BARE NOEN TIPS

God formiddag dere! Her er det overskyet og kjipt vær, men dagen startet på den beste måten den kunne. Thea Celin kom inn til oss i halv åtte tiden og sa så fint ''god morgen, stå opp alle sammen'', da var det bare å komme seg opp for å gjøre oss klar til 2-årskontrollen som vi skulle på halv ni. Thea Celin imponerte både helsesøster og lege med språket sitt, hun snakker som en foss, er lett å forstå og forstår oss andre lett også. Ingenting er bedre for en mamma enn å få skryt av barnet sitt, og se at barnet har det bra. De sa så fint at hun ''oooste av lykke'', noe hun også gjør! Hun har blitt hele 11.3 kg og 92,5 cm lang - helt perfekt i forhold til hennes kurve. Hun er en såpass aktiv jente at selvom vekten bare viste 11,3 gjør det ingenting. 

Etter kontrollen leverte vi hun i barnehagen slik at hun skulle få noen timer der mens jeg slapper av hjemme, formen er fremdeles ikke på topp så jeg bruker bare dagene til å slappe av for det meste. Nå får jeg straks besøk av en vennine og datteren hennes, de skal være med å hente Thea Celin i barnehagen for så å være med oss å kose oss resten av dagen. 

Igår skrev jeg om hvordan livet mitt er om 10 år, og lovet dere at neste innlegg skulle være hvilke blogger jeg leser. Jeg leser svært få blogger fast, men er innom alle som kommenterer og alle med en spennende overskrift. Jeg som er mamma syntes jo naturligvis at det er kjekt å lese mammablogger siden jeg har noe til felles for dem, og en god forståelse for hva andre mammaer skriver. 


>mybeat< blir skrevet at skjønne Mathilde som har en nydelig liten gutt på seks måneder. Mathilde er en gammel vennine av meg og jeg ''fulgte'' hun gjennom graviditeten. Kjente lille prinsen sparke og fikk se den voksende magen de gangene vi møttes. Mathilde skriver om masse forskjellig, hun skriver om livet som mamma, hverdagene sine og en liten desj med interiør; altså, alt jeg liker å lese om! Når man kjenner en person er det jo ekstra gøy å lese hva de gjør på om dagene når man ikke treffes så ofte lenger. Mathilde er også veldig flink til å ta bilder, og skriver veldig ryddige og fine innlegg. 


>lindevegen< blir skrevet av kreative Silje, hun venter sitt første barn; en jente. Hun er en skikkelig inspirasjonskilde og lager så sinnsykt mye fint helt fra bunnen av. Hun legger ut ''prosjektene'' sine og oppskrifter slik at andre også kan få prøve seg på de flotte tingene hun lager. Hun har en interesse for interiør, noe jeg også elsker; da er det jo ekstra gøy at hun lager ting selv slik at ting kanskje blir litt billigere og mer personlig? En inspirasjonskilde uten like!

Ellers titter jeg innom: rebekkafylling.com, villapaprika.no og ronjan.blogg.no :-)

Leser dere noen av disse bloggene?

Imorgen kommer ''fem ting jeg ikke klarer meg uten'', kanskje dere får en sniktitt på min kjære samboer som aldri har vært skikkelig på bloggen før?! ;-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits