BARE NOEN TIPS

God formiddag dere! Her er det overskyet og kjipt vær, men dagen startet på den beste måten den kunne. Thea Celin kom inn til oss i halv åtte tiden og sa så fint ''god morgen, stå opp alle sammen'', da var det bare å komme seg opp for å gjøre oss klar til 2-årskontrollen som vi skulle på halv ni. Thea Celin imponerte både helsesøster og lege med språket sitt, hun snakker som en foss, er lett å forstå og forstår oss andre lett også. Ingenting er bedre for en mamma enn å få skryt av barnet sitt, og se at barnet har det bra. De sa så fint at hun ''oooste av lykke'', noe hun også gjør! Hun har blitt hele 11.3 kg og 92,5 cm lang - helt perfekt i forhold til hennes kurve. Hun er en såpass aktiv jente at selvom vekten bare viste 11,3 gjør det ingenting. 

Etter kontrollen leverte vi hun i barnehagen slik at hun skulle få noen timer der mens jeg slapper av hjemme, formen er fremdeles ikke på topp så jeg bruker bare dagene til å slappe av for det meste. Nå får jeg straks besøk av en vennine og datteren hennes, de skal være med å hente Thea Celin i barnehagen for så å være med oss å kose oss resten av dagen. 

Igår skrev jeg om hvordan livet mitt er om 10 år, og lovet dere at neste innlegg skulle være hvilke blogger jeg leser. Jeg leser svært få blogger fast, men er innom alle som kommenterer og alle med en spennende overskrift. Jeg som er mamma syntes jo naturligvis at det er kjekt å lese mammablogger siden jeg har noe til felles for dem, og en god forståelse for hva andre mammaer skriver. 


>mybeat< blir skrevet at skjønne Mathilde som har en nydelig liten gutt på seks måneder. Mathilde er en gammel vennine av meg og jeg ''fulgte'' hun gjennom graviditeten. Kjente lille prinsen sparke og fikk se den voksende magen de gangene vi møttes. Mathilde skriver om masse forskjellig, hun skriver om livet som mamma, hverdagene sine og en liten desj med interiør; altså, alt jeg liker å lese om! Når man kjenner en person er det jo ekstra gøy å lese hva de gjør på om dagene når man ikke treffes så ofte lenger. Mathilde er også veldig flink til å ta bilder, og skriver veldig ryddige og fine innlegg. 


>lindevegen< blir skrevet av kreative Silje, hun venter sitt første barn; en jente. Hun er en skikkelig inspirasjonskilde og lager så sinnsykt mye fint helt fra bunnen av. Hun legger ut ''prosjektene'' sine og oppskrifter slik at andre også kan få prøve seg på de flotte tingene hun lager. Hun har en interesse for interiør, noe jeg også elsker; da er det jo ekstra gøy at hun lager ting selv slik at ting kanskje blir litt billigere og mer personlig? En inspirasjonskilde uten like!

Ellers titter jeg innom: rebekkafylling.com, villapaprika.no og ronjan.blogg.no :-)

Leser dere noen av disse bloggene?

Imorgen kommer ''fem ting jeg ikke klarer meg uten'', kanskje dere får en sniktitt på min kjære samboer som aldri har vært skikkelig på bloggen før?! ;-)

 

OM 10 ÅR.

Mitt bloggfravær kan forklares kort: sykehus innleggele, narkose og problemer. Ikke noe dramatisk og nå skal alt bli bra, heldigvis. Ellers er jeg fremdeles litt dårlig etter mandag, sliter litt med å få i meg mat og er mye svimmel, men det går seg nok til etterhvert. Thea Celin har korte dager i barnehagen mens jeg er hjemme å pleier meg selv slik at jeg er klar for en ny uke på kommende mandag. Min kjære samboer er også hjemme med meg for å passe litt på meg, hjelpe meg med ting jeg trenger hjelp til å rett og slett bare dulle litt ekstra med meg. 

Jeg lovet dere jo minst ett innlegg for dagen med forskjellig tema og sist jeg blogget var temaet ''sminken min'', denne gang er det ''hvor ser du deg selv om 10 år?'' 

Det er jo utrolig vanskelig å se fram så langt i tid, og man vet jo aldri hva som kan skje. Fortsetter ting i den retningen jeg vil har jeg oppnådd mye om 10 år, og livet er nok mer eller mindre komplett da. 

Om 10 år er Thea Celin skolejente og vel så det, jeg nyter livet mitt sammen med min kjære og våre 3 barn, vi har kjøpt oss en stor enebolig (eller tomannsbolig som vi leier ut halvparten av). Jeg har fått drømmejobben og gleder meg til jobb hver dag. Kanskje vi planlegger bryllup og hyttekjøp også? Drømmen er iallefall å gifte seg når jeg er helt ferdig med barn og dem kan være brudepikene/brudemennene våres <3 Jeg har også lyst på hytte ved sjøen som vi kan bruke både om sommeren og vinteren, en båt står også høyt på ønskelisten men inntil videre låner vi svigerforeldrene mine sin båt så mye vi vil :-) 


ååh, dette er virkelig drømmen! Tenk å kunne ta med seg hele familien ut på en slik hytte om sommeren da, så idyllisk og så fint! 

Jeg kan fort sitte å drømme meg bort i alt som kommer til å skje i framtiden, jeg vet at det blir bra! Det blir hva du gjør det til selv. :-) 

Imorgen kommer det innlegg om blogger jeg leser, kanskje dere også leser noen av de samme bloggene som meg? :-) 

Day 1

Siden jeg ikke har så veldig mye å blogge om fortiden, og dere ikke kommer med noen forslag tenkte jeg at jeg rett og slett bare kunne kjøre igang med 15 dager - og forskjellig hver dag. Jeg skriver ett innlegg hver dag om for eksempel livet mitt akuratt nå, hvor jeg ser meg selv om fem år, hvordan det var å bli mamma - ja, rett og slett forskjellige ting! Idag står det ''sminken min'' på planen, så da skal jeg vise dere den daglige sminken min, som igrunn er ganske kjedelig, og veldig veldig enkel! Bruker maks 15 minutter på badet om morgenen, og det er deilig det!Til hud: True match foundation i fargen sable/sand fra loreal, mineralpudder i fargen ivory 2 fra mary kay, solpudder i fargen 01 light/medium fra clinnique, pudderrouge i fargen shy blush fra marykay.
Til øyne: nudes øyenskygge fra h&m, glitter øyenskygge fra h&m, eyeliner i fargen black fra h&m, volume million lashes mascara fra loreal
Til øyenbryn: øyenskygge i fargen espresso fra marykay, øyenbrynstift i fargen soft black fra marykay 
Til leppene: Helt enkel lipsyl med farge i fargen 22 

Imorgen kommer innlegg om ''hvor jeg ser meg selv om 10 år'' :-) 

Nå skal jeg straks vekke lillemor i huset, vi skal ut på tur med naboene før vi skal bake boller og kose oss inne i ruskeværet. Senere tror jeg vi får ett vennepar på middag og film og vips; så er det en ny dag! Håper dere får en strålende lørdag, nyt helgen!

NY UKE - NYE MULIGHETER

Da var det mandag igjen, og akuratt en uke siden sist mandag. Mandag er dagen for å starte på nytt, slik er hver mandag for meg.

Denne uken blir det mye skolearbeid og lite blogging, men skolen må prioriteres - det er jo snart eksamen! Bare denne uken er det tre prøver og en aktivitet i Byn som vi MÅ på - etter alt dette er det heldigvis veldig veldig etterlengtet vinterferie <3 Det blir godt for både store og små!

Tenkte bare å titte innom for å ønske dere en riktig god uke, grip mulighetene!

VELKOMMEN TIL OSS

... I mjåtveitmarka! Jeg er en elendig blogger og syntes rett og slett at blogg er kjempe kjedelig og bare stress. Leserne forventer innlegg med gode bilder og gjennomtenkt tekst, noe jeg ikke kan gi dere lesere.

Uansett, jeg trives jo med å blogge når det passer MEG, men det er ikke flere ganger for dagen. Nå som ting begynner å komme helt på stell her hjemme hos oss tenkte jeg å ta bilder av rom for rom til dere, først gang så bad - bod - soverom1 (vårt) - stue - soverom2 (Thea Celin sitt) - spisestue - kjøkken; høres dette greit ut? :-)

En liten smakebit på gangen kan dere jo få... :-)

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits