeg faktisk klarte å sove litt, Thea sov fra rundt ti - seks uten mat. Mamma tok hun en halvtime idag tidlig så jeg fikk sove litt ekstra før vi ble vekket til deilig frokost hun hadde laget.

Etter frokosten var det bare å få på seg bunaden, og kle på Thea før vi skulle gå i tog. Bestemte oss for å slenge oss på toget når det kom forbi her siden det regner sånn og Thea sovnet når vi egentlig skulle gå. Toget sluttet på skolen så vi gikk litt rundt der, spiste kake og møtte på kjents folk! Møtte på noen jeg har gått i klasse med og på skole med så det var veldig koselig. 

Etter noen timer på skolen dro vi hjem igjen til mine foreldre for grillmat! Grillmat er faktisk noe av det beste jeg vet, og det minner meg om sommer. Thea var så sliten når vi kom hjem at det ble endel sutring før hun endelig fant roen og kunne slappe av. Hun sov vel 1-1,5 time fra klokken 06 - 19 så regner med at hun sover greit i natt! 

Nå sover hun søtt mens jeg venter på at min søster skal komme ned på kose kveld og overnatting. I morgen og resten av helgen har vi ingen planer enda - har endel familie jeg veldig gjerne skulle hilst på men vi får bare ta ting som det kommer. Er ikke lett å farte rundt uten lappen.
FORLATT

Drittvær, drittdager, dritthumør.... Har hatt noen kjipe dager nå, og derfor ikke blogget - men noen "nedturer" må man ha. Nå nærmer 17. Mai seg og jeg gleder meg til å ferie dagen med familie <3

NY UKE - NYE MULIGHETER

Prosjekt sunn gikk ikke så bra sist, så vi prøver på nytt nå! Det er en bare en måned igjen til vi reiser til varmere strøk, og bikinien skal på - så nå er det på tide å stramme opp litt. Har også lastet ned ett treningsprogram som jeg skal prøve å følge når Thea har formiddagsluren sin. Ellers er det ikke noe spesielt som skjer denne uken. Egentlig skulle vi på babytreff hos en vennine i dag, men siden verken meg eller Thea er helt i slaget dropper vi det. I natt hadde vi besøk av Karoline, og hun forsvant ut av døren tidlig siden hun skulle på skolen - men meg og Thea var våken uansett siden det var tid for melk før det var opp og hopp! 

Syntes forresten jeg er blitt mye flinkere med oppdateringer i det siste, men dere er blitt mye dårligere på å kommentere. Nå som vi er i gode rutiner har jeg mye mer overskudd, og kan blogge mens Thea sover eller leker litt alene. 

Lørdagen ble det deilig middag/kveldsmat på meg, ble servert hjemmelagde potetbåter, biff, salat og bernesaus. Etter mat var det tid for snop, kos og tv! Fikk også besøk av >Mathilde< og Daniel, før det var kveld. 


Nå sovnet nettopp Thea så da kan jeg løpe gjennom dusjen før jeg skal lage meg noe lunsj! Hvis vi ikke finner på noe i dag og kameraet vil sammarbeide kan jeg prøve å få lagt ut bilde av noen av tingene til Thea siden dere har spurt om det :-)

 

NATTÅPENT OG BOLLEBAKING

I går reiste jeg en tur på nattåpent for å se etter budnad til Thea, noe jeg også fant! Stod mellom budnad og matroskjole, men valet falt på budnad. Den er nok litt i største laget nå på 17 mai, men siden vi skal i dåp 1. juli valgte jeg å kjøpe den litt stor. Ellers var det ingenting annet som skrek etter meg, jeg hater shopping når det er masse folk overalt. Fikk kjøpt meg jordbær som jeg koste meg med igår kveld siden det ikke var lørdag!


I dag begynte dagen klokken 07, da var Thea klar for frokost og kos! Drøyde tiden i sengen til halv åtte før vi stod opp og startet dagen. Sendte melding til mamma for å høre om hun ville bli med på trilletur, men hun var ikke våken så vi trilte en liten tur før vi inviterte oss på frokost der! Pappa skulle på butikken å handle så da benyttet jeg like så godt sjansen til å øvelseskjøre siden Thea satt å koste med mormoren. Endte opp med ferske rundstykker og fiskekaker, mmm!Etter frokosten trilte vi ned igjen i leiligheten og tok en shinings her! Vasker gulvene og tørket støv før Thea sovnet i vuggen, og jeg kunne slappe av på sofaen! Thea fikk grøt, badet og fikk være med på å bake boller før det var leggetid for hun. Nå sover hun godt i sengen sin mens jeg venter på hjemmelagde potetbåter, biff, salat og bernesaus :-) Etter mat får jeg muligens enda mer besøk, og imorgen kommer min skjønne barndomsvennine Helen på besøk.
17 ÅR OG GRAVID

God ettermiddag kjære lesere! Nå har vi allerede trilt tur, øvelseskjørt, og spist både frokost og lunsj! Thea koser seg på gulvet før hun skal ha en liten dupp :-)


 Hei! Jeg har nylig funnet ut at jeg er gravid, og lurer fælt på hvordan du fortalte det til din mamma og hvordan hun tok det? 
Jeg er bare 17 år og har kjæresten, vi har vært sammen i ett og ett halvt år. Dette er alikevel veldig skummelkt! Er utrolig redd for hva mammaen min sier, og jeg vurderer abort - hva ville du anbefale? 
Kjæresten min sier at han støtter meg og skal være der for meg uansett hvilket valg jeg tar, og at jeg må bestemme dette helt selv. Han sier at hvis jeg sier at han skal ta valget så kan han ta valget men jeg vet ikke hva han vil og heller ikke hva jeg vil. Hva ville du gjort?

 Hei! Gratulerer med graviditeten, valget du står ovenfor nå er ikke enkelt - og du må tenke deg godt om. 

Jeg fikk aldri fortalt det til mamma på en stille og rolig måte. Jeg dro til legen med magesmerter og hadde mistanke om at det kanskje kunne være blindtarmen, tok mange tester men ingen gav utslag på noe! Til slutt tok jeg blodprøve hvor jeg målte hormoner i blodet, legen fortalte meg at jeg var gravid, men at han hadde en liten mistanke om at fosteret lå utenfor livmoren. Han ringte og bestilte taxi, så gikk turen videre til KK. Jeg var så redd og nervøs at det første jeg gjorde var å ringe mamma, hun trøstet meg og sa at alt kom til å gå fint. Når vi kom til KK var mamma og pappa kommet opp dit, da var det tid for innvending ultralyd for å se hvor fosteret var og hvor langt jeg var på vei. 


Første ultralydbildet, her var jeg 11 uker og 6 dager på vei.

De kunne se en svart klump inni livmoren (noe osm tyder på at det lå inni), men de så også masse væske i buken (noe som tyder på at det ligger utenfor). KK kunne ikke gi meg noe konkret svar den dagen, og jeg gikk i rundt 2 uker før jeg fikk vite sikkert at jeg hadde en liten spire i magen. Den dagen jeg fortalte til mamma at jeg hadde valgt å beholde var skummel, spennende og merkelig. Jeg var på en måte redd for å si det, men på en måte ikke - mamma er der for meg uansett og det viste jeg at hun alltid kom til å være. Jeg vil anbefale deg og snakke med kjæresten din, hva han vil, og hvordan han tror ting kommer til å bli. Dere var to om å lage barnet, da er dere to om å ta videre valget også. Det å få barn er det mest fantastiske som skjer i livet, men det er nok like fantastisk om 5 år også. Det tar på å få barn, det er ikke bare kos og glede. Å sove en hel natt kan du nesten glemme, å stikke ut på kvelden kan du også glemme. Vil vennene dine finne på noe er det ting som må planlegges.

Jeg har aldri angret på valget jeg tok for litt over ett år siden. Det har forandret livet mitt på alle mulige positive måter, men det er også slitsomt! Du får en fulltidsjobb, du har ett ansvar hele tiden, og en du må passe på, ta hensyn til og beskytte. 


Håper det  var sånn noen lunde greit svar! Ble kanskje litt rotete, men har en frøken som elsker å sitte på mammaen sitt fang når hun skirver på pcen.

BABYSANG OG OUTFIT

God kveld kjære lesere!

I dag har vi faktisk hatt en travel og lang dag, men alt i alt har den vært veldig kjekk også. Dagen startet litt over 06 for vår del, da mente Thea at det var på tide å stå opp siden hun var veldig klar for å leke litt. Når klokken rundet 09 gikk vi opp til pappa siden han skulle kjøre oss til byn for å møte Karina og Linn-Helen (og to til), vi skulle nemlig på babysang!


Fler har spurt om jeg ikke kan legge ut babyoutfit, og det kan jeg selvfølgelig gjøre innimellom! Bodyen er fra h&m, samme med tightsen. Genseren er fra cubus.

Thea er jo egentlig en utrolig sosial unge, og elsker oppmerksmhet så tenkte at dette måtte være midt i blinken for hun. Men, de skulle ligge litt i ro på gulvet og det har ikke makken min ro i rompen til, så hun vridde seg og ville egentlig bare se på alle andre enn meg. Vi koste oss selvom, og kommer nok til å fortsette med å gå der!


Ariana og Thea koser, Ariana kunne bli litt klengete men da ga Thea beskjed om at nok var nok!

Etter babysangen bestemte vi oss for å sulle litt i byn før vi satt oss ned på en kafe for lunsj! Gikk jo selvfølgelig forbi simo butikken i byn (som er en barnebutikk) og herregud så masse fint de har der. Nå er vi begynt å tenkte på nytt bilsete til Thea også, og vet iallefall hvor jeg skal kjøpe det! Så om noen er interessert i maxi cosi med base og isi-fix skrik ut! :-) 

I morgen har jeg kjøretime og veiledningtime så da går jo fort nesten 2 timer vekk der, etterpå skal jeg lage boller - namnam!

RÅNEMAMMA

I dag koste meg og Thea oss i sengen til klokken var rundt 10, og det var deilig! Om morgenen er jeg alltid supertrøtt, men når jeg titter over i sengen til Thea og blir møtt av ett stort glis kan jeg ikke gjøre annet en å smile. Når vi stod opp har vi bare lekt på gulvet og kost oss, jeg fikk tatt oppvasken mens hun satt i vippestolen og koste med bamsen sin - hun er nemlig blitt så glad i kosebamser og skal helst spise de opp! Alt som kommer i hendene hennes skal jo inn i munnen. 

Nå har jeg nettopp spist frokost faktisk, og Thea sover formiddagsluren sin. Etterpå skal jeg ut å øvelseskjøre med pappa i min gode gamle golf GTI :-) Thea skal ha litt kvalitetstid med pappaen sin før han drar på jobb. 

Senere har vi ingen planer, blir vel til at vi triller opp til mamma og de å er der litt! I morgen skal vi på babysang, noe som sikkert blir kjempe koselig. Thea er jo kjempe sosial og elsker andre folk/babyer så tror det blir sosialt for både mor og barn.

FROKOST OG BERGENSTREFF

I dag er en mammadag! Thea vil bare kose og bæres, ligger jeg hun ned på gulvet alene bare strekker hun armene etter meg og vil opp. Når man blir mamma lærer man å gjøre flere ting samtidig, jeg har gått med Thea i bæreselen samtidig som jeg har tatt oppvasken og sittet på en maskin med klær. Til frokost lå Thea på sofaen og koste seg med melk mens jeg koste meg med deilig kyllingsalat og sjokolademelk! Prosjekt sunn gikk ikke så bra, uheldigvis - Jeg er alt for glad i søtsaker og sjokolademelk. Men, jeg er blitt mye flinkere i det siste! Og der ser man faktisk! Nå er det ikke så lenge til Rhodos tur og det er jo greit å se sånn noenlunde ut da :-)


Thea sover akuratt nå så vurderer å ta en liten dupp jeg også siden det har vært to lange netter nå. Når hun våkner skal vi opp til mine foreldre å hente hunden før vi tar oss en aldri så liten trilletur om ikke regner pøser ned! Senere har vi ingen planer, kanskje vi inviterer oss selv på middag til mamma og de?! Greit med foreldrene i nærheten. Føler egentlig ikke at jeg har flyttet helt ut enda, men jeg har jo egen leilighet og er her endel. Blir nok anderledes når mamma og de flytter. 

I morgen er det Bergens treff for novembermammaer, så vi tenkte å hive oss på det om formen til Thea er tipptopp :-) Hva skal dere i dag? Noen planer? Jeg vurderer faktisk å spørre pappa om vi skal ta oss en liten kjøretur i dag også, jeg begynner å få teken på kjøringen nå og det er jo kjekt! Har to kjøretimer i uken også, så kanskje jeg kan melde meg til oppkjøring snart siden det er ca 3 mnd. ventetid. 

GOD MORGEN

God morgen og god morgen, vi har allerede vært våken en stund og nå bare slapper vi av! Thea har ikke hatt det noe greit i natt, hun har kavet og skreket om hverandre, om jeg ikke busset på hun eller koste hun på magen klarte hun ikke sove. Når klokken nærmet seg 04 sovnet hun endelig, og jeg kunne få noen timer på puten før vi skulle opp å hoppe igjen! Hun sov helt til 07 og da var det morgen, tok oss en dusj og har bare kost på sofaen siden da. Nå venter vi på >Mathilde< som kommer på et lite besøk til oss :-)Thea elsker å sitte i vippestolen, iallefall hvis jeg sitter på gulvet med hun - da er det ekstra gøy! 

 

HVA JEG SKAL BLI

Mmmm, etter deilig middag hos mamma var det tid for bursdagsbesøk hos tanten til Thea Celin som fyller elleve år imorgen. Der ble det servert kaker og muffins, men jeg var jo stapp mett etter middagen og Tony spiser ikke slikt! Thea ble som vanlig en liten ''kasteball'' alle vil jo selvfølgelig hilse på og kose når vi er på besøk. Hun er jo stor sjarmøren og sjarmerer alle i senk. Fetteren til Tony (på 2 år) er super forelsket og skal bare kose og være snill.

Når resten av besøket var gått fant Tony ut at han ville klippes så da satt jeg og moren hans i gang med saks og maskin! Jeg begynte litt med maskin så tok Siren seg av klippingen siden hun er utdannet frisør.


Syntes han ble smashing! Og ikke var jeg så ille med maskinen heller.... :-) Så kanskje frisør er yrket for meg? Hehe, neida!

Nå sover Thea søtt i sengen sin mens jeg bare ser på tv, har sinnsykt lyst på noe godt men vet ikke hva. I morgen skal jeg øvelseskjøre litt med pappa så da skal Thea være med pappaen :-)Thea sovnet som en stein i det vi kom hjem, våknet for litt grøt og sovnet i sengen sin igjen :-)

HELGEN VÅR I BILDER

Fredag startet tidlig for min del, jeg hadde kjøretime klokken 09 men hadde vært våken med Thea en stund før det. Mens jeg hadde kjøretime koste Thea seg hjemem med Marita før de hentet meg i Knarvik. Marita ble med tilbake her så gikk vi en tur ned å hilse på mamma før Marita dro igjen :-) Når vi er på farten på formiddagen klarer ikke Thea å sove skikkelig, så når vi endelig kommer hjem og hun kan sove bare tuller hun seg selvom hun er kjempe trøtt.På kvelden fikk jeg besøk av Tony og noen venner av han, før det var leggetid.Lørdag startet dagen også tidlig, sa var jeg nede hos mamma og spiste deilig frokost! Senere på dagen skulle jeg og Tony på IKEA for å kjøpe briketter og ildfast form. Marita ringte når vi var på vei til åsane og ville bli med, så ble det en aldri så liten lunsj på IKEA før vi dro hjem igjen. Inviterte oss selv på taco hos mamma, så vi ble sittende der oppe en stund før vi gikk ned i leiligheten å så film!Idag hadde vi egentlig ingen planer. Jeg hadde tenkt å vaske leiligheten og vaske klær - men vi får se hva det blir tid til. Har invitert meg selv på middag hos mamam i dag også så idag blir det fløtegratinerte poteter, kjøtt og bernesaus! Må bruke mamma når jeg kan siden hun jobber jo hele uken. Tanten til Thea har bursdag imorgen så kanskje vi drar ut der en tur å spiser litt kake før jeg skal øvelseskjøre med pappa i kveld!

Nå ligger Thea på sofaen å koser, eller hun har nettopp sovnet så jeg fikk tid til å lage ett skikkelig innlegg til dere før jeg går løs på oppvasken!

Nå tittet faktisk solen frem, og hvis det holder seg når Thea våkner må vi vel ut å trille litt! :-)

TITTER INNOM

Hei og god kveld!
Helgen har egentlig gått i ett, vi har hele tiden hatt noe å gjøre på.
Nå sitter jeg å ser film med Tony og Marita før sengen kaller :-)
Skal prøve å få blogget litt ikveld så dere får en oppdatering på hva som skjer her hjemme.

Mange vil også at jeg skal legge ut bilde av leiligheten, men jeg er langt ifra ferdig - og langt ifra fornøyd.
Kanskje dere får en liten titt imorgen!

SLAPPFISER

I dag startet vi ikke dagen før halv ti, vi hadde da lagt våken i en timestid å bare pratet. Både meg og Thea elsker morgenkosen og kan ligge i sengen å dra oss før vi står opp. I natt har Thea lagt å rullet seg på magen flere ganger slik at jeg har måtte snu hun igjen, med en gang hun kommer på magen begynner hun å grine å er skikkelig missfornøyd.

Når vi endelig fikk startet dagen koste vi enda litt mer i stuen før hun fikk en flaske og lekte litt på gulvet, hun er ikke lenge våken før hun vil sove en lur igjen - noe som ikke gjør meg noenting siden da får jeg dusjet og sminket meg. Trilte oss en tur før vi tok litt oppvask og rydding av ting.

Når klokken rundet 14 kom min søster på besøk til oss, hun hadde nemlig invitert seg selv på laksemiddag her hvis hun fikk lage den - noe jeg ikke sier nei til selvfølgelig. Vi koste oss med laks før hun måtte løpe av gårde igjen på trening!


Mens vi ventet på at laksen skulle bli ferdig sovnet både Thea og Caroline, mens jeg bare satt å slappet av! Nå er det nok ikke så lenge til Marita kommer på besøk, så blir det vel bare avslapping resten av kvelden :-)

FYLL OG SPETAKKEL

De siste dagene har vært fullbooket. Enten har det vært flytting, rydding eller vasking. Nå er jeg endelig kommet sånn noen lunde i hus, mangler ting på veggene og noen lamper :-)

Har sovet i leiligheten i 2 netter nå, noe som har vært både rart og gøy - Thea sin døgnrytme er som alltid, og mat om natten er veldig viktig!

På mandag var det jo natt til 1. mai og en av de store utedagene. Det ble til at meg og Karoline gikk til en kamerat og forset litt der før vi dro inn til byn på en båt og satt der litt før vi gikk på byn. Byn er ikke helt min greie lenger har jeg skjønt, tankene flyr rundt i hodet og jeg trives bedre hjemme. Men en gang i ny og ne er det kjekt å sosialisere seg litt med andre uten å bare snakke om baby, bæsj og gulp!

Nå har jeg nettopp vært hos mamma og de å hentet voffsen, så vi bare koser oss i sofaen! Thea sover formiddagsduppen sin, men hun våkner vel om ikke alt for lenge.

Senere har jeg invitert min søster på laksemiddag, og etter det kommer Marita på overnatting her. I morgen har jeg kjøretime klokken 9 så da skal snuppen være her med Marita!

Hun fikk forresten lappen i dag så imorgen skal vi på en aldri så liten rånetur :-p Hehe!

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits