SPESIELL JULEFEIRING

Da var julaften vel overstått å jeg er superfornøyd! Kvelden i går ble litt spesiell for min del, jeg er vandt til å være hjemme med min familie hele kvelden - men for Thea sin del valgte jeg og Tony å feire jul sammen i år. Ikke det at hun kommer til å huske noe av denne julen, men vi kan iallefall si at vi feiret den sammen.

For at Tony skulle få være litt med familien sin også spiste vi middag og dessert med hans familie, så åpnet vi gaver med min :-) Så etter at vi hadde spist deilig pinnekjøtt reiste vi ned til meg hvor min familie var for å åpne gaver. Lille Thea fikk jo dobbelt så mange gaver som både meg og Tony tilsammen, men alt hun fikk har vi jo bruk for! 

I dag skal vi bare slappe av, sortere litt klær og gaver som vi fikk igår å spise deilig kylling :-) I morgen og de kommende dagene er det masse familiebesøk så vi bruker dagen til å lade opp!

Og forresten; I dag er Thea hele fire uker og tiden flyr! Snart må klærne i 56 pakkes vekk også.

 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits