ENDELIG ER DAGEN HER

Hipphurra, Idag kommer min høyt elskede mamma hjem fra Spania etter at hun har vært to uker borte. Jeg er jo vandt til å se mamma flere ganger i uken og nå har jeg ikke sett hun på hele to uker.

Hun kommer ikke før ikveld så hun får ikke sagt hei til Thea Celin før imorgen tidlig.

Uansett; jeg er kjempe stolt over meg selv! Jeg gjør det kjempe bra på skolen og på mandag skal jeg premiere meg selv. Noen som kan tenke seg til hva premien er?

Idag stod vi opp klokken 05, noe som er alt for tidlig spør du meg. Når klokken var like over 10 ville Thea Celin sove igjen så da ryddet jeg, pakket jeg litt og fikset meg før jeg la meg i sengen for å slappe av til hun våkner.

Når hun våkner skal vi til Åsane og mate tippene etterfulgt av middag på IKEA, noe som kommer til å falle godt i smak hos lille frøkna. :-)

SKIKKELIG KALDT

Nå er vinduene lukket om nettene, og jeg har funnet fram vinterdynen for lengst!
Herlighet så kaldt det bare plutselig blir, jeg må jo finne fram vinterklærne også etterhvert. Brrrr :-(

Nå har vi nettopp stått opp faktisk, Thea har fått på seg ny bleie som hun går rundt i mens hun "synger".
Vi må vel snart få i oss litt frokost siden vi straks skal på 2 visninger før vi reiser inn til byen å møter mamma, mormor og min søster :-)

LAPPEN

Herregud så deilig!
Igår hadde jeg oppkjøring og stod med glans. Var strålende fornøyd i det sensor sa at det ikke var noen tvil om at jeg skulle ut på veien alene nå.

Følte meg 100 kg lettere, alt blir så ufattelig mye lettere nå og jeg er kjempe glad :-)

SLUTTET PÅ SKOLEN ALLEREDE?

Denne uken har jeg kun vært på skolen mandag, resten av uken har jeg vært hjemme. Nesten iallefall, tirsdag hadde jeg landeveiskjøring så hele dagen gikk med til det. Onsdag og torsdag har jeg vært syk, mens idag var det Thea sin tur til å våkne med feber.

Heldigvis er det helg nå så hun har helgen å komme seg på, neste uke er det fult kjør med skole, barnehage og kjøring. Oppkjøring er like rundt hjørnet og ting kommer til å bli SÅ mye lettere da :-)

Idag skal Thea være hos pappaen sin (hun skal være hos han fast en fredag eller lørdag i mnd), mens jeg skal ut med gode Karoline :-)
Resten av helgen blir familiehelg. Lørdag skal vi på gård og søndag baluba :-)

OI...

Er helgen nesten over allerede?

Ukene går så sent, men helgene så fort. Jeg nyter hvert sekund jeg får sammen med thea, og vi koser oss masse.

På fredag når Thea var på vei i seng tok jeg meg noen timer på kjøkkenet! Serverte mamma og min søster lasagne med salat og hvitløksbaguetter, Tony fikk pizza og pizzaboller og til dessert ble det rullekake og snop.

Igår skulle min søster ha bursdagsbesøk her hjemme så vi ble kastet ut av huset alle mann! Heldigvis fikk meg, mamma og Thea komme på middag til Marita og Marianne, og koste oss hele kvelden der! Thea sov for det meste, noe som var like greit slik at jeg fikk spise maten min ifred for en gangs skyld :-)

Idag vurderer vi å ta oss en fjelltur, men ryggen min sier egentlig nei. Thea et blitt ganske tung nå så å gå med hun på ryggen er vel kanskje ikke så lurt. Ikveld skal jeg å ta sol med en vennine, litt "fritid" når Thea sover allikavel :-)

FOR ETT SHOW

Herreguuud for en kveld vi hadde igår! Dagfinn lyngbø må være en av tidenes morsomste personer. Lo så fælt at jeg har gangsperr i magen idag. Etter showet gikk vi en tur på dublingers(?) for pubquiz før vi kjøpte kebab og tok bussen(!!) hjem.

Idag leverte mormoren og morfaren Thea i barnehagen før de dro på jobb så hentet vi hun. Nå har vi nettopp kost oss med frukt siden hun ikke fikk spist det i barnehagen i dag :-)

Videre har vi ingen planer, være hjemme og bare kose oss! Thea er blid som solen og koser seg masse når jeg leker med hun. Imorgen skal vi muligens på overnatting til en vennine :-)

HEIHEI, HER ER JEG

God morgen mine fantastiske lesere som fremdeles titter innom den kjedelige bloggen min!
Som dere vet så bor jeg fremdeles hjemme, jeg går på skole og har Thea hele dagen. Derfor er det ikke så lett å prioritere bloggen. Den siste tiden har vi ikke gjort særlig, jeg selger unna litt møbler slik at jeg kan kjøpe nytt når jeg finner noe! Jeg er ett skritt nærmere sertifikatet, og verdens beste Karoline fikk lappen for noen dager siden :-)

Ellers var Thea på brannstadion hindagen, og brann tok seieren! Thea heiet og var helt i hundre, hun elsker lyd og bråk av en eller annen merkelig grunn. Etter kampen ble hun plutselig trøtt og sliten så hun sovnet som en stein i bilen.

Utenom det har vi kost oss masse her hjemme når vi har fri. Jeg savner å gå hjemme hver dag med thea så den tiden vi får sammen om ettermiddagen er gullverdt!

Mandag var det planleggigsdag i barnehagen til Thea, og vi skulle gå gjennom noe litt viktig på skolen; noe som resulterte i at hun måtte bli med meg på skolen litt slik at jeg fikk med meg det viktigste. Når hun begynte å bli lei tok vi bussen til Christine sammen med Linn. Vi var nemlig invitert på lunsj der siden ungene hennes også hadde Planleggingsdag :-)

Tirsdag var vi på akvariet med klassen så da fikk selvfølgelig thea være med! Hun sov i begynnelsen men etterhvert som hun våknet syntes hun det var veldig kjekt, spesielt alle fiskene :-)
Etterpå var vi på Peppes, noe Thea ikke syntes er fult så gøy. Heldigvis gikk det fint og hun må jo bare være den snilleste jenten i verden!

Idag er Thea hjemme fra barnehagen igjen, hun er så forskjølet og hoster så fælt. Hun har vært konstant pottetett i nærmere 5 uker nå så på planen står ett aldri så lite legebesøk! I kveld skal Thea bli passet av mormoren, morfaren og tanten mens meg og pappaen skal på Dagfinn lyngbø. Jeg fikk to billetter til bursdagen min i mars så dette har vi gledet oss til lenge :-)

Lurer på hva jeg skal gå med, planen er jo å ta en bytur etterpå. Hva er normalt å gå med? Jeg har faktisk aldri noen sinne vært på noe lignende engang.

VELDIG SYK

Lange dager, og enda legre netter er grunnen til mitt bloggfravær. Dagene har vært fult opp med kosing, bussing, legebesøk, sykehusbesøk og prøvetaking.
Thea Celin har nå vært syk i nesten to uker uten at vi finner ut av hvorfor eller hvordan. Hun har halsbetennelse, ørebetennelse og feber. Gått på pencilin i 3 dager uten virkning så gullet er helt utkjørt stakkar.

Nå gir vi det noen dager til og om det ikke bedrer seg må vi opp igjen på barneklinikken for fler prøver. Ellers har jeg vært en liten shoppingrunde med mamma, jeg har fått pakke i posten, og vi har utsatt både barnehagestart og skolestart.
Med en gang Thea er frisk og jeg har tid til overs kommer det innlegg om innkjøpene, pakken i posten og planene våres framover.

HOME SWEET HOME

Da var vi hjemme i regnfulle Bergen etter to kjempe fine dager på Gol med familie! Vi kom egentlig hjem igår ettermiddag men da var det tid for utpakking og taco. Senere på kvelden tok jeg meg en liten tur ut med en kompis mens Thea var med mine foreldre.

I dag har vi ingen planer foreløpig, vi er invitert med på vollane men vi får se hva det blir til. Er ikke så veldig kjekt å stå ute i øs pøs regn heller.

Nå er vi ladet opp til en ny og spennende uke! Jeg gleder meg til helgen allerede, da skal meg og Thea finne på noe kjekt :-)

FALLSKJERMHOPP

I dag er Det Tony sin dag, han blir hele 21 år. I en alder av 21 har han fått barn, holder på med høyere utdanning og er på vei i det voksne liv.
Nå er vi på vei til Voss slik at han kan få bursdagsgave, han skal nemlig hoppe i fallskjerm! Han vet ingenting om det enda, og tror vi skal til voss for å ri på hest!
Senere skal vi ut å spise bare oss mens Thea koser seg hos farmoren sin :-)

SAVNER DERE MEG?

Har vært noen stille dager på bloggen nå, men jeg har hatt både hender, føtter og hodet fult. Har kost meg med Thea, venniner og det som er. Imorgen er det ny uke, og jeg skal prøve å få til blogging iallefall en gang for dagen. For noen dager siden fikk jeg også en sponsorpakke i posten som jeg har het glemt å vise dere, men regner med jeg skal få skrevet ett innlegg om det denne uken.

Ellers får dere ha en fin natt! Thea er ikke helt i form så her blir det nok en lang natt.

SPEIL SPEIL PÅ VEGGEN DER

.. Hvem er vakrest i landet her? Jo, Du; Thea Celin, du er vakrest i landet her.

Nå ligger Thea i vuggen og sutrer fordi hun ikke vil sove, hun er stuptrøtt så sove skal hun. Når hun sovner må jeg få ryddet unna litt rot igjen, mine foreldre er midt i flytting så jeg har fått siste restene av mine ting ned her. I morgen får jeg besøk, og det blir spennende. Gleder meg masse! Forteller dere når morgendagen er overstått :-) 

FANTEJENTE

Nå har det vært morgen her i hus i 2 timer allerede, Thea elsker å stå opp tidlig selvom vi begge to er stuptrøtt. Våkner av at Thea ligger å slår i sprinklene på sengen sin og ler av seg selv, fin start på morgenen selvom den kunne startet en time senere. Nå har jeg nettopp hoppet gjennom dusjen mens Thea har tatt seg en dupp, hun er vel klar for fult kjør igjen veldig snart så blir ett lite innlegg nå. Etterpå skal vi gjøre oss klar til å dra på helsestasjonen, både min mor og min søster skal være med i dag faktisk. 

Q: Liker dere å starte dagen tidlig? 

Vurderer å ta outfitbilde av både meg og Thea senere, er det noe dere vil se?! ;-)

TRAVLE DAGER

Hei, og god kveld kjære lesere! De siste dagene har det vært så utrolig fint vær i Bergen by at bloggen har jeg helt glemt, vi har vært ute å nytt solen til det fulle! På lørdag var Thea på overnatting hos mormoren sin for første gang, og hun oppførte seg eksemplarisk. Thea er en utrolig snill og grei unge så å passe hun er nok ikke noe problem for noen, når jeg vet at hun er så snill og rolig er det også lettere for meg å spørre andre om å passe hun. Det ble ingen bytur på meg på lørdag, men derimot privat''fest'' eller sammenkomst med alkohol. Koselig å møte på folk jeg ikke hadde sett siden nyttårsaften! Thea Celin er også blitt en racer på å åle seg bakover, hun skal inn i alle krinkler og kroker så jeg kan ikke gå ut med bosset uten at hun er med lenger. Nå syntes hun også at det er mye kjekkere å ligge på gulvet siden hun får tak i lekene sine selv, og kan komme seg litt rundt uten at jeg må bære på hun.


I går var vi på Osterøy en tur for å besøke min mormor (Thea sin oldemor), hun hadde vi ikke sett på lenge så det var nok kjekt for både meg og Thea. Vanligvis pleier vi å bade når vi er der ute men igår blåste det så fælt at bading kunne vi bare glemme. Klokken tikket av gårde, og middag når vi kom hjem hadde bare blitt stress - derfor kjørte vi inn til byn å spiste deilig thaimat istedenfor :-) naaam... Lenge siden jeg har spist skikkelig sterk thaimat så det var ekstremt godt. 

Nå har jeg nettopp hatt mamma på laksemiddag her, Thea bestemte seg for å ta en dupp nå selvom det egentlig er leggetid snart.... Jaja, shit happens?! Når det er så varmt er ikke hun helt i slaget og får styre rutinene på dagen litt selv. Jeg skal vaske opp litt før jeg får besøk av en vennine, og vi skal vel bare mase som vanlig :-) 

Q; Har dere fint vær hos dere? 

SELVDIGGER

For ett vær, og for en dag! Elsker å få masse utav dagene, da får jeg en skikkelig god følelse i kroppen. Akuratt nå sitter jeg bare å slapper av. Thea sover enda, men våkner vel snart for grøt og leking før sengetid. I dag har jeg faktisk kjøpt mine første blomster, nå må jeg bare være flink å vanne de. Ellers fikk jeg kjøpt UV-telt til Thea som hun kan kose seg med i solen. Nå venter jeg snart besøk som jeg fortalte dere om igår, kjenner jeg er temmelig nervøs faktisk - men det går vel fint.


Vi blogges nok senere, eller i morgen. 

FORSMAK AV SOMMER

Aaah, for et deilig vær! Solen skinner, og jeg bor i verdens vakreste by. Grunnen til lite blogging de siste dagen er fordi at vi har brukt dagene ute, vært masse ute i solen og kost oss. Thea syntes egentlig at det er litt for varmt når det er 30 grader, men tror det blir bedre når hun har vært i varmen noen dager. Er flink å tilby hun vann så hun får masse væske i seg! 

Jeg har klart å bli syk selvfølgelig, våknet opp med tidenes halsværk og vondt i hele kroppen - måtte avlyse kjøretimen i dag og heller konsentrere meg om Thea. Nå er Thea på tur med mormoren mens jeg skal prøve å lade opp litt krefter til i kveld. Å være syk samtidig som du har en liten å ta deg av er ikke veldig lett, men alt går! Thea er stortsett blid og fornøyd, smiler som dagen er lang og bare koselig å være med.

THEA'S FØRSTE 17. MAI

God kveld alle sammen, og gratulerer med dagen. I natt sov faktisk jeg og Thea hos foreldrene mine, som dere skjønte i forje innlegg er det masse surr i hodet mitt for tiden, og en av grunnene er nok at jeg er så ekstremt husredd. Det var deilig med en natt hvor jeg faktisk klarte å sove litt, Thea sov fra rundt ti - seks uten mat. Mamma tok hun en halvtime idag tidlig så jeg fikk sove litt ekstra før vi ble vekket til deilig frokost hun hadde laget.

Etter frokosten var det bare å få på seg bunaden, og kle på Thea før vi skulle gå i tog. Bestemte oss for å slenge oss på toget når det kom forbi her siden det regner sånn og Thea sovnet når vi egentlig skulle gå. Toget sluttet på skolen så vi gikk litt rundt der, spiste kake og møtte på kjents folk! Møtte på noen jeg har gått i klasse med og på skole med så det var veldig koselig. 

Etter noen timer på skolen dro vi hjem igjen til mine foreldre for grillmat! Grillmat er faktisk noe av det beste jeg vet, og det minner meg om sommer. Thea var så sliten når vi kom hjem at det ble endel sutring før hun endelig fant roen og kunne slappe av. Hun sov vel 1-1,5 time fra klokken 06 - 19 så regner med at hun sover greit i natt! 

Nå sover hun søtt mens jeg venter på at min søster skal komme ned på kose kveld og overnatting. I morgen og resten av helgen har vi ingen planer enda - har endel familie jeg veldig gjerne skulle hilst på men vi får bare ta ting som det kommer. Er ikke lett å farte rundt uten lappen.
ØNSKEØNSKE # 1

Nå som jeg skal flytte 1. mai holder jeg jo på å kjøpe inn litt og litt ting - og jeg gleder meg ekstremt til å dulle og stelle med min egen leilighet!


Lysestaker fra perfecthome 359,-     Leketøyskurv fra perfecthome 279,-     Lysestaker fra perfecthome 899,- pr stk. 


Kose/snope skåler, fra 69 - 109,- pr stk.


''Esker'' til å ha tull i fra jysk.   Brett fra kremmerhuset 129,-    Skittentøyskurv fra jysk 129,-   Spisestol x2 349,- pr stk.

Dette var bare innlegg nr 1. det kommer nok fler! Jeg har så masse jeg har lyst på.

SMILER FRA ØRE TIL ØRE

Hva har jeg gjort på de siste dagene, og hva er det som er så spennende - noen som klarer å tippe? :-)

 FERIEPLANER ¤ SYDENTUR I BOKS

I og med at sommeren nærmer seg med stormskritt fant jeg ut at det var på tide å tenke på sommerferien, og hva jeg ville finne på. Jeg er egentlig veldig glad i Sverige/Danmark og har ikke vært i varmere strøk på mange år, men i år bestemte jeg meg for at en uke med sol og varme hadde vært godt! I og med at Thea ikke er store jenten i sommer var jeg litt skeptisk til å reise til syden, men etter å ha hørt litt rundt fant jeg ut at det kom til å gå helt fint! Det er jo bare snakk om en rolig sydentur hvor fokuset er på familien :-)Her skal vi nye en herlig uke i Juni! I slutten av sommeren blir det muligens en Sverige tur. 

DÅP # PYNT

Da var dåpen over, og vi er kjempe fornøyd med dagen alle mann! Dagen startet med ett smil, Thea våknet klokken halv ni for mat og kos i sengen før vi skulle stå opp, vi stod opp til knall blå himmel og sol(!!!) Mens jeg stelte meg og styrte litt på lå Thea bare på gulvet å koste seg, noe hun gjør hver morgen før vi koser litt og hun sovner igjen. 

Kirken gren hun seg gjennom, og det samme gjorde hun med bildene. Lille trollet mitt pleier egentlig aldri å grine, men når vi var i kirken var det midt i formiddagsluren hennes, og hun begynte å bli sulten. Bildene tok vi så sent på dagen at hun var trøtt og sliten siden hun hadde vært en sendedukke hele dagen og egentlig aldri fått fred.

Til tross for litt grining ble vi kjempe fornøyd med dagen! Morfaren til Tony hadde laget deilig betasuppe, mens min onkel og ''tante'' hadde laget knallfint og godt koltbord! Thea fikk også kjempe mange fine gaver.. 

Tenkte å legge ut ett innlegg med pynten, ett med maten, og ett med bilder generelt - har fått fler spørsmål om inspirasjon til dåp så kanskje du kan fiske opp noe her?! ;-)


INNKJØP # 13.03


3 Blonde topper fra Gina Tricot


Grå ''dressbukse'' fra bikbok, svart tights bukse fra vero moda


Diverse pynt til dåpen fra black design


Leker til Thea fra barnevognservice


Smokker, bitering og skjeer fra ica


Grøt og fruktmos fra ica. Nå etterhvert skal jeg prøve litt etter litt med forskjellige ting, men siden de ikke har sånt på nærbutiken her kjøpte jeg begge deler når jeg først var i Åsane. 

Kjøpte jo spisestol ogsåsom sagt, men den får dere se bilde av når pappa har skrudd den opp :-)

THEA CELIN 3 MND.

På mandag ble lille jenten min hele 3 mnd, og jeg har vært mamma i 3 mnd. Tiden har gått så utrolig fort, og hun vokser som bare det. For hver dag som gjør ser jeg at hun vokser på en eller annen måte, det er utrolig gøy og spennende å få følge utviklingen hennes. Hun prater mye, hun ler (har gjort det 3 ganger), hun smiler, leker og er rett og slett bare en snill baby! 

Tenkte å skrive om Thea fra mnd til mnd, om hvordan hun utvikler seg, og hvordan hun vokser. 

Når vi var på 3. mnd kontroll var hun blitt hele 6100 g, og 61,5 cm lang! Stor og fin jente som vokser som hun skal. Hun fikk også vaksine, noe som mammaen overhodet ikke likte, fikk tårer i øynene av skrikingen hennes - heldigvis gikk det fort over med litt mammakos :-)

 


MILEPÆLER

Kommunikasjon og sosial utvikling:
¤ Er opptatt av sine nære omsorgspersoner - liker ikke når du går, blir ivrig når du kommer, og følger deg med øynene rundt i rommet. JA.
¤ Begynner å imitere faktene sine når dere prater - beveger armer og bein. JA. 
¤ Øyekontakten med deg øker stadig - en viktig emosjonell prosess som knytter dere nærmere sammen. JA.
¤ Begynner å le høyt. NJA, hun har ledd 3 ganger, 2 av gangene var det høyt og tydelig - men hun humrer mye.
¤ Liker lyden av sin egen stemme og utvider stadig spekteret. JA, hun blir bare flinkere å flinkere.
¤ Bruker mange ulike bevegelser og ansiktsutrykk for å uttrykke behov og følelser. JA, du skjønner fort hva hun vil.
¤ Lytter inintenst og svarer med lyd til den som synger og prater med barnet. JA. 


Sanser og motorikk:
¤ Barnets evne til å gripe og bevege en rangle utvikles denne måneden, og det vil gripe etter ting som blir holdt rett oran hånden når det ligger på ryggen eller sitter på mors eller fars fang. JA, spesielt om du vifter med hendene foran hun, hun har også begynt å lese smått med lekene på lekestativet. 
¤ Barnet begynner å trekke i klærne sine. JA, og mine....  
¤ Evnen til å følge bevegelser med blikket utvikler seg raskt. JA.
¤ Barnet begynner å sparke med styrke. JA, kjenner det godt når hun ligger på fanget med beina mot magen min.
¤ Nå klarer barnet også å gjøre to ting samtidig, som å suge pipp og titte på noe. JA, det har hun gjort veldig lenge. Hun ser seg alltid rundt om å smiler mens hun får mat.
¤ Barnet løfter hodet og brystet i mageleie når det støtter seg på armene. JA, men hun er ikke særlig glad i å ligge på magen så hun snur seg fort til rygg igjen.


Interesser og aktiviteter:
¤ Liker og trenger mye fysisk nærhet - vil bli holdt, båret og kost med. JA, hun vil ha masse oppmerksomhet - eneste gangene hun vil være alene er når hun er veldig trøtt.
¤ Begynner å vise forventning til kjente aktiviteter. NJA, tror det. Hun vet at når hun legges på leketeppet er det prating, da blir hun helt i hundre og kjempe glad foreksempel.
¤ Barnet utforsker med hender og munn. Skaff noen få, trygge ''ryggesikre'' leker som barnet både kan kjenne på og tygge på. JA, hun elsker å spise på sine egne hender (og andres for den slags skyld), holder hun meg i fingen tar hun den alltid opp til munnen sin og skal sutte på den. Har kjøpt tyggeleke til hun, men hun er ikke særlig interessert i den - hendene og kanten av smokken er mye bedre. 
 


 Ellers så fikk hun smake på banan her for leden, tror ikke hun skjønte så mye av det egentlig - hun er jo vandt til å kun få melk. Smattet litt på det, og spiste det til slutt! Nå er det stelletid for både store og små, imorgen skal jeg hjem å være med min søster før vi skal i familiebesøk senere på dagen. 

BABYTREFF

Natt til i dag har vært reine marerittet, det var ikke snakk om søvn å få før klokken nærmet seg 05... Thea sov som en stein fra klokken var 22, mens jeg derimot - hadde vondt alle plasser og fikk virkelig ikke sove :-( Når jeg endelig falt i søvn gikk det ikke lange tiden før Thea våknet for mat igjen, men sånn er det å være mamma! Er de små sulten, så er de små sulten.

Dagen ble iallefall startet klokken 10, da våknet jeg av vekkerklokken(!!!) siden Thea fremdeles sov som en stein hoppet jeg i dusjen og sminket meg før jeg måtte vekke hun for morgenstellet.

Grunnen til at jeg måtte ha vekkerklokke på var fordi vi skulle på babytreff med andre november mammaer fra Bergen, noe som var utrolig koselig! Mange søte babyer, og mange koselige mammaer. I og med at treffet begynte 12 (som er midt i sovingen til Thea) så sov hun seg gjennom det meste av treffet, og når hun ikke sov så fikk hun mat - men da fikk jeg litt tid til å prate med de andre søte babyene som var med :-) Og de koselige mammaene. 

Alle hadde med seg juice, pålegg, rundstykker eller noe digg hver så vi koste oss med en god lunch og godt selskap!

Her mangler vi en baby. Thea er nummer to fra høyre. 

Nå sover Thea som en stein i vuggen sin, å treffe nye ansikter tar vist på! I morgen skal vi å snakke med kirurg, er ikke helt sikker på hva vi skal prate om enda, eller når operasjonen blir men kjenner jeg bare vil få det unnagjort fort.... 

Det er forresten stråålende vær her i Bergen, så tror jeg må trille meg enda en tur når snuppsen våkner :-)

TEMASØNDAG

God kveld kjære lesere! 

Siden blogglysten er ganske langt nede, og tiden ikke alltid strekker til med daglig blogging tenkte jeg å ha ''temasøndag''. Det vil si at dere skriver hva dere vil jeg skal skrive om, så tar jeg opp en ting hver søndag som jeg skriver om. Det kan være alt mellom himmel og jord. Kjærlighet, mammarollen, graviditet, alkohol osv :-)

Så må dere ikke glemme konkurransen min, den finner dere HER. 
Og hvis dere har forslag til tema(er) kan dere enten kommentere dette innlegget eller skrive på facebook siden min som dere finner HER.


Nå holder Thea på å få kveldsmaten sin før hun skal i seng, så er det nok ikke alt for lenge til jeg faller i søvn heller :-)

LEGGETID

Heihei!
Stupte bare innom bloggen for å si god natt fra me og lillemor. Nå har hun fått pysj på, ny bleie og mat så hun er fornøyd :-) Blir nok en liten stund til vi sovner siden hun bare ligger å ser seg rundt mens hun lager masse koselyder!

Som sagt var det bare meg, min søster og mamma her i dag (og lillemor såklart) så vi koste oss med deilig mat og tv :-) Mamma bakte også oreo kake som jeg gleder meg til å smake på i morgen!

JEG HAR BLITT MAMMA

I går klokken 17:46 kom lille prinsessen vår til verden :-) 4 dager før termin.
4020 gram og 50 cm lang - helt perfekt!

40 HELDIGE

Blogg.no deler ut moroccanoil-produkter til 40 heldige bloggere. Alt du trenger å gjøre er å skrive ett innlegg om det på bloggen din, samt lime inn en kode og du er med. 

Jeg er med, er du?

cutrinsample
Stikkord:

ER ABORT Å DREPE ETT BARN?


Kom over noe som svirrer rundt på nettet nå. En dame går til gynekologen for å få innvilget abort, men gynekologen er ikke enig i kvinnens valg. 

En bekymret kvinne gikk til gynekolog, og sa: ''Doktor, jeg har et alvorlig problem og er desperat - jeg trenger din hjelp. Babyen min er ikke engang ett år gammel og jeg er gravid igjen, jeg ønsker ikke barna så tett sammen.'' Legen svarte: ''Ok, og hva vil du jeg skal gjøre?'' Kvinnen svarte raskt: '' Jeg vil at du skal avslutte mitt svangerskap, og renger med din hjelp til dette.'' 

Legen tenkte seg litt om, og etter litt stillhet sa han til kvinnen: ''Jeg tror jeg har en bedre løsning for problemet ditt, det er mindre farlig for deg også.'' 

Kvinnen smilte, og tenkte at legen skulle akseptere hennes forespørsel helt til legen fortsatte: ''Du skjønner det at du trenger ikke å ta vare på to babyer på samme tid, la oss drepe den ene i armene dine. På den måten kan du få hvile litt før den andre er født. Hvis vi kommer til å drepe en av dem uansett, så spiller det jo ingen rolle hvem av de det er.''

Kvinnen ble forskrekket og sa: '' Nei, lege! Noe så forferdelig, det er en forbrytelse å drepe et barn!''

''Jeg aksepterer'' svarte legen. 

Legen smilte, og innser at han hadde gjort sitt poeng. Han overbeviste kvinnen om at det ikke er forskjell på å drepe ett barn som allerede er født, eller et barn som fremdeles er i mors liv. 

Hva mener dere om dette? Jeg personlig er egentlig imot abort, men i noen tilfeller er det faktisk det riktige å gjøre. Hvis den gravide kvinnen vet at hun ikke kan ta seg av ett barn, og ikke ønsker dette - er det kanskje riktig å vurdere abort? Det kommer jo ann på situasjonen - men i dette tilfellet syntes jeg legen hadde ett godt poeng. Kvinnen ville bare ta abort fordi hun ikke ville ha tette barn. 


Å VÆRE GRAVID ER IKKE BARE, BARE

Graviditet og svangerskap er en fantastisk ting - men av og til så kan det bli litt mye.
De siste dagene har jeg hatt utrolig masse hormoner i kroppen og tårene har kommet fortere enn aldri før! Dette har også gjort sånn at jeg har sovet utrolig dårlig og våkner flere ganger for natten!

Bekkenet kan jeg også klage på mens jeg først er i gang - for herregud for en smerte! Ja, jeg vet at det er vondere å føde og blablabla - men det er ikke noe jeg bekymrer meg for nå. ALT jeg gjør er vondt, om jeg sitter, ligger eller går så kjenner jeg det :-/ Holder på å bli smågal!

Heldigvis er det knappe 3 mnd til lille jenten min kommer til verden - noe jeg gleder meg helt sinnsykt til! Gleder meg til alt som har med fødselen å gjøre - stresset, smertene og gleden :-)

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits