JEG LOVDE

Som jeg nevnte igår skulle vi på 8 mnd kontroll idag, kontrollen gikk som forventet! Lille Thea er helt perfekt, ligger på gjennomsnittet og er forann på motorikken. Ett stk mamma og pappa fornøyd iallefall :-)

Nå er meg, Marita og Thea på vei til Gol! Tok en snartur innom øyrane for å kjøpe mat, men endte opp med noen plagg til gullet også.

Når vi kommer til Gol er planen langedrag før vi sjekker inn! Imorgen blir det tropikana og muligens gokart :-) Skal prøve å få blogget litt innimellom alt.

FORANDRING FRYDER

Her for leden var jeg rundt å kjøpte inn litt småting til leiligheten, Tony var med og gikk rundt med Thea - i det vi kom i kassen fant han plutselig ut at han hadde lyst på lyse striper så senere på kvelden stripet jeg håret hans blondt!
Forandring fryder vet dere :-)

I dag hadde jeg også min første kjøretime, noe som var både spennende og skummelt - ting gikk overraskende bra og jeg får iallfall lappen i år!
Imorgen står helsesøster for tur, gullet er blitt hele 5 mnd! Senere blir det vel enda litt mer pakking :-)
Nå er jeg på vei i seng, Thea våknet nettopp så hun ligger å prater til uroen.

HELT PÅ BUNN

Herregud for noen slitsomme dager det har vært. Kjenner det er like før kroppen min streiker å sier stopp!
Thea har som sagt vært syk, og jeg har heller ikke følt meg tipp topp - men ett smil om munnen har vi alltid!

I kveld var jeg, mamma, Marita og moren hennes på steakers å spiste deilig biff! Noe jeg virkelig trengte, vi spiste god mat og koste oss masse! Når klokken rundet 12 fant vi ut at det var på tide å finne veien hjem i seng.
Thea skal sove hos pappaen sin for første gang helt alene, men regner med det går veldig fint :-)

Imorgen er det tidlig opp for å hente kake(e), eller snill som pappa er har han tilbudt seg å hente ene slik at vi kan få handlet og pyntet lokalet før klokken blir alt for masse! Kjenner det skal bli godt å få helgen overstått nå.

Men nå får jeg hoppe i seng så jeg får meg noen timer på puten før det er opp og hopp igjen! Kjenner jeg gleder meg til å se gullet mitt igjen allerede :-)

1 # KROPPEN ETTER FØDSEL

Når jeg hadde spørsmålsrunde på bloggen var det fler som lurte på om jeg kunne legge ut bilder av kroppen min etter fødselen, og siden jeg skal ha temasøndag hver søndag blir dette tema for i dag. 

Gjennom ett svangerskap og gjennom en fødsel går kroppen gjennom ekstremt mye, og mer enn de fleste aner. Jeg gikk fra å være en liten jente på 53 kg, til å være en stor jente på nesten 80 kg! 

Huden skulle strekkes, og jeg fikk endel strekkmerker på slutten. Da jeg fikk de syntes jeg det var litt kjipt, de var rød og fæl - men den dag i dag vet jeg at de var verdt det. Jeg fikk en nydelig, frisk og fin datter ut av det :-) Når alt skulle trekke seg sammen igjen var det jo også litt hud til ''overs'' og det er det fremdeles, men det skal jobbes med og fikses.

Var vel egentlig bare magen som forandret seg stort, den ble giga svær og rund. Fjeset mitt ble jo også fylt med ''vann'' så ble litt ballong der også på slutten.


Her ser dere strekkmerkene, men de lysner mer og mer for hver dag som går - og iallefall for hver dag som jeg tar sol! Under graviditeten ble navlen min helt svart også, nå er det ''laget'' som lå seg på navlen på vei bort så har fått ett lite skrubbsår der, men det forsvinner vel det også :-)


Litt løshus igjen på magen, men som sagt; det skal trenes bort så snart jeg er frisk! Jeg har trossalt bært ett barn på 4 kg der inni for 11 uker siden så er ikke rart at magen ikke er panneflat :-)


Her ser dere også litt av strekkmerkene som jeg fikk på siden(e). 

Alt i alt så er jeg faktisk fornøyd med kroppen slik den er nå, jeg føler meg ikke supersexy - men jeg er stolt over å ha bært fram ett barn og ha den kroppen jeg har :-)

Ble vel ikke helt ''tema'' dette, men ble noenlunde iallefall. Neste søndag har jeg tenkt å skrive om utdanningen jeg vil ta, og hvordan jeg ser for meg at livet blir videre. Har dere andre forslag er dere hjertelig velkommen til å komme med det :-)

TRAGISKE DAGER

De siste dagene har egentlig bare vært dritt og kaos. Søndag fikk jeg plutselig 40,5 i feber og kjempe dårlig så reiste på legevakten som sendte meg videre til haraldsplass - tok noen prøver der før de bestemte seg for å sende meg videre til kvinneklinikken siden de mente jeg heller hørte til der. 

Har siden søndag vært liggende på kvinneklinikken med høy feber og følt meg dårlig så snille mamma har lagt der oppe med meg å tatt seg av lillemoren :-) Har tatt masse prøver så nå venter vi egentlig bare på svar slik at jeg kan få medisiner. 

I dag fikk jeg komme hjem på ''permisjon'' for natten slik at det kanskje ble litt søvn å få, imorgen skal jeg få siste dose med intrevenøs antibiotika. Nå holder Tony på med kveldsstellet på lillemor før hun skal binge så skal vi se cæsar før vi også finner sengen. 

Prinsessen har også fått navn som dere snart skal få vite!

EN LITEN UPDATE

Heioghå! Nå har både meg og snuppa fått oss en liten time på puten sammen, våknet av at hun var sulten så hun fikk litt mat før hun sovnet kjempe fint igjen!

Har hatt masse besøk i dag, så lillemor har fått hilst på masse nye mennesker og jeg har nesten ikke fått tid med hun selv - nå er det bare meg og hun her så vi ligger egentlig bare å koser Barnelegen var forresten å så på hun idag, og hadde ingenting å si - så imorgen satser vi på hjemreise :-) Sendte Tony hjem fra sykehuset i dag siden han har en eksamen imorgen, og det hadde nok ikke blitt mye lesing om han var her!

ENDELIG KOM HUN

Som jeg nevnte i forje innlegg ble jeg mamma til verdens fineste lille prinsesse igår klokken 17:46 - fødselen og alt gikk fint og vi har det veldig bra alle 3 :-) Fødselshistorie kommer nok en gang jeg får surret meg til å skrive ned, ting skjedde veldig fort og jeg husker ikke særlig mye akuratt nå. 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013


Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits