DRØMME JENTEROMMET

Hei og hopp flotte lesere. Som jeg har sagt mange ganger før er jeg en elendig blogger, og jeg er overhodet ikke flink til å oppdatere dere. Men som jeg tidligere har nevnt er det mye som skjer for tiden, og tankene mine er helt andre plasser. Denne helgen blir travel med 17-mai feiring, besøk og masse familiekos før neste uke braker løs med prøver og eksamen. Tenkte jeg skulle poste ett inspirasjonsinnlegg til dere siden jeg holder på med jenterommet til Thea Celin nå. Hun skal få nye møbler, og pynt slik at det blir akuratt slik jeg har sett for meg. 


>Denne< fra Skeidar er på vei hjem til oss og kommer vel i mai/juni. Kjempe fin, og veldig praktisk. 

 
Vimpelrekke >HER<, taklampe >her<, nattbordlampe >her< 


Dukkevogn >HER<, telt >HER<, smokkekasse >HER<

Utenom dette skal hun få ny seng etterhvert, men det venter jeg litt til med siden hun trives veldig godt i sprinkelsengen enda, en vegg på rommet hennes skal males i en grå eller beige farge, og speil skal henges opp! Jeg elsker jo å dille hjemme, og rommet til Thea Celin er intett unntak! :-) Thea Celin stortrives på rommet sitt, og det skal hun fortsette å gjøre. 

Nå skal jeg svinge meg litt rundt her hjemme slik at jeg får sminket meg og ser noen lunde våken ut før vi skal på lekeland å leke fra oss begge to. Imorgen er det 17-mai, så bunaden min er klar, kjolen til Thea Celin er klar og nå gjenstår egentlig bare pynting av vognen så er vi helt klar til morgendagen! 

God 17-mai om vi ikke blogges før! 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits