STUEN VÅR

Hei, og god formiddag søte lesere!
Idag er det torsdag og imorgen er siste skoledag på barne-og ungdomsarbeider linjen.

Imorgen skal vi på skolen for å få karakterer og si farvell til hverandre, jeg har hatt ett sinnsykt kjekt men tungt år, så nå skal jeg bruke ferien sammen med Thea Celin til å lade opp til nytt og enda tyngre år på skolebenken.

Idag har jeg ryddet leiligheten, vasket leiligheten, vasket klær og sortert klær slik at jeg slipper det i helgen; noe som er veldig deilig! I helgen skal vi nemlig til Osterøy for å feire santhans (?) og slappe av hos oldemoren til Thea Celin.

Knipset to bilder av stuen og ett av lys"fatet" mitt til dere. Jeg er fremdeles ikke helt fornøyd med stuen; sofaen skal få flere puter, nytt stuebord, ny tvbenk og speilene skal henges tettere :-)

Nå skal jeg snart hive meg i dusjen og gjøre meg klar til å hente snuppen i barnehagen før vi skal hjem å spise fisk til middag! Hva skal dere finne på idag? :-)

SOFAKROKEN AKURATT NÅ

Leiligheten begynner å ta mer og mer form nå, og vi koser oss. Stuen og Thea Celin sitt rom har vært første prioritert siden det er de to rommene vi oppholder oss mest i. Rommet til Thea Celin er så og si ferdig, der mangler det egentlig bare gardiner. Stuen er også nesten ferdig, det mangler speil på veggen som jeg håper på å få gjort idag, så mangler det ett hjørnebord som jeg må kjøpe når jeg finner det perfekte.

Litt fler og lysere puter i sofaen står også på planen, men nå som Thea Celin er syk er vi litt "lost" inne i leiligheten så det får bare vente.
I skrivende stund ligger Thea Celin å sover en dupp før vi skal snike oss opp på butikken for å se om jeg finner noe Thea Celin har lyst på siden matlysten hennes er på bunn. Ellers skal vi bare styre på i leiligheten og brette klær idag!

STUEN MIN OG OPPDATERING

Hei, og god formiddag dere fantastiske lesere som jeg har! Det har vært en god stund med drittblogging her, og det beklager jeg for dere som fremdeles titter innom. Det har vært noen uker med skikkelig sykdom, sykehusinnleggelser og diverse. Så de kreftene jeg har hatt til overs har gått til Thea Celin og husarbeid. Utenom å ha lagt på sykehus har jeg nå hatt praksis i barnehage denne uken, noe som er både kjekt og vanskelig. Kjempe kjekt å være med barn og se hvordan de utvikler seg når de er eldre, men vanskelig fordi at jeg er utrolig mye dårlig og blir fort dårlig. 

Uansett så er formen på bunn nå, men det er jeg jo blitt vandt til. Så nå skal kroppen få lade seg litt opp før jeg skal hente gullet, senere skal jeg til frisøren og få meg en klipp for første gang på lenge. Det blir godt å få fikset litt og klippet litt selvom jeg ikke skal ta noe på lengden. Imorgen skal Thea Celin til pappaen sin og sove der til søndag, mens jeg skal ut på rakkadis med bestevenninen min Marita (så sant formen tilsier det vel og merke). Jeg har funnet ut at sykdom ikke kan ramme meg mer, jeg kan ikke sitte inne dag ut og dag inn for å bli frisk, da hadde jeg vært frisk nå. Jeg får bare leve livet som normalt så blir jeg vel frisk en eller annen gang! Søndag er det bursdagsfeiring for verdens beste mamma som hadde bursdag forje helg, da blir det kaker og smoothie til Thea Celin siden hun ikke er noe glad i kaker. Neste uke er siste skoleuke dette året, og jeg må få unna litt julegaver! Heldigvis har jeg ikke så mange i år, men noen er det jo. 

Jeg har jo lenge lovet dere å vise bilde av leiligheten, så dere kan få en titt på hvordan stuen så ut for litt siden, så dere får ett lite innblikk iallefall;Her bor vi, og her koser vi oss! Skal prøve å få noen skikkelige bilder av hvordan hele leiligheten ser ut nå :-) God helg alle sammen!

Og til dere som titter innom, det hadde vært kjekt om dere kommenterte også slik at jeg får litt mer lyst å blogge! Kom gjerne med tips til hva dere vil lese om, eller hva jeg kan skrive om :-)

LEILIGHETEN # KJØKKENET

Tildligere har jeg lagt ut bilder av >badet< mitt, nå er det kjøkkenet som står for tur;


Helt enkelt og greit kjøkken også. 

Q; Hva syntes du om kjøkkenet? :-)

LEILIGHETEN # BADET

Siden fler har spurt om jeg kan legge ut bilder av leiligheten tenkte jeg det kanskje var på tide å få ut noen, jeg har jo trossalt bodd her i 2 måneder snart :-) Tenkte å ta en og en del av gangen, begynner med badet;


Helt enkelt og ikke særlig dilldall. Siden badet ikke er særlig stor plass på er stelleplassen til Thea oppå vaskemaskinen (som ikke funker lenger.....). 

Nå har nettopp min kjæreste kjære Karoline gått etter ett utrolig koselig besøk! Den siste tiden har vi bare vært mindre of mindre med hverandre, men håper det blir bedre etterhvert. Karoline har jeg omtrent vært klistret sammen med i mangen år. Klokken nærmer seg iallefall leggetid for meg, Thea har vært veldig rolig og snill helt fram til leggetid i dag. Da kom sutring og grining før hun endelig fant roen og sovnet. I morgen har vi ingen planer, håper på ett lite besøk av Marita som vi ikke har sett på evigheter. 

Så lurte jeg på en ting; Når vi vari Rhodos ble jeg helt forelsket i tzatziki, så om noen vet om hvilken butikk de selger god tzatziki på så SKRIK ut! 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits