JEG HAR VÆRT PÅ DATE

Igår leverte jeg og Tony Thea til farfaren i 18-tiden, men vi gikk ikke før i 20-tiden og da var det legging for snuppen. Thea skulle nemlig sove hos farfaren for første gang, noe som hadde gått kjempe fint! Thea elsker å være med andre mennesker så å få sove hos noen andre en hjemme var nok stor stas.
Igår hadde Tony nemlig invitert meg ned på kino, noe vi ikke har vært på mer enn 1 gang siden Thea ble født. Kjempe koselig, og kjempe spennende film!

Før vi dro på kino kjørte vi innom bestevenninen min Marita for å hilse på, stebroren hennes er en av bestekameratene til Tony så det var nok kjekt for oss begge! Mannen i hus hadde laget fantastisk deilig tapas, så vi måtte nesten spise litt før vi dro på kino :-)

På kino så vi A good day too die(?), har aldri sett noen av de filmene, men gjett om jeg skal laste de ned! Spenning fra begynnelse til slutt.

Nå i skrivende øyeblikk ser jeg kjempe gamle episoder av frustrerte fruer mens jeg spiser pizza som jeg plutselig fikk akutt lyst på. Leiligheten er så og si shinet og klar for visning senere idag, i mellomtiden skal jeg og Thea kose oss på søndagsmiddag hos mine foreldre med tanten og onkelen min. Fra klokken 14. Skal jeg faste i minst 24(!!!) timer da jeg skal gjennom en kapselundersøkelse klokken 10 imorgen tidlig. Jeg som elsker mat og spiser noe hele dagen skal gå uten mat, det kan jo bli litt av ett syn, men alt for å bli frisk! Nå er jeg rimelig lei av å være syk og ha vondt, de siste dagene har vært skikkelig ille.....

FOR Å FÅ EN TING KLART.

Dårlig morgen for min del, formen er på bunn og blir ikke bedre heller. Hadde ikke tenkt å blogge idag, da jeg aller helst bare vil ligge på sofaen og bli noen lunde god i formen til turbotrollet kommer hjem. Når hun kommer hjem er det høyt og lavt fram til leggetid. Mulig hun får seg en dupp når hun kommer hjem hvis det blir en litt sen kveld på hun. I dag er det ''nattevandring'' på akvariet i Bergen så mulig vi drar dit en tur. Vi var der for 2 uker siden og Thea storkoste seg, alt var spennende og hun var en engel.

Ellers tenkte jeg å ta opp ett litt sårt tema, egentlig så har jeg ikke tenkt å si mer enn at ja, jeg er alenemamma til alle som graver og spør. Pappaen er i bildet slik han har vært hele veien. Resten velger jeg å holde på privaten. Jeg har godtatt endel kommentarer ang. dette men velger nå å ikke godta om det kommer fler. Hva som skjer mellom meg, Thea og pappaen er vår sak. Om jeg velger å ta noe opp på bloggen er det min sak. Denne bloggen handler om meg, mitt liv, og Thea sitt liv. Pappaen til Thea er jo endel av det, men ikke på samme måte som han en gang har vært :-)


 
Bortsett fra det så ønsker jeg dere alle en strålende helg! Jeg skal nyte den med min lille Thea Celin samtidig som jeg lader opp krefter til en uke med forhåpentligvis skole og noe spennende! I dag skal jeg også noe spennende, men dere får ikke vite det, ikke enda iallefall :-D

PROFESJONELT DU LIKSOM

Som jeg nevnte i forje innlegg fikk Tony fallskjermhopp (tandemhopp) i bursdagsgave, og alt skulle være en overraskelse. Jeg hadde fortalt han at vi skulle til voss for å ri på hest og være skikkelig familie for en dag, det var jo selvfølgelig ikke sant. Hadde aldri giddet å kjøre til voss for å ri på hest, men han gadd tydeligvis det. Planen var at han skulle hoppe klokken 13, og vi skulle møte opp en halvtime før. Like over 12 fikk jeg telefon fra dem som driver det at noe var galt med helikopteret og at han ikke kunne hoppe før i 16 tiden. Fortalte han da om hva som skulle skje den dagen og at han skulle i fallskjerm, men at vi måtte vente til klokken 16. Tiden gikk, og ingenting skjedde. Like over klokken 17 ringte jeg opp igjen for å høre hvordan de lå an, og fikk da beskjed om å komme opp til litt før 6 så ble det hopp idag. 

Vi pakket sammen sakene våre og satt oss i bilen, men ventingen var ikke over da. Når vi kom opp ble det nesten 2 timer med venting der også, i godt over 20 grader og ingen drikke. Jeg satt med feber og vond hals så det gjorde det ikke særlig bedre. Men endelig skjedde det noe, han fikk på seg klærne før det var 20 minutters venting igjen, etter det var det på tide å komme seg ombord i flyet før de var klar for å hoppe fra langt over skyene! 

Alt i alt tror jeg Tony syntes det var verdt ventingen, og at det var en fin bursdag. Men det er ikke noe vi gjør igjen for å si det sånn, desverre. Egentlig skulle vi ut å spise med vennegjengen hans klokken 20, men i og med at alt ble så forsinket gikk ikke det. Jeg forstår veldig godt at det ikke er voss fallskjermklubb sin feil, men når de er så stor og de eneste som driver på i nærheten burde de virkelig ha en backup plan. Syntes også det var veldig feil at vi måtte betale full pris etter så mye venting og styr. Ikke nok med det; De hadde også skrevet feil pris på hjemmesiden, noe jeg gjorde dem oppmerksom på, men feil pris står fremdeles på hjemmesiden deres. 


Nå ligger jeg full i feber og med vond hals, slitsomt og veldig kjedelig...... Kan desverre ikke love hyppig blogging i de neste dagene, når jeg er syk og har theusen tar det virkelig all energien min!

HAN OVERRASKER
Lik og del om du syntes dette var romantisk! :-)

FÆLA MAS @ SLUTTE MED BLOGG?

Det er helt utrolig hva dere lesere legger dere opp i, og finner på. Sitter med ett gap hver gang jeg leser gjennom kommentarene dere legger igjen, blogg er ikke noe kjekt lenger. Dere slenger ikke dritt, men dere spør om ting jeg har svar på tidligere, og jeg er møkk lei av å gjenta meg selv hele tiden. Nå får dere svar på det som går igjen av spørsmålene dere lurer på, og en ting klart slik at jeg slipper fler spørsmål om det.

NEI, Tony/pappaen til Thea flytter ikke inn med oss - jeg har fått meg leilighet og i den skal jeg & Thea bo. Hvorfor er det ingen av dere lesere som har noe med, det er en privat sak og jeg håper dere respekterer det.

Jeg har også nevnt tidligere at jeg har valgt å holde Tony mest mulig uten for bloggen, ikke fordi jeg er flau eller noe - men rett og slett fordi det er min privat sak. Hele Norge trenger ikke å kunne lese om mitt kjærlighetsliv osv. Dette er min blogg, og jeg blogger om mitt liv. Tony er endel av livet mitt ja, og kommer alltid til å være det - jeg nevner han på bloggen når jeg vil, og når jeg ikke nevner han gidder jeg ikke spørsmål eller mas.

Kommentarer som gjelder noe av dette videre vil ikke bli besvart. 

Sånn, da har jeg fått det meste ut og jeg håper jeg kan få fortsette med den koselige bloggingen min. Jeg stortrives med blogg når det passer meg, og når dere kommer med gode tilbakemeldinger! 

 

Ellers ønsker jeg dere en superduper lørdag  I dag blir det taco, og muligens en liten tur på nattcup for å se en vennine spille etter at snuppen er lagt!

LOVE # 14.02KJÆRLIGHET


Bildet tatt av Raymond Laksrol.

VERDENSBESTE

Som jeg nevnte i tidligere innlegg har jeg verdens beste kjæreste som jeg har vært sammen med i 10 mnd nå. Ble ikke særlig til ''feiring'' siden jeg var på KK og han på jobb - men når han var ferdig på jobb og jeg var kommet hjem kom han innom med søte rosa roser og julebrus!


Vi bestemte oss for å reise ut til han å være der i natt siden fifa var ute hos han, og han er jo blitt totalt avhengig av det..... Jeg har hatt en lang dag så er veldig klar for sengen snart, men først skal jeg få Tony vekk fra tv-skjermen så han får tatt noen bilder siden jeg lovet dere oppdatering! :-)

10 MND OG IGANGSETTING?!


Bildet tatt av Raymond Lakshol

10 fantastiske måneder med min fantastiske kjæreste! Jeg kunne ikke bedt om noe bedre, du er der alltid når jeg trenger deg (og ikke trenger deg forsåvidt). Du får meg til å føle meg trygg, til å føle meg spesiell og unik. 

Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i deg! Du er en fanstastisk god kjæreste, og kommer til å bli en fantastisk god pappa :-)

Jeg elsker deg, Tony! 


Så over til noe helt annet. Legetimen gikk vel som forventet i dag, blodtrykker er det samme, mer hevelser i kroppen og en vektøkning som ikke er som den skal - så nå er jeg hjemme for å hvile en liten time samt pakke småting før KK står for tur. Fastlegen min mener det er best å sette meg i gang nå siden jeg har det man kan kalle ett komplisert svangerskap - men det koster penger for KK (eller noe sånn) så de har veldig lav terskel for det. Kjenner jeg de rett blir jeg sendt hjem igjen uten noe svar. 


HVER KVELD ER KOSEKVELDI dag våknet jeg av tidenes hodepine og magevondt, heldigvis gikk det litt bedre utover dagen å jeg fikk sortert litt babyklær etter størrelse så nå gjenstår bare vasking av alle klærne i 50/56. Tony kom traskende inn døren etterhvert så vi fikk kosedag i dag siden han skal jobbe og på skolen resten av uken, i morgen har vi 10 månedersdag men tok å koste oss litt i dag heller :-) 

Jeg har forresten fått litt dilla på nudler i det siste, og kakao har jeg jo alltid hatt dilla på! Så kvelden har bestått av nudlespising, kakao drikking, vaffel spising og tv titting! En perfekt kveld siden kroppen min har gått i streik. FIRE LAPPER


Dette kommer Tony hjem til i dag! Nå sitter jeg bare å venter på at han skal bli ferdig på skolen så han kan komme hit å sove en time eller to før vi får noe ut av dagen! Kynnerne har fremdeles ikke gitt seg, men heldigvis får jeg litt pusterom innimellom - så håper jeg på at de går over til senere siden vi skal på en aldri så liten shoppingrunde! Tony trenger nye vintersko, og vinterjakke. Jeg har lyst på ny vinterjakke, og skal kjøpe meg scrapbook ting :-)

Og nå håper jeg virkelig ikke at Tony sniker på bloggen min før han kommer siden da blir det jo ingen overraskelse! Jeg har jo bare skrevet noen ord på noen lapper, men jeg mener jo det som står der! Tony er mannen i mitt liv, og jeg elsker han! 

VERDENSBESTETony vet at jeg elsker kinderegg, og at jeg har hatt lyst på det i flere dager nå uten å gjøre noe med det! Så i det han kom trampende inn døren tok han kinderegg pakken opp fra lommen og smilte lurt! Når jeg åpnet det hadde han klart å snike en lapp under som han hadde skrevet elsker deg på! Blir så glad av slike ting, han er virkelig bare snill og god :-) 

I LOVE YOU
Ting er så bra for tiden, og jeg kan ikke gjøre annet enn å smile! Jeg har verdens beste kjæreste og terminen nærmer seg mer og mer!

Tony er en fantastisk gutt med utrolig masse godt i seg, han får meg til å smile, til å le og til å føle meg bra! Han tar godt vare på meg, tenker på hva som er best for meg og prøver å gjøre alt for at jeg skal ha det bra! 

Han er en gutt som tenker på alle rundt seg før seg selv, prøver å gjøre alle glad selvom det ikke alltid er like lett. 

Nå er vi snart en liten familie på tre, og det gleder vi oss masse til! Jeg kunne ikke ønsket noen annen pappa til lillejenten vår, tror Tony kommer til å bli en utrolig snill og ikke minst god pappa! Han sier ofte hvor masse han gleder seg til å få se jenten vår, og til å holde hun i armene og sånn - og det er utrolig deilig å høre! 

Vi har nå vært offisielt kjærester i litt over 9 mnd, og utrolig masse har skjedd på de 9 månedene. Jeg har bare blitt mer og mer glad i han for hver dag som går - og det kribler fremdeles i kroppen hver gang jeg ser han, tenker på han eller snakker med han!

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker denne gutten over hele mitt hjerte, han har snudd livet mitt oppned - men på en positiv måte. 

Veeldig klissete innlegg, men herregud - jeg er jo bare forelsket?! :-) 

KOSEKVELD


I dag har formen vært helt på bunn, og jeg har ikke hatt lyst å reise meg fra sengen en gang! Måtte jo selvfølgelig det for å få ryddet og gjort noe siden jeg går hjemme hele dagen. Tony kom nettopp inn døren så vi har sett cæsar å nå skal vi se dagens mann før vi finner sengen :-) Tror lillemor i magen begynner å få dårligere plass i magen nå, kjenner mindre å mindre spenn - men hun snur og vrir veldig masse på seg! Drakk en kopp med kakao isted og da blir hun jo helt i hundre så det er godt med liv i hun! 


dagens mann for meg er iallefall denne gutten! 


PERFEKT


Som jeg skrev i forje innlegg ventet jeg på at Tony skulle komme, og like etter jeg hadde postet innlegget kom han tuslende inn døren med essoburger og pommfri - er det søndag, så er det søndag! Jeg hadde jo spist meg stapp mett på pizza like før han kom så når han hadde spist var det to stk. mette folk! Slappet av med robinson og nøtter, før vi skulle finne på ''hemmeligtegn'' og leker vist nok. Den gutten finner på så masse rart av og til, og det er ikke lett å følge med! 


Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits