HELT ELENDIG, NOK EN GANG

Nok en gang kan jeg kalle meg selv for tidenes dårligste blogger, helt elendig er jeg faktisk. MEN, jeg har ikke stort å blogge om heller - så om dere har tips er det bare å komme med det!

Iløpet av morgendagen skal inneboden vår være ferdig som garderobe, og gangen skal se noen lunde OK ut. Jeg er på jakt etter to små "kister" en stor, og en litt mindre - men jeg må liksom finne de perfekte! Så når leiligheten er HELT klar (noe den snart er) så skal dere få se alt sammen! :-)

Nå, en liten smakebit ;-)

DETTE ER SKUMMELT

Denne helgen skal Thea Celin tilbringe hele helgen hos pappaen sin (fredag til søndag), noe jeg absolutt ikke er vandt til - og dermed syntes det er skummelt.

Jeg vet jo at hun har det bra, men det er likevel en del av meg som mangler. Det blir iallefall veldig godt å få hun hjem igjen imorgen :-)

Ellers går dagene stille og rolig fram til klokken 15 når jeg henter lille turbottollet i barnehagen, på skolen har det vært rolig siden jul nå - men snart blir det nok fult kjør igjen! Igår hadde vi naturfag framføring hvor jeg og gruppen min fikk 5/6, noe som er knall bra og vi var rimelig stolt etterpå når vi var best i klassen.

Nå er mannen i hus på jobb så jeg skal svinge meg rundt med vaskekosten tror jeg, det trengs alltid! Senere skal jeg trene med en vennine så blir det muligens fest senere ikveld! Ha en strålende dag dere <3

SPREK MAMMA

God morgen solstråler! Her i Bergen pøser regner ned, og etter vandringen til barnehagen var jeg veldig, veldig våt - heldigvis hadde jeg gode klær på meg, så når jeg tok av jakke og sko var jeg heldigvis tørr!

Hver morgen går meg og Thea Celin til barnehagen, barnehagen ligger jo bare en 5 minutters gå tur fra leiligheten så det skulle jo bare mangle i bunn og grunn. Thea Celin syntes det er veldig kjekt å gå/trille til barnehagen så da kommer vi nok til å fortsette med det.

Ellers så går vi jo selvfølgelig hjem igjen også, men da går vi som oftest noen omveier for å få oss en ekstra tur! Thea Celin elsker å gå på tur, se på ting og jakte etter katter og hunder (hehe). Det er så fredelig å fint her ute så her kan hun tusle litt alene også <3

MORGENSTUND

Ååh, idag hadde meg og Thea Celin er kjempe koselig morgen. Jeg vekket hun, vi koste litt i sengen hennes før hun fikk melk med på fanget mitt i sofaen. Hun strøk meg på kinnet og sa så fint "mamma fin", lille hjerteknuseren min.

Etterpå var hun veldig klar på at vi skulle ta bilde, og Thea Celin skulle smile. Thea Celin elsker å bli tatt bilde av, og jeg elsker selvfølgelig å ta bilder av hun - hun er trossalt den nydeligste jenta jeg vet om!

HARDE DAGER

God fredag alle mann! Siste helg før hardkjør med skole og diverse neste uke, denne ferien har virkelig gått fort og jeg har hatt fult opp med noe hver dag. Thea Celin har selvfølgelig vært litt hjemme med meg også, og hatt litt kortere dager enn normalt.

Ellers er det mye som skjer om dagen, mye å tenke på og mye å være redd for, rett og slett; derfor blir bloggen veldig nedprioritert, men jeg lover å komme sterkere tilbake når ting roer seg, og vi er kommet skikkelig i hus ;-)

MYE SOM HAR SKJEDD

Sist dere hørte fra meg var det bare to dager til jeg og Karoline skulle til Oslo for en skikkelig jentehelg. Jeg lovet jo å ta bloggen med, men siden det ble så mye styr og dårlig tid i Oslo ble det ikke tid til blogg.

Vi landet i Sandefjord fredagen, flinke Karoline hadde nemlig bestilt flybilletter dit så derfra måtte vi ta tog og buss. Vi var i tusenfryd, shoppet, lekte turister og var på fest. Alt i alt var det en kjempe koselig, men også slitsom helg.

Etter Oslo dro jeg rett å hentet Thea Celin som hadde vært hos pappaen sin hele helgen; før vi dro videre til Osterøy for bading, grilling og kos hos mormor/oldemor. Lille frøkna var storfornøyd og koste seg gløgg.

Etter en god del bading bestemte vi oss for å ta den lille båten ut en tur slik at Thea Celin fikk prøve det også; noe som falt veldig i smak!

Utenom det har vi vært masse ute i båt, badet og bare nøte det nydelige bergens været. Thea Celin elsker å være ute uansett hva vi gjør på så det er jo veldig kjekt.

Vi har også hatt besøk av ett bursdagsbarn så da ble det selvfølgelig frokost på sengen før Thea Celin ble levert til mormor og morfar mens vi gikk ut å feiret dagen med litt godt i glasset.

Sist og værst; Natt til torsdag tilbragte meg, Thea Celin og mormoren på sykehuset. Thea Celin kom hjem glodvarm og hadde en temperatur på 41. Hun var over opphetet og nedkjøling hjalp ikke. Heldigvis ble hun bedre allerede dagen etterpå og er nå i strålende form.

Jeg fikk også tidenes fineste smykke i posten for noen dager siden, og det skal dere såklart få se i ett senere innlegg! Vi blogges :-)

SUPER START

Det er så deilig å våkne (eller bli vekket....) grytidlig for så å kunne legge seg til å sove noen timer til. Jeg elsker å våkne tidlig, merke at Thea Celin sover enda og legge meg til å sove igjen.

Lille gullet sover nemlig til 09 hver dag, noe som er helt luksus. Når hun da våkner står hun bare i sengen og roper på mamma.

Nå har vi akkurat spist hjemmelagde rundstykker og eggerøre, noe som ikke falt helt i smak hos minste frøkna; hun skulle nemlig bare ha en flaske lunken melk. Ellers så skal Thea Celin egentlig til pappaen sin idag, men vi får nå se. Er over to uker siden hun var hos han sist så nå sitter vi bare å venter på at han skal banke på!

Senere skal jeg og min søster male leiligheten litt, noe jeg grugleder meg til! Hater å male, men elsker å se forandring :-) vi blogges!

ENDELIG VAR DET VÅR TUR

.... Vår tur til å ta en etterlengtet og fortjent ferie.

På fredag hadde Thea Celin sin aller siste dag i Sofus barnehagen, noe som var både trist og litt kjekt. Nå skal hun nemlig være hjemme med meg fram til august, så vi skal bare nyte tiden akkurat som vi gjorde i permisjonstiden.

Thea Celin skal jo selvfølgelig være litt hos pappaen sin også, og de dagene hun skal være der skal jeg slenge meg rundt med malerkosten her i heimen, nå skal nemlig rommet til Thea Celin, mitt rom og stuen få seg ett malingsstrøk eller to!

Ellers har det ikke skjedd stort i helgen, på lørdag hadde jeg barnevakt slik at jeg kunne være "fri til å finne på noe", det endte med vindrikking og film :-)

Fikk også nytt stuebord i helgen, var drittlei av å vaske glassbordet flere ganger for dagen så nå har jeg fått meg ett gammelt og sjarmerende bord som skal pusses opp!

Dere kan forresten følge meg på instagram også; supermammacec , der er jeg en smule flinkere til å oppdatere med bilder!

Vi blogger :-)

LIVET SMILER

Før jeg startet langhelgen på torsdag slo jeg til med 5 på muntlig eksamen i barne-og ungdomsarbeider faget, noe jeg er strålende fornøyd med! Hadde såvidt fått lest siden theusen holdt (og holder) på med hjørnetennene sine, noe som er litt vondt for hun stakkars.

I helgen har vi til nå bare kost oss masse, vært litt hjemme og litt hos mormor og co. Thea Celin elsker å være hos tate (tante), momo (mormor), og mofaaa (morfar). Hun er helt i hundre og skal vise absolutt alt hun kan!

Utenom det så går dagene fort forbi, lille jenten min er nærmere 2 år enn 1 år, noe som skremmer meg veldig, lille jenten min er plutselig ikke så liten mer.

Dette er siste måned for Thea Celin i nåværende barnehage før vi tar ferie i 1,5 mnd og hun begynner i ny, spennende barnehage i midten av august!

Jeg runder av her, skulle bare fortelle at vi har det veldig bra, og at jeg skal prøve å bli flinkere med bloggingen nå som det ikke er så mye stress på skolen.

Min fantastiske, nydelige morgenstråle! Gleder meg allerede til å stå grutidelig opp imorgen for morgenkosen :-) Ha en fin søndag, dere!

NERVER

Som jeg nevnte igår så er det eksamen denne uken, nærmere sagt; idag!!!! Jeg har så sinnsykt nerver at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, magen vrenger seg og hodet klarer ikke å tenke. Jeg vet jo at jeg kan, spørsmålet er bare om jeg klarer å vise det eller om hodet mitt kobler helt ut i det jeg kommer inn i rommet.

La oss krysse fingrene for at dette går bra, senere skal vi nemlig på avslutting i barnehagen til Thea Celin, noe som blir mye kjekkere hvis jeg står på eksamen. Etter det blir det frisøren på meg, siden etterveksten nesten er ned på knærne (liksom....)

Ønsker dere en super dag! Når eksamen er ferdig har jeg langhelg, og Thea Celin får fri fra barnehagen imorgen for å kose seg litt hjemme.

LANG, TEIT UKE

Hei igjen mine trofaste lesere!
I skrivende øyeblikk sitter jeg faktisk på Bergen legevakt med min lillesøster som har så vondt i foten sin etter en fotball "ulykke" for nesten en måned siden. Når vi er ferdig her skal vi hente mamma på jobb før vi drar hjem å lager noe godt til middag. Har dere noen tips til gode middager?!

Det er så sinnsykt deilig vær her i Bergen for tiden, solen skinner og klærne fyker, haha! Denne uken er det skole hele uken, lange dager og stor årsoppgave som skal leveres inn fredag. Det er ikke bare skole denne uken, imorgen skal jeg nemlig på ett møte, men det er hemmelig enn så lenge iallefall.

I helgen skal jeg ut å feire fineste Marita igjen (idag er det familiebesøk vi skal i), og på lørdag blir det gladbrus, dans og godt humør; noe jeg gleder meg ekstremt til!

SO SICK

Etter en dag med sol og kjolevær etterfulgt av en dag med småkjølig og buksevær ble jeg selvfølgelig syk. Jeg med mitt ufattelig dårlige immunforsvar blir selvfølgelig syk, og jeg føler meg skikkelig syk. Ligger strak ut på sofaen, sover omtrent hele dagen, spiser ikke og drikker minimalt med drikke.

Nå har jeg heldigvis fått antibiotika så formen blir nok bedre iløpet av en dag eller to, og det er bra. Thea skal sove hos pappaen sin Idag så jeg skal bare slappe av, pleie meg selv og bli frisk.

Hva skal dere idag da? Fler en meg som er syk? :-(

VANSKELIG VALG

Mye har forandret seg i livet mitt/vårt den siste tiden, og dette er noe jeg velger å ikke dele med dere. Jeg kan si i kjappe trekk at meg og pappaen til Thea Celin overhodet ikke er sammen mer, nå er vi foreldre hver for oss og håper det fungerer greit. Det skjer så ufattelig mye, og jeg vet ikke om jeg orker å ha bloggen mer.

Noen av dere lesere er bare kjempe skjønne og støttende, mens andre kommenterer stygge ting anonymt og graver i ting dem ikke har noe med. Enten kommer jeg til å slette bloggen, stenge kommentarfeltet eller sensurere alle bilder som Thea Celin er på; dette er rett og slett fordi at hun er en liten uskyldig jente som ikke har sagt ja til at bildene skal havne på nett.

Jeg er jo uendelig stolt over lille prinsessen min, og skulle gjerne vist hun til dere hver eneste dag, men det kommer nok ikke til å skje.....

Jeg må rett og slett tenke meg godt om før jeg gjør noe, men først; eksamen imorgen!

LANG DAG

Hei, og god morgen søte lesere!
I skrivende øyeblikk sitter jeg på skolen og venter på at vi skal begynne dagen. Idag er det forberedelse til engelsk skriftlig eksamen som er i morgen, og jeg kjenner meg lite klar.

Senere har jeg faktisk barnefri, noe som ikke har skjedd i en uke dag på veldig veldig lenge. Jeg får nok ikke kost meg skikkelig siden jeg savner theusen etter en time, og jeg har masse lesing framfor meg. Uansett; jeg skal lage meg deilig middag (eller spise hos mamma, hihii), se på tv, dusje alene og bare slappe helt av. :-)

Senere kommer det kanskje ett litt trist innlegg for noen, det er noe jeg har tenkt lenge på å gjøre, men må tenke litt til....

GRATULERER MED DAGEN

Fin overskrift? Jeg er sikker på at sikkert halve blogg innleggene på blogg.no har den samme overskriften idag. Det er jo nasjonaldagen vår, dagen hvor barna kan spise så mye is, pølse og gjøre nesten som de vil.

Theusen har iallfall storkost seg med tog i byen, etterfulgt av aktiviteter på skolen. Hun har spist masse godt, fått to luftblonger og kost seg gløgg i hjel!

ALT HAR EN MENING

Jeg har jo nå tatt 2 tattoveringer på under en måned, og jeg virkelig elsker begge to. Dette er noe jeg skal ha på kroppen min for evig og alltid så det var godt gjennomtenkt.

Min første tattovering var jo;

Thea Celin
27.11.11

Min datter sitt navn, og fødselsdatoen hennes. Jeg elsker hun jo over alt i denne verden, og nå er hun med meg på en måte hvert sekund, hvert minutt, hvert døgn og for evig og alltid.

Min andre tattovering;

"Stand for something, or you will fall for anything".

Denne tok jeg faktisk sammen med bestevenninnen min Marita. Vi snakket om å ta tattovering sammen som skulle si noe om vennskapet vårt siden vi hadde vært venner siden jeg ble født (hun er ett år eldre enn meg) og er bestevenner den dag i dag. Marita er en person jeg kan fortelle alt til, og hun er virkelig bare god!

Planen var egentlig at vi skulle ta en sommerfugl og "forever" nede på bristen, men så bestemte vi oss heller for å ta ett ordtak som passet oss selv, men som også passet sammen og en sommerfugl. Begge ble strålende fornøyd med resultatet, og ordtakene passer oss midt i blinken!

Her er Marita sin tattovering;

TITTER BARE INNOM

... For å ønske dere en fin kveld :-)

EFFEKTIV MAMMA

For en natt og morgen dette har vært. Thea Celin bestemte seg for at å tulle hele natten var greit, så fra klokken 00 til klokken 06 var jeg inne hos hun 11(!!!!) ganger. Noen ganger fordi hun drømte, og andre ganger fordi at hun tullet seg. Når klokken var like over 06 fant jeg ut at vi bare kunne stå opp, spise frokost å få noe ut av dagen.

Satt på en maskin med klær, kledde på oss og tok med oss vognen på tur like før 9, spaserte ute i nesten en time før Thea Celin begynte å bli trøtt og vi vendte snuten hjemover.

Spiste litt mer mat i det vi kom hjem, og Thea Celin våknet plutselig til! Nå er hun akuratt lagt i sengen igjen mens jeg har vasket to maskiner med klær, ryddet og vasket begge gangene og er klar for en liten time på puten jeg også!
Senere skal vi til min mamma/Thea Celin sin mormor på middag. :-)

HELT PERFEKT

Har dere noen gang følt at en dag har vært helt perfekt, og dere skulle ønske at den varte evig?
En slik dag har jeg idag. Alt er helt perfekt og jeg kunne ikke bedt om mer.

Startet dagen av en frøken som ropte på mammaen sin, hun ville nemlig ha litt kos før vi satt oss inn i stuen og spiste frokost. Det ble store øyne på hun når jeg kom inn i stuen med sjokolademelk på flasken, og armene hennes ble plutselig veldig lange. Jeg ble nok kåret til årets mor der og da!

Etter en god og deilig morgen sammen var det avgårde til barnehage og skole. På skolen er det mildt sagt ufattelig kjedelig for tiden, vi holder for det meste på med eksamensforberedelser så det er jo i bunn og grunn viktig. Jeg gleder meg til å gå på skolen da, men det er nok fordi jeg har så gode folk rundt meg der.

Utenom det går dagene, det er endel som skjer i livet vårt for tiden, men det deles ikke på bloggen, iallfall ikke enda. Nå er det bare en dag av denne uken igjen på skolen; fri både torsdag og fredag! Vi har faktisk endel planer denne lang helgen så det blir veldig kjekt. Skal blandt annet ta tattovering sammen med bestevenninnen min på fredag.

Håper dere får en fin kveld! Jeg skal grave meg ned i prøvelesing og oppgaveskriving :-(

TUSEN TING Å GJØRE

Hei, og god formiddag alle der ute!
Vi startet dagen like over 6 idag, og før klokken var 8 stod vi på plenen å sparket ball. Solen titter endelig fram her i Bergen igjen så da er det bare å nyte det mens vi kan.

Thea Celin er lagt for luren sin og lader opp til konfirmasjon senere. Etter konfirmasjonen skal hun sove hos pappaen sin mens jeg skal på fest med en vennine.

Nå har jeg egentlig tusen ting å gjøre. Sy på budnadssølv, finne klær til Thea Celin, føne håret, rette håret, finne fram og pakke ting til ikveld siden jeg skal rett fra konfirmasjon til Marita.

Håper dere får en strålende lørdag, og en enda bedre søndag :-)

JEG BEKLAGER MEG IKKE

Hei og hopp, nå er det jammen meg lenge siden sist, og jeg har gjort så utrolig mye gøy. I helgen fikk jeg og Thea Celin besøk av verdens fineste Silje fra Oslo som jeg ikke hadde sett på nesten 3 år. Vi slappet av, tok oss en tur på fløyen, var på byn, og bare koste oss masse.

Ellers har det ikke skjedd veldig mye. Jeg gjør det greit på skolen, noe man ser på karakterene og det er jo veldig kjekt. Nå er det bare å gi alt før en lang, deilig sommerferie venter på både meg og Thea Celin. Thea Celin slutter nemlig i barnehagen hun går i nå, og begynner i ny barnehage i august.

Utenom det så hadde jeg jo kjøpt meg ny vogn som jeg skulle vise dere, men etter at jeg skrev det fikk jeg meg enda en vogn. Har helt vogndilla og klarer virkelig ikke å bestemme meg for hvilken vogn jeg virkelig vil ha.

Nå har jeg besøk av en vennine som skal være her til imorgen. Vi bare slapper av, og skal vel ta tidlig kveld siden begge skal tidlig opp. Jeg har skrevet middagsplan en uke fram i tid om noen er interessert i å se den?! :-)

VI HAR FLYTTET

Endelig er vi kommet noen lunde i hus i nye leiligheten og vi trives allerede. Leiligheten er bare så liten (men samtidig stor) og bare helskjønn.

De to siste dagene har gått med til flytting, pynting, å være mamma og legevakt besøk. Lille frøkna bestemte seg nemlig for å bli syk midt oppi det hele så hun trengte litt ekstra kos hele tiden, noe som er helt greit for meg. Mens jeg fikk hjelp til flyttingen koste Thea seg med mormoren, noe hun elsker!

Lille gullet fikk selvfølgelig påskeegg på påskeaften!

Ellers har det ikke skjedd stort. Vi nyter de deilige dagene her i Bergen og tar livet med ro. Så snart Thea Celin er frisk er det rett tilbake til hverdagen igjen, noe som blir både deilig og slitsomt.

I skrivende stund sitter Thea Celin å spiser chips (ikke kommenter hvor dårlig mor jeg er, er du snill. Jeg vet hva som er bra for barnet mitt og ikke). Vi koser oss med barnetv, iste og chips så håper jeg at formen til Thea Celin stiger iløpet av dagen.

IT'S MY B-DAY

Hipp hurra for meg selv som fyller hele 19 år idag, bare ett år igjen til jeg er tyve og halvveis til førti.
Egentlig er ikke bursdag noe stas lenger, den går liksom bare stille forbi helst. Men samtidig er jeg ufattelig stolt over å være 19 år, ha verdens vakreste datter, ha lappen og bil, leilighet og holder på med å fullføre utdanningen. Det er ikke mange 19-åringer som gjør altså.

Uansett; vi begynte dagen tidlig. Thea Celin ble hjemme siden vi skulle til doktormannen, hun har nemlig rast ned i vekt den siste tiden og hønemor som jeg er blir jeg jo litt bekymret selvom helsesøster sa det ikke var noe å bekymre seg over. Vi fikk iallefall tatt endel allergi prøver og diverse så skal vi tilbake igjen neste uke :-)

Nå har vi akuratt spist taco til middag så blir det egenlaget brownies senere. Thea skal kanskje sove hos pappaen sin i natt og da får jeg jo en hel natt søvn som jeg ikke har hatt på veldig lenge.

Vi får blogges! :-)

VANDRENDE ROBOT

Tirsdag allerede og det er jammen ikke lenge til helg og vinterferie (liker jeg å tro, hehe). Idag er jeg hjemme fra skolen,desverre. Formen er virkelig på bunn og jeg er drittlei av å være syk nå. Heldigvis er Haukeland i gang med en ny undersøkelse så får vi se hva den viser.
Igår var jeg som sagt på Haukeland for å svelge ett minikamera som filmer nedover i magen, og det får vi svar på om 1-2 uker.

Nå har Thea akuratt våknet fra duppen sin på to timer. Hun ble også hjemme idag siden vi ikke våknet før 10 igjen. Planen idag er egentlig bare å slappe mest mulig av, spise middag og leke. Vi må også en svipptur på senteret om formen bedrer seg for å kjøpe karneval kostyme til Thea som skal på karneval i barnehagen denne uken.

GRATULERER TIL ALLE MØDRE

Idag er det morsdag, og det er faktisk min 2. morsdag. Dette var jo helt utenkelig for 3 år siden. At jeg, Cecilie Kvant skulle bli mamma og feire morsdag liksom? Rart å tenke tilbake på, nå faller alt så naturlig liksom.
Å bli mamma må jo være det beste i hele verden. Den gleden jeg går rundt med hver dag er en glede jeg aldri har hatt før.

Senere skal vi til mine foreldre å gjøre litt stas på morsdagen og fastelavensboller. Etter det kommer en vennine å ser på leiligheten her så den må være noen lunde shinet!

UFRIVILLIG PAUSE

Woopsi, det ble vist en veldig uplanlagt og ufrivillig blogg pause. Etter skoledagen forje uke var jeg helt utslitt og ufattelig dårlig. Formen er fremdeles på bunn, men jeg klarte å "kjempe" meg gjennom 6 timer på skolebenken igår.
Idag skal jeg til doktor dyregod igjen så får vi se om han har noe lurt å fortelle :-) Jeg er nemlig ufattelig sliten nå, kjempe lei og redd. Det kan umulig være normalt at en ellers frisk jente på 18 år skal gå rundt med så intense smerter og leve på sterke smertestillende!

Vi har brukt dagene til kos, avslapping og rydding når formen er noen lunde ok. "Heldigvis" er formen værst om kvelden (etter 20.00 ca) og utover natten, noe som gjør at jeg fungerer greit når Thea trenger meg, og jeg klarer å gjøre alt med hun selv :-)

Nå avslutter jeg her. Ville bare titte innom å fortelle at jeg hadde det greit, og at jeg skal bli flinkere med bloggingen! På torsdag får vi besøk av min gamle bestevennine, noe vi gleder oss veldig til ?

Hvilke planer har dere for uken? :-)

SYKEHUS & OPERASJON

Hei, og god søndag!
Får endel kommentarer om at jeg må blogge mer, og oftere. Den siste uken har blitt tilbragt på sykehus med helt intense magesmerter. Natt til tirsdag lå jeg på operasjonsbordet for en kikkhullsoperasjon, noe som resulterte i en enda dårligere Cecilie.

Heldigvis får jeg smertestillende som demper smertene litt og de kreftene jeg har blir brukt på min aller vakreste Thea Celin!

Akuratt nå er jeg hjemme på permisjon, så igår fikk jeg brukt dagen med Thea (og Tony) og fikk lagt hun før jeg dro til mine foreldre. Nå sitter jeg å ser på tv mens jeg venter på at Thea skal komme "hjem" (til mine foreldre) siden det har vært pappahelg denne helgen :-)
Imorgen er det opp igjen på Haukeland, og det er nok endel undersøkelser som står for tur denne uken så håper jeg på utskrivelse iløpet av uken.
Ellers er det ikke alt for lenge til bursdagen min og jeg holder på med dyr, lang ønskeliste! Kanskje jeg deler den med bloggen når jeg er ferdig?! ;-)

1-ÅRS KONTROLL > BI-LYD

Roen har senket seg hos oss på Hilland og jeg har endelig kunne legge meg. Idag stod 1-årskontroll og prøve på skolen for tur, noe som begge deler gikk overraskende fint!
Jeg var litt redd for at Thea ikke fikk i seg nok mat siden hun ikke er særlig glad i verken skive eller middag, men der tok jeg sannelig feil; lille store prinsessen har tatt ett "hopp" på kurven sin og legger på seg greit og vel så det. Høyde og hodeomkretsen var heller ikke noe å klage på, og hun vokser som hun skal på alle måter.

Vaksiner gikk så som så, ingen liker å bli stukket; men med litt kos etterpå gikk det greit og vi spaserte inn til legen for en grundig sjekk der også. Til min store fortvilelse hørte legen bi-lyd på hjertet til min lille skatt, noe som gjorde meg både redd og deprimert. Heldigvis er vi henvist til hjertespesialist og skal få det grundig sjekket, forhåpentligvis er det ingenting alvorlig!

Etter å ha ventet på helsestasjonen en stund vendte vi nesa mot barnehagen, det var første dag siden en stund før jul og jeg var skeptisk til hvordan hun ville ta det; flinke prinsessen vandret inn i barnehagen og vinket fint hade til mammaen og pappaen sin.

Prøvene på skolen gikk noen lunde greit tror jeg så jeg dro på middag til mamma med god samvittighet. I det vi kom hjem sovnet Thea litt siden hun var helt utslitt, i det hun våknet fikk hun tomatsuppe med masse makaroni til kvelds og var strålende fornøyd med det!
Nå runder jeg av her, så får vi heller blogges imorgen. Da skal jeg lage hjemmelagde hamburgere med hjemmelagde hamburgerbrød til middag :-) Husmor delux!

EN ''LITEN'' OPPDATERING

Hei, og god kveld/natt mine kjære lesere. Syntes det er kjempe kjekt å se på statistikken at det er lesere innom her hver dag selvom jeg ikke har blogget på veldig lenge. Julekalenderen gikk ikke bra i det hele tatt, men nå har jeg prøvd det også. Få tall som meldte seg på, og dem som meldte seg på la ikke igjen navn eller epost. Julen og desember måned har gått i ett. Jeg er jo fulltidsmamma og student så dagene går fort. Jeg har vært mye syk, uten at noen har funnet ut hvorfor, jeg er fremdeles til utredning og dette skal de til bunns i! Noe herjer rundt i kroppen min, og blodprøvene er fine og dårlige om en annen, noe som ikke er normalt i det hele tatt, og veldig slitsomt for meg.

Helgen før julaften dro jeg til Geilo på hyttetur med min bestevennine og noen kamerater av hun, da stod jeg på ski for første gang og Thea var hos pappaen sin en hel helg for første gang. Det var både rart og kjekt, det var hele tiden noe å gjøre på, noe å snakke om eller noe å tulle med så tiden gikk fort og før jeg viste ordet av det var jeg hjemme hos Thea igjen. 

Til tross for masse sykdom og julestress hadde vi en fantastisk feiring på julaften! Meg, Tony og Thea valgte å gjøre som ifjord; feire julen sammen. Vi spiste med hans familie og åpnet pakker med min, helt perfekt spør du meg. Thea var en engel hele kvelden, koste seg med gaver og styrte på! Nissen kom på besøk, det var ikke fult så kjekt og lille Thea ble kjempe skeptisk. 

1 juledag var jeg på rakkadis med fantastiske venner! Vi storkoste oss med godt humør og alt var bare kjempe kjekt. Resten av romjulen gikk til julebesøk og hjemmekos, noe som er veldig viktig nå før det blir fult kjør med skole og barnehage igjen! Nyttårsaften ble først feiret hos min tante med deilig pinnekjøtt før jeg tok meg den friheten til å dra ut med venner mens Thea koste seg hos mormoren. Kjempe kjekk kveld, og god start på nyåret! 

Denne uken er jeg eneste i klassen som er på skolen, jeg har nemlig endel prøver å ta igjen etter å ha vært borte i fire hele uker. Slitsomt og hodet mitt holder på å sprenge, men man kan hvis man vil, og jeg skal få det til! 

Imorgen er det ett års kontroll med Thea, hun har ikke spist noe særlig den siste tiden, men regner med det bare er en periode. Nå må jeg runde av her, dere har iallefall fått en oppdattering, så skal jeg bli flinkere å blogge framover. 

NY BLOGG

Www.mammack.blogg.no

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits