BARE ETT LITE TIPS....

Idag har jeg vært på skolen for første gang på veldig veldig mange uker. Heldigvis var det bare 2 timer så det gikk veldig greit. Imorgen er det 6 timer, men jeg gleder meg allerede! Å sitte hjemme dag ut og dag inn er ikke bare kjekt, så å komme seg på skolen igjen er BRA!
Formen akuratt nå er helt på bunn, men håper den er bedre senere/imorgen slik at jeg kommer meg på skolen.

Etter skolen kjørte jeg rett innom øyrane torg siden jeg måtte vente på å hente theusen, der fant jeg ett kjempe kupp! Nydelig "fat" til å ha pynt, kaffemaskin og alt du vil ha på til den lille sum; 99,- på Nille! De har jo så ufattelig masse fint, og ikke minst billig.

Nå slapper vi bare av i sofaen, Thea er stuptrøtt og klar for sengen ganske snart. Da skal jeg kose meg med hotel Cæsar, nattpatruljen og unge mødre på tv :-)

IKKE BARE EN, MEN TRE

..Som jeg nevnte tidligere har jeg fått 3 flotte pakker i det siste. Mest barnemat og en ting til meg selv, men slik er det jo alltid; Theusen får mest, mens mammaen får litt. Er vi på shopping er det Thea som ender opp med mest. Elsker å kjøpe nye ting til hun, uansett om det er klær eller leker. Uansett; Første pakke er 20 frukt smoothier fra Nestle, disse ''buzzet'' vi. Jeg er nemlig medlem på >buzzador< hvor du kan være ''prøvekanin'' på diverse produkter som passer deg, og dette helt gratis! Det eneste du må gjøre er å bli medlem, bygge poeng så motar du gratis pakke. Kjempe lurt, og vi får jo testet så masse bra :-) Thea elsker disse fra Nestle, og spiser en slik omtrent hver dag. Kjempe enkelt å bare ha med i stellevesken feks. 

Neste pakke var fra perfect home. De har så sinnsykt mye fint, og jeg kunne egentlig bare kjøpt hele katalogen! I og med at jeg snart har bursdag kjøper jeg ikke alt for masse, og ønsker meg heller ting til bursdagen. Denne vasen bare måtte jeg ha. Så enkel, men samtidig så fin! Nå mangler bare blomsten så er den perfekt :-)

Siste pakke er fra >hipp<. Her var vi også ''prøvekaniner'' og det meste falt i smak. Smoothie er Thea veldig glad i, og det går ned på høykant! Kjekt/risflak er hun også veldig glad i og storkoser seg med det når hun får det. Kornblanding der imot, det falt ikke helt i smak her i hus. Prøvde å blande med youghurt, men hun var ikke spesielt glad i det. Det gikk ned, men hun hadde nok spist mer om det ikke var korn i, tror egentlig bare det er en vanesak så vi må bare prøve litt og litt innimellom. 

Nå sitter jeg i sofaen å slapper helt av etter en lang og deilig dusj. Imorgen står skole og barnehage for tur og jeg gleder meg faktisk! Det blir godt å komme igang med hverdagen igjen, tro det eller ei! Nå avslutter jeg her, så skrives vi imorgen :-)

SUPER KOSELIG

Da går denne helgen mot slutten og vi nyter dagen hos mine foreldre. Igår var jeg, Thea og pappaen på lekeland sammen med andre barn, mammaer og pappaer! Alle tre storkoste seg, og Thea var helt i hundre. Etter lekeland dro vi til mine foreldre å spiste mat før vi la Thea og dro ut til noen venner på spillkveld. Alt i alt en kjempe perfekt dag, selvom det ble sent igår og jeg føler meg litt som en zoombiemamma :-)

Etter lekeland tok vi oss en tur på lagunen storsenter, kjempe stort senter med så masse praktisk! Tipper jeg kunne gått rundt der i evigheter og kommet hjem med masse vi egentlig trenger, og masse vi overhodet ikke trenger. Uansett; Thea fikk seg ny lue og nye labber fra janus, noe hun trengte!

HATER Å HA BARNEFRI

Hei og hopp! Idag er det lørdag, og en dag nærmere mandag. Denne helgen har jeg egentlig barnefri, noe jeg for så vidt hater. Men vi skal på lekeland alle sammen om litt. Heldigvis pleier jeg aldri å være borte fra hun hele helgen når det er pappahelg, men det har skjedd.
Ellers prøver jeg jo å "nyte" fridagene så godt som. Igår dro jeg med meg bursdagsjenten Tonje på Dolly for å feire dagen litt. Der ble også noen andre venniner av hun med for å overraske hun.

Jeg skulle jo egentlig viser dere noen pakker igår, men siden ene lå i bilen som pappa lånte ble ikke det til! Skal prøve å huske det til ikveld :-)

Nå må jeg hoppe opp av sengen, sminke meg smått og gjøre meg klar til å dra på lekeland! Ha en fin lørdag :-)

THEA'S FØRSTE MØTE

... Med hest! Hun har tidligere sett hester i barnehagen, men aldri på så nært hold som idag.
Etter middagen bestemte jeg meg for at meg og Thea skulle ta oss en tur på travparken for å se på løp med Marita.
Alle som kjenner meg vet at jeg har hatt 2 (delvis 3) hester opp igjennom, og at hest var min store lidenskap for noen år siden!
Når jeg ser hestene tippe forbi kjenner jeg utrolig på savnet etter å ri, styre på i stallen og konkurrere. Nå er jeg blitt så pysete at det er såvidt jeg tørde å klappe de.
Theusen storkoste seg iallefall og ville bare se mer og mer når hestene var løpt forbi, hun klappet og fulgte godt med. :-)

JEG ER TILBAKE FOR GODT

.. Håper jeg iallefall. I dag ble jeg utskrevet fra sykehuset etter 3 uker som innlagt, heldigvis med åpen retur i og med at jeg fremdeles er under utredning. Formen er veldig svingene, og ikke bedre enn når jeg ble lagt inn. Haukeland og Haraldsplass har undersøkt alt de kan (bortsett fra en ting som jeg venter på, men kan ta noen uker) så det var ikke mer de kunne gjøre. Jeg har fått med smertestillende og på mandag begynner den virkelige hverdagen igjen. Da er det tilbake på skolebenken, og sunn mat. Disse tre ukene på sykehus er det ingen hemmelighet at det har blitt store doser usunn mat, godteri og det som ellers falt meg inn. Men til min store overraskelse har jeg gått ned 2 kilo til tross for dritt mat, det har nok noe med at matlysten ikke er helt på topp, og formen er dårlig. Jeg sover når jeg kan (på dagtid når Thea er i barnehagen eller jeg er på sykehuset) og på kvelden når hun er lagt. 

Heldigvis holder smertestillende ting litt i sjakk slik at jeg kan fungere som mamma når det trengs. Thea har vært endel hjemme denne uken (mandag, tirsdag og idag), men det var bare godt for oss begge. Mandag og tirsdag var jeg hjemme og bare koste med masse med hun, men idag var hun hjemme med pappaen sin siden hun sov hos han. Imorgen skal vi egentlig på Dolly Dimples å feire en vennine som fyller 19-år, men det er pappaen sin helg så godt mulig det bare blir meg. Koselig blir det uansett, og jeg har ikke sett hun siden i sommer! 

Nå skal jeg straks avgårde for å hente gullet før det blir middag hos mine foreldre så får vi se om vi blir her til imorgen eller ikke. Igår fikk jeg hentet en pakke jeg har ventet på enstund, og det er enda to pakker som venter på meg i posten! Lover å vise dere det når jeg har tid og internett. Kan røpe så mye som at 2 av pakkene er til Thea, mens en er til hjemmet. 

Inn i min 3. uke

Hei, og god søndag!
Sist jeg blogget (før ønskelisten) lå jeg på sykehus, og hadde operert. Jeg er fremdeles innlagt, men hjemme endel på permisjon heldigvis! Får levert Thea i barnehagen før jeg drar opp på sykehuset i noen timer så rekker jeg å hente hun igjen også.

BURSDAGSØNSKER

Heldigvis er det enda en stund til bursdagen min, men jeg sitter allerede å ser på hva jeg ønkser meg! Har så ufattelig mange ønsker til leiligheten, og ingen til meg selv sånn i bunn og grunn. Dette er nok den dyreste ønskelisten jeg noen gang har laget, men jeg lager også denne for å se hva jeg kan spare til. Ønsker meg endel småting også som kommer veldig godt med. :-)


1. (oppe til venstre): Kremmerhuset 49,-   2. (oppe til høyre): Kremmerhuset 129,- 
3. (nede til venstre): Jysk 80,- for to   4. (nede til høyre) Kremmerhuset 129,-  


1. (oppe til venstre) Living 3995,-   2. (speilet til høyre) Jysk 450,-   3. (nede til venstre) Living 5995,-


1. (oppe til venstre) Riviera maison 179,-   2. (oppe til høyre) Riviera maison 299,-
3. (nede til venstre) Skeidar 169,-   4. (nede til høyre) Skeidar 269,- 


1. (oppe til venstre) h&m 129,-   2. (oppe til høyre) Kremmerhuset 49,-
3. (nede til venstre) Riviera maison 179,-   4. (nede til høyre) Riviera maison 299,- ønsker meg to 


1. (oppe til venstre) Kremmerhuset 129,- denne kom to ganger...   2. (oppe til høyre) Ikea 19,- ønsker meg fire.
3. (nede til venstre) Kremmerhuset 29,- ønsker meg to.   4. (nede til høyre) kremmerhuset 39,- ønsker meg to,


1. (oppe til venstre) Ikea 1495,-   2. (teppet til høyre) Skeidar 999,-   3. (nede til venstre) Ikea 1500,- i str. 180 cm 


1. (oppe til venstre) Jysk 149,-   2. (til høyre) Jysk 169,-   3. (nede til venstre) Ikea 398,- 


Så har jeg siklet etter dette så lenge, men det er ett godt stykke utenfor mitt budsjett den dag i dag. Det koster 5395,- på jysk :-) for bord + fire stoler! Kanon lekkert. Ønsker meg egentlig en benk på ene siden, og tre stoler på andre tror jeg. 


SYKEHUS & OPERASJON

Hei, og god søndag!
Får endel kommentarer om at jeg må blogge mer, og oftere. Den siste uken har blitt tilbragt på sykehus med helt intense magesmerter. Natt til tirsdag lå jeg på operasjonsbordet for en kikkhullsoperasjon, noe som resulterte i en enda dårligere Cecilie.

Heldigvis får jeg smertestillende som demper smertene litt og de kreftene jeg har blir brukt på min aller vakreste Thea Celin!

Akuratt nå er jeg hjemme på permisjon, så igår fikk jeg brukt dagen med Thea (og Tony) og fikk lagt hun før jeg dro til mine foreldre. Nå sitter jeg å ser på tv mens jeg venter på at Thea skal komme "hjem" (til mine foreldre) siden det har vært pappahelg denne helgen :-)
Imorgen er det opp igjen på Haukeland, og det er nok endel undersøkelser som står for tur denne uken så håper jeg på utskrivelse iløpet av uken.
Ellers er det ikke alt for lenge til bursdagen min og jeg holder på med dyr, lang ønskeliste! Kanskje jeg deler den med bloggen når jeg er ferdig?! ;-)

DET LILLE EKSTRA

Jenterommet er så og si ferdig, og jeg kan si meg godt fornøyd! Vi ville få det skikkelig jentete, og hello kitty er en stor favoritt her i hus. Det eneste som mangler nå er en fin hylle til å ha dåpstingene på, så er rommet komplett. 

For noen dager siden fikk jeg veggord i posten, og det gjorde jammen susen på prinsessen sitt rom! Det var liksom det lille ekstra som manglet. Kjempe fornøyd med leveringen, og servicen. Har tidligere kjøpt noen veggord som var helt umulig å henge opp, disse derimot; kjempe enkel, og det gikk raskt! 

I tillegg er det nok de billigste veggordene jeg har kommet over. Veggord er som oftest veldig dyrt, men på siden jeg bestilte var de kjempe billig. Var litt usikker på kvaliteten siden de var så mye billigere enn andre, men den gang ei; virker som kjempe god kvalitet. 

Veggordene er >herfra<, og innlegget er skrevet i samarbeid med dem, men fult og helt mine egne meninger. 

Hva syntes dere om veggord? Har dere veggord? :-)

DET LILLE EKSTRA

Jenterommet er så og si ferdig, og jeg kan si meg godt fornøyd! Vi ville få det skikkelig jentete, og hello kitty er en stor favoritt her i hus. Det eneste som mangler nå er en fin hylle til å ha dåpstingene på, så er rommet komplett. 

For noen dager siden fikk jeg veggord i posten, og det gjorde jammen susen på prinsessen sitt rom! Det var liksom det lille ekstra som manglet. Kjempe fornøyd med leveringen, og servicen. Har tidligere kjøpt noen veggord som var helt umulig å henge opp, disse derimot; kjempe enkel, og det gikk raskt! 

I tillegg er det nok de billigste veggordene jeg har kommet over. Veggord er som oftest veldig dyrt, men på siden jeg bestilte var de kjempe billig. Var litt usikker på kvaliteten siden de var så mye billigere enn andre, men den gang ei; virker som kjempe god kvalitet. 

Veggordene er >herfra<, og innlegget er skrevet i samarbeid med dem, men fult og helt mine egne meninger. 

Hva syntes dere om veggord? Har dere veggord? :-)

1-ÅRS KONTROLL > BI-LYD

Roen har senket seg hos oss på Hilland og jeg har endelig kunne legge meg. Idag stod 1-årskontroll og prøve på skolen for tur, noe som begge deler gikk overraskende fint!
Jeg var litt redd for at Thea ikke fikk i seg nok mat siden hun ikke er særlig glad i verken skive eller middag, men der tok jeg sannelig feil; lille store prinsessen har tatt ett "hopp" på kurven sin og legger på seg greit og vel så det. Høyde og hodeomkretsen var heller ikke noe å klage på, og hun vokser som hun skal på alle måter.

Vaksiner gikk så som så, ingen liker å bli stukket; men med litt kos etterpå gikk det greit og vi spaserte inn til legen for en grundig sjekk der også. Til min store fortvilelse hørte legen bi-lyd på hjertet til min lille skatt, noe som gjorde meg både redd og deprimert. Heldigvis er vi henvist til hjertespesialist og skal få det grundig sjekket, forhåpentligvis er det ingenting alvorlig!

Etter å ha ventet på helsestasjonen en stund vendte vi nesa mot barnehagen, det var første dag siden en stund før jul og jeg var skeptisk til hvordan hun ville ta det; flinke prinsessen vandret inn i barnehagen og vinket fint hade til mammaen og pappaen sin.

Prøvene på skolen gikk noen lunde greit tror jeg så jeg dro på middag til mamma med god samvittighet. I det vi kom hjem sovnet Thea litt siden hun var helt utslitt, i det hun våknet fikk hun tomatsuppe med masse makaroni til kvelds og var strålende fornøyd med det!
Nå runder jeg av her, så får vi heller blogges imorgen. Da skal jeg lage hjemmelagde hamburgere med hjemmelagde hamburgerbrød til middag :-) Husmor delux!

EN ''LITEN'' OPPDATERING

Hei, og god kveld/natt mine kjære lesere. Syntes det er kjempe kjekt å se på statistikken at det er lesere innom her hver dag selvom jeg ikke har blogget på veldig lenge. Julekalenderen gikk ikke bra i det hele tatt, men nå har jeg prøvd det også. Få tall som meldte seg på, og dem som meldte seg på la ikke igjen navn eller epost. Julen og desember måned har gått i ett. Jeg er jo fulltidsmamma og student så dagene går fort. Jeg har vært mye syk, uten at noen har funnet ut hvorfor, jeg er fremdeles til utredning og dette skal de til bunns i! Noe herjer rundt i kroppen min, og blodprøvene er fine og dårlige om en annen, noe som ikke er normalt i det hele tatt, og veldig slitsomt for meg.

Helgen før julaften dro jeg til Geilo på hyttetur med min bestevennine og noen kamerater av hun, da stod jeg på ski for første gang og Thea var hos pappaen sin en hel helg for første gang. Det var både rart og kjekt, det var hele tiden noe å gjøre på, noe å snakke om eller noe å tulle med så tiden gikk fort og før jeg viste ordet av det var jeg hjemme hos Thea igjen. 

Til tross for masse sykdom og julestress hadde vi en fantastisk feiring på julaften! Meg, Tony og Thea valgte å gjøre som ifjord; feire julen sammen. Vi spiste med hans familie og åpnet pakker med min, helt perfekt spør du meg. Thea var en engel hele kvelden, koste seg med gaver og styrte på! Nissen kom på besøk, det var ikke fult så kjekt og lille Thea ble kjempe skeptisk. 

1 juledag var jeg på rakkadis med fantastiske venner! Vi storkoste oss med godt humør og alt var bare kjempe kjekt. Resten av romjulen gikk til julebesøk og hjemmekos, noe som er veldig viktig nå før det blir fult kjør med skole og barnehage igjen! Nyttårsaften ble først feiret hos min tante med deilig pinnekjøtt før jeg tok meg den friheten til å dra ut med venner mens Thea koste seg hos mormoren. Kjempe kjekk kveld, og god start på nyåret! 

Denne uken er jeg eneste i klassen som er på skolen, jeg har nemlig endel prøver å ta igjen etter å ha vært borte i fire hele uker. Slitsomt og hodet mitt holder på å sprenge, men man kan hvis man vil, og jeg skal få det til! 

Imorgen er det ett års kontroll med Thea, hun har ikke spist noe særlig den siste tiden, men regner med det bare er en periode. Nå må jeg runde av her, dere har iallefall fått en oppdattering, så skal jeg bli flinkere å blogge framover. 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits