DETTE ER SKUMMELT

Denne helgen skal Thea Celin tilbringe hele helgen hos pappaen sin (fredag til søndag), noe jeg absolutt ikke er vandt til - og dermed syntes det er skummelt.

Jeg vet jo at hun har det bra, men det er likevel en del av meg som mangler. Det blir iallefall veldig godt å få hun hjem igjen imorgen :-)

Ellers går dagene stille og rolig fram til klokken 15 når jeg henter lille turbottollet i barnehagen, på skolen har det vært rolig siden jul nå - men snart blir det nok fult kjør igjen! Igår hadde vi naturfag framføring hvor jeg og gruppen min fikk 5/6, noe som er knall bra og vi var rimelig stolt etterpå når vi var best i klassen.

Nå er mannen i hus på jobb så jeg skal svinge meg rundt med vaskekosten tror jeg, det trengs alltid! Senere skal jeg trene med en vennine så blir det muligens fest senere ikveld! Ha en strålende dag dere <3

4 kommentarer

27.01.2014 kl.17:54

jeg har hørt at du nesten aldri er på skolen, hvorfor legger du det fram på en sånn måte at du gjør det bra på skolen da???

Cecilie Kvant

28.01.2014 kl.11:01

Anonym: Grunnen til at jeg har vært borte fra skolen er vel fordi at jeg har vært innlagt på Haukeland og/eller har sykt barn ;-) Hele forje uke var jeg hjemme med sykt barn for eksempel, slik er det bare når man er "alenemamma" ;-) selvom jeg har fravær kan jeg jo gjøre det bra på skolen, det er vel bare jeg som vet :-)

Benedikte H

21.02.2014 kl.19:11

Litt spesielt at du kaller deg for alenemamma , når barnefar er i bildet. Spesielt når du også "kvir" deg til at ungen din skal Være hos faren en hel helg noe som er veldig vanlig når barnet er så gammel. Syns du lager ting mer dramatisk en nødvendig. Som når di kaller kjæresten din ( som du har Vært med i maks 6.mnd?) Mannen din ? Haha. "Mannen maler". " venter på at mannen skal bli ferdig på jobb ". " på tur med mannen ". Spyr :-)

Cecilie Kvant

21.02.2014 kl.23:53

Benedikte H: Nå vet jeg ikke hvor mye du vet eller om du kjenner meg eller barnefar (siden du er så feig og er anonym), men til din informasjon så står jeg som alenemanna på papiret og har 100% omsorg for datteren min. Å være en hel helg hos pappaen er ikke normalt for alle barn skjønner du, og det er noe som kommer etterhvert som samværene øker, men som sagt så er det jeg som har den daglige (og all) omsorgen for Thea Celin.

Han er jo mannen min, for han er ikke gutten min. Hva jeg kaller han er vel opp til meg, og at du "spyr" av det er jo bare morsomt :-) Veldig kjekt at du er så interessert i livet mitt men vet så lite :-) håper du får en fin helg, jeg skal ha en super helg med MANNEN min som skal bygge terrasse og datteren min <3

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits