Day 1

Siden jeg ikke har så veldig mye å blogge om fortiden, og dere ikke kommer med noen forslag tenkte jeg at jeg rett og slett bare kunne kjøre igang med 15 dager - og forskjellig hver dag. Jeg skriver ett innlegg hver dag om for eksempel livet mitt akuratt nå, hvor jeg ser meg selv om fem år, hvordan det var å bli mamma - ja, rett og slett forskjellige ting! Idag står det ''sminken min'' på planen, så da skal jeg vise dere den daglige sminken min, som igrunn er ganske kjedelig, og veldig veldig enkel! Bruker maks 15 minutter på badet om morgenen, og det er deilig det!



Til hud: True match foundation i fargen sable/sand fra loreal, mineralpudder i fargen ivory 2 fra mary kay, solpudder i fargen 01 light/medium fra clinnique, pudderrouge i fargen shy blush fra marykay.
Til øyne: nudes øyenskygge fra h&m, glitter øyenskygge fra h&m, eyeliner i fargen black fra h&m, volume million lashes mascara fra loreal
Til øyenbryn: øyenskygge i fargen espresso fra marykay, øyenbrynstift i fargen soft black fra marykay 
Til leppene: Helt enkel lipsyl med farge i fargen 22 

Imorgen kommer innlegg om ''hvor jeg ser meg selv om 10 år'' :-) 

Nå skal jeg straks vekke lillemor i huset, vi skal ut på tur med naboene før vi skal bake boller og kose oss inne i ruskeværet. Senere tror jeg vi får ett vennepar på middag og film og vips; så er det en ny dag! Håper dere får en strålende lørdag, nyt helgen!

2 kommentarer

sl

24.02.2014 kl.18:20

Så koselig! Deilig å gå ut i et sånt Vær for å så komme inn igjen :-)

Jeg bruker heller ikke noe lang tid på badet! Skikkelig deilig å kunne være ferdig på noen minutt, selvom jeg også kunne ønske jeg hadde tålmodighet til å bruke Lang tid å bare konsentrere meg om meg selv.

Hva vil du bli når du blir stor? altså hva skla du utdanne deg som?

Du kan jo skrive om vaner og uvaner det er litt morsomt å lese :-)

Klem!

Cecilie Kvant

25.02.2014 kl.13:03

sl: viktig å tenke på seg selv innimellom, men jeg er ikke noe flink til det :-/
Jeg er innom tanken som grunnskole lærer 1-7 trinn, syntes det virker spennende og veldig kjekt! Jeg elsker barn, men trives ikke i barnehage - har tidligere jobbet på barneskole med 1. klasse og syntes det var kjempe morro! Så mulig jeg havner på NLA etter sommeren :-)
Klem tilbake til deg! Håper du får en kjempe fin dag :-)

Skriv en ny kommentar



Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits