ALLTID OSS...

Hvorfor er det slik at all sykdom må komme til oss? Først var det spysyken, så øyebetennelse og nå halsbetennelse - lille snuppa får jo aldri fred stakkars :-(

Der kan jeg Iallefall forklare mitt bloggfravær, en syk mammadalt som bare vil være med mammaen sin - da er det ikke lett å oppdatere dere skikkelig heller!

Uansett - nå er hun på bedringens vei (håper jeg), feberen er borte og kanskje hun er klar for barnehagen imorgen?! Det håper Iallefall mor i og med at jeg skal i begravelse til min høyt elskede oldefar og vil helst ikke at Thea Celin blir med der.

På fredag var Thea Celin med meg på skolen, noe hun syntes var stor stas - så det gjør vi nok igjen når det passer seg sånn.

Nå skal vi straks pynte juletreet tenkte jeg, før vi kanskje skal å se på ny bil til mannen. Ellers har vi ingen andre planer enn å kose oss hjemme med vennebyen, tomatsuppe og pepperkaker :-) Hva skal dere idag?

2 kommentarer

Stina

15.12.2013 kl.14:30

Kanskje du burde se til kostholdet deres om det er derfor hun blir så mye syk, eller om hun har noen allergier eller noe som gjør at kroppen ikke tar opp næringstoffene den trenger.

Cecilie Kvant

15.12.2013 kl.20:25

Stina: tror vi bare er veldig uheldig. Hun får variert og sunn mat hver dag og er ikke allergisk :-)

Skriv en ny kommentar



Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits