JEG FLYTTER

Dagen i går startet 09 som vanlig, da var det morgenkos før vi stod opp. Når klokken nærmet seg 12 var det 5 mnd kontroll med gullet, hun er blitt hele 7455 g og 66 cm lang :-)

Når vi kom hjem ble det pakking og rydding, fikk faren til Tony og broren til Tony på besøk for å hjelpe til med de store tingene ned i leiligheten. Fikk på
Plass sofa, bord, tvbord, teppe, spisebord og litt kjøkkenting! Holdt vel på til nærmere 24 før vi sa oss ferdig for dagen.

Det skal jo være pynt på bordene, bilder på veggene og litt småting før jeg fornøyd!
I dag har vi vel ingen planer, Thea er litt sutrete fremdeles - men det er nok bare en reaksjon på vaksinen.

FORANDRING FRYDER

Her for leden var jeg rundt å kjøpte inn litt småting til leiligheten, Tony var med og gikk rundt med Thea - i det vi kom i kassen fant han plutselig ut at han hadde lyst på lyse striper så senere på kvelden stripet jeg håret hans blondt!
Forandring fryder vet dere :-)

I dag hadde jeg også min første kjøretime, noe som var både spennende og skummelt - ting gikk overraskende bra og jeg får iallfall lappen i år!
Imorgen står helsesøster for tur, gullet er blitt hele 5 mnd! Senere blir det vel enda litt mer pakking :-)
Nå er jeg på vei i seng, Thea våknet nettopp så hun ligger å prater til uroen.

TITTER BARE INNOM

God kveld kjære lesere!
I dag har vært en utrolig slitsom dag, Thea har vært veldig mammadalt og ingenting har bært godt nok.
Nå sover hun endelig søtt i sengen sin, så nå må mor også få seg litt søvn før det er opp for mat igjen :-)

Hehee, måtte ta ett bilde mens Thea fikk kveldsmelken sin :-)
Håper dere har hatt en bedre dag en meg, selvom jeg har kost massemasse med Thea idag!

SNIKTITT & RUTINER

Oooh, happyday! Nå har jeg virkelig innsett at Thea har fått gode rutiner på formiddagen, og det er deilig! Vi begynner dagen ett sted mellom 07 og 09, etter å ha vært våken i en timestid (++), er det på tide med en lur igjen. På den timen rekker vi morgenstell, litt kos og leking på gulvet før det er mat igjen. Så sover hun i noen timer, alt fra en time til tre timer før det er fult kjør igjen! Resten av dagen går litt så som så, det kommer litt an på hvor lenge hun har sovet osv. 

Hun er i seng til rundt 9 :-) Men bruker litt tid på å sovne, da ligger hun i sengen sin å prater til uroen. 

Nettene blir også bedre og bedre nå, hun er ikke så masete på pupp og klarer å sovne med smokken heller. Når morgenen kommer og hun maser etter mat kommer hun opp i sengen min og ligger der til vi står opp! Husker dere at jeg sa at Thea Celin var så blid og fornøyd igår? Her ser ere sjarmøren som koser seg i vognen :-) Etter at vi kjøpte ny vogn syntes hun det er mye kjekkere å kjøre vogn, nå kan hun til og med ligge i vognen når hun er våken! 

BARE LITT FATTIGERE

Helgen har gått i ett kjør, noe den forsåvidt alltid gjør. Men vi har fått mye utav helgen og er klar for en ny uke, denne uken skal jeg ha kjøretime på fredag samidig som Thea skal få 5. mnd vaksinen så da skal pappaen gå der alene med hun. Etter forje vaksine fikk hun ingen bivirkninger, litt sutrete men ellers merket vi ikke noe til det. Lille trollet vokser ien fei og snart er hun ett halvt år, magen min knyter seg når jeg tenker på hvor fort det har gått og hvor stor gullet mitt er blitt. 

Men over til overskriften; i dag var det før åpning av nye IKEA her i Bergen, og jeg trodde jo det kom til å være masse tilbud og nye ting - men gjett hva? Så ikke ett eneste tilbud, og det var bare samme gamle. Jeg måtte jo ha kjøkkenredskaper og diverse så om det var på salg eller ei spilte ikke noen stor rolle. Jeg har iallefall fått det viktigste i hus nå tror jeg, mangler støvsuger, vaskemaskin og vaskeutstyr så er jeg nesten i boks! Thea har vært en engel i hele dag, vi klarte å bruke hele 3 timer på Ikea så på slutten ble hun litt lei og sliten. Nå sover hun en dupp i vuggen siden vi har vært på farten i dag. Når hun våkner er det kveldsmat før kosetid og leggings :-)

I morgen har vi forsåvidt ingen planer, jeg må innom jysk denne uken og pakke litt! 

MIN NYDELIGE DATTER

Det hele begynte en gang sent i februar, jeg dro til legen grunnet magesmerter og fikk meg litt av ett sjokk i det legen fortalte meg at jeg var gravid. Lite viste jeg da om at det skulle bli noen uker med kontroller annen hver dag, og mye usikkerhet rundt graviditeten. Jeg fant ut om graviditeten såpass tidlig at de ikke kunne se noe på ultralyd, det de så var masse væske i buken (noe som kan tyde på svangskap uten for livmoren). Det gikk noen uker før vi fikk konstantert at fosteret lå inni livmoren, og ett hjerte banket der. Fra den dagen jeg så ett bankene hjerte på ultralyd skjermen var det ikke noe tvil om hva som skulle skje videre - jeg skulle bli mamma i en alder av 17 år.

Svangerskapet gikk fint i følge meg, men ifølge legen gikk jeg gjennom ett uvanlig svangerskap. Jeg var fremdeles på endel kontroller grunnet smalt bekken, kraftig bekkenløsning, fostervannlekasje og mistanke om svangerskaps forgiftning. 

Etter 9 lange måneder med venting besteme prinsessen å komme ut fire dager før termin (27.11.11), dette var første søndag i advendt og jeg var ikke forberedt en plass. I løpet av dagen skulle jeg bli mamma. Jeg hadde ventet på dette lenge nå, alt var klart til at den lille prinsessen skulle melde sin ankomst og alle gledet seg stort. 

Etterhvert fikk hun navnet Thea Celin, noe som har betyrdning for meg og Tony som foreldre. Thea begyner på T (for Tony), og Celin begynner på C (for Cecilie). Vi valgte å kombinere to navn, og er veldig fornøyd med navnevalget! 

Den dagen Thea Celin kom til verden forandret livet mitt, jeg var nå blitt mamma til verdens nydeligste prinsesse som jeg skal passe på i mange mange år framover. 

Thea er en solstråle, hun er glad som en sol dagen lang. Hun smiler, prater og er bare glad! Eneste gangene hun gir en lyd fra seg er hvis hun er sulten eller trøtt. Hun ruller rundt og åler seg rundt på gulvet. Nå er vi inne i en spennede periode hvor mer og mer fast føde skal inn i rutinenen våre, og hun vokser som bare det! 

HIMMELEN!!!

Vanligvis har jeg en frøken som helst skal ligge til pupp hele natten, men den siste uken har jeg latt vær å gi hun pupp hele tiden - men heller gitt hun litt vann når hun har mast.
Nå tror jeg hun har skjønt at hun ikke kan få den kosen hele natten mer, i natt sov hun fra 20 til 02 fikk en flaske og sover enda! Jeg ligger bare å venter på at hun skal våkne, noe som bare har skjedd en han før!
I dag skal jeg og Tony å få rygg/nakke massasje mens Thea skal være med morfaren sin en time eller to :-)

Så ønsker jeg alle mine flotte lesere en superduper onsdag!

TRAVEL UKE

Vanligvis pleier jeg å gå hjemme om dagene, men denne uken skal jeg faktisk være litt på farten!
I dag har jeg vært på jysk for å sett på sofa, egentlig skulle jeg male bord også - men det ble ikke noe av.
Imorgen har jeg time for rygg/nakke massasje så det blir nok himmelsk :-)
Torsdag er det novemberbaby treff, så er det plutselig helg igjen!

Egentlig så er det litt deilig å ha noe å bedrive dagene med, men jeg kjenner godt på kroppen når jeg kommer hjem etter en dag med litt styr.
Nå ligger Thea å sover søtt, mens mor koser seg med en kopp kakao :-) Jeg er jo blitt sunn, men ett glass kakao/brus er lov.

ØNSKEØNSKE # 1

Nå som jeg skal flytte 1. mai holder jeg jo på å kjøpe inn litt og litt ting - og jeg gleder meg ekstremt til å dulle og stelle med min egen leilighet!


Lysestaker fra perfecthome 359,-     Leketøyskurv fra perfecthome 279,-     Lysestaker fra perfecthome 899,- pr stk. 


Kose/snope skåler, fra 69 - 109,- pr stk.


''Esker'' til å ha tull i fra jysk.   Brett fra kremmerhuset 129,-    Skittentøyskurv fra jysk 129,-   Spisestol x2 349,- pr stk.

Dette var bare innlegg nr 1. det kommer nok fler! Jeg har så masse jeg har lyst på.

PROSJEKT BLI SUNN

Etter at jeg ble gravid har jeg omtrent bare spist dritt, jeg har drukket sjokolademelk hver dag og har spist enten chips, sjokolade eller smågodt hver dag.
Når jeg gikk gravid syntes jeg det var greit, da la jeg jo på meg og hadde en unnskyldning - men nå har jeg absolutt ingen unnskyldning lenger, og så mye dritt som jeg har spist er ikke bra for kroppen min!

Men nå skal jeg bli sunn! Snop og dritt i helgene, og ett glass brus for dagen. Jeg kan ikke kutte ut alt med en gang, tar det sakte men sikkert!
I dag spiste jeg grove knekkebrød til frokost, og nå har jeg laget meg deilig kyllingsalat! Thea sitter i vippestolen å koser seg, men det er vel på tide med en liten dupp snart :-)

GENIALT @ SMART MAMMA

Dagen i dag har vært lang, og slitsom. Vi har egentlig ikke gjort noe særlig, men vært ute i mange timer for å se på cup som min lille søster spilte. Å være ute i frisk luft tar faktisk på, og jeg kjenner det godt på kroppen etterpå. Thea har også vært litt småsutrete og klengete i dag, og natten har gått i grining og sutring fordi hun ikke får mat hver halv time lenger. Ellers har dagen i dag vært super, fått masse kvalitetstid med mamma/mormor :-) I pausen mellom kampene gikk vi ned i senteret for å kjøpe frokost, og utenfor ene butikken fant vi noe super genialt!!Små bokser til å ha porsjoner av melkepulver/grøtpulver i. Genialt til å ha i stellevesken! :-) Vanligvis pleier jeg å kjøpe ferdig melk på butikken, men det slipper jeg jo nå! Disse kommer nok til å bli flittig brukt.

I morgen er planen å hente komfyr til leiligheten, og muligens spisebord hvis jeg bestemmer meg for det. Ellers så ønsker jeg dere alle en kjempe fin lørdagskveld videre, og nyt søndagen! Snart er det fult kjør med ny uke, denne uken skal jeg og Tony å få deilig rygg/nakke massajse!! :-D

FÆLA MAS @ SLUTTE MED BLOGG?

Det er helt utrolig hva dere lesere legger dere opp i, og finner på. Sitter med ett gap hver gang jeg leser gjennom kommentarene dere legger igjen, blogg er ikke noe kjekt lenger. Dere slenger ikke dritt, men dere spør om ting jeg har svar på tidligere, og jeg er møkk lei av å gjenta meg selv hele tiden. Nå får dere svar på det som går igjen av spørsmålene dere lurer på, og en ting klart slik at jeg slipper fler spørsmål om det.

NEI, Tony/pappaen til Thea flytter ikke inn med oss - jeg har fått meg leilighet og i den skal jeg & Thea bo. Hvorfor er det ingen av dere lesere som har noe med, det er en privat sak og jeg håper dere respekterer det.

Jeg har også nevnt tidligere at jeg har valgt å holde Tony mest mulig uten for bloggen, ikke fordi jeg er flau eller noe - men rett og slett fordi det er min privat sak. Hele Norge trenger ikke å kunne lese om mitt kjærlighetsliv osv. Dette er min blogg, og jeg blogger om mitt liv. Tony er endel av livet mitt ja, og kommer alltid til å være det - jeg nevner han på bloggen når jeg vil, og når jeg ikke nevner han gidder jeg ikke spørsmål eller mas.

Kommentarer som gjelder noe av dette videre vil ikke bli besvart. 

Sånn, da har jeg fått det meste ut og jeg håper jeg kan få fortsette med den koselige bloggingen min. Jeg stortrives med blogg når det passer meg, og når dere kommer med gode tilbakemeldinger! 

 

Ellers ønsker jeg dere en superduper lørdag  I dag blir det taco, og muligens en liten tur på nattcup for å se en vennine spille etter at snuppen er lagt!

SKREKK OG GRU @ STOR KLUMP I MAGEN

Dagen i dag startet ikke før klokken 11(!!!!) tok Thea opp i sengen min klokken 7 for litt mat, så sov hun helt til 11 igjen - vanligvis får hun mat i 6- tiden så sover hun til 8- tiden igjen; men den gang ei!


Når vi hadde hatt litt morgenkos og stelt oss var det på tide å løpe ut dørene for å rekke tannlege timen min. Jeg hater virkelig tannlegen og får helt vondt i kroppen når jeg er der. I dag skulle jeg egentlig borre ett hull (som jeg forsåvidt skulle sist gang også), men klarte det ikke i dag heller. Hele meg går bare i vranglås :-/

Etter at jeg hadde vært å pusset tennene hos tannlegen siden jeg ikke turde å borre tok vi oss en ørliten shoppingrunde. Jeg skulle igrunn ikke ha noe, men endte opp med 3 rammer :-)
Og JA: noen av dere hadde rett igår! Jeg har fått meg leilighet fra 1. Mai og jeg gleder meg som en liten unge til å flytte inn! Meg, Thea og lille voffsen skal få det SÅÅÅ koselig.

SMILER FRA ØRE TIL ØRE

Hva har jeg gjort på de siste dagene, og hva er det som er så spennende - noen som klarer å tippe? :-)

 INNKJØP # 10.04

Som jeg har nevnt tidligere så var jeg i byn med Silje på tirsdag, egentlig skulle jeg bare være med hun for å se på klær, men endre opp med litt sommerklær til snuppen også! Hun trenger jo sommerklær til vi skal til Rhodos :-) 


3 sommerkjoler, fra h&m og cubus


2 gensre, en body & en tights. fra h&m og cubus


..sist, og minst; siklesmekker (hun slever endel), lue til å ha under luen, og enda en koseklut!

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra Åsane, måtte kjøpe grøt og fikse litt ting. :-) Senere skal jeg fortelle dere om den spennende tingen jeg har snakket om i flere innlegg nå!

HJELP MEG

Jeg har meldt lille gullet mitt på norgesherligstesmil, så hvis dere vil gjøre meg en supertjeneste stemmer dere på hun ved å klikke >HER<. :-)
BARE NOE JEG FANT I ARKIVET


 .. Å kose med jenten vår, følge utviklingen hennes, se hun vokse, se hun sove, se hun smile, se hun gråte - ja, rett og slett alt som har med hun å gjøre! 

 .. Å passe i klærne mine igjen

 .. Å feste (missforstå meg rett, jeg gleder meg utrolig masse til lillemor kommer - og skal selvfølgelig ikke ut hver helg, men man slutter ikke å leve selvom man får barn!)

 .. Julaften! Jeg elsker virkelig julaften! God mat og masse pakker, dessuten får jeg verdens beste julegave. 

 .. Å begynne på skolen igjen. Haha, trodde aldri jeg skulle savne skolen, men når du går hjemme ett årstid merker du at du faktisk kan savne skolen.

 .. Å se Tony med barnet vårt. Det er faktisk det jeg gleder meg mest til!

 .. Å ta sol igjen! Har ikke tatt sol ett eneste minutt under svangerskapet.

 .. Å farge håret. Har heller ikke farget håret en eneste gang under svangerskapet. 

 .. Å kunne se tærne mine igjen. Haha, normalt? Nei - men seriøst, jeg føler meg som en hvalross. 

 .. Alle hormonene er borte. Nå tar jeg så lett på ting at det er skummelt. 

 

.. Som dere skjønner er dette ett gammelt innlegg som jeg skrev mens jeg var gravid. Jeg er ikke noe særlig flink å blogge for tiden, men dagene bare flyr av gårde - og jeg er supersliten når Thea sover så da sovner jeg ofte selv også. I kveld skal jeg noe spennende! Og kanskje det kommer ett innlegg med innkjøpene jeg gjorde på shoppingrunden med Silje & Mathea igår! Vi kjøpte masse sommerklær til sjarmørene våre :-) Nå ligger Thea å spreller litt på gulvet mens jeg holder på å vaske litt klær før det er middag. 

TRAVLE DAGER

Denne uken blir travel, jeg har mye mer på planen enn jeg vanligvis har - men det er kjekt å ha litt å gjøre på!
Idag var det egentlig pass og bankkonto til Thea som stod for tur, men ser ikke ut som det kan bli gjort idag så da tar vi oss heller en shoppingrunde med Mathea og Silje :-)

Holder forresten på å "avvende" Thea for nattamming, tidligere har hun hengt i puppen fra 02 om natten til vi står opp i 8-9 tiden. Det har vært utrolig slitsomt, og hun har bare trengt kosen. Nå får hun heller grøt i 8 tiden, så flaske i sengen i 24 tiden så får hun faktisk ikke mat igjen før etter 06! Håper på noen netter med litt mer søvn framover :-)

EN LITEN UPDATE!

Påsken er snart over, og den vanlige uken nærmer seg. Vi har hatt en kjempe fin påske med gode venner, og god familie!
Begynte påsken med to dager på Gol, og en liten svipptur til Sverige. Det ble masse bilkjøring, men Thea Celin var en engel - eneste hun ga lyd fra seg var når hun var sulten eller ville strekke litt på seg.
Leide leilighet på Gol, og kjørte til Sverige en av dagene, tok båt fra Strømstad i Sverige til Sandefjord før vi kjørte til Gol igjen.

Når vi kom hjem kjente vi at vi var godt slitne blitt, så vi har egentlig bare slappet av.
Meg og Tony tok oss en tur på kino igår å så den nye american pie filmen, morsom film - og det var godt å bare slappe av litt etter mye fart og spenning i påsken!

I dag var vi på påskemiddag hos farmor/oldemor å spiste pinnekjøtt :-)
Nå er snuppen på vei i seng, så skal jeg få ryddet litt før jeg også faller i søvn! Denne uken blir spennende tror jeg, men vil ikke røpe noe til dere enda :-D

BADELAND

Jeg er kjempe rastløs for tiden, og vil ha noe å gjøre på hele tiden! I går ville jeg i badelabd for å se om Thea likte det siden hun elsker å bade her hjemme :-)
Hun var litt skeptisk i begynnelsen siden det var masse folk og masse lyder, men etterhvert smilte hun og koste seg.

Akuratt nå ligger Thea oppå meg å sover, jeg har sendt pappa/morfar avgårde for å kjøpe reiseseng siden vi drar på påsketur imorgen!
Senere blir det en liten time på trening med mamma så da skal gullet være med Tony :-)

PÅSKEFERIE!!!

Nå er det endelig påskeferie, og jeg slipper å gå aleine hele dagen! Påsken startet fint for min del, på fredag ble det stille og rolig kveld - mens på lørdag skulle jeg ut for å feire bestevenninnen min som ble 18 år! Vi forset med noen kompiser før turen gikk videre til byn i noen timer :-)

På søndag stod jeg opp til deilig frokost som mamma hadde laget, Thea kom hjem igjen så jeg fikk kose med gullet før hun skulle sove igjen - i det hun sovnet gikk meg og pappa ut for å øvelseskjøre litt, noe som gikk overraskende fint selvom jeg syntes det er fantastisk kjedelig!

Nå ligger Thea å spreller litt på gulvet mens jeg skal rydde litt, koke flasker og lage flasker før vi koser oss litt å sovner en time! Senere i dag vet jeg ikke hva planen er, kanskje vi drar i badeland en tur? På onsdag skal jeg ha kjøretime før vi drar til Gol å blir der i to dager :-)

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits