OM 10 ÅR.

Mitt bloggfravær kan forklares kort: sykehus innleggele, narkose og problemer. Ikke noe dramatisk og nå skal alt bli bra, heldigvis. Ellers er jeg fremdeles litt dårlig etter mandag, sliter litt med å få i meg mat og er mye svimmel, men det går seg nok til etterhvert. Thea Celin har korte dager i barnehagen mens jeg er hjemme å pleier meg selv slik at jeg er klar for en ny uke på kommende mandag. Min kjære samboer er også hjemme med meg for å passe litt på meg, hjelpe meg med ting jeg trenger hjelp til å rett og slett bare dulle litt ekstra med meg. 

Jeg lovet dere jo minst ett innlegg for dagen med forskjellig tema og sist jeg blogget var temaet ''sminken min'', denne gang er det ''hvor ser du deg selv om 10 år?'' 

Det er jo utrolig vanskelig å se fram så langt i tid, og man vet jo aldri hva som kan skje. Fortsetter ting i den retningen jeg vil har jeg oppnådd mye om 10 år, og livet er nok mer eller mindre komplett da. 

Om 10 år er Thea Celin skolejente og vel så det, jeg nyter livet mitt sammen med min kjære og våre 3 barn, vi har kjøpt oss en stor enebolig (eller tomannsbolig som vi leier ut halvparten av). Jeg har fått drømmejobben og gleder meg til jobb hver dag. Kanskje vi planlegger bryllup og hyttekjøp også? Drømmen er iallefall å gifte seg når jeg er helt ferdig med barn og dem kan være brudepikene/brudemennene våres <3 Jeg har også lyst på hytte ved sjøen som vi kan bruke både om sommeren og vinteren, en båt står også høyt på ønskelisten men inntil videre låner vi svigerforeldrene mine sin båt så mye vi vil :-) 


ååh, dette er virkelig drømmen! Tenk å kunne ta med seg hele familien ut på en slik hytte om sommeren da, så idyllisk og så fint! 

Jeg kan fort sitte å drømme meg bort i alt som kommer til å skje i framtiden, jeg vet at det blir bra! Det blir hva du gjør det til selv. :-) 

Imorgen kommer det innlegg om blogger jeg leser, kanskje dere også leser noen av de samme bloggene som meg? :-) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits