HELT ELENDIG, NOK EN GANG

Nok en gang kan jeg kalle meg selv for tidenes dårligste blogger, helt elendig er jeg faktisk. MEN, jeg har ikke stort å blogge om heller - så om dere har tips er det bare å komme med det!

Iløpet av morgendagen skal inneboden vår være ferdig som garderobe, og gangen skal se noen lunde OK ut. Jeg er på jakt etter to små "kister" en stor, og en litt mindre - men jeg må liksom finne de perfekte! Så når leiligheten er HELT klar (noe den snart er) så skal dere få se alt sammen! :-)

Nå, en liten smakebit ;-)

DETTE ER SKUMMELT

Denne helgen skal Thea Celin tilbringe hele helgen hos pappaen sin (fredag til søndag), noe jeg absolutt ikke er vandt til - og dermed syntes det er skummelt.

Jeg vet jo at hun har det bra, men det er likevel en del av meg som mangler. Det blir iallefall veldig godt å få hun hjem igjen imorgen :-)

Ellers går dagene stille og rolig fram til klokken 15 når jeg henter lille turbottollet i barnehagen, på skolen har det vært rolig siden jul nå - men snart blir det nok fult kjør igjen! Igår hadde vi naturfag framføring hvor jeg og gruppen min fikk 5/6, noe som er knall bra og vi var rimelig stolt etterpå når vi var best i klassen.

Nå er mannen i hus på jobb så jeg skal svinge meg rundt med vaskekosten tror jeg, det trengs alltid! Senere skal jeg trene med en vennine så blir det muligens fest senere ikveld! Ha en strålende dag dere <3

ÅRET SOM VAR

Tenk dere, nå er vi allerede i 2014 - det er nå over to år siden jeg ble mamma for første gang, og tiden har gått så ufattelig fort!

Disse to årene har vært fylt av masse glede, sinne, frustrasjon, nervøsitet og sykdom. Det har vært de to verste, men samtidig beste årene i mitt liv. Som de fleste vet ble jeg kjempe syk etter fødselen med Thea Celin - blodforgiftning fra bunn til topp, og en elendig form i flere uker! Men med gode foreldre kom jeg meg fint gjennom det og fikk endelig nytt tiden sammen med min nyfødte <3

I 2013 avsluttet jeg mitt 2. år på videregående og begynte på mitt 3. Det er jammen ikke bare, bare å være alenemamma og student altså - iallfall ikke med sykdom på slep. I 2013 møtte jeg også min fantastiske kjæreste, og kort tid etter at vi ble offisielt sammen flyttet vi inn i leiligheten vi bor nå. Vi brukte mye av sommeren i båt, hos mine foreldre og hadde en fantastisk ferie til Bulgaria - sunny beach.

2014 blir ett spennende år, men også tøft. Jeg skal nå fullføre siste året på videregående med gode karakterer - før jeg skal videre på høyskole for å videreutdanne meg. Jeg skal også på Haukeland for en liten sjekk i februar, noe jeg gruer meg veldig til - men satser på å gå ut derfra med gode svar. Ellers har jeg jo selvfølgelig noen små planer for leiligheten, litt maling og diverse står for tur innendørs - og terasse med gjerde rundt står for tur utendørs!

Jeg har som mål å bli flinkere til å oppdatere dere, men da må dere også bli flinkere til å kommentere! Er det noe spesielt dere vil lese om så er det bare å skrike ut! :-)

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits