NY UKE - NYE MULIGHETER

Da var det mandag igjen, og akuratt en uke siden sist mandag. Mandag er dagen for å starte på nytt, slik er hver mandag for meg.

Denne uken blir det mye skolearbeid og lite blogging, men skolen må prioriteres - det er jo snart eksamen! Bare denne uken er det tre prøver og en aktivitet i Byn som vi MÅ på - etter alt dette er det heldigvis veldig veldig etterlengtet vinterferie <3 Det blir godt for både store og små!

Tenkte bare å titte innom for å ønske dere en riktig god uke, grip mulighetene!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits