HIPP HURRA!!!

Idag fyller min fantastiske mamma år, så idag er det hennes dag! Mamma vet hvor uendelig mye hun betyr for meg så jeg trenger ikke å dele det klisseriet med dere her på bloggen.

Vi har invitert mamma på middag og dessert her idag, noe både liten og stor gleder seg veldig til. Det er alltid kjekt med mamma på besøk og Thea Celin elsker virkelig når mormor er på besøk. Nå har jeg ryddet og vasket leiligheten så venter jeg bare på at mamma skal komme før vi henter Thea Celin i barnehagen begge to - noe som er stoooor stas for gullet vårt!

Svigerfar kommer forhåpentligvis også en tur for å hjelpe mannen med noen lamper som må seriekobles og litt diverse - kanskje jeg snart får lamper over spisestuen og får vist dere den koselige, men enkle spisestuen vår!!! :-)

2 kommentarer

jizo

09.12.2013 kl.14:21

så fint hus/leilighet:)

gratulerer til moren din!

Cecilie Kvant

09.12.2013 kl.14:34

jizo: tusen takk og tusen takk :-))

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits