CECILIE KVANT

Hei, og velkommen til min blogg! 

Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 19 år og kommer fra Bergen. Jeg ble gravid som 16 åring, og mamma som 17 åring. Den 27.11.11 ble verdens nydeligste datter født og i Mars 2012 fikk hun navnet Thea Celin. Etter at jeg fant ut om graviditeten har alt vært en magisk reise for meg, jeg som 16 år skulle bli mamma liksom - en tanke som var vanskelig å vende seg til. Før jeg ble gravid var jeg en frekk typisk ungdom, jeg gjorde som jeg ville (men hørte alltid på mine foreldre), var noe urettferdig på skolen gav jeg grei beskjed og ble fort oppfattet som frekk. Fikk fullført 1. året på vgs (helse og sosialfag) før jeg gikk ut i ett års permisjon for å være hjemme med prinsessen som kom til verden. Nøt hvert eneste sekund som hjemmeværende og savner det ufattelig mye.

I august 2012 begynte jeg på skole igjen og går nå barne og ungdomsarbeider på Arna videregående skole, en helt fantastisk skole som jeg stortrives på. Thea Celin går i barnehage og koser seg der, aldri vært noe problem med verken levering eller henting siden hun begynte. Flinke prinsessen stråler fra morgen til kveld og er bare fantastisk å være med på alle måter. Nå går jeg 3. året på videregående (allmenn påbygg) og planen videre derfra er høyskole, men hvilken retning det blir der er jeg enda litt usikker på. 

Jeg og Thea Celin bor sammen med kjæresten min som er helt fantastisk, men som ikke vil bli nevnt for ofte på bloggen. Bloggen handler jo for det meste om meg og Thea Celin, og hvordan livet våres er. 

Ellers er det bare til å spørre om dere lurer på noe, jeg leser hver og en kommentar og svarer på de jeg føler jeg må svare på. :-) 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits