INNKJØP # 27.05

Dagen igår gikk plutselig alt for fort, og jeg fikk rett og slett ikke tid til å skrive innlegget jeg hadde lovet dere så her kommer det;

klarer desverre ikke å rotere bildet fra tlf, men det er 3 bukser fra Cubus.

klarer ikke å rotere dette heller, men 3 gensre fra Cubus.

To kjoler fra Cubus.

Tidenes søteste body kjøpt på barnebutikk. :-)

VI HAR DET BRA

God morgen sunshines!

I skrivende stund ligger jeg faktisk å venter på at syvsoveren min (Thea Celin) skal våkne slik at vi kan starte dagen. De siste dagene har solen virkelig vist sin fine side her til Bergen, og været har vært helt nydelig. Vi har vært masse ute; med en vennine av meg, med ett vennepar, på en gård, med mormor og morfar osv.

Ellers nyter vi ferien til det fulle. Slapper av og koser oss, alle dager skulle vært ferie spør du meg. Idag erviinvitert til farmoren til Thea Celin på middag så vi får se om vi tar en tur ut der om formen til Thea Celin er fin. Utenom det har vi ikke store planer i ferien bortsett fra å reise på besøk og endelig flytte, jippi!!!!!

Var forresten på uplanlagt vår/sommer shopping til Thea Celin igår så innkjøpene får dere se senere om det er noen som vil det?

Nyt dagen dere <3

ØNSKER TIL THEA CELIN'S ROM

Nå kan jeg virkelig telle ned til vi flytter inn i nye leiligheten og vi gleder oss stort! Innredning blir nok det gøyeste, så blir det endel maling og småting etterhvert. Idag har Thea Celin fått seg barnebord som hun skal få på rommet sitt når vi flytter inn i nye leiligheten, men det er jo endel ting til jeg vil ha. Hun mangler ingenting, og har egentlig alt hun trenger, men jeg elsker å dille, dulle og bytte ut ting. Jeg har iallefall sittet sammen en kjapp ønskeliste på ting jeg skal kjøpe til rommet hennes underveis, vi tar litt og litt så blir det nok bra til slutt. Jeg er veldig usikker på om jeg vil ha stjernekassene eller om jeg vil ha noen andre kasser, men det finner jeg ut av etterhvert; kassene blir iallefall kjøpt sist!


1. Nydelig juniorseng fra troll, du finner den >her<. 2. Stjerne speil >her<, 3. stjerne lampe >her<. 4. Stjerne trappestol >her<.


5. Stjerne bokrekke >her<. 6. Stjerne kasse >her<. 7. Deilig stjerne ullteppe >her<
 

Litt dyr liste, og derfor kommer jeg ta litt og litt. Rommet kommer til å bli veldig rosa og veldig ''girly'' men det er faktisk helt greit når de er små! Etterhvert som hun blir større skal hun selvfølgelig få velge leker, møbler (så langt det lar seg gjøre) og farger helt selv. 

Og forresten, er det noe spesielt dere vil lese om nå som jeg er blitt litt flinkere på bloggingen iallefall?! Skrik ut, jeg er tom for ideer og trenger tips fra dere om hva dere vil lese om. 

SOLSTRÅLE

For en nydelig dag dere! Solen skinner og jeg er bare utrolig lykkelig. Dagen (natten vel og merke) startet klokken halv fire, da kom Thea krypende oppi sengen min og ville ha dyne mens hun strøk meg på kinnet og sa "mammaaa".

Vi sov videre, og når klokken var like over syv startet vi dagen skikkelig med litt frokost og enda mer kos før vi dro avgårde i barnehage og praksis. Denne uken har jeg praksis på barneskole og er med 1. klasse noe jeg stortrives med. Herlighet så kjekt det er å jobbe med større barn, det er faktisk så kjekt at jeg har vurdert å bli barneskolelærer eller noe i den duren.

Ellers har det ikke skjedd stort! Hentet Thea Celin i barnehagen så dro vi hjem og lekte ute mens tanten laget deilig nachos til middag.

Nå leker Thea Celin litt mens jeg oppdaterer kjapt! Etterpå skal jeg slenge meg med i leken før det er bading, kvelds og leggetid for hun. Når hun er i seng og sover så skal jeg, Tony og Marita (min bestevennine) på herbalife helsetreff, dere skjønner det at ett av målene fra 1. april er en sunnere livsstil. :-)

PERFECT HOME

I forje innlegg skrev jeg jo at jeg hadde vært på storparty med perfect home, og at jeg er helt forelsket i så og si alt perfect home selger. De har så ufattelig masse fint, men jeg må kjøpe litt og litt. Jeg har allerede endel ting derifra, blandt annet; Family ramme, lekekurv, 8 hvit lilje middagstallerkner og garantert noe jeg ikke kommer på. Det jeg bestilte igår kommer sannsynligvis denne uken, men jeg får ikke pakket det opp før jeg flytter inn i nye leiligheten, noe som er veldig kjipt, men man må være fornuftig innimellom også. 


2 grå hjertekranser, de blir nok veldig fin på veggen, og to lyskuler til å ha i stuen (tror jeg). 


Hvit lilje fløte-/saus mugge, 3 delt skål med 3 små skåler, 4 frokost asjetter og fire eggeglass. Jeg bare elsker hvit lilje serien, og en dag skal jeg ha 8 av alt, pluss alt tillegget som bestikk, ildfasteformer osv.

Dette var det jeg kom på i farten, tror ikke jeg bestile noe mer, men om jeg gjorde det vil jeg jo få meg litt av en overraskelse når jeg pakker opp! Ellers vant jeg også en duft''lampe'' siden jeg hadde med meg flest gjester, og jeg bare gleder meg til å sette den opp i stuen eller på badet, den lukter bare himmelsk! 

Nå skal jeg lage meg ett stort glass sjokolademelk siden vekten synker uten at jeg gjør noe for det, så da kan jeg fint unne meg det ikveld altså! Imorgen er det ny uke for min del, da starter praksisperioden min før det er påskeferie og innflytting i ny leilighet; fantastisk altså! Og forresten; idag ble jeg endelig eier av Bergans bæremeis, noe jeg egentlig har ønsket meg siden Thea Celin ble født, og det er jo aldri for sent! I sommer skal vi nemlig gå prekestolen med mine foreldre så da er den jo genial. Dessuten må det jo bli noen fjellturer også om være tilsier det. 

Vi blogges! :-)

I <3 SALE

Hei, og hopp mine få trofaste lesere! Jeg er en elendig blogger, og det vil jeg fortsette å være i to ukerstid framover. 1 april flytter vi inn i ny leilighet og jeg har sittet meg en god del mål som skal følges fra da. Uansett; her om dagen tittet jeg innom kremmerhuset.no siden jeg elsker interiør og de har så ufattelig masse fint, og ikke minst billig. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe stol og bord til Thea Celin som hun kan ha på rommet sitt, og når jeg så at stolene var på salg til bare 99,- pr stk måtte jeg bare slå til! 


To av disse står pakket i en kartong i bilen min, og skal nok ikke bli pakket opp før vi flytter inn i nye leiligheten. Nå mangler bare bord så er en av tingene jeg ønsket til Thea Celin sitt rom i boks.

 Jeg har jo også kurvdilla og når det var 30 % avslag på ''kurvbrett'' måtte jeg jo bare ha ett slikt også! De er så fine på bordet med masse lys og pynt oppi. 


Senere kommer ett innlegg om mine nye innkjøp hos perfect home. De har så sinnsykt mye fint at jeg blir gal, og ikke vet helt hva jeg skal kjøpe først og sist. Meg, mamma, min søster og min kusine var på storparty på perfect home igår så både meg og mamma svidde noen lapper ja. Om du bor i bergens/lindås området vil jeg absolutt anbelale å titte innom Anette sin side >HER<, bedre service og oversikt får du ikke. 

SVAR TIL DERE

Hva er det mest utfordrene med å få barn så ''tidlig''? Det mest utfordrene er utvilsomt det å kombinere mammalivet og studentlivet. Alle har forventinger til meg, og jeg sliter med å ''tilfredstille'' alle til tider. Det er jo også utfordrene med alle dumme kommentarer du får, og alt det dumme folk mener. At jeg fikk barn når jeg var 17 år er jo galskap i følge mange, og mange mente jeg ikke kom til å klare det. Heldigvis klarer jeg det ufattelig godt, og er den beste mammaen for Thea Celin. Det å få barn i en alder av 17 år er ikke noe jeg anbefaler andre ungdommer. Det er tungt og du må tåle en hel del dritt.  

Hvordan er en vanlig dag for deg og Thea Celin? I en ukedag står jeg opp klokken 06, vekker Thea Celin 06.30 før vi kjører mot barnehagen og skolen klokken 07. Der er hun som oftest til alt mellom 13 og 15 mens jeg er på skolen. Når jeg henter hun drar vi hjem, spiser middag, leker og koser oss før det er kveldsmat og legging. Enkelt og greit. 
I helgene står vi opp når vi våkner (det hender faktisk at jeg våkner før Thea Celin), koser oss med deilig frokost sammen, ser litt på tv og leker stortsett mer. Vi pleier også å dra på besøk til enten mormor, farmor, eller venner før vi drar hjem til kveldstid og legging. Kanskje kjedelige dager for noen, men jeg storkoser meg. 

Hva liker du best til middag? Vanskelig spørsmål, jeg elsker jo middag og iallefall bernesaus så kanksje taco med bernesaus? Er også veldig glad i biff, fløtepoteter og bernesaus eller lasagne :-) 

 

Hva er det beste Thea Celin får til middag? Ha ha, Thea Celin er som moren og elsker mat. Favorittene må være taco, lasagne og spagetti med kjøttdeig/pølse. 

Hvordan går det med skole og slikt etter du fikk barn, er det noe du anbefaler for andre å få barn under skolegang? Som jeg nevnte over er det beintøft og veldig lange dager med mange forventninger. Det er overhodet ikke noe jeg anbefaler andre.  

Er du og Tony kjærester siden dere var på date? Nei, det er vi ikke. Må man være kjærester for å gå på date?

Hva skjer mellom deg og Tony? Hva som skjer mellom meg og Tony er noe jeg vil holde for meg selv enn så lenge. Kan si så mye som at vi kan kose oss veldig sammen og samarbeider bra. 

Hvilke ord kan Thea Celin? Thea Celin kan si; mamma, pappa, tante, momo (mormor), hei, nei, ja, voff, æsj og sikkert fler ord jeg ikke kommer på i skrivende stund. 

Ditt beste minne? Mitt beste minne er uten tvil den dagen jeg fikk Thea Celin på brystet for første gang, den følelsen i det øyeblikket kan ikke beskrives med ord og jeg lengter etter den følelsen! Jeg har også mange gode minner med familie og venner, og ting Thea Celin har gjort opp igjennom, men den følelsen av å få hun på brystet for første gang tar kaken! 

Trener du? Hvor? Tja, jeg skal bli veldig flink til å trene på Meland Aktiv på Frekhaug når vi flytter dit. 

Har du lagt på deg etter graviditeten? Jeg raste ned en periode når jeg var innlagt på sykehuset, så gikk jeg opp igjen noen kilo. Nå veier jeg 60 kg som er helt normalt selvom jeg veide 53 før graviditeten. 

Skal du gå på skole til neste år? Ja, det skal jeg! Da er det siste år på videregående :-)

Hva bil har du? Jeg cruicer rundt i en Mercedes c180 (?) 

 

A BEAUTIFUL DAY

Dagen igår var helt fantastisk til tross for 2-3 timer søvn og at vi stod opp klokken 06. Å stå opp tidlig gjør på en måte ingenting, Thea Celin er rene solstrålen når hun står opp så alt er bare fryd og gammen.

Leverte hun i barnehagen før jeg kjørte på skolen og skulle være der fram til 12. Når jeg var på vei hjem ringte jeg Tony å dro han med meg på trening, så der ble vi i 1,5 time. Når vi var ferdig å trene var begge ganske utslitt, jeg dro hjem å slappet av før jeg lagde middag mens Tony kjørte å hentet Thea så dro han hjem til seg med Thea Celin.

Etter på tok vi oss en runde på senteret og jeg fikk kjøpt litt smådill og smoothie. Inatt sov Thea Celin hos pappaen sin slik at jeg fikk en hel natt med søvn som var veldig etterlengtet. Det var deilig det!

Nå sitter jeg på skolen og skal gjøre det i noen timer til før det er helg!!! :-)

INNKJØP > 06.03.13

Idag at det aktivitetsdag med skolen som stod på timeplanen, og vi kunne velge mellom fjelltur, skøyter og ski! Jeg valgte skøyter siden det var kjempe lenge siden sist!

Etterpå kjørte jeg innom Åsane for å se om jeg fant noe til meg selv i og med at jeg hadde bursdag igår! Utrolig nok så fant jeg meg en topp, kan ikke huske sist jeg kjøpte noe til meg selv. Theusen fikk selvfølgelig også noe :-)

1-2 str for stor topp men det gjorde ingenting, den var fin selvom!

Litt sommerklær til prinsessen må vi jo ha :-)

Nå står middag for tur og senere skal vi inn i Arna for å feire min, farmor og min kusine sin bursdag! Hurra :-)

IT'S MY B-DAY

Hipp hurra for meg selv som fyller hele 19 år idag, bare ett år igjen til jeg er tyve og halvveis til førti.
Egentlig er ikke bursdag noe stas lenger, den går liksom bare stille forbi helst. Men samtidig er jeg ufattelig stolt over å være 19 år, ha verdens vakreste datter, ha lappen og bil, leilighet og holder på med å fullføre utdanningen. Det er ikke mange 19-åringer som gjør altså.

Uansett; vi begynte dagen tidlig. Thea Celin ble hjemme siden vi skulle til doktormannen, hun har nemlig rast ned i vekt den siste tiden og hønemor som jeg er blir jeg jo litt bekymret selvom helsesøster sa det ikke var noe å bekymre seg over. Vi fikk iallefall tatt endel allergi prøver og diverse så skal vi tilbake igjen neste uke :-)

Nå har vi akuratt spist taco til middag så blir det egenlaget brownies senere. Thea skal kanskje sove hos pappaen sin i natt og da får jeg jo en hel natt søvn som jeg ikke har hatt på veldig lenge.

Vi får blogges! :-)

25 TIMER I BIL

God morgen alle mine kjekke lesere som er blitt ekstremt dårlig på å kommentere.
Den siste uken har gått i surr, og jeg har ikke hatt tid til å blogge.
I helgen dro jeg og 3 andre på harrytur til Sverige sånn plutselig. Det ble til at vi kjørte ned natt til lørdag og var hjemme igjen natt til søndag. Mye bilkjøring, men er man spontan så er man spontan!

Ellers har det ikke skjedd stort! Vi har brukt vinterferien på å leke, gå på lekeland og bare kose oss. Denne uken blir det fult opp med skole, bursdagsfeiring og legebesøk.
Idag er formen helt forferdelig dårlig så jeg kom meg desverre ikke på skolen, imorgen blir det heller ikke skole siden både meg og Thea Celin skal til legen, og på onsdag blir det bursdagsfeiring for meg, min kusine og min farmor!

Ellers så skal jeg prøve å få svart på spørsmålene deres iløpet av dagen/morgendagen så om det er noe mer dere lurer på kan dere legge igjen en kommentar i dette innlegget :-)

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits