VELKOMMEN TIL OSS

... I mjåtveitmarka! Jeg er en elendig blogger og syntes rett og slett at blogg er kjempe kjedelig og bare stress. Leserne forventer innlegg med gode bilder og gjennomtenkt tekst, noe jeg ikke kan gi dere lesere.

Uansett, jeg trives jo med å blogge når det passer MEG, men det er ikke flere ganger for dagen. Nå som ting begynner å komme helt på stell her hjemme hos oss tenkte jeg å ta bilder av rom for rom til dere, først gang så bad - bod - soverom1 (vårt) - stue - soverom2 (Thea Celin sitt) - spisestue - kjøkken; høres dette greit ut? :-)

En liten smakebit på gangen kan dere jo få... :-)

Én kommentar

16.02.2014 kl.19:00

Så fint dere har det :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits