VELKOMMEN TIL OSS

... I mjåtveitmarka! Jeg er en elendig blogger og syntes rett og slett at blogg er kjempe kjedelig og bare stress. Leserne forventer innlegg med gode bilder og gjennomtenkt tekst, noe jeg ikke kan gi dere lesere.

Uansett, jeg trives jo med å blogge når det passer MEG, men det er ikke flere ganger for dagen. Nå som ting begynner å komme helt på stell her hjemme hos oss tenkte jeg å ta bilder av rom for rom til dere, først gang så bad - bod - soverom1 (vårt) - stue - soverom2 (Thea Celin sitt) - spisestue - kjøkken; høres dette greit ut? :-)

En liten smakebit på gangen kan dere jo få... :-)

LEILIGHETEN @ KJØKKENET

Nå som vi har flyttet og flere lurer på hvordan det ser ut her hos oss tenkte jeg å ta rom for rom å legge ut her på bloggen. Vi bor i en hely ny leilighet på 67(?) kvm sentralt på Frekhaug. Leiligheten er akuratt passe til oss tre med to soverom og passelig bad. Som de fleste har fått med seg så bor jo meg og Thea Celin her sammen med min nye samboer (ikke pappaen til Thea Celin), noe vi stortrives med. Uansett, her får dere litt bilder av kjækkenet vårt; 

 Det var en liten smakebit på kjøkkenet vårt, neste rom tenker jeg blir spisestuen når mannen i hus får rompen i gir å får hengt opp lampen(e). Nå får jeg svinge meg litt rundt her hjemme før jeg skal hente Thea Celin i barnehagen før vi lager deilig kjøttkake middag! Planen senere er vel å kanskje få unna noen julegaver hvis formen tilsier det, hvis ikke blir det kosedag hjemme. 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits