HELT ELENDIG, NOK EN GANG

Nok en gang kan jeg kalle meg selv for tidenes dårligste blogger, helt elendig er jeg faktisk. MEN, jeg har ikke stort å blogge om heller - så om dere har tips er det bare å komme med det!

Iløpet av morgendagen skal inneboden vår være ferdig som garderobe, og gangen skal se noen lunde OK ut. Jeg er på jakt etter to små "kister" en stor, og en litt mindre - men jeg må liksom finne de perfekte! Så når leiligheten er HELT klar (noe den snart er) så skal dere få se alt sammen! :-)

Nå, en liten smakebit ;-)

4 kommentarer

Amalie

31.01.2014 kl.09:52

Gleder meg til å se resten :) Dere kan jo invitere gjengen over så får vi sett det i real life snart og :)

Cecilie Kvant

31.01.2014 kl.15:45

Amalie: Hehe, skal si det til sjefen :-) Vi styrer sånn på med maling, flislegging og alt mulig i helgene! :-)

02.02.2014 kl.20:54

leier dere, eller har dere kjøpt ?

Cecilie Kvant

03.02.2014 kl.09:25

Anonym: kjøpt. :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits