JULEKJOLER

Nå nærmer julen seg, og i forbindelse med julen er det ofte mange besøk. Alt fra middagsbesøk, familiebesøk, julaften og julebord. Da er det jo viktig for oss jenter å ha en kjole som er pen, og pyntelig. Gjerne en kjole som kan brukes ved flere anledninger. Jeg har allerede funnet min og Thea Celin sin julekjole, de kan dere se >her<, det er min ''nye'' blogg, men jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg skal flytte over på den eller bli værende på denne. Det er jo her jeg har hele svangerskapet, fødselshistorien og første året til Thea Celin, samtidig så føler jeg det er blitt så rotete og uoversikklig her. Men vi får se, hva mener dere? 

Nå har jeg letet litt rundt på nettet siden jeg bare er hjemme likevel. Leverte Thea Celin i barnehagen til frokosten slik at hun fikk spist frokost der mens jeg gikk hjem igjen å tok meg en dupp, hadde tidenes hodepine i det jeg stod opp så da var det greit å få seg to timer til på puten. Nå er pappaen til Thea Celin på vei til barnehagen for å hente hun, han skal ha hun til imorgen så de kommer nok til å kose seg masse :-) Jeg har ingen planer, det blir vel til at jeg rydder i skuffer og skap siden jeg bare har puttet det oppi skuffer ettehvert og ikke har helt system. Det er noen maskiner som roper på å bli vasket så det er vel noe jeg må gjøre også. Men først; middag hos mine foreldre!

Her er noen kjoler jeg falt helt for, og som fort kan passe til mange anledninger:


Den svarte er ganske klassisk, men med noen kule sølv sko og fin pynt blir den nok lekker! Den røde er jo skikkelig jul, hehe.


Disse er jo bare super skjønne. Kan fint brukes til alt. :-)

Alle kjolene er fra nelly.com 

INNKJØP # 14.08

God morgen sunshines! Solen skinner gjennom skyene og jeg har allerede vært våken i mange timer, vi har vært på trilletur og nå sover Thea en lur igjen. Som jeg lovet igår skulle jeg skrive innlegg om innkjøpene, og tiden framover. Her kommer noen av innkjøpene. Thea fikk også 2 tights, 1 tunika og 6 strømpebukser. Jeg kjøpte meg en tights og en genser. Fant også en kjempe fin family ramme på fotoknudsen som jeg bare måtte ha! Den ligger fremdeles godt pakket inn i pakken. I tillegg til det kjøpte jeg også enda en vogn, men den skal bruker i barnehagen, og en shoppingrunde uten å kjøpe kjole klarer jeg aldri så det ble en ny kjole i skapet også! 


2 skilt til barnerommet fra princess.


knaggrekke fra princess. Også til barnerommet.


Skolesaker til skolestart. 

Hvis Thea bestemmer seg for å sove en lur senere også skal jeg prøve å skrive ett til innlegg. Nå som Thea er syk er det null tid til blogging, da skal hun bare kose, grine, kose, grine :-)

INNKJØP # 13.07

Dagen i dag startet perfekt etter en lang og varm natt. Thea våknet like over åtte, og siden vi sov hos mine foreldre i natt kom mamma løpende inn for å få litt morgenkos! Jeg tok meg ett kvarter i sengen alene mens mamma tok morgenstellet på Thea før jeg stelte meg og gikk til Christine og Caspian. Koste oss der noen timer før jeg dro til byn med min søster og min mor. Egentlig skulle vi bare spise lunsj å prate, men endte opp med noen bæreposer hjem til både meg og Thea Celin. Godt å ha slike kvalitetsdager med familien når man ikke ser dem hver dag mer! 


Bukse, kosedress og to topper! TUSEN TAKK, MAMMA.


Thea Celin fikk kosedress, 4 bukser og 2 bodyer og sier tuusen takk til mormoren sin.


Snacks og smått&godt skåler fra kremmerhuset.


Så kjøpte jeg meg en kaffemaskin igår! Jeg drikker ikke kaffe, men greit å ha når jeg får besøk :-)

Nå venter jeg på besøk så blir det spillkveld! Thea er på vei i seng om få strakser, og jeg er så trøtt at jeg ikke vet helt hvor jeg skal gjøre av meg. Har iallefall kost meg utrolig masse med først Christine, så mamma og min søster! 

FAMILIE OUTFIT


Hele familien samlet. Thea skal bare gå og gå og gå.


Tony outfit!


Cecilie outfit.

Nå skal vi til åsane for å kjøpe kaffemaskin og gåstol til Thea! Etterpå skal jeg muligens på travparken med Marita en tur, etter det blir det sleepover hos mine foreldre siden vi skal til byen å spise lunsj imorgen! :-)

INNKJØP # 31.05

Tok en liten shoppingrunde med ting jeg trengte idag, nå er det under en måned til vi skal til varmere strøk så litt ting trengte vi (eller Thea for det meste). Etter at jeg ble mamma er det mye kjekkere å gå på shopping il Thea. 


Litt ting til hjemmet; veggord, eggedeler og ting til å sikre ledninger/stikkontakter! Nå åler Thea seg alle veier så sikre ting må vi :-)


Litt småting til Thea; Parassol til vognen, hellokitty vindusskjermer til å sperre ute solen i bilen, nye ''tutter'' til flaskene og våtservietter.


Enda litt mer til Thea: 1 helarmet body, 2 halvarmede bodyer, 2 sommerdrakter, en kjole og en tights


Og litt til mor; tshorte, singlet, shorts og skjørt. 

Nå er det taco på menyen før det er paradise finale! Hvem tror dere vinner? Jeg har en liten knapp på Camilla og Andreas, selvom jeg liker Vida lill veldig godt også. 

BARE LITT FATTIGERE

Helgen har gått i ett kjør, noe den forsåvidt alltid gjør. Men vi har fått mye utav helgen og er klar for en ny uke, denne uken skal jeg ha kjøretime på fredag samidig som Thea skal få 5. mnd vaksinen så da skal pappaen gå der alene med hun. Etter forje vaksine fikk hun ingen bivirkninger, litt sutrete men ellers merket vi ikke noe til det. Lille trollet vokser ien fei og snart er hun ett halvt år, magen min knyter seg når jeg tenker på hvor fort det har gått og hvor stor gullet mitt er blitt. 

Men over til overskriften; i dag var det før åpning av nye IKEA her i Bergen, og jeg trodde jo det kom til å være masse tilbud og nye ting - men gjett hva? Så ikke ett eneste tilbud, og det var bare samme gamle. Jeg måtte jo ha kjøkkenredskaper og diverse så om det var på salg eller ei spilte ikke noen stor rolle. Jeg har iallefall fått det viktigste i hus nå tror jeg, mangler støvsuger, vaskemaskin og vaskeutstyr så er jeg nesten i boks! Thea har vært en engel i hele dag, vi klarte å bruke hele 3 timer på Ikea så på slutten ble hun litt lei og sliten. Nå sover hun en dupp i vuggen siden vi har vært på farten i dag. Når hun våkner er det kveldsmat før kosetid og leggings :-)

I morgen har vi forsåvidt ingen planer, jeg må innom jysk denne uken og pakke litt! 

INNKJØP # 10.04

Som jeg har nevnt tidligere så var jeg i byn med Silje på tirsdag, egentlig skulle jeg bare være med hun for å se på klær, men endre opp med litt sommerklær til snuppen også! Hun trenger jo sommerklær til vi skal til Rhodos :-) 


3 sommerkjoler, fra h&m og cubus


2 gensre, en body & en tights. fra h&m og cubus


..sist, og minst; siklesmekker (hun slever endel), lue til å ha under luen, og enda en koseklut!

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra Åsane, måtte kjøpe grøt og fikse litt ting. :-) Senere skal jeg fortelle dere om den spennende tingen jeg har snakket om i flere innlegg nå!

GALSKAP

Her for leden bestemte jeg meg for å ta en tur til frisøren siden det var en stund siden sist jeg hadde vært der. Thea tar jo tak i alt hun får tak i, og det gikk som oftest ut over håret mitt, og jeg som er så hårsår fikk jo like vondt hver gang. Bestemte meg for å gjøre noe drastisk, og gikk fra hår nesten ned til rompen til bobb! Noe av det ''tøffeste'' jeg har gjort på lang tid, men herregud så deilig det var å bli kvitt alt håret!

SPENNENDE - HAR SENDT MIN KJÆRE PÅ SHOPPING

Siden bikbok har 50 % på hele butikken i dag og jeg har lenge ønsket meg en jakke derfra sendte jeg Tony på shopping! Nå sitter jeg bare i spenning å venter på at han skal komme hjem for å se om han har kjøpt riktig og om jakken passer - kjøpte den i M så tviler på at den passer nå, men det er jo ikke så alt for lenge til kulemagen er vekke heller da! :-)

Noen av dere som har vært på bikbok i dag? :-)

WANTS 2
Ååå, jeg gleder meg sånn til å kunne kjøpe/gå i kjoler igjen! Nå er jeg høygravid og ikke alt for lenge til lillemor kommer, så kommer juletider som betyr pyntetider! :-D


Forresten så kan dere gjøre meg en supertjeneste i dag også, og gjøre noen jenter glade! Les innelegget HER, så skjønner du hva jeg snakker om. 

Dere må heller ikke glemme konkurransen hvor du kan vinne krabbeteppe - den finner du HER. Trekker vinner i slutten av mnd, så da kommer det ny konkurranse! 

WANTS 1

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits