3 LUKE AV KALENDEREN

Da var 3. søndag i advent kommet og nå er det bare like over en uke til selve julaften, jeg gleder meg som en liten unge, men samtidig har jeg masse som skal og må gjøres før julen kan komme. Som jeg tidligere har nevnt på bloggen skal jeg, Thea og Tony (pappaen) feire julen sammen med hans familie litt, og min familie litt. Neste år blir det nok annerledes, men det er heldigvis en stund fram i tid.

Om søndagen tenner vi nytt lys, spiser deilig frokost og bare slapper av. Perfekt søndag med andre ord, hvordan ''feirer'' dere hver søndag i advent? 

I denne luken kan dere vinne en valgfri supersøt strømpebukse hos >lovebaby<, de selger kjempe søte og spesielle strømpebukser til en rimelig og grei pris. Selvom du ikke har barn selv er det jo en artig gave til noen som trenger det, eller noen du er glad i.

Det du trenger å gjøre for å være med er:
¤ Like facebook siden min som du finner >her<, om du ikke får det til på linken søker du bare på milfcecilie i søkefeltet på facebook.
¤ Gå inn på >lovebaby< å finne den strømpebuksen du ønsker, så legge ved link og mail i kommentarfeltet.

?

Lykke til! :-) 

2 LUKE AV KALENDEREN

2. søndag i advent er nå over, og en ny uke med fult kjør står for tur! Jeg har enda ikke fikset internett hjemme i leiligheten så bloggingen blir nok dårlig fram til nyttår. Vinner av 1. luke er trukket og kontaktet på mail. 

Ukens gave er en valgri smokkesnor fra >for de minste<. Jeg har selv smokkesnor derifra og er kjempe fornøyd, den er personlig og samtidig veldig fin. Passer til det meste, og gøy å leke med for de små.

Det du må gjøre for å være med i trekningen er:

¤ Like facebook siden min >her<, om du ikke kommer inn på linken søker du på milfcecilie.
¤ Gå inn på >for de minste< å finne hvilken smokkesnor du likte best, og legge ved link i kommentarfeltet.Husk å skriv mail slik at jeg har noe å kontakte dere på. Lykke til!

 

MANDAGSKONKURRANSE

Ny uke, nye muligheter! Denne uken har jeg gledet meg til lenge, og jeg har helt vondt i magen for hva som skjer og kan skje denne uken. Heldigvis er det ting jeg gleder meg til, men også noe jeg gruer meg til. Siden det er ny uke tenkte jeg å kjøre i gang med en liten konkurranse, det har ikke vært konkurranse på bloggen på kjempe lenge så det er virkelig på tide! 

Hindagen bestilte jeg en nydelig smokkesnor >herfra<, tviler på at noen i min omgangskrets har lik, og iallefall ikke noen i barnehagen. Gleder meg til den kommer i posten og jeg kan ta den i bruk, den kan jo ikke sammenlignes med de i butikken engang. Under bestillingen spurte hun om jeg ville kjøre en konkurranse på bloggen min også, noe jeg ikke sier nei til! Alle fortjener en nydelig smokkesnor til sine små, og den er jo personlig også. Selvom du kanskje ikke har barn er dette en perfekt barselgave, julegave, julekalendergave eller annet :-) Kun fantasien setter stopper! Hun lager også smokkesnoren etter ditt ønske. 

Når alt snakket om smokkesnor er over skal det også sies at hun lager utrolig masse annet fint også, blandt annet; vognpynt og navnesnorer. 


Det du må gjøre for å bli med i konkurransen;

# Like facebook siden min >her< (Om ikke linken virker kan dere søke på milfcecilie i søkefeltet.)
# Gå inn >her<, eller >her< å skrive hvilken type smokkesnor du ønsker, du må også like siden
# Om du skriver innlegg på bloggen din og linker til min blogg og konkurransen er det større sjanse for at du vinner (husk å legg link i kommentarfeltet + mail)


Denne nydelige smokkesnoren er på vei hjem i posten vår. 
 

Lykke til! Vinner trekkes på søndag. 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits