TUSEN TING Å GJØRE

Hei, og god formiddag alle der ute!
Vi startet dagen like over 6 idag, og før klokken var 8 stod vi på plenen å sparket ball. Solen titter endelig fram her i Bergen igjen så da er det bare å nyte det mens vi kan.

Thea Celin er lagt for luren sin og lader opp til konfirmasjon senere. Etter konfirmasjonen skal hun sove hos pappaen sin mens jeg skal på fest med en vennine.

Nå har jeg egentlig tusen ting å gjøre. Sy på budnadssølv, finne klær til Thea Celin, føne håret, rette håret, finne fram og pakke ting til ikveld siden jeg skal rett fra konfirmasjon til Marita.

Håper dere får en strålende lørdag, og en enda bedre søndag :-)

MED MEG FOR LIVET

Igår gjorde jeg noe jeg har tenkt på veldig lenge, nemlig å ta tatovering. Ikke hvilken som helst tatovering, men navnet og fødselsdatoen til min høyt elskede datter. Nå er hun med meg hvert sekund, hvert minutt, og for evig og alltid uansett hva.

Jeg ble superfornøyd, og den ble akuratt som jeg ville ha den. Planen er at jeg skal ha en til tattovering under den når jeg eventuelt får neste barn. :-)

ENDELIG ER DAGEN HER

Hipphurra, Idag kommer min høyt elskede mamma hjem fra Spania etter at hun har vært to uker borte. Jeg er jo vandt til å se mamma flere ganger i uken og nå har jeg ikke sett hun på hele to uker.

Hun kommer ikke før ikveld så hun får ikke sagt hei til Thea Celin før imorgen tidlig.

Uansett; jeg er kjempe stolt over meg selv! Jeg gjør det kjempe bra på skolen og på mandag skal jeg premiere meg selv. Noen som kan tenke seg til hva premien er?

Idag stod vi opp klokken 05, noe som er alt for tidlig spør du meg. Når klokken var like over 10 ville Thea Celin sove igjen så da ryddet jeg, pakket jeg litt og fikset meg før jeg la meg i sengen for å slappe av til hun våkner.

Når hun våkner skal vi til Åsane og mate tippene etterfulgt av middag på IKEA, noe som kommer til å falle godt i smak hos lille frøkna. :-)

JEG BEKLAGER MEG IKKE

Hei og hopp, nå er det jammen meg lenge siden sist, og jeg har gjort så utrolig mye gøy. I helgen fikk jeg og Thea Celin besøk av verdens fineste Silje fra Oslo som jeg ikke hadde sett på nesten 3 år. Vi slappet av, tok oss en tur på fløyen, var på byn, og bare koste oss masse.

Ellers har det ikke skjedd veldig mye. Jeg gjør det greit på skolen, noe man ser på karakterene og det er jo veldig kjekt. Nå er det bare å gi alt før en lang, deilig sommerferie venter på både meg og Thea Celin. Thea Celin slutter nemlig i barnehagen hun går i nå, og begynner i ny barnehage i august.

Utenom det så hadde jeg jo kjøpt meg ny vogn som jeg skulle vise dere, men etter at jeg skrev det fikk jeg meg enda en vogn. Har helt vogndilla og klarer virkelig ikke å bestemme meg for hvilken vogn jeg virkelig vil ha.

Nå har jeg besøk av en vennine som skal være her til imorgen. Vi bare slapper av, og skal vel ta tidlig kveld siden begge skal tidlig opp. Jeg har skrevet middagsplan en uke fram i tid om noen er interessert i å se den?! :-)

MIDDAGSPLAN UKE 14/15

Hei, og god lørdag kjære lesere! Helgen vår begynte i forgårs siden det var skolefri igår, noe som var veldig deilig, og ekstra deilig er det med fri på mandag også. Etter at jeg flyttet inn i ny leilighet har jeg bestemt meg for å bli mye flinkere til å handle en gang i uken og være mye mer økonomisk enn jeg har vært til nå. Planen er å handle hver fredag og en uke fram i tid, det jeg eventuelt må innom butikken for er for å kjøpe melk/brød og slike ting. Siden jeg skriver middagsplaner for en uke tenkte jeg at jeg kunne dele det med dere hver fredag også, hvis det er av interesse? Vet at det er mange som ønsker middagstips (og ja, jeg er en av de så bare kommenter middager som dere syntes er gode). 


Her ser dere vår middagsplan for denne og kommende uke. Variasjon, og masse godt. 

Vil du at jeg skal fortsette å legge ut ukesplan for middager? :-) 

Ha en fortsatt fin lørdagskveld dere. Imorgen skal vi kanskje tidlig opp for å se min lillesøster spille fotballkamp. Ellers har jeg faktisk kjøpt meg ny vogn idag, så nå har jeg altså fire vogner og en jente som bruker vogn kanskje en gang i måneden (bortsett fra i barnehagen som hun bruker hver dag). Viser dere en annen dag! 

HELT FORFERDELIG

Natten i natt var slitsom og forferdelig. Jeg er sikker på at jeg var å sjekket Thea Celin iallefall en gang i timen, + de gangene hun gren. Dette er 5. dagen med sykdom og pusten hennes blir bare værre og værre, noe som er helt forferdelig for meg som mamma å se. Heldigvis skal vi til legen igjen litt senere så håper jeg han finner på noe lurt som kan hjelpe pusten hennes.

Ellers har vi kost oss med frokost sammen, mens solen skinner inn gjennom vinduene. Thea Celin har ikke noe matlyst så hun spiste bare av pålegget og drakk juicen sin. :-)

Senere skal vi nok bare være hjemme. Thea Celin må nesten bli frisk før jeg vil drasse hun med meg ute, men så snart hun er frisk skal vi kose oss gløgg i hjel ute i solen.

DEILIG MIDDAG

Solen steker inn i stuen, og jeg hadde aller mest lyst til å grille ute i solen idag, men siden Thea Celin fremdeles ikke er helt i form droppet vi det og lagde heller litt ekstra god middag inne istedenfor. Middagen idag ble noe så enkelt som hjemmelaget pizza med salat til. Godt for både store og små. :-)

Jeg har også fått handlet middag til og med fredag så jeg slipper å tenke på å måtte handle etter skolen resten av uken, noe som er veldig deilig. Tenkte å legge ut middagsplan hver fredag for en uke fram i tid om det er noen som trenger inspirasjon til middager?

SOFAKROKEN AKURATT NÅ

Leiligheten begynner å ta mer og mer form nå, og vi koser oss. Stuen og Thea Celin sitt rom har vært første prioritert siden det er de to rommene vi oppholder oss mest i. Rommet til Thea Celin er så og si ferdig, der mangler det egentlig bare gardiner. Stuen er også nesten ferdig, det mangler speil på veggen som jeg håper på å få gjort idag, så mangler det ett hjørnebord som jeg må kjøpe når jeg finner det perfekte.

Litt fler og lysere puter i sofaen står også på planen, men nå som Thea Celin er syk er vi litt "lost" inne i leiligheten så det får bare vente.
I skrivende stund ligger Thea Celin å sover en dupp før vi skal snike oss opp på butikken for å se om jeg finner noe Thea Celin har lyst på siden matlysten hennes er på bunn. Ellers skal vi bare styre på i leiligheten og brette klær idag!

VI HAR FLYTTET

Endelig er vi kommet noen lunde i hus i nye leiligheten og vi trives allerede. Leiligheten er bare så liten (men samtidig stor) og bare helskjønn.

De to siste dagene har gått med til flytting, pynting, å være mamma og legevakt besøk. Lille frøkna bestemte seg nemlig for å bli syk midt oppi det hele så hun trengte litt ekstra kos hele tiden, noe som er helt greit for meg. Mens jeg fikk hjelp til flyttingen koste Thea seg med mormoren, noe hun elsker!

Lille gullet fikk selvfølgelig påskeegg på påskeaften!

Ellers har det ikke skjedd stort. Vi nyter de deilige dagene her i Bergen og tar livet med ro. Så snart Thea Celin er frisk er det rett tilbake til hverdagen igjen, noe som blir både deilig og slitsomt.

I skrivende stund sitter Thea Celin å spiser chips (ikke kommenter hvor dårlig mor jeg er, er du snill. Jeg vet hva som er bra for barnet mitt og ikke). Vi koser oss med barnetv, iste og chips så håper jeg at formen til Thea Celin stiger iløpet av dagen.

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits