BARE NOEN TIPS

God formiddag dere! Her er det overskyet og kjipt vær, men dagen startet på den beste måten den kunne. Thea Celin kom inn til oss i halv åtte tiden og sa så fint ''god morgen, stå opp alle sammen'', da var det bare å komme seg opp for å gjøre oss klar til 2-årskontrollen som vi skulle på halv ni. Thea Celin imponerte både helsesøster og lege med språket sitt, hun snakker som en foss, er lett å forstå og forstår oss andre lett også. Ingenting er bedre for en mamma enn å få skryt av barnet sitt, og se at barnet har det bra. De sa så fint at hun ''oooste av lykke'', noe hun også gjør! Hun har blitt hele 11.3 kg og 92,5 cm lang - helt perfekt i forhold til hennes kurve. Hun er en såpass aktiv jente at selvom vekten bare viste 11,3 gjør det ingenting. 

Etter kontrollen leverte vi hun i barnehagen slik at hun skulle få noen timer der mens jeg slapper av hjemme, formen er fremdeles ikke på topp så jeg bruker bare dagene til å slappe av for det meste. Nå får jeg straks besøk av en vennine og datteren hennes, de skal være med å hente Thea Celin i barnehagen for så å være med oss å kose oss resten av dagen. 

Igår skrev jeg om hvordan livet mitt er om 10 år, og lovet dere at neste innlegg skulle være hvilke blogger jeg leser. Jeg leser svært få blogger fast, men er innom alle som kommenterer og alle med en spennende overskrift. Jeg som er mamma syntes jo naturligvis at det er kjekt å lese mammablogger siden jeg har noe til felles for dem, og en god forståelse for hva andre mammaer skriver. 


>mybeat< blir skrevet at skjønne Mathilde som har en nydelig liten gutt på seks måneder. Mathilde er en gammel vennine av meg og jeg ''fulgte'' hun gjennom graviditeten. Kjente lille prinsen sparke og fikk se den voksende magen de gangene vi møttes. Mathilde skriver om masse forskjellig, hun skriver om livet som mamma, hverdagene sine og en liten desj med interiør; altså, alt jeg liker å lese om! Når man kjenner en person er det jo ekstra gøy å lese hva de gjør på om dagene når man ikke treffes så ofte lenger. Mathilde er også veldig flink til å ta bilder, og skriver veldig ryddige og fine innlegg. 


>lindevegen< blir skrevet av kreative Silje, hun venter sitt første barn; en jente. Hun er en skikkelig inspirasjonskilde og lager så sinnsykt mye fint helt fra bunnen av. Hun legger ut ''prosjektene'' sine og oppskrifter slik at andre også kan få prøve seg på de flotte tingene hun lager. Hun har en interesse for interiør, noe jeg også elsker; da er det jo ekstra gøy at hun lager ting selv slik at ting kanskje blir litt billigere og mer personlig? En inspirasjonskilde uten like!

Ellers titter jeg innom: rebekkafylling.com, villapaprika.no og ronjan.blogg.no :-)

Leser dere noen av disse bloggene?

Imorgen kommer ''fem ting jeg ikke klarer meg uten'', kanskje dere får en sniktitt på min kjære samboer som aldri har vært skikkelig på bloggen før?! ;-)

 

OM 10 ÅR.

Mitt bloggfravær kan forklares kort: sykehus innleggele, narkose og problemer. Ikke noe dramatisk og nå skal alt bli bra, heldigvis. Ellers er jeg fremdeles litt dårlig etter mandag, sliter litt med å få i meg mat og er mye svimmel, men det går seg nok til etterhvert. Thea Celin har korte dager i barnehagen mens jeg er hjemme å pleier meg selv slik at jeg er klar for en ny uke på kommende mandag. Min kjære samboer er også hjemme med meg for å passe litt på meg, hjelpe meg med ting jeg trenger hjelp til å rett og slett bare dulle litt ekstra med meg. 

Jeg lovet dere jo minst ett innlegg for dagen med forskjellig tema og sist jeg blogget var temaet ''sminken min'', denne gang er det ''hvor ser du deg selv om 10 år?'' 

Det er jo utrolig vanskelig å se fram så langt i tid, og man vet jo aldri hva som kan skje. Fortsetter ting i den retningen jeg vil har jeg oppnådd mye om 10 år, og livet er nok mer eller mindre komplett da. 

Om 10 år er Thea Celin skolejente og vel så det, jeg nyter livet mitt sammen med min kjære og våre 3 barn, vi har kjøpt oss en stor enebolig (eller tomannsbolig som vi leier ut halvparten av). Jeg har fått drømmejobben og gleder meg til jobb hver dag. Kanskje vi planlegger bryllup og hyttekjøp også? Drømmen er iallefall å gifte seg når jeg er helt ferdig med barn og dem kan være brudepikene/brudemennene våres <3 Jeg har også lyst på hytte ved sjøen som vi kan bruke både om sommeren og vinteren, en båt står også høyt på ønskelisten men inntil videre låner vi svigerforeldrene mine sin båt så mye vi vil :-) 


ååh, dette er virkelig drømmen! Tenk å kunne ta med seg hele familien ut på en slik hytte om sommeren da, så idyllisk og så fint! 

Jeg kan fort sitte å drømme meg bort i alt som kommer til å skje i framtiden, jeg vet at det blir bra! Det blir hva du gjør det til selv. :-) 

Imorgen kommer det innlegg om blogger jeg leser, kanskje dere også leser noen av de samme bloggene som meg? :-) 

Day 1

Siden jeg ikke har så veldig mye å blogge om fortiden, og dere ikke kommer med noen forslag tenkte jeg at jeg rett og slett bare kunne kjøre igang med 15 dager - og forskjellig hver dag. Jeg skriver ett innlegg hver dag om for eksempel livet mitt akuratt nå, hvor jeg ser meg selv om fem år, hvordan det var å bli mamma - ja, rett og slett forskjellige ting! Idag står det ''sminken min'' på planen, så da skal jeg vise dere den daglige sminken min, som igrunn er ganske kjedelig, og veldig veldig enkel! Bruker maks 15 minutter på badet om morgenen, og det er deilig det!Til hud: True match foundation i fargen sable/sand fra loreal, mineralpudder i fargen ivory 2 fra mary kay, solpudder i fargen 01 light/medium fra clinnique, pudderrouge i fargen shy blush fra marykay.
Til øyne: nudes øyenskygge fra h&m, glitter øyenskygge fra h&m, eyeliner i fargen black fra h&m, volume million lashes mascara fra loreal
Til øyenbryn: øyenskygge i fargen espresso fra marykay, øyenbrynstift i fargen soft black fra marykay 
Til leppene: Helt enkel lipsyl med farge i fargen 22 

Imorgen kommer innlegg om ''hvor jeg ser meg selv om 10 år'' :-) 

Nå skal jeg straks vekke lillemor i huset, vi skal ut på tur med naboene før vi skal bake boller og kose oss inne i ruskeværet. Senere tror jeg vi får ett vennepar på middag og film og vips; så er det en ny dag! Håper dere får en strålende lørdag, nyt helgen!

NY UKE - NYE MULIGHETER

Da var det mandag igjen, og akuratt en uke siden sist mandag. Mandag er dagen for å starte på nytt, slik er hver mandag for meg.

Denne uken blir det mye skolearbeid og lite blogging, men skolen må prioriteres - det er jo snart eksamen! Bare denne uken er det tre prøver og en aktivitet i Byn som vi MÅ på - etter alt dette er det heldigvis veldig veldig etterlengtet vinterferie <3 Det blir godt for både store og små!

Tenkte bare å titte innom for å ønske dere en riktig god uke, grip mulighetene!

ÅRET SOM VAR

Tenk dere, nå er vi allerede i 2014 - det er nå over to år siden jeg ble mamma for første gang, og tiden har gått så ufattelig fort!

Disse to årene har vært fylt av masse glede, sinne, frustrasjon, nervøsitet og sykdom. Det har vært de to verste, men samtidig beste årene i mitt liv. Som de fleste vet ble jeg kjempe syk etter fødselen med Thea Celin - blodforgiftning fra bunn til topp, og en elendig form i flere uker! Men med gode foreldre kom jeg meg fint gjennom det og fikk endelig nytt tiden sammen med min nyfødte <3

I 2013 avsluttet jeg mitt 2. år på videregående og begynte på mitt 3. Det er jammen ikke bare, bare å være alenemamma og student altså - iallfall ikke med sykdom på slep. I 2013 møtte jeg også min fantastiske kjæreste, og kort tid etter at vi ble offisielt sammen flyttet vi inn i leiligheten vi bor nå. Vi brukte mye av sommeren i båt, hos mine foreldre og hadde en fantastisk ferie til Bulgaria - sunny beach.

2014 blir ett spennende år, men også tøft. Jeg skal nå fullføre siste året på videregående med gode karakterer - før jeg skal videre på høyskole for å videreutdanne meg. Jeg skal også på Haukeland for en liten sjekk i februar, noe jeg gruer meg veldig til - men satser på å gå ut derfra med gode svar. Ellers har jeg jo selvfølgelig noen små planer for leiligheten, litt maling og diverse står for tur innendørs - og terasse med gjerde rundt står for tur utendørs!

Jeg har som mål å bli flinkere til å oppdatere dere, men da må dere også bli flinkere til å kommentere! Er det noe spesielt dere vil lese om så er det bare å skrike ut! :-)

ALLTID OSS...

Hvorfor er det slik at all sykdom må komme til oss? Først var det spysyken, så øyebetennelse og nå halsbetennelse - lille snuppa får jo aldri fred stakkars :-(

Der kan jeg Iallefall forklare mitt bloggfravær, en syk mammadalt som bare vil være med mammaen sin - da er det ikke lett å oppdatere dere skikkelig heller!

Uansett - nå er hun på bedringens vei (håper jeg), feberen er borte og kanskje hun er klar for barnehagen imorgen?! Det håper Iallefall mor i og med at jeg skal i begravelse til min høyt elskede oldefar og vil helst ikke at Thea Celin blir med der.

På fredag var Thea Celin med meg på skolen, noe hun syntes var stor stas - så det gjør vi nok igjen når det passer seg sånn.

Nå skal vi straks pynte juletreet tenkte jeg, før vi kanskje skal å se på ny bil til mannen. Ellers har vi ingen andre planer enn å kose oss hjemme med vennebyen, tomatsuppe og pepperkaker :-) Hva skal dere idag?

HIPP HURRA!!!

Idag fyller min fantastiske mamma år, så idag er det hennes dag! Mamma vet hvor uendelig mye hun betyr for meg så jeg trenger ikke å dele det klisseriet med dere her på bloggen.

Vi har invitert mamma på middag og dessert her idag, noe både liten og stor gleder seg veldig til. Det er alltid kjekt med mamma på besøk og Thea Celin elsker virkelig når mormor er på besøk. Nå har jeg ryddet og vasket leiligheten så venter jeg bare på at mamma skal komme før vi henter Thea Celin i barnehagen begge to - noe som er stoooor stas for gullet vårt!

Svigerfar kommer forhåpentligvis også en tur for å hjelpe mannen med noen lamper som må seriekobles og litt diverse - kanskje jeg snart får lamper over spisestuen og får vist dere den koselige, men enkle spisestuen vår!!! :-)

HIPPHURRA!!!

Hipp hurra for min nydelige datter som fyller hele 2 år idag, disse to årene har gått så ufattelig fort - og jeg kunne ikke vært mer lykkelig! Denne lille prinsessen har vist meg meningen med livet, hun har vist meg hvor lykkelig ett menneske skal være, og hvor stolt det går an å bli. Jeg er så uendelig stolt over hun, og alt hun har lært på disse to årene. Håper du får en strålende dag skatten min <3 mamma elsker deg!

DET ER IKKE BARE, BARE....

Å ha sykt barn er jammen meg ikke bare, bare. Nå har Thea Celin vært hjemme fra barnehagen hele uken og hun er fremdeles ikke helt frisk. Idag er vel den dagen hun er best i formen så nå satser jeg på at det går riktige veien og at hun er klar for barnehagen imorgen!

Jeg regner med at dere forstår hvorfor bloggingen blir bortprioritert selvom jeg lovet dere minst ett innlegg om dagen. Thea Celin trenger oppmerksomhet så og si hele tiden nå som hun har vært så dårlig, og når hun sover så sovner som oftest jeg også :-) Dere får ha en fin søndag, det skal vi!

I'M BACK

God søndag kjære lesere! Har dere savnet meg? Jeg har iallefall savnet bloggen, men ikke nok til å sette av tid til den - nå derimot, nå blir det andre boller!

Det har skjedd mye siden sist jeg blogget skikkelig. Jeg og Thea Celin har flyttet sammen med kjæresten min, og vi stortrives med det alle tre. Jeg har solgt bilen min, Hehe - så nå kjører jeg samboeren min sin.

Ellers så stortrives Thea Celin i den nye barnehagen så både mor og far er veldig fornøyd med den! Jeg sliter litt mer med skolen, jeg er skole lei allerede men gjør mitt beste selvom. Lille Thea Celin blir straks 2 år, og vi lader opp til en fin feiring.

Nå har dere fått en liten update på hva som har skjedd i livet våres, og fra nå av skal jeg prøve å komme med minst ETT innlegg for dagen. Etterhvert vil dere også få se rom for rom her hos oss, jeg elsker virkelig (nesten) alt!

Ha en strålende søndag, det skal vi! :-)

BARE 2 DAGER IGJEN

Om to dager på denne tiden er jeg enten på tusenfryd eller hotellet å slapper av. Jeg og en vennine drar nemlig til Oslo tidlig fredag for en skikkelig jentehelg.

Det blir shopping, tusenfryd, hotelliv, god mat og godt selskap. Jeg har noen venner/venninner i Oslo jeg skal hilse på også så det blir stor stas.

Gruer meg fryktelig mye til å være borte fra Thea Celin så lenge, men når hun skulle til faren uansett fant jeg ut at jeg like så godt kunne ta meg en jentetur med en av mine beste venninner.

Skal prøve å oppdatere dere underveis selvom jeg er ekstremt dårlig på det. :-)

DEILIG MIDDAG

Solen steker inn i stuen, og jeg hadde aller mest lyst til å grille ute i solen idag, men siden Thea Celin fremdeles ikke er helt i form droppet vi det og lagde heller litt ekstra god middag inne istedenfor. Middagen idag ble noe så enkelt som hjemmelaget pizza med salat til. Godt for både store og små. :-)

Jeg har også fått handlet middag til og med fredag så jeg slipper å tenke på å måtte handle etter skolen resten av uken, noe som er veldig deilig. Tenkte å legge ut middagsplan hver fredag for en uke fram i tid om det er noen som trenger inspirasjon til middager?

VI HAR DET BRA

God morgen sunshines!

I skrivende stund ligger jeg faktisk å venter på at syvsoveren min (Thea Celin) skal våkne slik at vi kan starte dagen. De siste dagene har solen virkelig vist sin fine side her til Bergen, og været har vært helt nydelig. Vi har vært masse ute; med en vennine av meg, med ett vennepar, på en gård, med mormor og morfar osv.

Ellers nyter vi ferien til det fulle. Slapper av og koser oss, alle dager skulle vært ferie spør du meg. Idag erviinvitert til farmoren til Thea Celin på middag så vi får se om vi tar en tur ut der om formen til Thea Celin er fin. Utenom det har vi ikke store planer i ferien bortsett fra å reise på besøk og endelig flytte, jippi!!!!!

Var forresten på uplanlagt vår/sommer shopping til Thea Celin igår så innkjøpene får dere se senere om det er noen som vil det?

Nyt dagen dere <3

25 TIMER I BIL

God morgen alle mine kjekke lesere som er blitt ekstremt dårlig på å kommentere.
Den siste uken har gått i surr, og jeg har ikke hatt tid til å blogge.
I helgen dro jeg og 3 andre på harrytur til Sverige sånn plutselig. Det ble til at vi kjørte ned natt til lørdag og var hjemme igjen natt til søndag. Mye bilkjøring, men er man spontan så er man spontan!

Ellers har det ikke skjedd stort! Vi har brukt vinterferien på å leke, gå på lekeland og bare kose oss. Denne uken blir det fult opp med skole, bursdagsfeiring og legebesøk.
Idag er formen helt forferdelig dårlig så jeg kom meg desverre ikke på skolen, imorgen blir det heller ikke skole siden både meg og Thea Celin skal til legen, og på onsdag blir det bursdagsfeiring for meg, min kusine og min farmor!

Ellers så skal jeg prøve å få svart på spørsmålene deres iløpet av dagen/morgendagen så om det er noe mer dere lurer på kan dere legge igjen en kommentar i dette innlegget :-)

THEA CELIN 15 MND

I dag er Thea Celin akuratt 15 måneder, og vi har vært på 15 måneders kontroll. Helsesøster var helt imponert over hvor flink Thea Celin var, og jeg fikk masse skryt som mamma. Hun har strekt seg masse og er blitt litt høyere enn gjennomsnittet, men litt under på vekten, det har nok noe med 2 ukers sykdom å gjøre.
Ellers var alt bare velstand. Flinke Thea Celin fikk sprøyte som gjorde litt vondt, men ble fort glemt.

Den siste uken har blitt brukt til flytting og utvasking, og derfor har bloggen blitt veldig nedprioritert. Nå bor vi hjemme hos mine foreldre for en liten periode, mens vi gleder oss veldig til å flytte inn i ny leilighet.

Denne uken er det vinterferie for meg, noe som var veldig deilig akuratt nå! Thea Celin er litt i barnehagen og litt hjemme, på fredag skal vi på baluba å kose oss masse, mens på lørdag drar jeg kanskje på harrytur til Sverige med noen venner. Vi får se, vi får se!

Resten av dagen idag skal vi bruke på lek, kosing og spising! Hehe. Vi skal også en tur til fastlegen, eller jeg skal dit men Thea Celin må selvfølgelig bli med.

Håper dere får en strålende dag i det fine været!

MÅTTE HA BARNEVAKT

Siden Thea Celin spydde i barnehagen for noen dager siden bestemte jeg meg for at hun bare kunne få fri ut uken så lenge det lot seg gjøre. Idag passet mormoren hun og det var stor stas. Thea elsker å være hos mormor (og morfar, men han var på jobb), og iallefall når tanten er i form til å leke med hun :-)

Jeg har jo praksis denne uken så kan ikke være hjemme med hun hver dag selv. Heldigvis er det aldri noe problem å få pass til hun, så det går som oftest veldig bra. Imorgen skal Thea Celin kose seg med pappaen sin, noe som alltid er stor stas også!

Nå skal jeg faktisk pakke en kasse, eller to. Neste søndag er målet å være ferdig med flytting slik at jeg kan bruke begynnelsen av uken på å vaske ut.
I og med at jeg er ufattelig masse dårlig for tiden må jeg ta litt etter litt, så nå pakker jeg underveis hele denne uken og neste så tar jeg med meg så mye som mulig til mine foreldre hver dag siden jeg kjører forbi hver dag.
Nå gleder jeg meg ubeskrivelig mye til å flytte inn i ny leilighet, komme på plass og virkelig slå oss til ro på en plass jeg vet vi begge vil trives på. Frekhaug er en fin plass, og en plass jeg vil bosette meg på den dag jeg skal kjøpe :-)

SÅ KOSELIG!

... Vi flytter nok en gang! Så om noen er interessert i å kjøpe eller leie leilighet på Hilland er det bare å sende Mail til ceciliekvant@hotmail.com :-)

Vi flytter inn i en kjempe koselig kjellerleilighet den 1. April; noe vi gleder oss veldig til! Det er billigere og mye mye mer sentralt. Så håper vi på mer besøk av venner og mine foreldre :-)
Thea forelsket seg helt i kaninene til hun vi skal leie hos, så det blir nok masse kanin kos framover <3

EN LITEN HEMMELIGHET....

Hei og hopp! I dag er det allerede torsdag og jeg har gjennomført nesten 4 timer på skolebenken. Helgen nærmer seg med stormskritt og jeg er redd for at jeg har laget for mange planer med tanke på formen.
Lørdag er vi invitert til farmoren til Thea siden hun har bursdag, noe vi selvfølgelig sa ja til. Da blir det middag og kaker der, før vi drar hjem å lader opp til søndag.

Søndag har vi invitert mine foreldre og min søster ut på fastelavensboller. Det er jo faktisk både morsdag og fastelaven så mamma skal selvfølgelig få en liten oppmerksomhet.

Ellers består neste uke av praksis i forbindelse med skolen. Da skal jeg faktisk være med en 1. Klasse; noe jeg gleder meg veldig til!

På ettermiddagstid kommer jeg til å gjøre veldig kjedelige ting framover, noe jeg gruer meg vanvittig til. Dere får høre mer om det siden ;-) Godt å kunne ha litt hemmeligheter.

EN LITEN HEMMELIGHET....

Hei og hopp! I dag er det allerede torsdag og jeg har gjennomført nesten 4 timer på skolebenken. Helgen nærmer seg med stormskritt og jeg er redd for at jeg har laget for mange planer med tanke på formen.
Lørdag er vi invitert til farmoren til Thea siden hun har bursdag, noe vi selvfølgelig sa ja til. Da blir det middag og kaker der, før vi drar hjem å lader opp til søndag.

Søndag har vi invitert mine foreldre og min søster ut på fastelavensboller. Det er jo faktisk både morsdag og fastelaven så mamma skal selvfølgelig få en liten oppmerksomhet.

Ellers består neste uke av praksis i forbindelse med skolen. Da skal jeg faktisk være med en 1. Klasse; noe jeg gleder meg veldig til!

På ettermiddagstid kommer jeg til å gjøre veldig kjedelige ting framover, noe jeg gruer meg vanvittig til. Dere får høre mer om det siden ;-) Godt å kunne ha litt hemmeligheter.

EN LITEN HEMMELIGHET....

Hei og hopp! I dag er det allerede torsdag og jeg har gjennomført nesten 4 timer på skolebenken. Helgen nærmer seg med stormskritt og jeg er redd for at jeg har laget for mange planer med tanke på formen.
Lørdag er vi invitert til farmoren til Thea siden hun har bursdag, noe vi selvfølgelig sa ja til. Da blir det middag og kaker der, før vi drar hjem å lader opp til søndag.

Søndag har vi invitert mine foreldre og min søster ut på fastelavensboller. Det er jo faktisk både morsdag og fastelaven så mamma skal selvfølgelig få en liten oppmerksomhet.

Ellers består neste uke av praksis i forbindelse med skolen. Da skal jeg faktisk være med en 1. Klasse; noe jeg gleder meg veldig til!

På ettermiddagstid kommer jeg til å gjøre veldig kjedelige ting framover, noe jeg gruer meg vanvittig til. Dere får høre mer om det siden ;-) Godt å kunne ha litt hemmeligheter.

EN LITEN HEMMELIGHET....

Hei og hopp! I dag er det allerede torsdag og jeg har gjennomført nesten 4 timer på skolebenken. Helgen nærmer seg med stormskritt og jeg er redd for at jeg har laget for mange planer med tanke på formen.
Lørdag er vi invitert til farmoren til Thea siden hun har bursdag, noe vi selvfølgelig sa ja til. Da blir det middag og kaker der, før vi drar hjem å lader opp til søndag.

Søndag har vi invitert mine foreldre og min søster ut på fastelavensboller. Det er jo faktisk både morsdag og fastelaven så mamma skal selvfølgelig få en liten oppmerksomhet.

Ellers består neste uke av praksis i forbindelse med skolen. Da skal jeg faktisk være med en 1. Klasse; noe jeg gleder meg veldig til!

På ettermiddagstid kommer jeg til å gjøre veldig kjedelige ting framover, noe jeg gruer meg vanvittig til. Dere får høre mer om det siden ;-) Godt å kunne ha litt hemmeligheter.

EN LITEN HEMMELIGHET....

Hei og hopp! I dag er det allerede torsdag og jeg har gjennomført nesten 4 timer på skolebenken. Helgen nærmer seg med stormskritt og jeg er redd for at jeg har laget for mange planer med tanke på formen.
Lørdag er vi invitert til farmoren til Thea siden hun har bursdag, noe vi selvfølgelig sa ja til. Da blir det middag og kaker der, før vi drar hjem å lader opp til søndag.

Søndag har vi invitert mine foreldre og min søster ut på fastelavensboller. Det er jo faktisk både morsdag og fastelaven så mamma skal selvfølgelig få en liten oppmerksomhet.

Ellers består neste uke av praksis i forbindelse med skolen. Da skal jeg faktisk være med en 1. Klasse; noe jeg gleder meg veldig til!

På ettermiddagstid kommer jeg til å gjøre veldig kjedelige ting framover, noe jeg gruer meg vanvittig til. Dere får høre mer om det siden ;-) Godt å kunne ha litt hemmeligheter.

HATER Å HA BARNEFRI

Hei og hopp! Idag er det lørdag, og en dag nærmere mandag. Denne helgen har jeg egentlig barnefri, noe jeg for så vidt hater. Men vi skal på lekeland alle sammen om litt. Heldigvis pleier jeg aldri å være borte fra hun hele helgen når det er pappahelg, men det har skjedd.
Ellers prøver jeg jo å "nyte" fridagene så godt som. Igår dro jeg med meg bursdagsjenten Tonje på Dolly for å feire dagen litt. Der ble også noen andre venniner av hun med for å overraske hun.

Jeg skulle jo egentlig viser dere noen pakker igår, men siden ene lå i bilen som pappa lånte ble ikke det til! Skal prøve å huske det til ikveld :-)

Nå må jeg hoppe opp av sengen, sminke meg smått og gjøre meg klar til å dra på lekeland! Ha en fin lørdag :-)

THEA'S FØRSTE MØTE

... Med hest! Hun har tidligere sett hester i barnehagen, men aldri på så nært hold som idag.
Etter middagen bestemte jeg meg for at meg og Thea skulle ta oss en tur på travparken for å se på løp med Marita.
Alle som kjenner meg vet at jeg har hatt 2 (delvis 3) hester opp igjennom, og at hest var min store lidenskap for noen år siden!
Når jeg ser hestene tippe forbi kjenner jeg utrolig på savnet etter å ri, styre på i stallen og konkurrere. Nå er jeg blitt så pysete at det er såvidt jeg tørde å klappe de.
Theusen storkoste seg iallefall og ville bare se mer og mer når hestene var løpt forbi, hun klappet og fulgte godt med. :-)

Inn i min 3. uke

Hei, og god søndag!
Sist jeg blogget (før ønskelisten) lå jeg på sykehus, og hadde operert. Jeg er fremdeles innlagt, men hjemme endel på permisjon heldigvis! Får levert Thea i barnehagen før jeg drar opp på sykehuset i noen timer så rekker jeg å hente hun igjen også.

TITTER BARE INNOM

God kveld kjære lesere!
I dag har vært en utrolig slitsom dag, Thea har vært veldig mammadalt og ingenting har bært godt nok.
Nå sover hun endelig søtt i sengen sin, så nå må mor også få seg litt søvn før det er opp for mat igjen :-)

Hehee, måtte ta ett bilde mens Thea fikk kveldsmelken sin :-)
Håper dere har hatt en bedre dag en meg, selvom jeg har kost massemasse med Thea idag!

PROSJEKT BLI SUNN

Etter at jeg ble gravid har jeg omtrent bare spist dritt, jeg har drukket sjokolademelk hver dag og har spist enten chips, sjokolade eller smågodt hver dag.
Når jeg gikk gravid syntes jeg det var greit, da la jeg jo på meg og hadde en unnskyldning - men nå har jeg absolutt ingen unnskyldning lenger, og så mye dritt som jeg har spist er ikke bra for kroppen min!

Men nå skal jeg bli sunn! Snop og dritt i helgene, og ett glass brus for dagen. Jeg kan ikke kutte ut alt med en gang, tar det sakte men sikkert!
I dag spiste jeg grove knekkebrød til frokost, og nå har jeg laget meg deilig kyllingsalat! Thea sitter i vippestolen å koser seg, men det er vel på tide med en liten dupp snart :-)

JEG HAR OPPNÅDD MYE

I en alder av atten år. I går var det atten år siden jeg kom til verden, og nå er jeg endelig myndig! Jeg er ikke en liten jente lenger, nå er jeg en dame - en som må passe på seg selv, skrive under på papirer selv og kan drikke alkohol lovlig!
De fleste 18-åringer gleder seg vel til denne dagen slik at de kan kjøpe drikke selv, dra på byn og bestemmer mer selv. Jeg derimot; gledet meg til denne dagen fordi at jeg kunne skrive under papirene mine selv :-)

Dagen begynte med at jeg fikk deilig frokost på sengen (eggerøre, bacon og stekt pølse) før det var på tide å starte dagen. Var i banken å bestilte nytt bankkort og åpnet litt flere kontoer som jeg kan spare på :-)
Etterpå var jeg på KK for en siste kontroll, og er nå skrevet ut fra sykehuset! Håper bare at jeg slipper ny innleggelse.

Var også på deilig middag hos mamma igår, jeg fikk velge og da ble det selvfølgelig svinekjøtt med pommfri og bernesaus :-) Senere på kvelden dro jeg på kino mens mamma og pappa passet Thea.

Alt i alt har jeg hatt en kjempe fin dag, og fått masse utav dagen! Dagen ble avsluttet med kake fra verdens skjønneste Karoline :-)

FANTERIER

Helgen har gått i ett og tiden har virkelig flydd fra oss. Fredagen begynte tidlig med barseltreff, før vi reiste ned til farfaren til Thea å slappet av der litt. Senere reiste vi hjem her for å spise deilig taco før det var leggetid for Thea. Når hun var i seng, så meg og Tony på ''the voice'' før sengen ropte! 

Lørdagen var vi invitert til noen venner av Tony så vi bestemte oss for å dra dit mens mamma/pappa/min søster passet lille Thea. Å reise fra Thea er forferdelig, men samtidig så er det litt deilig å komme seg ut blandt folk å kose meg litt i blandt! Kvelden ble iallefall super vellykket, var ikke hjemme før 3 - så da var det rett i seng før Thea skulle ha mat igjen klokken halv åtte. Søndags morgen tok mamma hun to timer så jeg fikk sove litt ekstra! Stod opp klokken 12 til deilig familie frokost!

Søndagen startet dagen klokken 12, da var det som sagt familiefrokost før dagen kunne begynne skikkelig. Thea var trøtt igjen i 1-tiden så da fikk hun sove litt i vuggen mens jeg fikk kledd på meg og stelt meg litt. Dagen i dag har faktisk gått i ett selvom ingenting spesielt har skjedd. Spiste utrolig dårlig kebab på mama rosa i Knarvik før vi kjørte på essoen for å vaske bil (og kjøpe nuggets til meg siden kebaben smakte dritt). Reiste ned til farfaren til Thea siden de hadde bakt deilig kake i dag også, og jeg er en kakemoms! 

Nå sover Thea søtt i sengen sin, så er vel leggetid for meg også snart :-) Denne uken har vi ingen planer før torsdag, da skal jeg på kontroll på sykehuset, vi skal prøve å få kjøpt dåpskjole og dåpssamtale i kirken. 

MER OVERSKUDD = BOLLEBAKING

I det jeg så ut av vinduet i dag var bakken dekket av snø, og det snødde. For min del så er vinteren over for denne gang, og nå venter jeg egentlig på sommeren. Men siden snøen allerede var her har jeg og Tony benyttet sjansen til å lage snømann mens mamma satt inne med Thea litt :-)

Etter at snømannen var ferdig bakte vi deilige boller som vi har kost oss med i kveld, og nå er det leggetid for både store og små. Thea ligger å småsutrer litt og syntes synd i seg selv - men det gjør hun alltid på kvelden før hun sovner godt. Hun har også vært litt grinete i dag og ekstra kosete, men det er bare å kose med hun mens hun får smokken så er alt bra.I morgen er planen å muligens få kjøpt dåpskjole! Jeg er så kresen og vet akuratt hvordan jeg vil ha ting så håper jeg finner den perfekte :-) Hele uken er forsåvidt fullbooket også. På onsdag har farfaren til Thea bursdag så da er vi innvitert på middag og kake der. Torsdag står legebesøk for tur (atter en gang....) Da er det tid for min ''seksukerskontroll''. Fredag er det barseltreff så er jammen hele denne uken gått også. 

Og forresten; ser endel av dere stiller spørsmål i kommentarfeltet, men det blir rotete som jeg svarer der. Vurderer å ha en ny spørsmålsrunde snart - hvis det er noen interesse for det? 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits